TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Legalism si traditionalism bisericesc ?/Este baticul o traditie Est-Europeana? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 16
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Bine Archangel.  Tu esti mai istet ca toti. 

Ce facem cu fetele astea nemaritate care poarta inele si tot felul de lucruri pe degete.  Stai sa ma uit cu atentie sa vad daca nu cumva e si o verigheta pe acolo.

Capul acoperit este un semn si pentru ingeri. 
Apoi, eu nu vorbesc de simbolul recunoscut de toata lumea ci de simbolul recunoscut de Dumnezeu.  Eu vorbesc din perspectiva Cuvantului lui Dumnezeu.  Vad ca tie iti place sa vorbesti din perspectiva lumii ;).

Si pentru informatia ta, mama mea isi pune batic pe cap cam de fiecare data cand se roaga.

ps. Daca vrei sa argumentezi fara o baza biblica, mai bine ne oprim.  Eu nu am chef de astfel de discutii.

28/08/07 03:58

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
si tot n-am inteles,bentita poate fi considerata articol de acoperit capul sau nu?

Joseph7 a scris:

Imi cer scuze Sarah.  M-am gandit ca asta vrei sa scoti in evidenta ca nu este nevoie ca femeie sa ai capul acoperit.  Am intalnit in anumite biserici femei tinere maritate care prefera sa nu isi acopere capul pentru ca, vezi, le strica freza si nu mai arata frumoase.  Sau imprumuta de la alte "popoare" obiceiurile lor fara sa se gandeasca prea mult la consecinte.

Iooooi,faza-i ca uite,si la noi la Biserica,80 la suta poarta bentita sau nimic pe cap,si din alea 20 la suta 19 sunt surori in varsta si 1 la suta sunt tinere,problema e ca tot timpul e o lupta,daca porti batic,te simti aiurea in compania celorlalte care nu poarta,plus ca se mai uita la tine de parca ai fi din epoca de piatra,daca nu porti esti in contradictie cu doctrina pe care ai invatat-o si uite asa eu personal sunt expusa unei lupte continuue...si deseori nu stiu cum e mai bine sa procedez...si nu sunt singura.
Mi se pare ciudat totusi de ce  pe vremuri fratii n-au inteles versetele cum se inteleg azi...ori,ma rog...nu s-a explicat asa ca azi... ori...e vremea cand fiecare cauta invataturi dupa pofta lui..ori nu stiu ce-i baiul...

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

30/08/07 01:26

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

Joseph7 a scris:

Bine Archangel.  Tu esti mai istet ca toti.

Iti multumesc ca ai observat!!! :D :D :D

Joseph7 a scris:

Ce facem cu fetele astea nemaritate care poarta inele si tot felul de lucruri pe degete.  Stai sa ma uit cu atentie sa vad daca nu cumva e si o verigheta pe acolo.

Ca sa iti fie mai usor, verigheta se pune numai pe degetul inelar (cel dintre degetul mic si cel mijlociu) de la mana stanga si verigheta arata ca o saiba foarte groasa fara "forme de relief". Gata, te-am scapat de 9 degete! :D

Joseph7 a scris:

Capul acoperit este un semn si pentru ingeri.

Cum adica este un semn pentru ingeri?

Joseph7 a scris:

Apoi, eu nu vorbesc de simbolul recunoscut de toata lumea ci de simbolul recunoscut de Dumnezeu.  Eu vorbesc din perspectiva Cuvantului lui Dumnezeu.  Vad ca tie iti place sa vorbesti din perspectiva lumii ;).

Cu un post mai sus ziceai ca vroiai ca oamenii s-o recunoasca ca e maritata. Acu' o dai cotita! :P Vorbesc din perspectiva lumii si culturii europene!

Joseph7 a scris:

Si pentru informatia ta, mama mea isi pune batic pe cap cam de fiecare data cand se roaga.

Cam?! Cuvantul asta nu apare in Biblie!

Joseph7 a scris:

ps. Daca vrei sa argumentezi fara o baza biblica, mai bine ne oprim.  Eu nu am chef de astfel de discutii.

Daca vrei baza biblica iti dau versetul 15 (Pentru că părul i-a fost dat ca învălitoare a capului.) dupa care tu o sa-mi dai versetul 6 (Dacă o femeie nu se învăleşte, să se şi tundă! Iar, dacă este ruşine pentru o femeie să fie tunsă ori rasă, să se învălească.) si tot asa. Ideea e sa deosebim principiul transferabil de contextualizarea lui culturala.

