|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
ultimul mohican a scris:
old, postarea asta merita si ea ban? intreb serios acum, nu ironic.
|
Sa-ti spun ca n-ai inteles nimic din ce am vrut sa-ti spun? Sau poate ca n-am fost destul de explicit? Fie si asta.
Sper sa gasesc un mod in care sa-ti explic cum gandesc eu chestia asta; si asta cat de curand.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/02/12 21:00
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ultimul mohican a scris:
cat amuzamentul meu, este tinut pt mine, si nu se reflecta in replici prin jigniri sau altceva (nu zic ca nu am jignit sau ironizat, fie si subtil) nu este nicio problema. zic eu. la asta m-am referit. |
bine ca recunosti.
ultimul mohican a scris:
iar ca sa continui sa-i raspund lui april (care m-a intrebat "care si cu cati" s-a certat irlanda si cati au plecat din cauza ei) aici pot numara 20 de useri. ajung? pot da si citate de la: oportunist, egoist, lenes, mitocan, parvenit, ipocrit, impertinent, mi-e sila etc. useri? edi, archangel,anomis, monday, roxana, lorelai, tamarta beny, oblio, geani, daniel, tiana,ema-mada etc. mai sunt multi. chiar foarte multi. mai simplu e sa caut cu cine nu s-a certat.
si da, cativa dintre ei au plecat din cauza unor certuri cu irlanda. |
intrebam cati au plecat, nu cu cati s-a certat. iar pt o cearta exista cel putin 2 parti. nimeni nu se poate certa de unul singur cu altcineva.
ultimul mohican a scris:
feed am o stima pt tine si-mi pare rau ca-ti provoc batai de cap, dar e cam adevarul gol-golut. |
ma bucur ca respecti pe cineva (de) pe forumul asta.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
05/02/12 21:16
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
april a scris:
bine ca recunosti. |
am defecte dar nu sunt ipocrit.
april a scris:
intrebam cati au plecat, nu cu cati s-a certat. iar pt o cearta exista cel putin 2 parti. nimeni nu se poate certa de unul singur cu altcineva. |
tamarta si beni probabil au plecat, anomis se poate sa nu mai fi postat o perioada din aceasta cauza si probabil mai sunt si altii.
lorelai un user relativ nou, s-a plans de niste probleme, irlanda a reactionat cum a stiut ea, iar fata a plecat evident de pe forum.
da, e nevoie de doua persoane pt. o cearta, dar nu-ti da nimic de banuit cand un user e mereu numitorul comun? dar cum ai spus si tu, nimeni nu se cearta de unul singur cu altcineva. deci aia 20 sunt de vina. ( desi cu roxana cine s-a mai certat de pe acest forum? in cazul ei a fost de ajuns si o persoana)
april a scris:
ma bucur ca respecti pe cineva (de) pe forumul asta. |
nu e singura. 
Ultima modificare de ultimul mohican (05/02/12 22:00)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
05/02/12 21:51
|
|
Old
Moderator
|
|
ultimul mohican a scris:
tamarta si beni probabil au plecat, anomis se poate sa nu mai fi postat o perioada din aceasta cauza si probabil mai sunt si altii. |
Ai vorbit tu cu beni si tamarta si ti-au spus ca de asta nu mai intra?
Despre anomis nu stiu de ce nu a mai intrat des, dar a intrat destul de recent.
lorelai un user relativ nou, s-a plans de niste probleme, irlanda a reactionat cum a stiut ea, iar fata a plecat evident de pe forum. |
Ti-a spus ca de asta a plecat?
Ultima modificare de Old (05/02/12 22:45)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/02/12 22:43
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
old, vezi de cand nu au mai postat si-n ce context. lorelai da, a zis clar sau a dat de inteles.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
05/02/12 22:45
|
|
Old
Moderator
|
|
stiu de ce n-au mai postat(beni si tamarta), doar sunt clujeni de-ai mei; ne stim si din viata reala, nu doar virtual.
|
|
05/02/12 22:54
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
si de ce nu au mai postat?
|
|
05/02/12 22:55
|
|
april
admin forum
|
|
au mai postat.
|
|
05/02/12 23:03
|
|
Old
Moderator
|
|
ultimul mohican a scris:
si de ce nu au mai postat? |
daca nu au spus de ce au postat mai rar, si au motivele lor personale, crezi ca ar trebui sa le divulg?
