TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Glume si chestii amuzante/Perle "profetice" Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
vaxaly
membru

Inregistat: 28/03/05
Multi ati auzit tot soiul de perle profetice de genul: "frate am avut o vadamie si mi s-a aratat un cal alb cu o sabie in mana" :) sau tot genul de astfel de lucruri!

13/12/05 21:47

Site web  
Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
"Doamne, ajuta-ma sa fiu persoana pe care cainele meu crede ca sunt!"

20/03/06 01:20

Site web  
ionelcim
membru

Inregistat: 01/11/05
una care sa-ntamplat la noi in misiune, intr-un sat, a venit cu noi un frate mai in varsta, si la inceputul predicii spune:
  -"nu am mai fost de mult pe la voi si nu sunt la curent cu ceea ce se mai petrece"
dar o sora de pe banca:
  -" Domnul sa te curenteze!"
dar fratele nu se lasa mai prejos:
   -" amin, sa va curenteze si pe voi"

28/03/06 15:52

Larisa
membru

La un serviciu de vindecare intr-o biserica de tigani:
- "Doamne, te rog fa una din smecheriile tale!"

Ultima modificare de Larisa (31/07/06 03:42)

31/07/06 03:42

Site web  
mamaruta
membru

Inregistat: 13/08/06
Intr-una din bisericile din orasul meu:
Pastorul ospitalier despre fratele X: ''Avem un frate din Diaspora si il vom ruga sa ne spuna cateva cuvinte de salut''
Fratele X: ''Da' io nu-s din diaspora. Io-s din America.''

20/08/06 01:44

vaxaly
membru

Inregistat: 28/03/05
la mine la biserica la un botez. un tigan intrebat .. pana cand vrei sa-l slujesti pe Dzeu?
el: "pana la viata de moarte"

Nu stiu daca am zis`o pe aia, rugaciunea tiganului.
-Doamne ai mila de oisoarele tale si de mine berbecutul tau :P

20/08/06 14:03

Site web  
ionelcim
membru

Inregistat: 01/11/05
la o bise de tigani: "Doamne iarta-ne ca mai facem smecherii, stim ca si tu mai faci , dar noi nu le stim"

27/08/06 14:16

lancelot
membru

Inregistat: 03/10/06
Salut, sunt nou pe aici, si din intamplare am intrat pe thread-ul asta. Inca nu ma pot abtine sa nu rad, insa ca sa fiu in rand cu topicul o sa pun si eu una din intamplarile din biserica.
   In cadrul unei conferinte, pastorul desemnat sa conduca conferinta respectiva era invitat din statele unite asa ca a fost pus la dispozitia lui translatorul bisericii. In predica respectiva era o fraza "golden shields"(scuturi de aur ) pe care translatorul nu o intelegea insa pentru a mentine ritmul a incercat sa gaseasca niste "apropieri" de fraza respectiva in asa fel ca au fost rostite urmatoarele "sinonime" timp de cateva minute ori de cate ori era nevoie. Asa ca am auzit: " SULITE de aur, SCEPTRE de aur, SCUTERE de aur, SCUTECE de aur "

CAZ REAL !!!

03/10/06 09:49

Larisa
membru

Un tip traducea la o biserica si la un moment dat zice: "Ma bucur sa vad atatea fete noi!" in loc de "atatea fetze noi"! - Fiecare cu ce-l doare!

29/10/06 01:33

Site web  
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Un predicator a venit la Biserica cu un bandaj pe obraz, explicand ca s-a taiat deoarece s-a gandit la predica in timp ce se barbirea. "Mai bine va gandeati la barbierit si taiati predica," i-a replicat cineva.

30/10/06 15:21

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Hai ca m-am invatat sa postez aici :D

"Ce-ti mai face nevasta?" l-a intrebat cineva pe un prieten pe care nu-l mai vazuse de cativa ani de zile.
"E in cer", ii raspunse prietenul.
"O, imi pare rau" spuse cel dintai, dar dandu-si seama ca nu se prea potriveste, se corecta: "Am vrut sa spun: "Imi pare bine".
Gafa era insa si mai mare, asa ca se corecta inca o data: "Am vrut sa spun: Sunt surprins!"

07/11/06 17:15

Copilul Regelui
membru

Inregistat: 26/10/06
Un frate se tot plangea ca nu e pus si el la predica. Intr-o duminica fratii l-au pus si pe el. Mergand spre amvon tot spunea "Asa cum s-a suit Isus in Ierihon, asa ma sui si eu la amvonul acestei biserici", Cand a ajuns acolo a uitat predica de emotii.N-a mai putut spune nimic. Incet mergand la loc spunea "asa cum se cobora Zacheu din dud, asa ma cobor si eu de la amvonul acestei biserici".  :(;)

20/11/06 19:15

nascutinvingator
membru

Inregistat: 25/03/06
" ...sa te pocaiesti nu inseamna doar sa-ti para rau , ci si sa-ti schimbi directia vietii cu 360 de grade..."