Sarah, nu poti decat sa faci doua lucruri. Daca nu ai incredere in pastorul tau pleaca in alta biserica. Daca ai incredere in el atunci ceea ce iti va spune el sa faci aia sa faci indiferent ce vor zice 99% din surori sau ce leorbaim noi p-aici!

Evrei 13:17  Ascultaţi de mai marii voştri, şi fiţi-le supuşi, căci ei priveghează asupra sufletelor voastre, ca unii care au să dea socoteală de ele; ca să poată face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinând, căci aşa ceva nu v-ar fi de nici un folos.

30/08/07 23:36

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Sarah a scris:

si tot n-am inteles,bentita poate fi considerata articol de acoperit capul sau nu?

Iooooi,faza-i ca uite,si la noi la Biserica,80 la suta poarta bentita sau nimic pe cap,si din alea 20 la suta 19 sunt surori in varsta si 1 la suta sunt tinere,problema e ca tot timpul e o lupta,daca porti batic,te simti aiurea in compania celorlalte care nu poarta,plus ca se mai uita la tine de parca ai fi din epoca de piatra,daca nu porti esti in contradictie cu doctrina pe care ai invatat-o si uite asa eu personal sunt expusa unei lupte continuue...si deseori nu stiu cum e mai bine sa procedez...si nu sunt singura.
Mi se pare ciudat totusi de ce  pe vremuri fratii n-au inteles versetele cum se inteleg azi...ori,ma rog...nu s-a explicat asa ca azi... ori...e vremea cand fiecare cauta invataturi dupa pofta lui..ori nu stiu ce-i baiul...

Ce pot sa iti spun e ca in fata lui Dumnezeu nu vor merge scuze de felul asta:  Pai, asa faceau toti, si daca nu faceam si eu la fel, fratii si surorile s-ar fi uitat ciudat la mine.

Cred ca cel mai bine este sa faci ce iti spune cugetul tau.  Nu cred ca este cineva in lumea asta care sa iti spuna: da, daca nu iti acoperi capul intr-un anumit fel, e pacat.  Vezi ce iti spune inima ta, cum te indeamna Duhul lui Dumnezeu si fa asa.  Cat timp esti  in concordata cu Biblia nu trebuie sa ai teama.  Dar tot ceea ce faci sa faci din incredintare, nu din cauza unei presiuni din partea celor cu care te intalnesti la biserica.

Ultima modificare de Joseph7 (03/09/07 02:02)

31/08/07 04:39

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Multumesc Archangel si Joseph ptr.rsp. Fiti binecuv.

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

31/08/07 14:40

TheReasonILive
membru

Inregistat: 01/03/08
mda cred ca baticul este o traditie est europeana. toate femeile din societatea rurala purtau batic, si cum la noi in Romania penticostalismul a inceput la tara... a ramas traditia.
"parul ia fost dat ca invelitoare a capului"

02/03/08 21:43

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
... si daca nu se inveleste, sa se si tunda, zice Biblia. Adica vrei sa spui ca daca nu-si acopere capul cu parul, sa se tunda? Da ce sa tunda? Vezi ca nu merge varianta asta!

02/03/08 22:01

TheReasonILive
membru

OLD TRAIAN a scris:

... si daca nu se inveleste, sa se si tunda, zice Biblia.

pai atunci de ce a mai zis ca parul ia fost dat ca invelitoare a capului. ????

03/03/08 21:25

Old
Moderator

asta spune-mi tu ca tu ai luat-o ca justificare. Daca parul era invelitoarea capului, atunci nu trebuia sa si-o puna nimeni, ca era gata pusa invelitoarea.
Si la barbati... cu mici exceptii =D

03/03/08 21:43

TheReasonILive
membru

bine bine da de ce a mai scris ca parul e invelitoare a capului!?!

