|
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Înmulțește 10240 cu 3. În mod logic și normal dimensiunea și mărimea ocupată sunt două chestii diferite (depind una de alta, dar ar trebui să poți seta și dimensiunile maxime în pixeli) Poți seta și dimensiunile imaginilor?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
05/01/10 23:24
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
april a scris:
alex, tu nici nu ai avatar |
pai nu am pentru ca nu pot modifica poza care vreau sa o pun in asa fel incat sa se incadreze in cerinte....
|
|
06/01/10 14:01
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
benny a scris:
Înmulțește 10240 cu 3. În mod logic și normal dimensiunea și mărimea ocupată sunt două chestii diferite (depind una de alta, dar ar trebui să poți seta și dimensiunile maxime în pixeli) Poți seta și dimensiunile imaginilor? |
Am inmultit cu 2 deocamdata. Sa-mi spuna cineva cum este acum.
Pot seta si dimensiunile imaginilor, dar cred ca sunt deajuns de mari.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/01/10 18:33
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
uau, ce ati corupt-o pe april.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
06/01/10 19:46
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
e mai bine. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/01/10 10:54
|
|
april
admin forum
|
|
benny a scris:
e mai bine.  |
ok 
|
|
07/01/10 11:35
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
pt moderatori: vedeti ca pe prima pagina, la cei care s-au nascut azi, is pusi tot aia de ieri. astazi e 7 
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
07/01/10 15:30
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
e vorba de nuamrul persoanelor ce-si serbeaza ziua de nastere azi..aceia sunt 6
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
07/01/10 15:39
|
|
april
admin forum
|
|
polooradea a scris:
pt moderatori: vedeti ca pe prima pagina, la cei care s-au nascut azi, is pusi tot aia de ieri. astazi e 7  |
si asta era reclamatie ?
|
|
07/01/10 20:08
|
|
polooradea
Exclus
|
|
pai ce sa fie?
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
07/01/10 20:20
|
|
polooradea
Exclus
|
|
am mai multe reclamatii: 1. as dori ca atunci cand unui user i se da ban, sa se afiseze si perioda, sau numarul de zile in care e banat. 2. daca unui user, pentru o fapta i se da ban o zi, atunci normal ca si mie pt aceeasi fapta sa mi se dea tot o zi, nu? lui irlanda i sa dat o zi pentru limbaj nepotrivit, si atunci daca mie mi s-ar fi dat tot atata, insemna ca pentru cont dublu am primit 10 zile?! 3. as dori sa stiu cate zile am primit pentru limbaj nepotrivit, si cate pentru cont dublu. am mai multe reclamatii insa le-am uitat.. o sa le scriu pe parcurs. 4. as dori sa se puna in regulament cate zile primesti pentru o sfidare, pentru limbaj nepotrivit, cont dublu si toate astea, fiindca mi se pare ca unii dau ban dupa preferintele lor, nu dupa regulament(care defapt nici nu exista) 5. de cand am intrat pe forum(din august daca nu ma insel) nu l-am vazut niciodata pe mediator pe site. de ce nu poate fi schimbat? fiindca oricum nu prea face nimic, iar in locul lui sa fie pusa unul dintre moderatori care macar sa schimbe ceva pe siteul asta.
Ultima modificare de polooradea (24/01/10 12:55)
|
|
24/01/10 12:47
|
|
polooradea
Exclus
|
|
zambezi sincer asteptam un raspuns de la april, si cred ca o sa mi-l dea. as dori sa se schimbe regulamentul(nu se stearga din el ci sa se adauge), macar sa stiu cate zile primesc, sau macar sa mi se zica atunci cand primesc ban.
Ultima modificare de polooradea (24/01/10 14:06)
|
|
24/01/10 14:06
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
@polooradea
Eu nu-s moderator, asa ca n-am de ce sa fiu partinitor. 1. Chiar daca ti-ar fi spus cate zile esti banat tot nu puteau tine atata din moment ce ti-ai facut cont dublu. Insa inainte de a-ti da interdictie la postare din ceea ce ai scris se vedea ca tu ai premeditat posibilitatea sa te clonezi; asa ca poate si moderatorii au citit ce ai scris si au bagat la cap. Daca erau constienti sau nu de atitudinea ta nu am de unde sa stiu, dar se vedea in ultimele posturi ale tale si in atitudinea ta imaginea unui copil razvratit.