Ultima modificare de Old (05/02/12 23:06)
|
|
05/02/12 23:06
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
nu, coincidenta ca nu au mai postat de cand au avut o discutie cu irlanda. dar poate ma insel eu.
|
|
05/02/12 23:07
|
|
Old
Moderator
|
|
Tu crezi in coincidente? De cand ai devenit credincios?
|
|
06/02/12 08:21
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
ultimul mohican a scris:
feed am o stima pt tine |
multumesc 
ultimul mohican a scris:
si-mi pare rau ca-ti provoc batai de cap |
eh, daca chiar iti parea rau, nu mi le provocai 
(impresionanta si suspecta tenacitatea, indarjirea, pasiunea, rabdarea cu care aduni probe contra irlanda)
pe de o parte spui ca nu doresti banarea irlandei, insa pe de alta parte scoti in evidenta certuri discutii (discutii pe care le stim deja, c'am fost martori oculari)... ce (trebuie) sa inteleg(em) de aici? ce vrei sa (ne) spui cu toate astea?
ultimul mohican a scris:
dar e cam adevarul gol-golut. |
faptul ca irlanda s'a certat cu mai multi useri, nu'l poate nega nimeni, si nu'l neaga nimeni. nici macar ea insasi.
|
|
06/02/12 10:08
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
old, cred in mai multe chestii. totusi asta nu ma face credincios in sensul de baza al cuvantului.
coincidente, da exista si oricine (cred eu) crede in ele, dar cand se repeta de mai multe ori, atunci e orice altceva numai coincidenta nu.
feed, nu doresc banarea irlandei sau nu ma intereseaza. ca de multe ori aceasta a venit din urma unei discutii cu mine, asta e, nu ala a fost scopul meu.
motivele "cautarilor de probe":
-cand ma cert cu cineva, pe orice sptiu virtual, caut sa vad ce a mai scris persoana respectiva, ca sa vad "ce-i poate capul".
-s-a tot folosit replica/ scuza: ca e provocata. asa ca am rasfoit umpic discutiile ei sa vad provocarile celorlalti. nu sunt prea multe (sau am citit eu subiectiv)
-old a zis ca eu am provocat-o si meritam ban 3 zile. am recitit in mare si discutia de pe chat (ca banuiesc ca la asta se referea). OLD, reciteste si tu, din ce-am revazut eu, mi se pare ca am provocat-o/atacat-o (sub forma regulamentara sau ne) pe irlanda numai dupa ce ea s-a luat in mod direct de mine. deci nu vad unde e provocarea mea.
-am zis ca e un user problema (parerea mea de simplu forumist sau observator). am demonstrat eu (cred) prin ce am citit, apoi detaliat pe tc, ca este asa.
-ma intrebase april cati si care. aici iarasi am vrut sa raspund cu cati s-a certat si care nu a mai postat din cauza ei (ea, april, ma intrebase doar de plecarile datorate ei, dar aici chiar nu am inteles eu bine)
-plictiseala 
si ca post scriptum, dam buna dimineata pe "reclamatii" 
Ultima modificare de ultimul mohican (06/02/12 15:37)
|
|
06/02/12 11:18
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
ultimul mohican a scris:
-am zis ca e un user problema (parerea mea de simplu forumist sau observator). am demonstrat eu (cred) prin ce am citit, apoi detaliat pe tc, ca este asa. |
ok.
ultimul mohican a scris:
-plictiseala |
atunci putem conclude discutia, ca'ncep sa ma plictisesc si eu 
|
|
06/02/12 11:28
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
4given a scris:
asa ca o paranteza, nu am facut misto de tine irlanda, doar mi-am aparat dreptul, caci fiecare din noi are acest drept, insa stiu sa fac si misto :P |
Chiar daca ti-ai sters mesajele, ele sint inca citate in mesajele mele, asa ca poti sa-ti reimprospatezi memoria si sa-ti aduci aminte ca m-ai luat cu "surioara draga", "raspunsuri din topor", "nu ma ridic la nivelul tau", "persoanele trimise de Dumnezeu" si altele urmate de ranjete amplasate ca nuca in perete.
