|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
bairstow a scris:
Si eu am gandit vs ca Mihaela dar totusi sa nu ne hazardam.Obama asta prea a fost prezentat ca un nou Mesia...Sa nu uitam ca amagitorul e mai destept ca noi si nu se va lasa deconspirat cu una cu doua. |
La o scara redusa oricine salveaza pe altcineva, poate fi considerat ca un nou mesia. Asta nu inseamna ca este un antihrist.(poate fi)
Chiar daca azi e ceremonia de investire a lui Obama, nu cred ca el este Antichristul, si nici exponentul lui, pentru ca Antihristul trebuie sa apara , cred eu, pe ruinele fostului imperiu roman.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
20/01/09 11:28
|
|
symyon
membru
Inregistat: 25/01/09
|
|
Dragii mei problema este alta ,mult mai grava.Obbama,guverne,state....ect sant pe locul doi,TU esti pe primul loc...!!!(daca gresesc,argumentati) Sta scris:"Si toti locuitorii Pamantului i se vor inchina,toti aceia al caror nume n-a fost scris,de la intemeierea lumii,in cartea vietii Mielului,care a fost junghiat"Apocalipsa13/8....Va intreb STA SCRIS numele tau in cartea VIETII???
_______________________________________ Daca Dumnezeu e cu noi,cine e impotriva noastra?
|
|
02/02/09 16:34
|
|
Klaudiu
membru
Inregistat: 23/06/07
|
|
Dumnezeu e pe primul loc, nu noi - dar inteleg ce vrei sa spui. In ce priveste intrebarea, e retorica sau chiar vrei sa stii?
_______________________________________ http://ascultarearatiunii.wordpress.com/
|
|
03/02/09 03:29
|
|
symyon
membru
Inregistat: 25/01/09
|
|
Din punctul de vedere al multor culte este;stai linistit esti mantuit,noi iti garantam,noi avem Adevarul....Personal raman la mana Domnului ..!
_______________________________________ Daca Dumnezeu e cu noi,cine e impotriva noastra?
|
|
03/02/09 10:46
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Pai unde scrie ceva de varsta la care va fi ranit de moarte?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
10/02/09 13:05
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
ERA O DISCUTIE DESPRE anticrist, vremurile de pe urma iar cineva spunea ce am spus eu mai sus..........l-am rugat sa-mi spuna unde a gasit aceasta afirmatie iar raspunsul nu mi la mai dat dar am vorbit cu mai multe persoane si toti spun ca asa e...............si eu cred...........logic.................... iar daca am grasit scuze scuze scuze!!!!!!
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
10/02/09 13:12
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
probabil se refera la faptul ca satan Il imita pe Dumnezeu... dar... la 33 ani ... hmmm... nu stiu daca e chiar asa... as fi curios sa citesc argumentee pro...
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
10/02/09 13:13
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
da dar nu e logic aceest lucru?????????????daca satan sau anticristul lar imita pe isus nu credeti ca ar face ceva cu totul "minunat" cum ar fi invierea lui isus?? si ca sa fie mai autentic ar face ca totul sa fie exact ca atunci??????????putere are ca isus,,aclamat este ca isus...........iubit si cautat de oameni este ca isus....................ce ar mai lipsi????????????????????minuni desigur!!!!!!!!!iar invierea sa la varsta lui isus ar fi o minune pe care omenirea o va crrede!!!
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
10/02/09 13:18
|
|
mototey
membru
|
|
hmmm... interesant mod de abordare a lucrurilor... imi place si te feicit!
... dar eu sunt cam greu de convins... inca nu m-ai convins(si asta o spun cu bucurie si incurajandu-te sa iti expui ideile si gandurile cu privire la acest subiect...
|
|
10/02/09 13:33
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
In ce masura Il va imita Anticrist pe Isus putem doar specula.
|
|
10/02/09 16:28
|
|
mototey
membru
|
|
asa este... ma multumesc sa stiu lucrurile esentiale... Anticristul va fi, ce se va intampla si ce va face... mari lucruri nu prea stiu... inca...
|
|
10/02/09 16:37
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
si te bucuri ???????
