TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Reclamatii Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 17
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

feedback a scris:

nu ma refeream la sectiunea "jocuri", ma refeream la multa vorbarie si fara rost din forum. :)
si chiar daca nu va plictisiti la servici, nu se poate doar sa va jucati, ma gandesc. se gasesc in forum suficiente subiecte interesante, la care sa participati ;)

Cand o sa trecem de o varsta nu o sa ne mai arda de joaca, ci vom deveni din ce in ce mai seriosi. :D

Ultima modificare de OLD TRAIAN (10/09/08 21:27)

10/09/08 21:25

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

OLD TRAIAN a scris:

Cand o sa trecem de o varsta nu o sa ne mai arda de joaca, ci vom deveni din ce in ce mai seriosi. :D

cand o sa treceti de  o varsta, o sa simtiti si mai mult nevoia de joaca :D dar pana atunci trebuie sa fiti si seriosi ;) :D

10/09/08 21:27

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08

feedback a scris:

tu te provoci singura. si e clar nu doar ca nu ti'e greu sa'ti raspunzi, dar si ca o faci cu placere.

Mda...o inghit si pe asta. Imi plac galustele. Mai invat cand trebuie sa tac :rolleyes:
PS: Desi nu vroiam decat sa destind atmosfera incinsa (UnderZero, hello ? ) Nu-i nimic. Data viitoare o las asa :D

Ultima modificare de UnderZero (10/09/08 21:41)

10/09/08 21:40

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

bairstow a scris:

Arata pe cine am jignit Magdy de ce esti rea cu mine?

Oare pe cine, my friend? ;) Pe mine!! Ai uitat de meciurile noastre din iunie? Când ai întins coarda cât ai vrut!? ;) De-aia te reclamasem! :P:P:P

10/09/08 21:49

giany
membru

Inregistat: 18/05/07

bairstow a scris:

Nimeni nu face misto de tine dar ai grija ca te asemeni cu un personaj cunoscut publicului roman:Gigi Becali.Nu toti suntem egali.Eu sunt cel mai mic :)

si ma rog ce are becali ... sau ce ai tu impotriva lui becali???

15/09/08 18:07

giany
membru

Norkis a scris:

Ro sa fiti atenti la ceea ce scrie giany la subiectul globalizare si la toate devierile sale de la alte topicuri unde se leaga in mod neintelept de Norkis. Multumesc.

daca tu ai pus o intrebare pe care eu am inteles-o asa cum ai pus-o asta nu inseamna ca eu am deviat ... doar nu crezi ca citesc intotdeauna titlul si raspund ... ma mai uit si la ultimele mesaje si raspund in consecinta ... baiiiiiii... daca ai ceva cu mine spune-mi si rezolvam cum putem ... intelegi??? ... io sunt mai taran si nu pot sa mananc cu toate tacamurile de la masa ta... nici nu tai painea de fiecare data ca mi-e lene sa tot umblu dupa cutit si nici nu imi place sa umblu prea mult cu cutitul pt ca ma pot accidenta sau pot provoca accidente ... do you get it???

15/09/08 18:14

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
Draga, keep calm, doar nu te enervezi pentru un lucru mic cum este Norkis :D ce copil!

15/09/08 18:18

giany
membru

nu cred ca am ajuns la level - ul sa mi te adresezi cu "draga"... cred ca nu iti pot permite chiar orice ... macar ai inteles de ce am scris ce am scris acolo ... asta e important ... nu sa imi spui tu mie "draga"... sau sa ne dam mari facandu-ne mici ...

15/09/08 18:21

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08
Draga Norkis,esti o fata isteata si sensibila,nu-ti mai pierde timpul cu acest utilizator-giany .

ÃŒn atentia moderatorilor:nu credeti ca totusi i se permit cam multe acestui membru marcant?

15/09/08 18:42

giany
membru

ce e irlanda ???... te mananca degetele si te scarpini de tastatura??? :) ... hmmm... ciudata solutie ai ales ...

Ultima modificare de giany (15/09/08 18:48)

15/09/08 18:45

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
giany, te rog frumos, las-o in pace pe Norkis. daca doresti, vom avea in privat o discutie despre comportament, si in particular, comportamentul fizavi de o fata/femeie. vorbesc serios! ;) si fara nici un fel de rautate. chiar trebuie sa gandesti de mai multe ori inainte sa vorbesti. :)

later edit: si pe Irlanda asemeni ;)

Ultima modificare de shoricel (15/09/08 18:49)

15/09/08 18:48

giany
membru

mai shory ... am o viteza de invidiat cand e vorba de gandit ... uneori imi pare rau pt mine ... daca nu ma pot abtine .... asta e ... dar sa imi spuneti si mie cine cui tre sa fie supus pe acest pamant ... femeia barbatului sau barbatul femeii ... din BIBLIE ... deci nu de la voi ... oki???