Nu-ti reprosez ca ai facut misto, ci ca nu vrei sa recunosti, cand este vorba de a se imparti vina, ci o dai pe negare, vrand sa faci si tu ca altii, pe sfanta incercata de apucaturile mele pacatoase.
4given a scris:
iar daca as fi facut pe victima, as fi fost prima care "ma plangeam" aici, in legatura cu atacurile tale (ce ti-am scris sa nu iei ca pe un misto sau un atac :P) |
Te-ai plans acolo in legatura cu atacurile mele pline de aroganta si din topor.
mohican a scris:
a primit ban de la feed. (asta ca o completare) stiu ca esti prietena ei, si stiu ca ai banat-o si tu, dar fii obiectiva. sau nu poti? |
Si cine mai stii tu ca este prietena mea? Feed este prietena mea?
Ce jigodie de om trebuie sa fii sa te legi de asemenea lucruri, ca sa dai un plus de credibilitate actiunilor tale calomniatoare !
daniel a scris:
Dimpotriva, sunt realist iar cand vad pe cineva ca se ia de alta persoana nu pot sa tac. |
Si ce treaba are "realismul" tau, cu nesincera ta neputinta de a nu tacea cand cineva sa ia de o alta persoana? Sa nu poti sa taci, daca persoana care se ia de cei aflati sub dreapta si invincibila ta protectie, nu cumva are si ceva dreptate. Ca asa, sa o faci pe martirul prosteste, doar sa storci ceva lacrimi de admiratie, nu are niciun sens si nicio scuza.
daniel a scris:
Faptul ca am facut reclamatie este pentru ca pe mine in nici un caz nu esti dispusa sa ma asculti si daca ti-as fi zis te-ai fi luat de mine, nicidecum nu ai fi judecat la rece daca am dreptate. |
Pe tine, si pe altii ca tine, in veci de veci n-o sa te ascult facandu-mi mie morala de pe scaunul de sfint desavarsit, care in realitate nu-i cu nimic mai bun ca mine, in afara de faptul ca e mai bun la actorie.
La reclamatie ai recurs vrand sa te pui pe tine la adapost de orice neplacere, si pe mine in bataia pustii. Ca daca cumva imi spuneai mie in felul tau specific, posibil se isca si o cearta si uite asa te-ai asigurat ca nu vei primi nici macar vreun avertisment, dar sigur fiind ca daca nu eram deja implicata in discutia de la chat, tot ma alegeam cu o banare in urma "altruistei" tale reclamatii.
Deci ai dat dovada de o lasitate josnica.
daniel a scris:
Toti care citesc certurile tale. In acest caz la chat ma refer. |
Certurile mele nu-s doar ale mele. Sint si a celui cu care ma cert, istetule.
daniel a scris:
Sa respecte pe cei din jur luand aminte la dorintele lor, nu spunandu-le intr-un mod urat/neplacut/foarte jignitor/foarte de sus ce crede ea (persoana, in acest caz: tu) ca ar trebui sa faca "cei din jur". |
Eu nu respect decat pe cine merita respectat si nu iau aminte la dorintele lor, decat daca sint niste nevoi, nu niste mofturi si fandoseli. Si cand spun ceva urat/neplacut/foarte jignitor(de sus nu am spus vreodata) ce trebuie sa faca cei din jur(nu cred ca am depasit limita regulamentului cu cerintele mele la cei din jur)spun ca un raspuns tot la ceva urat/neplacut ...n-am vorbit urat daca, mi s-a vorbit frumos.
daniell a scris:
Nu doar in primul, in majoritatea mesajelor tale ai spus lucruri normale, si bune, insa pe parcurs ti-a sarit tandara ca nu gandesc si ceilalti ca tine si ai inceput sa ii faci in chip si fel. |
Pe parcurs "mi-a sarit tandara" nu pentru ca nu gandesc ceilalti ca mine, ci pentru ca le-a sarit si lor tandara deranjati fiind de un lucru normal si bun spus de mine.
daniel a scris:
mohicanu probabil e doar un test prin care ti-e incercata rabdarea. Nu trebuie sa ai ultimul cuvant, trebuie sa il lasi in "nebuniile lui" |
Nu cred ca trebuie sa-mi trasezi tu drumul pe acest forum sfatuindu-ma cum si-n ce fel. In nebuniile lui sa stea la el acasa, nu aici.
daniel a scris:
[macar ca are dreptate de multe ori, exceptand faptul ca alege sa se 'distreze' decat sa arda inima in el de ciuda]. |
N-a avut dreptate nici macar o data. Si tie iti arde inima de ciuda?
