TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/Tobe,Bass,Chitara electrica in biserica? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10
benny
membru

Inregistat: 27/05/07

lorre a scris:

bine :))..
tobe/bass/chitara electrica..8->
visez la asa ceva in biserica noastra..poate cand oi fi io baba ..:(

..si atunci nu ti-a placea, ca o sa ai si tu nevoie de muzica mai linistita, mai "de suflet"... :D :D :D

RainSong a scris:

[intrebati-l pe ben ,ca ii place de tobosar ;) :D]

oo, da... ce sa spun... :P

just_for_jesus a scris:

a promis Dumnezeu!!!!!!:)) :)) :))

16/12/08 23:29

Corneboy
membru

Inregistat: 06/09/06
http://www.tobosaricrestini.ro/

24/01/09 02:50

Site web  
lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
pai ben..nu se pot canta si melodii "mai de suflet" daca ai tobe/chitara/bass? :D

24/01/09 14:31

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
lorre, nu sunt contra acestor instrumente... ba din contra... daca ar fi dupa mine, as baga si gong in biserica :)

26/01/09 14:25

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
:)))
imi imaginez cum ar fi :))

29/01/09 18:28

maryus
membru

Inregistat: 19/02/09
la noi in biserica se canta acuma cu tot felul de instrumente (dar cu gong nu :D ) .Si vreau sa zic ca poti oricand sa asculti muzica spirituala si de calitate...sincer nu sa ma laud...dar avem si frati si surori mai batrani care nu zic absolut nimic pentru faptul ca se canta cu tobe,chitara electrica sau ce or fii ele,pt ca de multe ori le place.Si noua la fel ne place de multe ori cand se canta doar cu un acordeon sau simplu doar voce...daca e cantata  dintr-o inima curata fiti siguri ca place la majoritatea daca nu la toata lumea...

PS.julian---cel care a deschis subiectul asta canta la chitara electrica si dinaia....normala :D  ...si nu o face rau...(mergeam la aceeasi biserica si nu am stiut pana de curand ca el e july:) )

Ultima modificare de maryus (15/05/09 17:25)

15/05/09 17:24

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06

fluflu a scris:

...Si sunt multi care nu sunt lasati in biserica sa cante.

OLD TRAIAN a scris:

Pentru ca nu au calitate sau prea au?

Cred că principalul motiv e că în multe biserici, unele instrumente sunt considerate nepotrivite, iar dacă ai ghinionul să cânţi la un instrument de acest gen vei sta pe tuşă :D

01/02/10 16:38

Site web  
nathanael
membru

Inregistat: 05/01/09
Sunt de acord cu toate instrumentele in biserica, insa la noi nu prea este cine sa cante, avand in vedere ca e o biserica mica de la sat.

Fratii mai batrani nu stiu daca ar fi de acord cu aceste instrumente ca nu s-a pus problema niciodata. Acum am inceput mai multi tinerii sa invatam la instrumente si apoi mai vedem.

http://cristianhercuti.wordpress.com

02/02/10 11:31

Site web  
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Pai, ca sa cante in biserica trebuie sa fie cine sa cante!

Apoi trebuie sa fie si cei care beneficiaza, se bucura de slujba cantarii! Si nu poti spune ca pentru Dumnezeu canta, daca nu e "armonie" ;)

02/02/10 13:00

nathanael
membru

Inregistat: 05/01/09

OLD TRAIAN a scris:

Si nu poti spune ca pentru Dumnezeu canta, daca nu e "armonie" ;)

Sunt de acord cu tine.

http://cristianhercuti.wordpress.com

02/02/10 13:01

Site web  
gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
Da, instrumentele în biserici ar trebui să fie folosite pentru a lăuda pe Domnul împreună cu biserica, dar mulţi folosesc lauda pentru a cânta la instrumente...inversează raportul şi atunci apar frustrările, cel puţin o parte din ele.

02/02/10 22:42

Site web  
Pagini: 1 ... 7 8 9 10    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la