15/09/08 18:50

shoricel
membru

aici trebuie sa te supui regulilor forumului si sa respecti toti ceilalti membrii. nu are absolut nici o legatura cu casnicia despre care tu vorbesti ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului. ok?
deci, te rog din inima, vorbeste civilizat. nu faci decat sa te injosesti pe tine insuti vorbind asa cu niste fete. si iti spun cat se poate de sincer si fara nici o urma de rautate. ;)

Ultima modificare de shoricel (15/09/08 18:54)

15/09/08 18:53

giany
membru

daaaaaaaaaaa... ca tare ma mai respecta ei pe mine ... si nu ca m-ar afecta asa de tare darrrrrrrrrrrrr.... caci intotdeauna la mine este un darrrrrrrrrrrr... norkis modifica putin mai mult ce este scris in BIBLIE ... adicatelea .... femeia se supune barbatului ...

15/09/08 18:54

shoricel
membru

giany a scris:

daaaaaaaaaaa... ca tare ma mai respecta ei pe mine ... si nu ca m-ar afecta asa de tare darrrrrrrrrrrrr.... caci intotdeauna la mine este un darrrrrrrrrrrr... norkis modifica putin mai mult ce este scris in BIBLIE ... adicatelea .... femeia se supune barbatului ...

daca nu te-ar afecta asa tare nu ai reactiona cum reactionezi, brother. si, uneori, acel dar, e bine sa il ignori. e problema ei daca modifica ce este scris in Biblie, daca incerci sa faci pe avocatul lui Dumnezeu, sanse slabe de izbanda ;)

PS: Dumnezeu cred ca ar fi mandru de tine daca ai actiona in dragoste ;)

Ultima modificare de shoricel (15/09/08 19:00)

15/09/08 18:56

giany
membru

slabe ... slabe ... dar macar am ... este f important ca eu nu trec peste acest lucru care este scris in BILBIE ... si tre sa spun ca nu am nevoie sa mi se supuna nici o femeie ... chiar nu am nevoie ... stiu sa gatesc f bine ... curat stiu sa fac ... de munca nu imi e frica ... ce nevoie as avea eu de o femeie ... sa imi spuna toata ziua ca ma slugareste in loc sa se supuna si sa fie fata de casa ... asa cum trebe de altfel ... nu am nevoie de reprosuri si ma descurc si eu cum pot ... daca ele vor sa conduca ... treaba lor ...

15/09/08 19:01

giany
membru

shoricel a scris:

PS: Dumnezeu cred ca ar fi mandru de tine daca ai actiona in dragoste ;)

ce sa inteleg eu din faptul ca JESUS a dat in toate partile si a fugarit pe negustori din CASA TATALUI SAU ... intr-o vreme ... ii ura ??? ii iubea ??? ia spune-mi tu shory ... te rog mult ... de ce a facut acest lucru ???

15/09/08 19:03

shoricel
membru

ok. deja facem chat si se supara aprilutza pe noi. nu are legatura ceea ce spui tu cu forumul. aici, nu tu faci legea. indiferent ce spun ceilalti membrii, atat timp cat se supun regulilor forumului, au dreptul de a fi respectati de catre tine.

Ultima modificare de shoricel (15/09/08 19:10)

15/09/08 19:09

giany
membru

poi atunci ... nu va convine de mine ... dati-mi ban ... si gata ... terminam povestea ... io nu ma supar ... si daca ma supar o sa imi treaca ... si daca nu imi trece ... problema mea ... io nu pot fi fals sau sa iau scame de pe nici un membru sau admin ... nu pot ...

p.s. darrrrrrrr... caci iar revin cu darrrrrr... nu ai raspuns la intrebare ... ii ura ii iubea ...??? hai incearca un raspuns te rog!!!

Ultima modificare de giany (15/09/08 19:13)

15/09/08 19:12

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
ok. daca ati terminat de formulat "reclamatiile", va rog sa continuati dialogul la sectiunile potrivite cu subiectele de care discutati. :)
va multumesc :)

15/09/08 19:14

Norkis
membru

Eu nu iti multumesc. Ca moderator, cand vei lua atitudine fata de limbajul "crestinesc" al lui Giany?

15/09/08 21:39

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Ce e cu limbajul lui giany?

15/09/08 21:47

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Nu vad nici o reclamatie la vreun mesaj de-al lui.

V-am spus de nu stiu cate ori ca aveti posibilitatea sa "Semnalati" cand va deranjeaza ceva la mesajul cuiva.

Iar aici ati facut off-topic si Chat. Sa iau atitudine ?

15/09/08 22:00

Norkis
membru

am semnalat. si o spun serios!

Iar daca nu cititi cele semnalate, va invit sa va uitati la ultimele pagini de la Globalizare, de la Femeia in adunare, la Gramatica, la sectiunea tanar crestin etc. Chiar te invit, april, ca administrator forum, sa verifici ultimele 40 interventii ale lui giany. Limbajul sau urat(gen:ce palaria mea etc) si permanenta deviere de la subiecte nu este sesizata. Eu am semnalat.Iar daca nu se ia atitudine, nu m-ar mira.

Norkis.

Ultima modificare de Norkis (15/09/08 22:15)

15/09/08 22:05

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
O singura data ai semnalat, si asta acum 5 zile.

15/09/08 22:22

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la