TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Reclamatii Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 17
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

Norkis a scris:

Eu nu iti multumesc.

bine, asta v'o spuneam si eu in data de 10/09/08 la ora 19:35, si degeaba. si va mai spuneam, asa cum va spun si acum, sa nu va mai provocati si sa nu mai raspundeti la provocari, si tot degeaba.

Norkis a scris:

Ca moderator, cand vei lua atitudine fata de limbajul "crestinesc" al lui Giany?

ca moderator/i, nu consider/am ca giany ar avea un limbaj vulgar, obscen sau abject.
cat de "crestineste" se comporta/vorbeste fiecare, cred ca ţine de latitudinea fiecaruia, caz in care voi sinteti primii care pot lua atitudine :)

Ultima modificare de feedback (16/09/08 11:19)

16/09/08 11:16

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

feedback a scris:

ca moderator/i, nu consider/am ca giany ar avea un limbaj vulgar, obscen sau abject.

Adica nu aveti nimic impotriva atitudinii lui?
Giany are un limbaj impertinent si singurul lui scop este sa provoace.

16/09/08 11:26

feedback
Moderator

irlanda, era reclamat "limbajul", si am spus ca nu'l consider/am vulgar.
ca atitudine, puteti lua si voi. nu numai s'o cereti. daca nu i s'ar raspunde la provocari, n'ar mai fi nimic de spus, nici de o parte, nici de alta.

este un forumist ca toti ceilalti. considerati ca va provoaca? nu raspundeti la provocari, vorbiti cu cei cu care va intelegeti. nu pot fi banati userii doar pentru ca altora le sint antipatici :)

Ultima modificare de feedback (16/09/08 11:40)

16/09/08 11:39

irlanda
membru

feedback a scris:

era reclamat "limbajul", si am spus ca nu'l consider/am vulgar.

Are un limbaj urat, feedback.

feedback a scris:

ca atitudine, puteti lua si voi.

Daca mi-ar sta in putinta i-as da ban permanent.
Si de d-aia o cer, ca nu pot sa-i dau eu ban.

feedback a scris:

daca nu i s'ar raspunde la provocari, n'ar mai fi nimic de spus, nici de o parte, nici de alta.

Nu-i raspunzi o data,da doua ori,de noua ori.
Dar toate trebuie sa aibe si o limita.

feedback a scris:

este un forumist ca toti ceilalti

Nicidecum.
Este un forumist fara scrupule ,care cauta sa atraga atentia asupra lui provocand.

feedback a scris:

considerati ca va provoaca? nu raspundeti la provocari, vorbiti cu cei cu care va intelegeti.

Pai, e cam greu sa nu raspunzi la provocari.Santem oameni...:D

feedback a scris:

nu pot fi banati userii doar pentru ca altora le sint antipatici

Dar pot fi banati daca in urma  comportamentului lor deranjeaza intr-un fel sau altul.

16/09/08 12:30

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
Am inteles, club de moderatori. Aici fiecare pe contul lui. Sarut'mainile.

16/09/08 12:38

feedback
Moderator

daca nu se poate si nu se poate, exista un topic "propuneri pt exmatriculari"

sint invitati sa posteze acolo toti cei care au propuneri pt exmatriculari, cu argumente clare si valide, si "clubul de moderatori", impreuna cu adminii, vor decide.

multumesc.

Ultima modificare de feedback (16/09/08 12:48)

16/09/08 12:47

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Eu o sustin pe feedback. Nu putem bana dupa bunul nostru plac sau al altora. Doar stiti amandoua ca giany e un caz "special" si nu ii putem da ban permanent doar pentru ca e el altfel. Nu cred, ca si feedback, ca giany este chiar atat de vulgar incat sa fie banat. Va recomand si eu sfatul lui feedback. Va deranjeaza, evitati-l.

16/09/08 12:50

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

+Archangel+ a scris:

....Nu cred, ca si feedback, ca giany este chiar atat de vulgar incat sa fie banat. ...

Aici subscriu şi eu.

16/09/08 12:52

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
sunt de acord cu Irlanda si Norkis. giany are o atitudine urata, si este deranjant cand insista in asta. tensioneaza atmosfera, deranjeaza pe toti. dupa ce a revenit cu scuze si a recunoscut ca a gresit, si nu citez (ca nu mai stiu unde a scris, si oricum s-ar simti jignit) am crezut ca chiar a fost ceva accidental, o fi avut o perioada mai nasoala de a vorbit asa. dar dupa ce iti ceri scuze si recunosti ca ai gresit, revii la atitudinea initiala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, scuzati-ma, dar mi se pare ceva in neregula.