03/03/08 21:54

sweetheart
membru

Inregistat: 03/03/08
Acum, dupa vreo cateva ore bune am terminat de citit toate mesajele voastre in legatura cu subiectul acesta...De multe ori mi-am pus intrebarea, am intrebat si la bise, si pe prietenul meu, si mai multi pastori, am incercat sa gasesc raspuns singura, sa citesc si sa rascitesc pasajul si trimiterile ca poate voi fi luminata in vre-un fel :D...La ce concluzie am ajuns eu, dupa cate am auzit in seara asta(cred ca am inteles in sfarsit treaba cu "baticul") - am luat de la fiecare cate ceva ce mi s-a parut bun - si din ceea ce stiu eu:
1. Daca privim cu atentie contextul in care a fost scris textul din 1 Cor 11, Pavel vroia ca femeile crestine sa se distinga de cele pagane (preotesele prostituate) prin invelirea capului LA ACEA EPOCA.
2. Ne spunea proful de franceza ca cu cateva sute de ani in urma o femeie care umbla pe stada cu parul desfacut, era o provocare si ca parul era intr-adevar o forma de a atrage, un prilej de a-i face pe barbati sa pacatuiasca, sa pofteasca si "Vai de omul acela prin care vine prilejul de pacatuire" Mat 18:7. Ideea e ca e vorba de vremuri si timpuri diferite, acum gandirea noastra cu privire la parul desprins al unei fete, pe strada sa zicem, nu are nimic de-a face cu gandirea de atunci.
3. Am gasit in Gen 24:65 felul in care se acopereau fetele in acea vreme, cand Rebeca face cunostinta cu Isaac "Atunci ea si-a luat MAHRAMA, si s-a acoperit". Mahrama nu-i nici pe departe acelasi lucru cu baticutul sau cu panglicuta...Sau in Numeri 5:18 "Preotul sa puna pe femeie sa stea in picioare inaintea Domnului, sa descopere capul femeii..." Descoperirea capului ei era o rusine, o pedeapsa a faptului ca barbatul o suspecta pe acea femeie ca il inselase, nu intru in detalii.
4. 1 Cor 11:6 "Iar, daca este rusine pentru o femeie sa fie tunsa ori rasa, sa se inveleasca" Aici e marea problema! In vremurile noastre e rusine sa fie tunsa ori rasa? Sa fim seriosi, peste tot sunt fete cu parul scurt, adica tunse (mai rar rase, dar exista!) Este deci o rusine prin asta in vremurile noastre? NU! Atunci, sa nu se inveleasca, daca acesta nu este un lucru rusinos nu?   
5. În versetul 10, unde Cornilescu a tradus că femeia „trebuie să aibă pe cap un semn al stăpânirii ei”, originalul grec scrie „trebuie ca femeia să aibă o autoritate pe cap” (ofelei he gyne exousian echein en te kefales). Adica, ea trebuie sa arate prin ceva, care trebuie pus pe cap ca e "luata"...probabil ca la vremea aia nu existau verighete :D Darrr, mai scrie "din pricina ingerilor", deci e o problema mai mult pe plan spiritual! De ce sa ne punem atatea intrebari despre ingeri, Pavel scrie clar care este motivul si din ce cauza "din pricina ingerilor"..trebuie sa aiba pe cap UN SEMN, n-a scris O INVELITOARE, ci numai un semn. Un semn al stapanirii, deci asa cum au mai spus altii, verigheta cred ca e cel mai potrivit, si cunoscut la nivel mondial (nowadays)

Ce concluzii trag eu : Am vazut ca astazi nu mai e o rusine sa aiba fetele parul scurt nici sa fie rase (sa nu vina unii cu argumente de genul nu mai e rusine sa ai relatii sexuale inainte de casatorie, sau chestii de genul, pentru ca e complet diferit din toate punctele de vedere), deci nu trebuie sa aiba mereu capul invelit, un semn al stapanirii ar putea fi si verigheta care arata clar ca esti casatorit/a. Desvelirea capului reprezenta pentru oamenii din acea vreme, in etica lor un lucru dezonorant, rusinos, pentru ca asa se cerea ca femeile sa se inveleasca. De ce? Asa era gandirea din vremea aceea, nu si cea de astazi. Acum, daca in biserica in care ma voi casatori se va cere sa port batic, atunci o voi face ca sa nu fiu pricina de poticnire, sau nu dau prilej la discutii, sau la barfe chiar daca stiu ca bucatica aia de petec de pe cap nu reprezinta nimic pentru mine, ci o port doar in semn de respect pentru biserica in care slujesc. Btw, e f sic sa porti bentita,(:D) mai imi pun cateodata la bise si un frate mi-a zis o data ironic "Esti penti sau te-ai casatorit?" Reiese clar, ideile traditionaliste si pline de formalism ale unora, din pacate...Pe de alta parte, poate ca nu toti au inteles ca mine textul, au interpretat intr-un alt fel, atunci versetul "tot ce nu vine din incredintare e pacat" e cel mai potrivit pentru ei. Daca considera ca e mai bine sa isi inveleasca capul, sa o faca!
Sper ca m-am facut inteleasa! Cel putin eu asa inteleg lucrurile! Va las fratilor, si ma bucur ca am reusit in sfarsit sa pricep "chestiunea asta" :) Fiti binecuvantati!