Parca iti ardea inima de suferinta gandindu-te la ceilalti....acum iti arde de ciuda?
daniel a scris:
Eu nu imi bat joc de tine, cand ma jignesti pe mine personal |
Fa diferenta intre bataie de joc si expunerea realitatii/adevarului.
daniel a scris:
nici nu ma gandesc sa ma plang moderatorilor, doar tie iti spun, in speranta ca ma vei respecta in ciuda faptului ca nu sunt perfect. |
Trebuie sa meriti respectul. Si daca nu esti perfect, n-o mai face pe perfectu' care da pe dinafara de sfaturi intelepte si atitudini/actiuni aidoma.
daniel a scris:
Un lucru nu il pot tolera, ca cei din jurul meu sa se ia de ceilalti, si fie oricat de batran si important omul, ii voi spune ca greseste, si voi suporta bucuros consecintele. |
Ca sa ai tupeul si sa spui cuiva ca greseste trebuie in primul rand sa fii mai bun ca el, trebuie sa fii obiectiv in a-l categorisi ca si un gresit si trebuie sa exista o motivatie buna in spatele acestui tupeu. Ori in cazul tau, nu se gasesc aceste conditii ca sa te iau in serios si sa te lauzi ca suporti bucuros consecintele.
Asa ca mai lucreaza si mai vede-ti lungul nasului pana sa spui tu cine si in ce fel greseste ca altfel suporti consecintele nu prea bucuros si ca sa ai de ce te vaita.
mohican a scris:
-april, cand se "cearta" 7 useri cu unul, de ce crezi ca ceilalti 7 gresesc? |
Pentru ca intr-o disputa vina este impartita. Ca daca cei 7 useri n-ar gresi nu am mai putea vorbi de nicio disputa.
mohican a scris:
vorbim de cazul de fata, de unde a plecat nazbatia, asa cum am zis, avem 6-7 moderatori. care nu au intervenit in discutia dintre daniel si 4 given, deci totul era ok. |
Eram on la ora aia, si asa cum se intervine din partea membrilor mai vechi, cand noii veniti sint indrumati cu privire la folosirea forumului, asa am facut-o si eu. Deci nu vad unde-i buba ca am intervenit.
mohican a scris:
trebuia sa intervina irlanda, si de aici sa fie judecati si cei care ii raspund. |
Da, trebuia sa intervin eu ca asa am avut eu chef. Am incalcat vreun regulament?
Cei care imi raspund sint judecati pentru felul cum o fac, nu pentru ca o fac. Desi daca interventia mea este motivata, bine ar fi sa nu mai raspunda ci sa se conformeze.
mohican a scris:
Daca e sa fiu rau [si nu neaparat rau, dar in cazul de fata cinsider ca as fi rau] (sa) pot spune "ea cand revine sa nu dea replica" |
Daca as fi vazut macar putina obiectivitate, adevar si sinceritate in mesajele tale, poate ma intreceam pe mine insami si de data asta nu dadeam replica.
daniel a scris:
Mai la inceput ignoram, apoi am procedat rau ca am luat la bascalie acuzele ce imi erau aduse intr-un mod nepotrivit, am evitat cand ma gandeam ca va fac prea mult rau ochilor cu slabiciunile mele |
In loc sa te indrepti ai ignorat si ai luat in bascalie acuzele...inteleapta alegere.