Ultima modificare de shoricel (16/09/08 12:56)

16/09/08 12:53

Norkis
membru

Archangel, feedback si altii,aici este aria voastra de influenta.Sunteti tot mai romanizati in priviinta faptului ca daca o data vi se spune un lucru, voi veti lua atitudine doar dupa ce se ajunge deja prea departe.

Iar faptul ca acest individ(giany) si inclusiv voi mi-ati lezat increderea in spiritul vostru de corectitudine, din nopu nu conteaza. Daca vorbe de genul"ce palaria mea, ce puii mei etc"(cuvintele lui Giany) sunt considerate de voi ca fiind demne de trecut cu vederea ,insa cererile mele(de exemplu) de a mi se explica de ce "Vechiul testamen" este "expirat" pentru multi dintre neoprotestanti sunt trimise  in valea uitarii, asta nu o mai pot percepe.

Batran e omul care nu se mai mira. :(

Ultima modificare de Norkis (16/09/08 13:30)

16/09/08 13:12

+Archangel+
Moderator

Crede-ma ca sunt foarte mirat. Daca tu te simti lezata de aceste expresii ale lui giany ar trebui sa-i comunici lui acest aspect si nu noua. Noi intervenim numai cand se depaseste un anumit prag de "tolerabilitate". Prin cele doua expresii enuntate de tine nu cred ca ti-a adus vreo jignire personala ci doar a folosit un limbaj de badaran fata de o doamna. Nu este frumos ce a facut dar nici nu este motiv de ban. In legatura cu cealalta frustrare a ta referitor la "Vechiul Testament" nu o inteleg si nu inteleg nici legatura cu limbajul lui giany.

16/09/08 14:00

irlanda
membru

Archangel a scris:

Doar stiti amandoua ca giany e un caz "special"

De stiut stiam doar eu,Norkis fiind noua pe forum nu avea de unde sa stie ca este un caz mai "special".
Si prin urmare mi se pare indreptatita reclamatia ei,reclamatie fata de care eu cred ca trebuia mai mult interes si receptivitate din partea moderatorilor.

Archangel a scris:

si nu ii putem da ban permanent doar pentru ca e el altfel.

Si eu sant altfel,si tu esti altfel,si toti suntem altfel unul fata de celelalt.
Dar asta nu nu-l indreptateste sa faca abstractie de cei din jurul lui,sau sa se exprimam urat fata de ei,pentru ca el este altfel .

Archangel a scris:

Nu cred, ca si feedback, ca giany este chiar atat de vulgar incat sa fie banat.

Pai daca asteptam ca el sa fie din cale afara de vulgar ca sa se ia o masura...

Archangel a scris:

Va recomand si eu sfatul lui feedback. Va deranjeaza, evitati-l.

Daca asta credeti este solutia,o sa incerc sa urmez acest sfat.
Desi eu cred ca solutia voastra nu face altceva decat sa-i dea apa la moara.

feedback a scris:

daca nu se poate si nu se poate, exista un topic "propuneri pt exmatriculari"

Eu ce-am avut de spus am spus aici,chiar daca poate am fost oftopic.
Mai departe faceti cum credeti.

16/09/08 14:38

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

irlanda a scris:

Si prin urmare mi se pare indreptatita reclamatia ei,reclamatie fata de care eu cred ca trebuia mai mult interes si receptivitate din partea moderatorilor.

Adica sa i se dea imediat ban. Asta voiai sa spui prin "mai mult interes si receptivitate din partea moderatorilor"?

Norkis a reclamat doar un mesaj, iar acel mesaj l-am cenzurat eu in urma reclamatiei ei, apoi au aparut comentariile aici. Alte reclamatii/semnalizari nu au mai fost.

Intre timp mai stersesem cateva mesaje de-ale lui si de-ale lui Norkis, unde o luasera ambii cam pe langa . Daca era de pedepsit, pai meritau ambii sa fie pedepsiti. Si nu ma luati ca la gradinita ca "ala a inceput" etc. Alta data mai bine sa nu mai sterg, ci sa actionez cu "mai mult interes si receptivitate " si sa penalizez pe cine merita. Asta vreti ?

16/09/08 15:11

Norkis
membru

Multumesc, sefa. Corectitudinea ta este curat-murdara. Cu sinceritate. Norkis.

16/09/08 15:18

april
admin forum

Norkis a scris:

Multumesc, sefa. Corectitudinea ta este curat-murdara. Cu sinceritate. Norkis.

Argumenteaza-ti afirmatia. Cu sinceritate, april.