2. Timpul cat dureaza banul poate sa fie diferit, nu pentru ca moderatorii ar partini ci pentru ca faptele nu sunt aceleasi. Sau poate pentru un cumul de fapte si atitudini.
3. Daca ai uitat unele nemultumiri, inseamna ca nu-s importante, eu zic sa nu le mai activezi ci sa mergi spre lucruri pozitive.
4. Cred ca ar fi o greseala sa se puna asa ceva in regulament. Pentru ca daca e sfidare, depinde cat de sfidare e, dacae obraznicie depinde cat de obraznicie e, iar daca e limbaj nepotrivit depinde cat de nepotrivit e, si apoi moderatorii de aceea sunt moderatori iar nu roboti sa aprecieze. Daca s-ar face cum ceri tu(exagerez putin), s-ar pune un filtru la anumite cuvinte cheie, expresii, etc, si n-am mai avea nevoie de moderatori. Dar ei de aceea-s moderatori ca ei sa poata aprecia si atitudinea generala.
5. Daca zici de m3diator, stii ca sit-ul este mai mult decat forumul? Si in plus stii ce rol are m3diator? Daca taica-tu e plecat din tara pentru o vreme pentru ca are treaba si nu mai face prea mare lucru la voi in curte, apoi tu ceri sa fie schimbat cu vecinul? Scuze, dar ceva de genul ceri vis-a-vis de adminul general.
Ultima modificare de mereu-tanar (24/01/10 14:18)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
24/01/10 14:16
|
|
polooradea
Exclus
|
|
mereu-tanar a scris:
@polooradea
Pentru ca daca e sfidare, depinde cat de sfidare e, dacae obraznicie depinde cat de obraznicie e, iar daca e limbaj nepotrivit depinde cat de nepotrivit e, si apoi moderatorii de aceea sunt moderatori iar nu roboti sa aprecieze. Daca s-ar face cum ceri tu(exagerez putin), s-ar pune un filtru la anumite cuvinte cheie, expresii, etc, si n-am mai avea nevoie de moderatori. Dar ei de aceea-s moderatori ca ei sa poata aprecia si atitudinea generala. |
s-ar putea scrie: obraznicie,sfidarea moderatorilor sau alte chestii: intre 2-5 zile. depinde de gravitate. pt cont dublu cred ca s-ar putea pune un numar exact de zile. daca taicameu ar pleca in alta tara, ar lasa instructiuni clare fara sa ne bage in ceata.
Ultima modificare de polooradea (24/01/10 14:22)
|
|
24/01/10 14:21
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
polooradea a scris:
...daca taicameu ar pleca in alta tara, ar lasa instructiuni clare fara sa ne bage in ceata. |
Ar lasa instructuni clare cum sa faceti si ce sa faceti, aici ai dreptate. Dar nu ar lasa instructiuni pentru maica-ta cate sa-ti dea cu nuiaua la fund pentru fiecare neascultare. Ar lasa la aprecierea ei. Si daca s-ar gandi la cateva lucruri interzise care ar trebui sa le pedepseasca, si ar stabili un anumit numar de vergele, poate tu ai fi destul de inovator ca sa gasesti alta abatere necuprinsa in constitutie, si s-o tragi la raspundere pe maica-ta ca nu a respectat legea.