26/01/07 09:14

Site web  
Larisa
membru

Un pastor dintr-o biserica, observandu-l pe un frate ca vine doar de Pasti si de Craciun la adunare, il intreaba intr-o zi: Frate, cand ai de gand sa te inrolezi in Armata Domnului, ca te vad foarte rar la adunare? La care fratele raspunde: Frate pastor, eu vin doar atunci pentru ca lucrez in serviciile secrete.

14/03/07 04:55

Site web  
ThousandFootKrutch
membru

Inregistat: 08/04/07
Intr-o biserica , pastorul predica la o evanghelizare despre iad. Si la un moment dat intreaba : "Cine vrea sa mearga in iad sa se ridice in picioare". O sora care nu era atenta se ridica in picioare si zice : "Frate pastor, eu nu stiu ce se voteaza aici , dar vad k doar eu si dumneavoastra suntem pentru"

10/04/07 13:21

Cristiana
membru

Inregistat: 23/03/07
O biserica din Cluj a fost vizitata de corul din orasul Sebes. Fratele pastor anunta: "la urma va canta corul sebesesc"...

"Dar stiu ca Rascumparatorul meu este viu... Ochii mei Il vor vedea, si nu ai altuia. Sufletul meu tanjeste de dorul acesta inauntrul meu." Iov 19:25-27

11/04/08 00:01

liviu
membru

Inregistat: 13/12/08
Un frate de la mine de la bise a vrut sa spuna despre icoanele care Ii infatiseaza pe Domnul Isus in bratele Mariei si a zis "Domnul Isus cu Maria in brate":D:D

31/12/08 11:45

T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06
In sat la taica-miu se predica odata despre rugaciunea pentru vrasmasi. La final a fost solicitata o rugaciune care sa ii cuprinda si pe vrasmasi. Cel care a efectuat-o a zis ce a zis, iar la un moment dat s-a rugat "... si Doamne bate-i pe vrasmasii nostri."

12/02/09 01:18

Site web  
KoJack
membru

Inregistat: 29/02/08
la o repetitie de cor intr-o biserica era fratele pastor Florin si nevasta sa sora Maria ... era o cantare cu "Esti Dumnezeu..." si fratele Florin a gresit la cuvinte ... iar sora il corectase zicand "Florine, ESTI DUMNEZEU!!!" ... :D
*am modificat numele ... ;)

la o biserica, vara intra o pasarica in biserica .. si fratele care vorbea in fata spune: "fratii sa deschida ferestrele, iar surorile scoate-ti pasarica afara!!" :))

rugaciune inainte de masa: "Doamne, tu stii ca ne e foame!" :D

un frate a avut o predica foarte bogata si "sanatoasa" ... iar un alt frate la sfarsit ii spune "frate esti un bun predicator!" ... iar el ii raspunde "Asa imi zice si Satan!" ... :)) de fapt o avut dreptate ... dar a fost o faza comica ... :))

Ultima modificare de KoJack (19/02/09 17:22)

KJ.

19/02/09 17:19

Site web  
lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
La spalarea picioarelor spune un frate:
-Fratii se spala in fata bisericii iar surorile in fund. :D))

25/02/09 17:25

lorre
membru

alta..:D
La sfarsitul unei predici a intrebat tati:
-aveti intrebari?
la care un frate:
-Frate..io nu inteleg de ce beau atata apa!!

06/03/09 13:41

lorre
membru

Ceva proaspat,acum am auzit-o :

La o evanghelizare,un baiat dadea un indemn.Si zice el :
- Ce om si-ar da viata pt mai multi oameni??
Se ridica unu din spate si zice:
- Stefan cel Mare!

19/12/09 23:28

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Acu' vreo două săptămâni la noi în biserică, la ora de rugăciune, un frate drag se ruga:"...binecuvintează, Doamne, pe fata mea, Ioana, apropi-o de Tine....etc... . Binecuvinteaz-o şi pe mă-sa şi adu-o la Tine.. " :D)))))

26/01/10 18:10

lorre
membru

La biserica la noi,duminica trecuta.
Se predica in fata din Isaia, ca Dumnezeu se saturase de sarbatorile evreilor.
- Dumnezeu le daduse toate sarbatorile : Sarbatoarea Corturilor, Pastele..
- Craciunul.. - completeaza Abel de pe scaun.

La aceeasi predica. Trebuia sa citim acasa textul din Isaia. Intrebare de la amvon :
- Cum ati citit acest pasaj?
- Cu gura! - acelasi Abel

Ultima modificare de lorre (02/03/10 19:16)

02/03/10 19:15

KoJack
membru

Inregistat: 29/02/08
Asta s-a intamplat astazi...
Pastorul a inceput sa povesteasca despre fiul sau care a mers la urgente saptamana asta:"Tocmai cand intram in sala de urgente 2 oameni pe targa ambii aveau fata acoperita(adica au murit)"
La care un frate: "Aleluia!"

XD XD

KJ.

25/07/10 20:59

Site web  
Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la