|
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
zambezi,ai dreptate,nu sunt o persoana excesiv de timida si fara prieteni,doar ca nu mi-au placut unele avatare si nu mi s-au parut foarte potrivite pentru un forum crestin.in fine.asta e doar parerea mea!
RainSong,cand am spus ca unele persoane s-ar speria de unele avatare nu m-am referit la mine,ci in general,pt ca sunt si astfel de persoane!scuze,poate ca m-am exprimat eu gresit!mie nu mi se face frica cand le vad,dar nici foarte multa incredere nu imi inspira! 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
22/10/07 20:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Alte reclamatii ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
22/10/07 20:43
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
s-a cam terminat stocul 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
22/10/07 22:16
|
|
april
admin forum
|
|
Foarte bine :P
|
|
22/10/07 23:10
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
la mine nu...
am vrut de mai mult timp sa spun...dar nu am indraznit. sunt multe subiecte interesante la care chiar as dori sa imi spun parerea, dar nu pot pentru ca sunt anumite persoane care au intrat parca doar ca sa strice totul si nu se mai intelege nimic. Nu vreau sa judec pe nimeni, departe de mine gandul asta, dar nu se poate face nimic?
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
02/11/07 22:30
|
|
april
admin forum
|
|
Unde ti se pare ca se exagereaza, ai posibilitatea sa semnalezi mesajele respective si vom vedea ce poate fi facut .
Uneori e mai greu de stabilit pana unde poate merge libertatea de exprimare.
Ar fi usor sa-i dam afara pe cei care gandesc altfel, nu ?
Daca va deranjeaza ceva, repet, semnalati.
|
|
02/11/07 22:45
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
nu neaparat sa ii dam afara, dar sa fie atentionati... ca daca ma iau eu de ei o sa zica ca mi s-a pus pata pe ei..si o sa se ajunga la cearta, si chiar nu vreau lucrul asta. Multumesc
Ultima modificare de tamarta4jc (02/11/07 22:53)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
02/11/07 22:52
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Nenea de la Tecnic, mie nu imi merge in Safari sa editez nimic (la mesaje sau in profil). Teoretic pot doar posta. Doar aici am problema asta.
Any ideas why?
|
|
07/11/07 01:40
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
nu e corect ,seraphim iar triseaza :sub username are "boy" in loc de "moderator" Ma simt discriminata ,ori ii stergeti lui ori imi faceti si mie 0_o
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
04/12/07 13:07
|
|
april
admin forum
|
|
Am eu grija de boy-ul asta, stai linistita !
P.S: voiai si tu tot boy ?
|
|
04/12/07 17:34
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
cand dau pe 'mesaje noi' sus apare 'RZULTATELE cautarii'... adica e mancat un 'e'
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
04/02/08 15:20
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
asa e, si eu am vrut sa spun asta, demult, dar am considerat ca e ceva nesemnificativ. Totusi, daca se poate, va rugam sa corectati 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
04/02/08 15:39
|
|
april
admin forum
|
|
Este foarte greu de corectat ceva .
Dar o sa trimit mai departe .
|
|
04/02/08 18:16
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
De ce s-a inchis "Scrie ceva despre mine..."? Cum dispar un pic, cum va faceti de cap sau nu...
|
|
08/02/08 00:46
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
RainSong a scris:
Ioi ,deja sunt 220 pagini la "scrie ceva despre ... mine " .Incercati si voi sa nu postati de 2 ori intro zi ceva despre aceeasi persoana ,se posteaza haotic avolo 0_O |
april a scris:
Ioi, l-am inchis putin, pana va (re)vine inspiratia si postati ceva mai...original :P .
Intre timp, forumul e mare, spor la postare . |
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
08/02/08 02:11
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
4. Nu folositi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membri sau la adresa echipei de moderare/administrare (indiferent de natura jignirilor) precum si intervenirea intr-un subiect, in care sa creati o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate. Deasemenea, in cadrul forum-ului nu se accepta rasismul sau orice fel de discriminarea sociala sau culturala. Daca nu intelegeti pe deplin regula aceasta, fiti: calmi, maturi, intelegatori si mai ales saritori la problema aproapelui. |
Până unde trebuie să meargă Bairstow ca să-i fie modificate mesajele în care atacă persoane?
Nu intervine nimeni să-l tragă puţin de urechi? Totuşi întinde coarda cam mult!
Ultima modificare de Magdy (28/06/08 13:54)
|
|
28/06/08 13:48
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Ro sa fiti atenti la ceea ce scrie giany la subiectul globalizare si la toate devierile sale de la alte topicuri unde se leaga in mod neintelept de Norkis. Multumesc.
Ultima modificare de Norkis (10/09/08 14:56)
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
10/09/08 14:30
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
rog sa treceti cu vederea incercarile unora de aici de a face misto de mine ... multumesc
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
10/09/08 14:53
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
mda. si eu reclam ca va provocati unii pe altii, si ca raspundeti "cu brio" la provocari.
later edit: eu nu spun "multumesc", ca n'am de ce.
Ultima modificare de feedback (10/09/08 19:35)
|
|
10/09/08 19:35
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
fid, te rog sa nu ma provoci. Ca, desi raspund cu greu la ele, s-ar putea totusi sa raspund. Cu placere 
|
|
10/09/08 20:02
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
giany a scris:
rog sa treceti cu vederea incercarile unora de aici de a face misto de mine ... multumesc |
Nimeni nu face misto de tine dar ai grija ca te asemeni cu un personaj cunoscut publicului roman:Gigi Becali.Nu toti suntem egali.Eu sunt cel mai mic 
Magdy a scris:
Până unde trebuie să meargă Bairstow ca să-i fie modificate mesajele în care atacă persoane?
Nu intervine nimeni să-l tragă puţin de urechi? Totuşi întinde coarda cam mult! |
Arata pe cine am jignit Magdy de ce esti rea cu mine?Eu mai si glumesc .Hai noi care ne intelegeam asa de bine.Hai ca incerc sa fiu si mai bland 
Ultima modificare de bairstow (10/09/08 20:29)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
10/09/08 20:27
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Ok nici nu m-am uitat la data .Si eu scriam:
bairstow a scris:
.Hai noi care ne intelegeam asa de bine.Hai ca incerc sa fiu si mai bland  |
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
10/09/08 21:10
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
feedback a scris:
. eu cred ca va plictisiti la servici, insa acest forum nu e creat pentru joaca.
|
fi linistita ca nu ne plictisim, dar jocurile nu sunt pentru joaca? Ele sunt parte din forum.... doar n-o sa spui ca jocurile sunt pentru cantec in strana?
Ultima modificare de OLD TRAIAN (10/09/08 21:12)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
10/09/08 21:11
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
OLD TRAIAN a scris:
fi linistita ca nu ne plictisim, dar jocurile nu sunt pentru joaca? Ele sunt parte din forum.... doar n-o sa spui ca jocurile sunt pentru cantec in strana? |
nu ma refeream la sectiunea "jocuri", ma refeream la multa vorbarie si fara rost din forum.  si chiar daca nu va plictisiti la servici, nu se poate doar sa va jucati, ma gandesc. se gasesc in forum suficiente subiecte interesante, la care sa participati 
|
|
10/09/08 21:16
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|