_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
24/01/10 14:53
|
|
polooradea
Exclus
|
|
mereu-tanar a scris:
polooradea a scris:
...daca taicameu ar pleca in alta tara, ar lasa instructiuni clare fara sa ne bage in ceata. |
Ar lasa instructuni clare cum sa faceti si ce sa faceti, aici ai dreptate. Dar nu ar lasa instructiuni pentru maica-ta cate sa-ti dea cu nuiaua la fund pentru fiecare neascultare. Ar lasa la aprecierea ei. Si daca s-ar gandi la cateva lucruri interzise care ar trebui sa le pedepseasca, si ar stabili un anumit numar de vergele, poate tu ai fi destul de inovator ca sa gasesti alta abatere necuprinsa in constitutie, si s-o tragi la raspundere pe maica-ta ca nu a respectat legea.
 |
insa daca tata ar pleca in strainatate fii sigur ca ar mai suna si pe acasa. iar mama iar spune cam ce se petrece, cine o mancat bataie si cine nu. iar el ar aproba sau dezaproba reactiile ei. fiindca daca as sparge o farfurie si ea m-ar bate cu cureaua, el sigur ar zice ca a fost o pedeapsa prea mare, fapta meritand doar cateva nuiele fiindca nu a fost premeditata. oricum el ar tine legatura cu noi, iar de sarbatori ar veni acasa.
|
|
24/01/10 15:10
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
...si cam faceti offtopic ...si citeaza corect, polo 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/01/10 15:42
|
|
april
admin forum
|
|
fara m3diator tanarcrestin nu ar exista, polooradea. are multe altele de rezolvat pe site, pt ca tanacrestin nu inseamna doar forum. m3diator se ocupa de portal, revista si felicitari, eu de forum si webdev de Biblia online. si daca ai fi citit atent pe forum l-ai fi vazut , pt ca a postat si in decembrie si in noiembrie.
despre restul reclamatiilor: eu stiu ca cine primeste ban este atentionat print-un mail , care contine si eventualul mesaj al celui care baneaza.
despre restul, cred ca vrei prea mult. Regulamentul este destul de permisiv, si crde ca ar trebui sa fii multumit cu asta si nu sa ceri schimbarea lui. Durata banului este stabilita de moderatorul care baneaza.
|
|
24/01/10 19:30
|
|
polooradea
Exclus
|
|
mail? pai n-am primit nici un mail. inteleg ca regulamentul e permisiv, insa vreau doar sa stiu cate zile mi-ai dat pt fapta, si cate pentru cont dublu.... doar asa ca sa fiu eu linistit.
|
|
24/01/10 20:50
|
|
april
admin forum
|
|
ti-am dat pur si simplu, nu le-am numarat.
|
|
24/01/10 21:21
|
|
polooradea
Exclus
|
|
asa, fara numar? sincer eu credeam ca mai uitat. ca am vorbit cu gabi sa iti zica ca mai exist.. atunci voi incerca sa obtin ban cand nu esti pe forum ca poate alti moderatori o sa-si aduca aminte..
Ultima modificare de polooradea (24/01/10 21:24)
|
|
24/01/10 21:22
|
|
april
admin forum
|
|
numarul zilelor il stabileam pe parcurs. am prelungit automat cand ti-am vazut atitudinea si faptul ca ti-ai facut alt cont. mai bine nu mai incerci sa obtii ban. oricum pot modifica durata banului dat de alt moderator.
|
|
24/01/10 21:27
|
|
polooradea
Exclus
|
|
pai eu o sa incerc sa nu obtin ban.. cand esti pe forum (glumeam:)
|
|
24/01/10 21:29
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
@polooradea: daca nu m-ai prea vazut online e fie pentru ca nu s-a nimerit sa fim online amandoi in acelasi timp, fie ca nu prea ma loghez ci sunt prezent sub forma de "1 vizitator". Asta nu inseamna ca nu stiu ce se petrece pe site sau forum sau nu stiu ce sau despre ce discutati. Comparatia cu tatal plecat de acasa e interesanta doar ca eu nu am plecat nicaieri, sunt cu ochii pe voi :d Cand eram cam de varsta ta stateam si eu foarte mult online si activam pe forum, dar acum lucrurile s-au schimbat datorita aparitiei familiei, jobului etc. Vei intelege si tu cand poate vei ajunge acolo... Ca tot veni vorba de tine, iti recomdand sa fii mai atent la activitatea ta pe forum si sa nu uiti ca prezenta ta aici e un privilegiu, nu un drept.
|
|
25/01/10 17:55
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|