|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 17 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Oops, mi-o fi fost foame . S-a rezolvat.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
19/04/07 15:25
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Nu e o reclamatie,ci mai degraba o intrebare:Vreau sa-mi schimb poza la avatar.Poza are 9kb si are format JPG. De ce nu mi-o accepta?
Ultima modificare de Magdy (19/04/07 20:54)
|
|
19/04/07 20:53
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
|
19/04/07 20:56
|
|
Magdy
membru
|
|
Nu.Are 100/90.pixeli
O fi vreun bai cu programul?
|
|
19/04/07 20:59
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
de ce imi apare asa ceva cand dau refresh?
string(27) "start_ www.tanarcrestin.net" Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tanarcre/public_html/forum/index.php:25) in /home/tanarcre/public_html/forum/include/functions.php on line 82 string(27) "start_ www.tanarcrestin.net" Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tanarcre/public_html/forum/index.php:25) in /home/tanarcre/public_html/forum/header.php on line 32
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tanarcre/public_html/forum/index.php:25) in /home/tanarcre/public_html/forum/header.php on line 33
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tanarcre/public_html/forum/index.php:25) in /home/tanarcre/public_html/forum/header.php on line 34
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tanarcre/public_html/forum/index.php:25) in /home/tanarcre/public_html/forum/header.php on line 35
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
20/04/07 16:08
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
pe tanarcrestin.ro nu apare nimic :|
|
|
20/04/07 16:58
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Ba mi-a aparut si mie la un moment dat, da' si-a revenit :p
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
20/04/07 17:02
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
si mie imi apare ceva ciudat sus tot ca la dana :| ... hmm ,si nu vad cine posteaza ultimul la un topic :|
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
20/04/07 19:21
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Si mie  Ne-am molipsit toti.....
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
20/04/07 19:24
|
|
april
admin forum
|
|
Sa vedem ce vor zice adminii ceilalti. Eu nu stiu ce are ...
|
|
20/04/07 19:40
|
|
Magdy
membru
|
|
April,nu reusesc sa-mi schimb poza la avatar.Indeplinesc toate conditiile care sunt date si totusi,dupa ce dau'trimitere' avatarul ramane acelasi.De ce?
|
|
20/04/07 20:16
|
|
april
admin forum
|
|
Nu stiu.
Cred ca e o problema cu domeniul ".ro". Logheaza-te pe www.tanarcrestin.net si vezi daca merge schimbat avatarul.
P.S. chiar faceti reclamatii sau puneti doar intrebari :P ?
Mai exita si http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=635 .
|
|
20/04/07 20:46
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
eu numai intreb...: ))
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
20/04/07 21:02
|
|
Magdy
membru
|
|
|
21/04/07 10:17
|
|
A.Beni
membru
Inregistat: 22/07/07
|
|
Dacă uploadezi un avatar cu height mai mare decât 100 pixeli, spune că imaginea e prea unaltă, în loc de înaltă 
|
|
23/07/07 19:41
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Eh, şi tu acuma, expresia e acoperitoare pentru mai multe nereguli... "imaginare": imaginea e prea un(a)...(a)lta... Nu-i clară imaginea? 
|
|
23/07/07 21:19
|
|
april
admin forum
|
|
A.Beni a scris:
Dacă uploadezi un avatar cu height mai mare decât 100 pixeli, spune că imaginea e prea unaltă, în loc de înaltă  |
Ok. Va dura insa pana va fi corectat .
|
|
23/07/07 23:54
|
|
Christine S.
membru
Inregistat: 16/07/07
|
|
Ok, stiu ca sunt noua, dar am observat ca trebuie sa ma "loghez" de doua ori, ca sa pot folosi forumul ca un membru, nu ca un vizitator. Pur si simplu cand apas prima data pe forum, dupa ce am dat log in si mi-am pus numele si parola, ma arata tot ca vizitator. Puteti verifica de ce? Poate reusiti sa rezolvati ceva. Daca nu, asta e, ma obisnuiesc cu ideea.
|
|
27/07/07 09:38
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Eu nu prea inteleg ce se intampla cu forumul TanarCRESTIN, ca se pare ca devine mai mult forumul satanistilor si celor ce blasfemeaza pe Dumnezeu. Inteleg ca trebuie sa fim ingaduitori, sa lasam si pe altii sa intre si sa vada cum e, sa participe pe forum, dar pana la urma care este scopul acestui forum? Nu este un forum pentru crestini, cu reguli care ar trebui pastrate si de cei de alte credinte sau care nu cred nimic? Parca ne rugam cu privire la directia si scopul acestui forum. Asta este oare: sa lasam pe toti sa faca ce vor si sa nu spunem nimic? Oare scopul forumului nu este si pentru zidirea altora?
Stiu, iarasi is oaia neagra, dar se pare ca si alti membrii crestini sunt de aceeasi parere.
As propune sa nu se mai ingaduie nume care sunt o blasfemie la adresa lui Dumnezeu. As propune sa se vorbeasca la subiect si nu sa se vina cu argumente ca eu vad pe astral sau alte chestii din astea cand este vorba de Dumnezeu, de Biblie, si asa mai departe. As mai propune sa nu mai fie avataruri care efectiv iti da o imagine de te ia groaza.
Mi-am spus nemultumirea. Eu cred ca e timpul sa se ia masuri, altfel ii dai satanei un deget si el iti fura toata mana. Cu satan nu se sta la discutii. El este siret si stie cum sa distruga daca nu vegheaza omul asupra casei lui.
Domnul sa ne dea intelepciune si tarie.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
08/09/07 04:30
|
|
april
admin forum
|
|
Joseph, cam ai dreptate.
Cred ca va trebui prelucrat un pic regulamantul.
|
|
08/09/07 10:04
|
|
sytri
membru
Inregistat: 18/08/07
|
|
si de cate ori vreti sa va explic ca satan nu exista? trebuie sa adaug inca o data ca sunt ocultist?
_______________________________________ Azi??? ...doar o poarta spre maine
|
|
08/09/07 10:40
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Si de ce te-as crede eu pe tine, daca altii spun ca exista? Nu prea stiu ce inseamna a fi ocultist, asa ca pentru mine este acelasi lucru. Si tu tot cu astralul o dai.
Si nu m-am referit neaparat numai la tine, ci la altii care nu au pic de bun simt fata de Dumnezeu si fata de cine si ce credem noi.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
08/09/07 22:09
|
|
sytri
membru
|
|
desi nu inteleg aceasta credinta a voastra, o accept
|
|
10/09/07 09:15
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Nici eu nu va inteleg pe voi, dar apreciez faptul ca sunteti informati si folositi resursele pe care le aveti la dispozitie pentru o cunoastere mai aprofundata a crestinismului si nu numai. Eu raman la parerea mea ca o religie poate fi cel mai bine cunoscuta din interior, fatada e doar o fatada care nu poate fi cunoscuta decat superficial...credinta, in schimb, e cu totul altceva si sper ca ea se vede clar pe acest forum.
Ultima modificare de monica (10/09/07 14:42)
|
|
10/09/07 09:28
|
|
sytri
membru
|
|
sincer, se vede si ceva fanatism religios
|
|
10/09/07 12:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|