TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Anticristul Moderat de +Archangel+, Old Subiect inchis
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16
Klaudiu
membru

Inregistat: 23/06/07

MIDIAN a scris:

Interesant Klaudel. Stii cam multe despre gnosticism:) intram in detalii, poate lumea nu stie ce inseamna:P

Am citit carti dedicate gnosticismului insa nu stiu "cam multe" despre acesta, ci doar cat am nevoie. Mi-e de-ajuns sa stiu de unde vine si unde vrea sa ajunga, cum incearca sa corupa si sa interactioneze cu crestinismul.

O discutie despre gnosticism, sincer, nu ma intereseaza deloc, ba dimpotriva. Lumea care poate nu stie ce inseamna si vrea, sa citeasca lucrari de specialitate. Cultura generala nu se dobandeste pe forumuri.

Ultima modificare de Klaudiu (02/08/08 03:13)

02/08/08 03:11

MIDIAN
membru

Inregistat: 31/01/08
Poi daca nu dobandim cunoastere pe forumuri, de ce mai exista forumul?

02/08/08 09:17

Site web  
Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
O parte destul de mica dobandim si de pe forumuri. Eu unu sunt adeptul cititului si a discutiilor face-to-face.

02/08/08 09:59

soso_zizou
membru

Inregistat: 29/07/07
si pe forumuri e bine sa discuti, asta e un extra, citesti si dezbati cu apropiati, dar dezbati si cu un cerc mai larg de oamneni, am citi si eu recent ceva carti din domeniu

29/08/08 17:17

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

april a scris:

Daca tot au inceput discutii pe seama lui Anticrist, cred ca am putea sa discutam despre el

Va rog sa ramaneti la subiect. Multumesc.

29/08/08 17:32

Sword
membru

Soso...zi ce parere ti-ai facut din ce-ai citit

29/08/08 22:19

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
o fost azi un documentar ,pe antena 2 ,am prins o mica parte .
Zicea ca antichrist nu trebe neaparat sa fie o persoana :rolleyes: mie nu mi s-a parut biblica faza .[nu stiu ce ati scris voi pe aici ,voi citi]

30/08/08 23:17

Sword
membru

Este si teoria asta, nebazata pe Biblie, la fel ca aia care zic ca D-zeu este o notiune care cuprinde totul, iar diavolul simbolul raului sau rebeliunii. Dar nu are cum ca o notiune sa se puna in templu si sa se dea drept D-zeu pretinzand inchinarea la el.

31/08/08 09:18

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Am găsit pe net şi nu numai, diverse teorii şi supoziţii despre noul preşedinte al Americi.
Ce părere aveţi despre cele prezentate mai jos?

Rezultatele alegerilor din SUA sunt acum subiectul preferat de discutie.
Am vazut cu totii multimile extaziate dupa ce rezultatul a devenit sigur si public.
Este insa Barack Obama preferatul tuturor? Se pare ca nu.
Exista oameni care nu vad deloc in roz alegerea lui Obama ca presedinte.
Dintre acestia sunt unii care merg chiar mai departe, considerand ca Barack Hussein Obama este nici mai mult nici mai putin decat personificarea ultimului antichrist.
Parafrazand un personaj de-al lui Marin Preda, iata pe ce se bazeaza acestia:

-este scris ca antichristul va veni si va promite pacea - Obama a promis sfarsitul razboiului din Iraq;
-este scris ca el “va veni sa insele lumea” - sustine ca este crestin, insa este de religie musulmana;
-este scris ca va aparea calare pe un cal alb - Barack este fiul unui barbat de culoare si a unei femei albe, care a avut sase barbati;
-este scris ca la inceput va aparea ca un binefacator al omenirii, abia mai tarziu isi va arata adevarata fata;
-se spune ca anticristul va avea multi discipoli - a se vedea imaginile cu multimile extaziate, cu femei plangand doar pentru ca Obama vorbeste, miile de persoane asteptandu-l ore intregi in frig sa iasa de la o intrunire doar ca sa-l vada trecand;
Fara indoiala personajul este foarte charismatic.