Cat despre modul in care iti erau aduse, in faza incipienta ti se spune intr-un mod potrivit, dar daca tu dupa ce ca esti in defect mai ai si gura mare, nu mai este cazul sa te plangi de modul nepotrivit in care-ti sint aduse acuzele.
daniel a scris:
(nu ca nu as fi vazut greseli gramaticale la irlanda, dar nu vroiam sa pun paie pe foc). |
Ai vazut greseli gramaticale facute din neatentie nu din nestiinta/ignoranta. Plus de asta, eu nu am carte asa de multa ca un ilustru intelectual ce te dai matale....
daniel a scris:
Acum am fost serios de fiecare data cand m-a luat ea la "per tu" [in cazul de fata un analfabet iprocrit si smecher care agata fetele usoare pe forum]. Si nu imi zice ca exagerez. |
Exagerezi ca un nerusinat ce esti....
Daca tu nu stii a scrie romaneste, cum esti? Nu esti un analfabet?
Daca tu, acum spui ca nu mai poti de placere si apreciere fata de persoana mea, acum nu-ti mai ajunge timpul si paginile sa ma inegresti mai mult decat sint. Cum esti?Nu esti un ipocrit nemernic?
Treaba cu smecher care agata fetele usoare pe forum, astept sa mi-o citezi si mie....
daniel a scris:
Deci, am apreciat intotdeauna cand mi s-a zis ca gresesc dar nu am tolerat modul in care mi s-a zis-daca a fost un mod prost. |
Modul nepotrivit a survenit in urma reactiei tale nepotrivite la critica.
daniel a scris:
Daca gresesc prin faptul ca scriu pe forum, deoarece o provoc pe irlanda, imi iau talpasita si plec. |
Si sa vezi ce o sa mai planga forumu' ca-ti iei tu talpasita...nu gresesti in primul rand ca ma provoci pe mine, ci gresesti prin faptul ca atunci cand se isca o disputa, desi esti vinovat in aceeasi masura, tot timpul incerci sa te scoti tu ala nevinovat/asuprit si bineinteles vina imi apartine in totalitate mie, fie ca am fost provocata fie ca nu.
daniel a scris:
Nici eu nu pot indura exagerarile ei la nesfarsit. |
Tu nu poti sa induri "exagerarile" mele, care sint una, si eu pot sa indur exagerarile tale si a altora pe langa tine. Saracutul de tine, da' sensibil baiat mai esti...
daniel a scris:
Iti cer sa nu ma bagi in oala daca sunt in oala din cauza ca altii au o problema. |
Am o problema doar cu cei care si ei la randul lor au aceeasi problema cel putin.
daniel a scris:
ps: irlanda poate sa trimita un PM daca va avea ceva "ce ne intereseaza doar pe mine si ea" [si nu-s ironic pentru ca am preluat exprimarea aceasta de la ea] cand intra pe forum sau prin mail daca am activata optiunea aceea. |
Deci tu ai facut reclamatia aici, dupa care ti-ai mai lasat si ceva laturi tot aici, si eu sa-mi cer iertare de la tine in privat...
Eu nu vorbesc prin PM sau mail cu oricine.
daniel a scris:
E tinuta in brate doar pentru asta si sper si eu ca va fi mai putin acida cu trecerea timpului. |
Atata vreme cat de fiecare data mi se aplica regulamentul, nu sint tinuta in brate.
mohican a scris:
pt mine reprezinta doar amuzament discutiile cu irlanda |
Pentru mine reprezinta o umilinta discutiile cutinel.
Ma umilesc de fiecare data cand fac greseala sa-ti adresez vreun cuvintel. Stiu cine esti, stiu ce intentii si scop ai aici, si stiu si cum ai merita sa fii tratat de mine, dar nu reusesc...deocamdata.
mohican a scris:
cat amuzamentul meu, este tinut pt mine, si nu se reflecta in replici prin jigniri sau altceva (nu zic ca nu am jignit sau ironizat, fie si subtil) nu este nicio problema. zic eu. la asta m-am referit. |
Atata timp cat amuzamentul tau este unul mizerabil imbibat de jigniri si ironie ieftina, pastreaza-l pentru tine si cercurile tale de amici dornici de amuzament tampit.
mohican a scris:
pot da si citate de la: oportunist, egoist, lenes, mitocan, parvenit, ipocrit, impertinent, mi-e sila etc. useri? |
Si eu pot face o lista cu citate la fel de "dragute" si cred ca te intrec la numar.