16/09/08 15:20

Norkis
membru

Ti-o argumentez pe privat. Nu am de gand sa vorbesc aici, sitindu-ma clar ironizata de multi. Norkis

16/09/08 15:25

april
admin forum

Norkis a scris:

Ti-o argumentez pe privat. Nu am de gand sa vorbesc aici, sitindu-ma clar ironizata de multi. Norkis

Faci afirmatii publice pe care le argumentezi insa pe privat ? Mda. Curat murdar.

16/09/08 15:28

+Archangel+
Moderator

Norkis cand un admin si doi moderatori au aceeasi parere despre o situatie cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti un pic atitudinea. Eu inteleg ca te-ai simtit sifonata dupa discutia cu giany dar noi nu suntem aici pe post de razbunatori.

16/09/08 15:30

Norkis
membru

Nu cred ca imi merge privatul(si nu inteleg de ce). Dau paste aici la cele scrise:
April, cu tot respectul, iata problema mea:
1)Giany cred ca este un copil, un tzanc. Si l-am luat ca atare. Insa cand am vazut devierile sale, limbajul sau frivol si continuu, si permanenta sa aluzie de critica necladitoare am considerat ca ar fi cazul sa se ia atitudine. Nici nu m-am gandit la ban! Asta ar fi prea de tot. Insa m-as fi asteptat la niste mustruluiri oficiale la fiecare sectiune in care acesta se complacea in "activitatile" sale nederanjate.
2) Am sesizat acest fapt atat la reclamatii cat si o data direct.
3) Faptul ca evitarile moderatorilor de a-l atentiona clar, il incurajeaza pe giany sa isi continue "practica" ma deranjeaza.
4) Sunt o persoana poate mult prea ferma, insa cand e vorba de un site crestin si chiar foarte placut cum este acesta al vstru, nu pot accepta scuze de nimic, ca ale lui giany, pt ca amai apoi din nou sa mearga pe acelasi fagas.
5) Daca eu gresesc undeva, imi asum responsabilitatea si atentionarile voastre oficiale.

Cu sinceritate, Norkis.

16/09/08 15:32

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Deci, e de-a dreptul copilaresc ce se intampla. Norkis? Tu esti lezata de ce anume? Ca a spus anumite cuvinte? Da-i skip. Ca te-a acuzat de anumite lucruri? Cere-i explicatii. Dar de aici pana a jigni moderatorii ca nu iti fac un capriciu, e cale lunga. Foarte lunga.

Irlanda, pe tine cu ce te-a mai jignit giany?

Pff... Crestini ziceti? Greu de crezut.

16/09/08 15:49

Norkis
membru

Astept un raspuns de la april, si nu de la altcineva.O respect chiar foarte mult pentru ceea ce a facut, si o respect si mai mult ca pot sa ii spun orice, fara a "inflori" lucrurile. Asta denota foarte mult.

(Anomis, m-as putea sa ma leg de tine pentru ca intervii in mod subiectiv datorita relatiilor tale personale cu unul dintre moderatori. Te rog, daca nu intelegi, pune punct. Irlanda, shoricel si eu avem dreptul de a fi sau a nu fi deranjati.)

Ultima modificare de Norkis (16/09/08 15:57)

16/09/08 15:56

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Norkis, joci foarte murdar. ;) Cred ca de fapt ti s-a cam dus farmecul printre degete, iar asta te face sa arunci cu acuze in stanga si in dreapta. Ce am spus am spus-o in calitate de forumist, si nimic mai mult. Dar tu poti sa canti si asa, oricum nu ma poti jigni foarte tare. :)

16/09/08 15:59

april
admin forum

Norkis, daca nu ai vazut tu nu inseamna ca giany nu a primit nici o mustruluiala ;)

Cred ca fost cel mai mustruluit forumist de pana acum , si oficial si neoficial, si de catre noi si de catre alti forumisti .

O sa-l mustruluiesc eu insami iar si daca nu-si schimba atitudinea ( ca si-a schimbat-o de multe ori in bine - forumistii mai vechi ar trebui sa stie ) va suporta (iar) niste consecinte.

16/09/08 16:04

Norkis
membru

April, sarutmainile. Toata stima mea pentru tine. Multumesc.

16/09/08 16:05

reluestera
membru

Inregistat: 06/09/08
as vrea sa intervin in discutia voastra. sunt unii pe acest forum,care fac niste afirmatii foarte periculoase, care pt. unii mai tineri in credinta pot insemna niste piedici sau chiar pot aduce indoiel la nivelul cunoasterii lor a Cuvantului
aceste afirmatii neavand un suport biblic, ceea ce inseamna o aberatie in momentul in care aici se dezbate un subiect biblic

inca ceva,moderatorii ar trebui sa fie mult mai atenti la aceste afirmatii

Ultima modificare de reluestera (16/09/08 17:14)

16/09/08 16:53

Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la