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/02/09 17:37
|
|
Reynard
membru
Inregistat: 16/02/09
|
|
Va salut. Pentru a intelege profetiile din Daniel si Apocalipsa, acestea trebuie luate de la inceput, au o logica, o cursivitate. Daca se decide asupra unei interpretari a unei profetii, aceasta trebuie confruntata cu istoria pentru a se vedea daca s-a implinit sau nu. Profetiile sunt o stiinta exacta, inseamna multa istorie dar pentru noi lucrurile sunt mai usoare pentru ca au fost altii inainte care au cercetat, au studiat si au venit cu interpretari, multe de altfel, unele mai biblice, altele mai putin biblice. Insa interpretarea profetiei facuta de catre pionierii Bisericii Adventiste de ziua a 7-a cum ar fi Uriah Smith a carui carte o citesc acum ("Daniel si Apocalipsul") prezinta profetiile puse cap la cap in raport cu evenimentele istorice in care se regasesc 100% (ma refer la cele care s-au implinit, pentru ca mai sunt si profetii care nu s-au implinit inca).
Pe http://www.cercetatiscripturile.org/article.php?id=2080 gasiti cartea lui Daniel comentata biblic in paralel cu istoria. Daca va intereseaza cu adevarat profetiile aveti ce sa cititi Apropo, in cartea lui Daniel, antihristul este reprezentat de "cornul cel mic".
Lectura placuta
|
|
16/02/09 18:16
|
|
Reynard
membru
|
|
Fiara din Apocalips 13,1-10 1. Cum interpreteaza o profetie termenul de "fiara"? Daniel 7,23 NOTA: "Fiarele" in profetie reprezinta imparatii, guvernaminte sau organizatii conducatoare.
2. Ce reprezinta "marea" (apa) in care apare fiara? Apoc. 13,1; 17,15 NOTA: "Apa" in profetie reprezinta popoarele de pe pamant.
3. Care sunt cele noua puncte de identificare ale "fiarei"? Apoc.13,1-10 1. Primeste putere politica si autoritate de la Balaur(Apoc.13,2); 2. Se afirma atunci cand Roma pagana decade(Daniel 7,24); 3. Devine o putere mondiala (Apoc. 13,3-7); 4. Stapaneste 42 de luni, adica 1260 de ani (Apoc.13,5); 5. Este vinovata de blasfemii (Apoc.13,5.6); 6. Primeste o "rana de moarte" care se "vindeca" totusi (Apoc.13,3); 7. Primeste inchinare - o putere religioasa (Apoc. 13,4-8); 8. Persecuta pe sfintii lui Dumnezeu(Apoc. 13,7); 9. Are un numar magic - 666 (Apoc.13,18).
NOTA: Numai o singura putere indeplineste toate aceste caracteristici. Istoria a dovedit ca papalitatea a primit puterea, scaunul si marea autoritate din partea Romei Pagane, astfel ca a fost o putere mondiala timp de 1260 de ani (intre anii 538-1798). In tot acest timp ea a persecutat si exterminat 50 de milioane de crestini care au refuzat sa i se inchine. De asemenea, ea si- a insusit si instaurat puterea de a ierta pacatele oamenilor (prin sistemul indulgentelor - cumpararea iertarii pacatelor), iar episcopul Romei s-a proclamat "Dumnezeu pe pamant" sau "Loctiitorul lui Dumnezeu pe pamant" care in limba latina se traduce "Vicarius Filii Dei", cu puteri depline. Apocalipsul foloseste un obicei vechi de a da valori numerice numelor oficiale sau titlurilor. Aceasta ajuta si la identificarea titlului "Vicarius Filii Dei" astfel: Fiecare cifra romana corespunde unei cifre, deci: V=5 F=0 D=500 I=1 I=1 E=0 C=100 L=50 I=1 A=0 I=1 ---- R=0 I=1 501 I=1 ---- U=5 53 S=0 ---- 112
Adunate toate aceste sume, obtinem exact numarul numelui semnului fiarei:
112+53+501= 666 !
|
|
16/02/09 18:36
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Este, intr-adevar, o interpretare dar la care ar trebui sa se renunte. Papa este la fel de anticrist ca si orice patriarh ortodox. Nu-l mai cautati pe antihrist in papalitate ca veti avea o mare surpriza. E posibil sa fie sustinut de biserica catolica dar nu cred ca va iesi din randurile ei.
