TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Reclamatii Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 17
polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
aha... dar avand in vedere regulamentul? il schimbi oleaca? fiindca as vrea sa stiu si eu cam cate zile se da ban pt cont dublu. pt alte fapte s-ar putea da cu aproximatie(intre 1-10 zile), fiindca sincer cred ca mie mi s-a dat prea mult ban.(10 zile). am scris si mai sus ce reclamatii am, insa asta e una principala.

25/01/10 18:44

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

polooradea a scris:

am o intrebare(catre mediator, bineinteles). eu am scris blblabla si tralala si pentru aceste cuvinte am fost banat(fiind considerate ironii). insa moderatorul care ma banat ghici ce mi-a scris? "bla si tralala, e bine?". deci concluzia. un moderator are voie sa foloseasca aceleasi cuvinte pentru a ironiza un user?

07/02/10 16:09

Tiana
membru

Inregistat: 25/01/10
tot la fel ca si pana acum sau tot la fel ca si la mine?:)

16/02/10 11:03

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
nu s-a schimbat nimic. Si eu am patit acum cateva zile sa apara asa ciudat forumul ,dar era de la comp .. poate ti s-au schimbat setarile singure.

16/02/10 11:37

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
la mine se vede ca si pana acum. Totul e neschimbat de ani de zile. Ceva in genul:

poate ai setarile pentru fonturi schimbate in browser.

16/02/10 11:41

RainSong
membru

[ce ciudat se vede la tine zambezi, parca inainte nici tie nu ti se vedea asa - ai mai dat un print screen mai demult]

16/02/10 11:56

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

Tiana a scris:

tot la fel ca si pana acum sau tot la fel ca si la mine?:)

Tot la fel ca pana acum . (Ca anul acesta, ca anul trecut si ca de cand ma stiu. ;) )

16/02/10 12:21

Tiana
membru

deci se pare ca are al meu o problema.sau poate trebuie sa ma culc si sa ma mai trezesc o data:))( ce pacat ca sunt la munca)

16/02/10 13:10

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Tiana, poate ti s-a schimbat rezolutia la laptop, sau poate ai dat din greseala Ctrl+Scroll (de la mouse sau touchPad) si s-a marit/micsorat fontul.

16/02/10 14:30

Tiana
membru

ce blonda sunt!:)) multumesc benny.

16/02/10 14:41

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Cu placere! :)

16/02/10 14:52

RainSong
membru

vorbind de moderatori, m-am uitat la echipa si am observat ca nu s-a modificat lista cu numele moderatorilor de ceva timp, unii au plecat, altii au venit etc :)

De lista asta zic http://www.tanarcrestin.net/echipa.php

Ultima modificare de RainSong (01/03/10 14:01)

01/03/10 14:01

april
admin forum

stiu. m3diator n-a mai apucat s-o reactualizeze.

01/03/10 19:01

RainSong
membru

asta nu e reclamatia, dar nu prea stiu unde sa o scriu: mi-a setat cineva "Transforma smilies-urile în imagini"?
Era desetata pana acum. Sau sunt eu ametita si mi-am setat-o astazi din greseala, pana acuma seara era desetata.

09/03/10 21:28

april
admin forum

eu am setat-o. era intentionat desetata ?

09/03/10 23:12

RainSong
membru

da, mi-o desetasem in perioada in care am vrut sa nu mai pun din reflex ":) :D ;)" si o setam doar la unele mesaje.
  Dar e ok ,o voi lasa setata.

10/03/10 11:42

april
admin forum

ah, aveai impresia ca esti prea zambareata :D ?

se vedea ca puneai : ), : D etc, si daca tot le puneai m-am gandit ca puteau aparea  :), :D etc :)

10/03/10 11:47

maria_t
membru

Inregistat: 25/01/09
Dupa ce ma conectez, daca doresc sa intru pe forum apare "nu esti conectat"
Mereu tb sa intru prin acel tabel astfel nu apar "conectata".

Poate imi explicati ce se intampla.

06/06/10 23:24

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Este alt server/baza de date. Dai la browser sa tina minte parolele si gata.

07/06/10 08:31

Site web  
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

RainSong a scris:

...mi-a setat cineva "Transforma smilies-urile în imagini"?
Era desetata pana acum...

april a scris:

eu am setat-o....?

Întreb şi eu de curiozitate [nu înţep, nu cert, nu nimic. A nu mi se răstălmăci mesajul, că nu vreau certuri. :) Specific dinainte acest lucru, fiindcă ştiu că aici orice spui se suceşte pe 1000 de părţi. :)) ] : Că să i-o desetezi, a trebuit să intri în contul ei? Că reiese mai sus că ai făcut făcut fără permisiunea lui Rain.

07/06/10 12:01

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Clar ca se poate intra. Daca vreau, pot sa modific culoarea avatarului tau, si sa-ti fac jacheta verde. :))

07/06/10 12:27

april
admin forum

Magdy a scris:

Întreb şi eu de curiozitate [nu înţep, nu cert, nu nimic. A nu mi se răstălmăci mesajul, că nu vreau certuri. :) Specific dinainte acest lucru, fiindcă ştiu că aici orice spui se suceşte pe 1000 de părţi. :)) ] : Că să i-o desetezi, a trebuit să intri în contul ei? Că reiese mai sus că ai făcut făcut fără permisiunea lui Rain.

Nu inteleg ce intelegi tu prin contul ei.

Am acces la datele din profil. Nu-i pot afla parola ca sa ma loghez in locul ei.

07/06/10 13:18

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

april a scris:

Nu inteleg ce intelegi tu prin contul ei.

Am acces la datele din profil. Nu-i pot afla parola ca sa ma loghez in locul ei.

Prin cont înţeleg cont. Pur şi simplu.
Întrebasem doar de curiozitate, că nu-mi dădeam seama cum se poate modifica o setare dacă nu intri în contul unei persoane. Iar pentru asta ar trebui parola.
În fine, am înţeles.

:)

08/06/10 20:05

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

Magdy a scris:

Prin cont înţeleg cont. Pur şi simplu.
Întrebasem doar de curiozitate, că nu-mi dădeam seama cum se poate modifica o setare dacă nu intri în contul unei persoane. Iar pentru asta ar trebui parola.
În fine, am înţeles.

:)

Magdy, a intra in contul cuiva ar insemna ca eu sa ma pot conecta cu id'ul pe care acea persoana il are (de ex, in loc de feedback, sa intru cu id'ul Magdy, de ex), ceea ce nu se poate.

o setare se poate modifica daca se intra in profilul unui user, fie ca este sau nu on line (si asta n'are legatura cu contul acelei persoane. adica eu pot sa'ti dezactivez avatarul, de ex, dar nu pot posta eu, si in dreptul meu sa fie trecut numele tau. ) :)

08/06/10 20:44

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
pentru discutiile inutile si fara nici un rezultat pe care le provoaca acest copilu preupus a fi fostul polooradea solicit sa se ia masurile care le considera adiminii forumului si moderatorii. in caz contrar va rog sa ii spuneti ce dimensiune are Dumnezeu si restul de intrebari ca eu nu cred ca voi mai discuta cu acest personaj.

28/07/10 15:19

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la