(sursa)http://pro2012.com/2008/11/este-barack- ... ntichrist/

Pentru criza morala din America nu e de vina lumea, ci Biserica .
America a cazut de 50 ani spre liberalism spre stinga si biruinta nu mai are influenta profetica.
El schimba vremurile si imprejurarile si pune pe imparati;El da intelepciune si pricepere celor intelepti !Daniel 2;21
Noului presedinte i s-au ridicat laude ca nici unui altuia.
Lucrul care pare banal!
Mitingul din Berlin .. -sute de mii l-au aclamat .
S-a ridicat un colos!
De cand Europa alege un presedinte al Americii? de cind arabii,China? De cind ,de cind?
America si Europa vor fi in conflict pentru alegerea lui Anticrist .
Cu Obama va fi mult mai usor.Am ales raul si noi am zis ca e bine.Cu libertatea deplina de desfriu si noi am zis ca e bine!
Dumnezeu ne-a lasat in voia mintii noastre disperate.
Ps.60;3 Ne-ai adapat cu un vin de amortire-{pierderea simtului}.Ce vremuri traim? Cum era in vremea inainte de potop si pina a venit potopul.
Unde e poporul care a fost istovit de boli de foame si s-a rugat pentru America? Unde este biserica lui Dumnezeu,sfintii de care sa tremure iadul,unde sunt fiicele intelepte?

[extras din predica lui Valentin Popovici, cu mici greseli deoarece a nu a fost reprodus corect, observ]

Ultima modificare de mihaella (27/11/08 13:04)

27/11/08 12:59

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

mihaella a scris:

-este scris ca antichristul va veni si va promite pacea - Obama a promis sfarsitul razboiului din Iraq;
-este scris ca el “va veni sa insele lumea” - sustine ca este crestin, insa este de religie musulmana;
-este scris ca va aparea calare pe un cal alb - Barack este fiul unui barbat de culoare si a unei femei albe, care a avut sase barbati;
-este scris ca la inceput va aparea ca un binefacator al omenirii, abia mai tarziu isi va arata adevarata fata;
-se spune ca anticristul va avea multi discipoli - a se vedea imaginile cu multimile extaziate, cu femei plangand doar pentru ca Obama vorbeste, miile de persoane asteptandu-l ore intregi in frig sa iasa de la o intrunire doar ca sa-l vada trecand;

S-o luam in ordine, de data asta avand tandemul Putin-Medvedev (fostul si actualul presedinte al Rusiei). Cum Medvedev este marioneta lui Putin ne vom referi numai la Putin.

- va promite pacea -  nu numai ca a promis incheierea ostilitatilor din Georgia dar s-a si intamplat asa
- va veni sa insele lumea - sub pretextul protejarii osetilor el a invadat o tara suverana
- va aparea pe un cal alb - si el este fiul unei femei albe (halucinant criteriu, dar in fine)
- binefacator al omenirii - dependenta energetica de Rusia este arhicunoscuta
- multi discipoli - foarte multi rusi adera la aspiratiile imperialiste ale lui Putin.

Acum, daca vrei sa facem un exercitiu orice presedinte cred ca s-ar incadra mai mult sau mai putin fortat in acest tipar.

27/11/08 13:47

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
bai frate bai ... stau si ma gandesc ... oare si Basescu ... :D:D:D ... e fiul unei femei albe ... :)

27/11/08 13:53

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
nu cred ca presendintele Americii este anticristul...maiu ales la asa argumente.. :))...America e in cadere libera...in viitoarul apropiat Rusia si China se vor lupta pentru ocuparea locului pe care-l pierde America incet incet, din surse destuld e oficiale stiu ca Rusia pregateste ceva cat de curand, deci mai degraba anticristul va veniu din rusia cu vodka in mana si cu sapca de blana ruseasca :))

Ultima modificare de gabi_aron (27/11/08 13:54)

27/11/08 13:53

Site web  
+Archangel+
Moderator

Eu, unul, nu prea cred ca anticristul se va ridica din Rusia ci din Europa.

27/11/08 13:58

gabi
membru

http://www.paranormal.ro/religie/apocalipsa.htm

citeste asta putin daca ai timp..mie mis a parut destul de fondata

27/11/08 14:01

Site web  
mihaella
+

Inregistat: 04/07/07

gabi_aron a scris:

nu cred ca presendintele Americii este anticristul...mai ales la asa argumente.. :))

De acord.
Numai că nu sunt singurele argumente şi în grabă am selectat se pare pe cele mai slabe.

A fost aclamat de unii ca fiind Mesiah şi el a primit cu nici o urmă de modestie această denumire.
A fost intervievat şi in legatură cu credinţa lui şi deşi susţine ca este creştin şi citeşte Biblia în mod regulat a demonstrat contrariul pe parcursul întrebărilor.
Acesta susţine dreptul la avort, căsătoriile civile între homosexuali şi separarea dintre stat si biserică.

Valentin Popovici îşi exprimă părerea cu privire la el in predica: "Barack Obama-perspectiva biblică". Cred că o puteţi audia şi pe net , ca apoi sa-mi spuneţi opinia voastră.

