TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Reclamatii Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 ... 17
doitili
membru

Inregistat: 23/10/05
nu inteleg de ce s-au inchis topicuri la care ar mai fi cate ceva de spus?
ex. anticristul, pacatul o mare dilema............

10/01/06 10:57

m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04
am decis sa le inchid momentan.

10/01/06 11:51

Shilo
membru

Inregistat: 24/10/05
de ce ? sau poate intrebarea e prea grea !

Daca tot le inchizi macar motiveaza decizia , sa stiu si eu daca mai are rost sa mai raman pe forum sau nu .

10/01/06 12:22

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Mda...poate ar fi fost indicat sa faci un sondaj, inainte de a le inchide....sau macar sa inchizi subiecte unde nu s-a mai postat de luni de zile....nu mai vorbesc de cele unde se posteaza intr-o veselie off-topic.

Ultima modificare de april (10/01/06 13:59)

10/01/06 13:58

m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04
au fost mai multe motive adunate, dar voi spune doar cateva dintre ele.
in primul rand nu este un moderator devotat pentru aceste subiecte iar
eu nu mai am timp sa verific, se scrie prea mult si pe langa subiect in
ultimul timp.. ca sa nu mai spun de limbajul si atitudinea unora :(
asa ca am decis sa le inchid momentan, daca este cineva intre voi care
se simte in stare sa modereze si sa fie prezent zilnic pe forum il rog sa
ma anunte si rezolvam.. altfel..

10/01/06 14:21

gfod
membru

Inregistat: 21/03/05
ce zicea april cred ca-i bine. sa vedem unde nu se mai scrie si sa le inchidem,, eventual stergem pe alea, ca nu are rost sa fie floadate subiectele de discutie. si in felul asta ii mai usor sa nu devina forumul plictisitor si monoton, ca nu se repeta discutiile...cel putin nu in acelasi topic.

10/01/06 16:35

Site web  
Shilo
membru

Inregistat: 24/10/05
cu tot respectul dar motivele invocate sunt subiective ( sa nu zic mai mult) , daca suntem off`topic nu mi se pare un motiv obiectiv pentru a inchide topicul , si cred ca in cazul topicului "Anticristul" acest motiv nu poate fii invocat , in ceea ce priveste limbajul , e mai bine sa sanctionezi pe cel in cauza decat sa ne sanctionezi pe toti.

10/01/06 16:40

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Mai de cate ori sa va zic ca subiectele off -topic fac parte din piesaj si daca cauti nod in papura o sa gasesti o legatura, adica o sa vezi punctul de plecare, fac parte din farmecul vietii. Nu trebuie sa mergem peste tot cu ochelari de cal. Ce lipsita de culoare ar fi viata! Vorbeste o sangvinica! Cat deste subiectele care s-au inchis din cauza ca nu are cine sa le modereze, Domnului sa ne rugam pentru oameni care sa faca treaba asta pentru a nu-i solicitata prea mult pe cei care isi fac treaba bine.

11/01/06 06:41

Site web  
rubenK2
membru

Inregistat: 15/09/06
mda...si eu aveam intrebarea asta...de ex de ce s-a inchis topicu ala cu zilele din urma?
Am citit postarile si cand sa pun si io ceva ... TzH2O frate k e inchis topicu :(

Ultima modificare de rubenK2 (15/09/06 21:41)

15/09/06 21:40

Site web  
april
admin forum

La care topic te referi, rubenK2 ?

Si bine ai venit :) .

15/09/06 22:32

rubenK2
membru

Inregistat: 15/09/06
pai ala cu Apocalipsa

17/09/06 22:34

Site web  
april
admin forum

Au fost niste discutii la Topicul "Crestinism" legate de stergerea unor mesaje/ parti din anumite mesaje.
Cred ca treaba s-a lamurit in cazul acela, dar, pentru viitor, reiau aici mesajul postat de webdev, administratorul tehnic al site-ului :

webdev a scris:

Salutare! Sunt administratorul tehinic al acestui portal.
Mesajele pot sa disapara in urmatoarele conditii generale:
1) un admin, moderator l-a sters
2) o problema tehnica a portalului

1) Mesajul nu cred ca a fost sters de vreun admin sau moderator... trebuie sa-i credem pe acesti oameni cand spun ca nu au sters... care ar fi avantajul ca ei ar fi sters mesajele si sa minta ca nu ar fi facut-o? nici unul... Motivele pentru care mesajele ar putea fi sterse se gasesc in reguli la http://www.tanarcrestin.net/forum/misc.php?action=rules la punctul  4 (rog sa fie citit).
2) Daca este o problema tehnica a portalului ... vom investiga si vom vedea ce si cum..