04/03/08 04:59

daniel
membru

sweetheart a scris:

Ce concluzii trag eu : Am vazut ca astazi nu mai e o rusine sa aiba fetele parul scurt nici sa fie rase (sa nu vina unii cu argumente de genul nu mai e rusine sa ai relatii sexuale inainte de casatorie, sau chestii de genul, pentru ca e complet diferit din toate punctele de vedere)

poate imi explici si mie ca nu inteleg la ce "puncte de vedere" te referi?

04/03/08 08:54

sweetheart
membru

daniel-l a scris:

poate imi explici si mie ca nu inteleg la ce "puncte de vedere" te referi?

Ei bine, intervine, preacurvia, care este PACAT! Scrie explicit si extrem de clar in Evrei 13:4 "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie NESPURCAT, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari". Iar in Gal 5:19 "Si faptele firii pamantesti sunt cunoscute si sunt acestea : preacurvia, curvia, necuratia, desfranarea (...) Va spun mai dinainte ca cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu". Ori, din moment ce apartii lui Hristos, nu-ti mai poti permite sa te joci cu pacatul "Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie, si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuiesc judecate duhovniceste. Omul duhovnicesc, dimpotriva, poate sa judece totul, si el insusi nu poate fi judecat de nimeni. Caci cine a cunoscut gandul Domnului ca sa-I poata da invatatura? Noi insa avem gandul lui Hristos" 1 Cor 2:14-16. Dar aici cred ca suntem deja off-topic asa ca nu mai continui cu expicatiile care cred ca sunt destul de clare. Deci e lege, porunca Dumnezezeiasca. Pe cand, parul scurt sau lung la o femeie, nu este decat chestie de "epoca" sau de "moda". Sau poate nu stiam eu ca e pacat sa te tunzi?:D

Be blessed!

04/03/08 12:47

daniel
membru

Mersi...=)

sweetheart a scris:

Deci e lege, porunca Dumnezezeiasca. Pe cand, parul scurt sau lung la o femeie, nu este decat chestie de "epoca" sau de "moda". Sau poate nu stiam eu ca e pacat sa te tunzi?

Suntem invatati de un singur Duh iar Dumnezeu ramane acelasi in veci deci orice tine de moda sau de schimbare vine de la satana care vrea sa ii castige pe sfinti. Cine are urechi de auzit sa auda, Dumnezeu ne-a chemat la smerenie, curatie si sfintenie si daca crede cineva ca " trebuie sa ne schimbam ca asa e la moda" asa sa faca caci chiar daca va intra in camera de nunta Dumnezeu il va da afara si isi va primi rasplata. Daca crezi ca e bine fara batic ok, nu trebuie sa ma convingi pe mine (oricum nu vei reusii) dar gandestete ca e lucru mare sa intrii in odaia lui de nunta si totusi spune ca o persoana a intrat dar nu a putut sta pentru ca Dumnezeu este drept si atotstiutor. Nu uita ca oile se deosebesc de capre si aici se refera la toate aspectele unui credincios( cei ce slujesc in orice biserica). Judeca tu ce vrei sa faci, sa porti batic cum se purta mai demult (si se mai poarta) sau sa te uiti la lume si sa faci ca si ei. Uite eu ma voi ruga pentru tine, scuzama daca am fost prea direct.
Fii binecuvantata tu si toata familia ta...

05/03/08 00:30

Old
Moderator

sweetheart a scris:

De ce sa ne punem atatea intrebari despre ingeri, Pavel scrie clar care este motivul si din ce cauza "din pricina ingerilor"..trebuie sa aiba pe cap UN SEMN, n-a scris O INVELITOARE, ci numai un semn. Un semn al stapanirii, deci asa cum au mai spus altii, verigheta cred ca e cel mai potrivit, si cunoscut la nivel mondial (nowadays)

De parca ingerii se uita dupa gagici, si cand te vede pe tine cu verigheta zice oops, e luata !!