mohican a scris:
nu exista tigan pocait, tiganii nu sunt oameni, oricine foloseste un prezervativ nu e crestin, oricine mnerge pe stadion nu e crestin sau educat, nicio tanara crestina nu a fost violata, ci i s-a intamplat asta ca nu era credincioasa, nu ai voie sa mergi la strand. continui? Toate astea ar trebui sa le iau in serios. |
Tu, un agnostic nu poti sa iei in serios Biblia si pe Dumnezeu cum sa iei in serios ce spun eu?
mohican a scris:
dar in afara de asta, daca as lua in serios discutiile cu irlanda, la ce tonalitate si cuvinte foloseste, inseamna ca m-as simti ultimul om dupa discutiile cu ea. |
Deci amuzamentul tau este o arma pentru apararea sufletelului tau delicat...cum de nu m-am gandit cand am discutat cu tine sa o fac mai gingas.
mohican a scris:
si da am rasfoit putin tc-ul. asa cum am zis "potoliti-va sau va banez" oare de cate ori e scrisa replica asta si nu e implicata irlanda? eu nu prea am gasit. dar mai caut. |
Irelevant. Asta nu te absolva pe tine sau pe oricine altcineva care este in disputa de vina.
mohican a scris:
tot ce am scris mai sus, pot detalia mai clar si sustine cu arviha tc-ului. |
Eu astept. Poti pune link-uri ca sa nu irosesti paginile.
mohican a scris:
dar evident mohicanul provoaca, iar cu ceilalti 20 (pe putin) de useri , irlanda s-a certat si i-a jignit pe buna dreptate. |
In cazul tau, tu ai fost cel care ai provocat fie direct fie indirect, in proportie de 99%. N-o mai face pe desteptu'. Cu ceilalti 100 de useri m-am certat si -am jignit ca si ei s-au certat si au jignit.
mohican a scris:
old, postarea asta merita si ea ban? intreb serios acum, nu ironic. |
Bineinteles, ca nu faci altceva decat sa calomniezi sa instigi si sa provoci prin absurdele, meschinele , mincinoasele si inutilele tale postari privitoare la persoana mea.
mohican a scris:
nu irlanda nu este provocata, irlandei i se raspunde de obicei unor atacuri, iar in momentul in care i se raspunde, se vine cu expresia: potoliti-va, sau se gaseste scuza ca e provocata. |
Cum le stii tu pe toate...eu nu atac daca nu sint atacata. Ca cei mai multi se poticnesc in exprimarea/vorbirea mea mai...mai dura nu-mi pasa, dar asta nu inseamna ca atac, ca provoc, ca-mi bat joc sau ca jignesc. Si da, de cele mai multe ori am fost provocata, nu am provocat.
mohican a scris:
da, e nevoie de doua persoane pt. o cearta, dar nu-ti da nimic de banuit cand un user e mereu numitorul comun? dar cum ai spus si tu, nimeni nu se cearta de unul singur cu altcineva. deci aia 20 sunt de vina. |
Sint si aia 100 de vina. Ca eu sint numitorul comun nu anuleaza vina celorlalti si nici n-o creste pe a mea.
mohican a scris:
motivele "cautarilor de probe": ..... plictiseala |
Alea nu-s probe...sint niste incercari jalnice si vadit rautacioase, nesimtite si chiar dusmanoase de a prezenta o situatie prin ochii ostili de calomniator, defaimator si barfitor ce esti.
In concluzie, mi se pare arhisuficient faptul ca se aplica regulamentul si imi primesc pedeapsa prin banare, fara a mai fi nevoie de analize peste analize, vaicareli si dezropare de morti.
Daca cei maltratati de atacurile mele doresc o banare definitiva( sau mai stiu eu ce, ca nu-mi este foarte clar) cred ca se poate face o petitie spre m3diator.