Astea ar fi 2 motive generale... ar mai fi si cele legate de browserul tau si de modul cum acesta face cache la paginile web, la modul in care submiteaza formularele si la management-ul cookie-urilor.

Am postat pentru a va clarifica aceste lucruri. Ca admin tehnic eu nu ma ocup de administrarea de continut dar uneori ca administratori ai portalului luam decizii impreuna.

Sper ca limbajul agresiv sa fie dat la o parte pentru a rezolva problema... Trebuie sa intelegem toti ca faptul ca putem posta mesaje, ca le putem citi este un privilegiu...

Va urez discutii placute si constructive.

O completare la motivele legate de browser : mi s-a intamplat si mie sa scriu un mesaj mai lung, si cand a fost gata si am dat Ok, sa-l pun pe forum, s-a pierdut, deoarece timpul a fost prea lung si intre timp am fost deconectata de pe forum. Ca o sugestie: daca observati ca dupa OK se incarca greu pagina, dati repede copy la mesajul respectiv si-n cazul ca ati fost deconectati, il veti puteti reposta, folosind paste

Va urez si eu discutii placute si constructive, si va invit aici, la acest subiect, daca mai aveti probleme/reclamatii, etc, legate de forum.

08/03/07 13:03

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Da, chestia cu copierea pe clipboard a mesajului înainte de a da OK o aplic şi eu, că mi-am pierdut de mai multe ori mesaje aşa.

Sau se mai poate şi să scrieţi undeva în Notepad sau Wordpad sau alt progrămel simplu de editare, şi apoi să vă copiaţi ce scrieţi în fereastra de expediere (păstrând în programul de editare ceea ce aţi scris), pentru a avea siguranţa că nu scrieţi minute bune degeaba.

Ultima modificare de Filip. (08/03/07 14:27)

08/03/07 14:26

Site web  
Larisa
membru

Nu inteleg de ce mai nou imaginea de la avatar tre sa aiba numai e 60 x 60 pixeli. Vedeti ce chichineata de avatar am acum?! Nu se vede mai nimic. De ce avatarul unora e mai mare in inaltime si latime decat al meu?

28/03/07 04:53

Site web  
lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Si pe mine ma streseaza chestia cu avatarul . NU pot sa pun nimic de Doamne ajuta la el.

28/03/07 10:26

Larisa
membru

Citeste cineva reclamatiile astea?

29/03/07 04:53

Site web  
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Desigur :)

29/03/07 09:15

april
admin forum

Eu am modificat de ceva timp dimensiunile avatarelor, pentru ca unii le aveau prea mari. Dar  vazand ca avatarele astea mari, care erau deja, tot mari au ramas, am crezut ca am modificat degeaba.

Din ceea ce spuneti voi, trag concluzia ca de acum incolo nu mai puteti pune avatare mai mari, dar cele care sunt deja puse au ramas la marimea initiala. De aceea unele sunt mari si altele nu.

Acum am marit dimensiunea la 80x80. Sa vedem ce (va) iese :) .

29/03/07 09:46

maryan
membru

Inregistat: 21/02/07
nu s-ar putea, 90x90? :)

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

29/03/07 11:11

april
admin forum

Aveti 120x100 :). Multumiti ?

29/03/07 11:29

maryan
membru

Inregistat: 21/02/07
asa mai merge!!! multumim, april, pentru grija ce ne-o porti... ;)

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

29/03/07 11:38

Larisa
membru

Saru-mana!

30/03/07 04:53

Site web  
ThousandFootKrutch
membru

Inregistat: 08/04/07
blue_solu ii o coacaza marina :))) se ia de rocku meu ...coacaza

08/04/07 11:02

april
admin forum

Nu vad cum a putut sa se ia de rock-ul tau, pentru ca tu ai scris dupa el ;).

Sau ai alt cont aici ?

As putea sa reclam si eu limbajul tau de mirc. Te rog sa recitesti regulamentul si pe viitor sa scrii ... romaneste. Multumesc :).

08/04/07 12:35

CatalinD
membru

Inregistat: 02/03/07
La "Despre noi si pentru noi" s-a mancat o litera la numele subiectului "Dedicatiile nostre".

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

19/04/07 11:18

Pagini:  1 2 3 4 ... 17    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la