Ce concluzii trag eu : Am vazut ca astazi nu mai e o rusine sa aiba fetele parul scurt nici sa fie rase.
Asta cu rusinea e clar. Nu prea este rusine, adica nu-i este rusine, dar nu inseamna ca nu este rusinos. Cand apare o fata cu bec in cap =D =D ce zic baietii, sau fetele? nu spun ce zic batranii? ca este clar. Apostolul Pavel zice: chiar si firea va invata ca ...Dar atentie, ceea ce intelegea apostolul prin tunsa sau rasa, nu insemna coafata sau aranjata. ci tunsa 0 cum puteau ei ca nu veau masini de tuns sa fie tunsa uniform.

Desvelirea capului reprezenta pentru oamenii din acea vreme, in etica lor un lucru dezonorant, rusinos, pentru ca asa se cerea ca femeile sa se inveleasca. De ce? Asa era gandirea din vremea aceea, nu si cea de astazi.

Eu  nu stiu cum era gandirea din acea vreme, decat din spusele ganditorilor de atunci. Apostolul Pavel care era unul dintre ganditorii de atunci nu a spus ca trebuie sa-si acopere capu tot timpul, ci daca se roaga, sau prooroceste. Daca nu prooroceste in biserica, nici nu se roaga, nu zice ca trebuie sa se acopere. Daca nu se roaga, de ce se mai duce la biserica?

ci o port doar in semn de respect pentru biserica in care slujesc. Btw, e f sic sa porti bentita,(:D) mai imi pun cateodata la bise si un frate mi-a zis o data ironic "Esti penti sau te-ai casatorit?"
Pai sa stii ca intr-un fel avea dreptate omul. Ca biblia eu asa am vazut ca spune femeii casatorite sa se inveleasca si nu ca semn de respect fata de biserica(nu este rau ca respecti biserica), ci ca semn de supunere fata de sot.

ma bucur ca am reusit in sfarsit sa pricep "chestiunea asta" :) Fiti binecuvantati!
??? am observat, dar eu nu ma bucur destul pentru ca ai inteles partial.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (05/03/08 11:01)

05/03/08 10:58

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

OLD TRAIAN a scris:

De parca ingerii se uita dupa gagici, si cand te vede pe tine cu verigheta zice oops, e luata !!

Viata e complexa si are multe aspecte! :D

Cind au inceput oamenii sa se inmulteasca pe fata pamintului, si li s'au nascut fete, fiii lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor erau frumoase; si din toate si-au luat de neveste pe acelea pe cari si le-au ales. Geneza 6:1,2

05/03/08 11:55

sweetheart
membru

Salutare!

Am fost atat de convinsa pe ce am scris acolo...Darrr, m-am inselat amarnic!! Cred ca ti-a ascultat Domnul rugaciunea daniel-l ;) N-o sa va vina sa credeti ce am citit ieri pana la 5 dimineatza!!! (bine ca sunt in vacanta :D) Nu stiu, nu aveam pace, am avut si o discutie cu prietenul meu tot pe tema baticului aseara, mai putin placuta, si bineinteles el zicea ca trebuie purtat peste tot, netransparent, ca asa scrie, ca sa nu ma uit eu la ce fac altii, si ca nu respecta, e porunca punct. Eu, din ce citisem pe forum, si din ce v-am raspuns si voua eram super convinsa ca aveam dreptate :D Acolo unde am gesit este ca am luat anumite versete numai, si le-am interpretat cam cum mi-a convenit mie :D Deci, imi cer iertare pentru ce am scris mai sus...n-are rost sa va mai raspund pentru ca mi-am schimbat parerea cu 180° :D Suntem oameni, si gresim...Sa revin la descoperire...Am tastat pur si simplu pe google "tinuta femeii in adunari" sau ceva de genul, si am dat peste un site. Mi se pare cea mai buna interpretare a versetelor din 1Cor 11:1-16, foarte clara si pe intelesul tuturor http://www.voxdeibaptist.org/Invelitoar ... _femei.htm
Eram chiar curioasa sa vad ce zice doctrina baptista in privinta asta...Siiii, spre marea mea surprindere, la capitolul doctrina baptista - acoperirea capului, am descoperit ca TOATE femeile (casatorite sau necasatorite) TREBUIE sa poarte batic, in adunare!