Daca nu, sau pana atunci, as vrea sa fiu scutita de astfel de momente in care sint nevoita sa ma motivez si sa ma justific ca mor unii de plictiseala sau altii dau in autocompatimire.
|
|
10/02/12 01:13
|
|
april
admin forum
|
|
irlanda, imi pare rau, primesti ban cu durata nelimitata (nu permanent). pt cat timp nu stiu deocamdata.
|
|
10/02/12 17:44
|
|
april
admin forum
|
|
revin :
ban pana duminica seara.
lamurire : banul nu este pt ca ai replicat, ci pt felul cum ai facut-o.
|
|
11/02/12 13:11
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
revin cu reclamatii. mi s-a atras atentia ca am fost banat data trecuta, pt. ca desi nu am jignit pe nimeni, am provocat-o pe irlanda. am revenit pe forum si mi-am vazut de treaba mea. am postat listinit pe diverse subiecte, etc. deschid un thred si sunt ironizat de irlanda. o intrebare, daca vreau sa deschid un subiect nou, trebuie sa-i cer ei aprobarea? si acum ce urmeaza? cum s-a intamplat pe "jurnalul ultimului mohican"? (in sensul ca fara sa-i zic nimic,ea mi-a zis cam asa pe acel subiect " drogat/beat, nenorocit plin de vicii, baietica du-te pe tarlaua lui tac-tu" etc, iar cand pana la urma am ripostat, am primit ban 7 zile si ea echidistant avertisment?) asta urmeaza si acum? asta este, nu am mari asteptari, d-abia ma obisnuiesc sa iau cate o vacanta de 7 zile 
Ultima modificare de ultimul mohican (10/04/12 01:22)
|
|
10/04/12 01:21
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
mohicane, eu nu m-as grabi s-o fac pe carcotasul in ce priveste motivele sau intentiile irlandei de a obiecta asupra unor lucruri care i se par nepotrivite. Poate considera ca inmultindu-se topicurile cu subiect banal, fara tangenta spirituala, se risca adumbrirea adevaratului sens si scop pentru care a aparut si fiinteaza Tanar Crestin. In ce masura este sau nu justificata aceasta temere ramane sa stabileasca cei in masura sa o faca. Nu trebuie sa ne oripilam daca unul sau altul are pareri si le exprima sub forma unei intrebari de genul "este normal sa facem cutare lucru?", chiar daca este insotita de o nuanta ironica (doar esti hotarat sa nu te mai lasi provocat, nu? )
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
10/04/12 02:24
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
nup, nu e asa. sunt si alte threduri deschise, ce nu au legatura cu spiritualitatea. de la bancuri, la ce cadou ti-as oferi etc. treaba cu subiectul culinar mi se pare ok. chiar si util. daca deschidea april sau antonela sau altcineva acel thred, irlanda nu comenta nimic. sau nu-ti dai seama de asta? oblio, fii sincer cu tine insuti. nu e vorba de thred, e vorba ca l-am deschis eu. si stii asta. ai curajul s-o recunosti? parerea ta sincera. am dreptate?
Ultima modificare de ultimul mohican (10/04/12 02:29)
|
|
10/04/12 02:28
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Si ce te deranjeaza daca ar fi asa? Deocamdata nu ti-a reclamat nici un moderator ca ai deschis acest topic, mai ales ca ai facut-o intr-un moment cand multi dintre crestini se pregatesc de sarbatoare. Nu are importanta ce cred sau nu cred eu despre intentiile cuiva, ci daca tu ai fost sau nu nedreptatit cu ceva ca sa ai motive intemeiate sa te plangi aici. Poti foarte usor sa faci abstractie de parerile celor pe care nu-i agreezi si astfel sa dai dovada ca nu te intereseaza polemicile pe care nu le gasesti constructive. In plus dovedesti ca alegi atitudinea omului intelept. 
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
10/04/12 02:50
|
|
Old
Moderator
|
|
xx
Ultima modificare de Old (24/04/12 23:45)
|
|
24/04/12 23:44
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Mie nu mi se pare normal ca sa fie piermis unui user sa aiba nickul "analfabetilor". N ar putea fi sters?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
18/03/13 11:11
|
|
Old
Moderator
|
|
E rezolvat. Oricum nu a mai intrat de cand a facut contul.
|
|
18/03/13 11:20
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Destul de multe subiecte (printre care și acesta) au multe pagini goale. Chiar nu se poate rezolva bug-ul acesta?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
08/04/13 17:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|