În ceea ce mă priveşte , nu sunt nici pro nici contra.
Nu sunt destul de bine informată ca sa-mi permit să dau un verdict.
Aştept in continuare păreri...dacă mai sunt , poate ştiţi mai multe.

[Oricum, pe mine chestiile astea m-au pus oarecum în... alertă. :D ]

Ultima modificare de mihaella (27/11/08 14:25)

27/11/08 14:22

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

+Archangel+ a scris:

Eu, unul, nu prea cred ca anticristul se va ridica din Rusia ci din Europa.

de ce Europa?

27/11/08 14:26

gabi
membru

citeste de la link-ul psotat de mine mai sus flu...si iti raspunde la cateva intrebari

27/11/08 14:36

Site web  
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Anticristul este deja, adica duhul lui deja este de cand sa nascut Isus. Zice in Biblie ca duhul lui deja este, dar pina el isi gaseste templu lui anume sa indemplneasca tot potential lui, sau cand randuieste Dumnezeu sa il lasa cu toate puterea atunci o sa vedem cu adevarat anticristul sau o sa fim orbiti.

27/11/08 14:48

+Archangel+
Moderator

gabi_aron a scris:

http://www.paranormal.ro/religie/apocalipsa.htm

citeste asta putin daca ai timp..mie mis a parut destul de fondata

Da, e o interpretare. Doar ca lucrurile trebuie analizate in contextul ebraic. Femeia cu cele 12 stele mie mi se pare ca ar fi mai degraba Israelul cu cele 12 triburi. Ar fi o treaba daca cele 12 stele au fost puse pe steag de niste evrei si sa simbolizeze mai degraba semintiile evreiesti decat numarul statelor.

De asemenea, eu consider ca e diferita femeia cu 12 stele de curva babilonului.

mihaella a scris:

Valentin Popovici îşi exprimă părerea cu privire la el in predica: "Barack Obama-perspectiva biblică". Cred că o puteţi audia şi pe net , ca apoi sa-mi spuneţi opinia voastră.

Fiecare isi exprima parerea. Inclusiv eu. :D
A asocia vreun personaj cu semne din apocalipsa mi se pare fortat si lipsit de rigurozitate.

fluflu a scris:

de ce Europa?

De ce nu? :D
Europa are acei imparati care ii pot da puterea anticristului. E clar ca regatul lui va fi o confederatie de state. Scopul declarat mai mult sau mai putin public al conducerii europene actuale este acela de a face un imperiu din Europa. De asemenea putem vorbi despre cercurile oculte (masoni, templieri, merovingieni etc.) de la varful piramidei conducerii europene care traiesc cu impresia ca existenta lor este providentiala.

27/11/08 16:52

gabi
membru

+Archangel+ a scris:

Da, e o interpretare. Doar ca lucrurile trebuie analizate in contextul ebraic. Femeia cu cele 12 stele mie mi se pare ca ar fi mai degraba Israelul cu cele 12 triburi. Ar fi o treaba daca cele 12 stele au fost puse pe steag de niste evrei si sa simbolizeze mai degraba semintiile evreiesti decat numarul statelor.

total deacord ;) ...mai ai rabdare inca vre-un an doi si apoi iti dau interpretare ebraica..deocamdata sunt la icneput si imi cam prin urechile in ea :))

27/11/08 16:55

Site web  
giany
membru

am eu un prieten evreu ... va pot " incurca" cu ceva???

27/11/08 17:04

gabi
membru

mai...nu e prea deajuns sa fie evreu...tre sa stie si teologie si sitorie si etc...e o scoala de cativa aniu de facut :D

27/11/08 17:05

Site web  
giany
membru

stie omu ... cel putin asta e impresia pe care mi-a lasat-o ... deci ... are si BIBLIE in ebraica .. mai lipseste vreun condiment ??? ... si a facut si ceva studii teologice cred ...

Ultima modificare de giany (27/11/08 17:06)

27/11/08 17:06

Dany4Jesus
membru

Inregistat: 19/02/08
Ce spun crestinii despre Obama!

18/12/08 16:23

Site web  
bairstow
membru

Inregistat: 27/10/07
Si eu am gandit vs ca Mihaela dar totusi sa nu ne hazardam.Obama asta prea a fost prezentat ca un nou Mesia...Sa nu uitam ca amagitorul e mai destept ca noi si nu se va lasa deconspirat cu una cu doua.

23/12/08 17:58

Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16   Subiect inchis

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la