Fiti binecuvantati!

Ultima modificare de sweetheart (05/03/08 23:41)

05/03/08 18:55

sweetheart
membru

Vaaaaaaiii!!! Cred ca am sa fiu data afara de la cat am scris mai inainte :D Nu stiu cine are curajul sa citeasca, dar va asigur ca se merita! ;)

05/03/08 19:00

Dany4Jesus
membru

Inregistat: 19/02/08

sweetheart a scris:

Vaaaaaaiii!!! Cred ca am sa fiu data afara de la cat am scris mai inainte :D Nu stiu cine are curajul sa citeasca, dar va asigur ca se merita! ;)

Daca zici ca se merita îl citesc numai ca cred ca o stau si eu pana la 5 dimineata ca tine :D
Ce rabdare trebe sa ai ca sa-l scrii tot :D

05/03/08 19:07

Site web  
Old
Moderator

auuuzi, daca mai ai o discutie in seara asta, pe maine vei spune ca te-ai ras-rasgandit? =D=D
surprinzatoare schimbare! daca asa a spus prietenul tau si daca va fi sotul tau, sigur parerea lui conteaza. daca nu va fi el si va fi altul, conteaza parerea acestuia, foarte mult. si aici nu glumesc.
sigur opinia mea a fost pusa pe alte posturi, si e cea ortodoxa, oarecum oficiala:ca femeia casatorita trebuie sa-si acopere capul cand este in Sfanta Biserica. Fetele in schimb nu au aceasta datorie.

05/03/08 19:43

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Sweetheart. Politica forumului este să nu se posteze articole preluate din alte părţi. Mai ales când sunt aşa de lungi. Te rog să fii atentă la acest aspect. Te rog să-ţi reeditezi mesajul anterior şi să ştergi conţinutul articolului, lăsând doar linkul spre el.

Poţi face ca acel link să fie activ dacă foloseşti sintaxa BBCode pe care o poţi descoperi accesând linkul "BBCode" din stânga casetei destinate pentru introducerea de mesaje pe forum.

05/03/08 20:30

Site web  
sweetheart
membru

filip a scris:

Sweetheart. Politica forumului este să nu se posteze articole preluate din alte părţi. Mai ales când sunt aşa de lungi. Te rog să fii atentă la acest aspect. Te rog să-ţi reeditezi mesajul anterior şi să ştergi conţinutul articolului, lăsând doar linkul spre el.

Poţi face ca acel link să fie activ dacă foloseşti sintaxa BBCode pe care o poţi descoperi accesând linkul "BBCode" din stânga casetei destinate pentru introducerea de mesaje pe forum.

Okok, imi cer scuze..l-am sters.

05/03/08 23:43

sweetheart
membru

OLD TRAIAN a scris:

auuuzi, daca mai ai o discutie in seara asta, pe maine vei spune ca te-ai ras-rasgandit?

Auzi, in primul rand daca chiar asta mi s-a intamplat si chiar mi-am schimbat convingerea nu vad care e problema :D Iar in al doilea, nu te obliga nimeni sa ma crezi sau sa crezi ce cred eu ;)

05/03/08 23:53

sweetheart
membru

filip a scris:

Politica forumului este să nu se posteze articole preluate din alte părţi

Daca nu ma insel, nu sunt prima si nici pe departe singura care a postat pe forum ceva "din alte parti". Am vazut pe o gramada care au venit cu tot felul de povestioare si articole din reviste sau altceva, asa ca nu vad de ce politica asta ar fi valabila numai pt mine :D Recunosc ca lungimea mesajului a fost exagerata, ok l-am sters. Dar la partea cu politica, ar trebui sa te uiti si la alte postari preluate din "alte parti". Tks

06/03/08 00:05

sweetheart
membru

reguli a scris:

6. In cazul in care se face publica o stire, o noutate sau un articol, acestea trebuiesc insotite de o dovada (link catre resursa in cauza de exemplu) sau de o explicatie mai ampla, cu motive si dovezi (cel putin din experienta proprie a poster-ului)

Imi pare rau, dar nu cred ca am fost in-afara regulilor impuse pe forum...

06/03/08 00:14

Pagini: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 16    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la