Un alt aspect este cel referitor la 666. Numarul acesta este nume de om nu de slogan. Mai degraba ar fi fost corect sa i se atribuie lui Nero decat titlului papal.
|
|
16/02/09 18:57
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
+Archangel+ a scris:
Este, intr-adevar, o interpretare dar la care ar trebui sa se renunte. Papa este la fel de anticrist ca si orice patriarh ortodox... |
Da ce aveti frate cu popa?
reynard a scris:
Fiecare cifra romana corespunde unei cifre, deci: V=5 F=0 D=500 I=1 I=1 E=0 C=100 L=50 I=1 A=0 I=1 ---- R=0 I=1 501 I=1 ---- U=5 53 S=0 ---- 112
112+53+501= 666 ! |
Desigur unele teologii(teorii) il considera pe papa(sau ma rog, papalitatea) ca fiind antihristul. Ceea ce as vrea sa intreb este : ce facem cu literele din titlul pontifului care nu au valoare numerica?! Nu au valoarea zero asa cum se socotesc de catre sustinatorii acestei teorii, ci pur si simplu nu au valoare! Sunt asezate acolo doar sa incurce socotelile! Deci ce facem cu aceste litere?
Ultima modificare de OLD TRAIAN (16/02/09 19:57)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
16/02/09 19:56
|
|
Reynard
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Este, intr-adevar, o interpretare dar la care ar trebui sa se renunte. Papa este la fel de anticrist ca si orice patriarh ortodox. Nu-l mai cautati pe antihrist in papalitate ca veti avea o mare surpriza. E posibil sa fie sustinut de biserica catolica dar nu cred ca va iesi din randurile ei.
Un alt aspect este cel referitor la 666. Numarul acesta este nume de om nu de slogan. Mai degraba ar fi fost corect sa i se atribuie lui Nero decat titlului papal. |
Cornul cel mic nu poate fi o singura persoana ( Nero, Antioh Epifanul etc. ), deoarece perioada in care el trebuia sa lucreze este de 1260 ani, ceea ce nu este posibil in dreptul unui om.
Singura institutie care corespunde tuturor detaliilor pe care ni le ofera profetia este Roma papala.
|
|
16/02/09 20:12
|
|
Reynard
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
+Archangel+ a scris:
Este, intr-adevar, o interpretare dar la care ar trebui sa se renunte. Papa este la fel de anticrist ca si orice patriarh ortodox... |
Da ce aveti frate cu popa?
reynard a scris:
Fiecare cifra romana corespunde unei cifre, deci: V=5 F=0 D=500 I=1 I=1 E=0 C=100 L=50 I=1 A=0 I=1 ---- R=0 I=1 501 I=1 ---- U=5 53 S=0 ---- 112
112+53+501= 666 ! |
Desigur unele teologii(teorii) il considera pe papa(sau ma rog, papalitatea) ca fiind antihristul. Ceea ce as vrea sa intreb este : ce facem cu literele din titlul pontifului care nu au valoare numerica?! Nu au valoarea zero asa cum se socotesc de catre sustinatorii acestei teorii, ci pur si simplu nu au valoare! Sunt asezate acolo doar sa incurce socotelile! Deci ce facem cu aceste litere? |
Daca nu au corespondent in sistemul roman nu le iei in calcul. Ori de le consideri 0 ori de nu le iei in calcul tot acolo ajungi.
|
|
16/02/09 20:16
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|