|
|
|
mit4jc
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
Scrieti si voi niste culmi 
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
11/12/05 10:50
|
|
mit4jc
membru
|
|
Culmea auzului: sa auzi cum se crapa de ziua Culmea cruzimii: sa-ti omori timpul Culmea norocului: sa te calce o salvare Culmea nesimtirii: sa scrii pe coliva la multi ani Culmea inotului: cu o mana sa inoti cu cealalta sa dai din picioare
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
11/12/05 10:52
|
|
mit4jc
membru
|
|
Culmea somnului: sa visezi ca dormi Culmea fizicii: sa pasti un cal putere pe un camp magnetic Culmea inutilitati: sa plantezi in sahara placute cu 'nu calcati pe iarba' Culmea fotbalului: sa deschizi frigiderul si sa strigi 'goool!!' Culmea rasismului: sa bei whisky 'black & white' din pahare diferite Culmea ciudata: mutul ii spune surdului ca orbul se uita la ei
|
|
11/12/05 10:54
|
|
mit4jc
membru
|
|
Culmea betivului: sa ii lase gura apa Culmea transmisiei: sa transmiti la radio si sa apari la tv Culmea saraciei: sa cumperi mancare de la secondhand Culmea culmilor: culmea ar fi s-o stiu si pe asta! Culmea telefoniei mobile: sa iesi cu telecomanda in oras si sa sune Culmea zgarceniei: sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma ca sa faci economie de timp
|
|
11/12/05 10:55
|
|
mit4jc
membru
|
|
culmea orbului: sa-si vada moartea cu ochii culmea tramvaiului: sa-l traga politia pe dreapta Care este culmea lungimii? Să scrii pe un Tico "Long vehicle"! Culmea puterii de convinegere: soţul să-şi convingă soţia că toate blănurile îngraşă. Culmea exagerării: o furnică să pretindă că i-a intrat praf în ochi.
|
|
11/12/05 10:57
|
|
mit4jc
membru
|
|
Culmea îngîmfării: o rîmă să zică că merge la pescuit culmea ambitiei: sa te razi cu lama de la buldozer Culmea imposibilităţii: întîlnirea de 10 ani a kamikazilor veterani Culmea optimismului: să crezi că musca caută ieşirea din cameră. Culmea îngustimii unui rîu: să aibă doar un mal. Culmea zgîrceniei: în testament să-ţi laşi toată averea ţie însuţi.
|
|
11/12/05 10:58
|
|
mit4jc
membru
|
|
Culmea secetei: copacii să alerge după cîini Culmea ghinionului: să cazi dintr-un avion care se prăbuşeşte pe un vapor care se scufundă. culmea telefericului: sa urci la babele cu cabina protv culmea vaccinarii: sa vaccinezi bratele dunarii
|
|
11/12/05 11:00
|
|
mit4jc
membru
|
|
culmea habitatului: sa locuiesti intr-un bloc notes! culmea navigarii: sa navighezi pe internet cu Titanicul culmea internetului: sa trimiti e-mail si sa astepti postasul culmea gravitatiei: sa faci flotari in spatiu culmea bogatiei: sa-ti cumperi si la ochelari lentila de termopan!
|
|
11/12/05 11:02
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Hm...am mai postat ceva la bancuri seci ( si nu numai eu )...dar reiau :
Culmea rabdarii : sa-ti numeri firele de par cu manusa de box
Culmea geografiei : sa deschizi Portile de Fier cu Cheile Bicazului
Culmea fotbalului (2) : sa dai gol si la reluare sa ratezi...(sau sa dai in bara)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/12/05 16:23
|
|
dave4jc
membru
Inregistat: 24/03/05
|
|
culmea nesimtirii: sa impingi o baba pe scari si sa o intrebi de ce se grabeste culmea tupeului: sa sari de pe blocul de desen culmea atletismului: sa alergi de unul singur si sa iesi pe locul 2 culmea durerii: Sa alergi descult pe o lama si apoi sa pui frana Culmea melancoliei: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi mana
|
|
11/12/05 16:51
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Culmea stomatologiei: sa-ti scoti o masea din Gura Humorului!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
14/12/05 19:13
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
culmea tupeului:sa te usurezi la usa unui boxer si sa bati la usa sa ceri hartie igienica culmea tupeului2: sa mai bati o data si sa zici ca nu ti-a ajuns
culmea tratamentului: sa tratezi gatul unei sticle
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
19/12/05 23:52
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
culmea ceasului desteptaror: sa sune ocupat
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
19/12/05 23:53
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
Culmea sarutului: Sa saruti o gura de canal Culmea bandajului: Sa bandajezi "Capul Bunei Sperante" Culmea minciunii: Sa afirme o furnica ca are creierul cat o nuca
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
04/01/06 11:02
|
|
doitili
membru
|
|
Culmea matematicii: Sa-ti iasa socoteala pe strada
Culmea prostiei: O politista blonda
Culmea alcoolului: Sa bei tu si sa se imbete altul
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
04/01/06 11:06
|
|
doitili
membru
|
|
Culmea electricitatii: Sa gadili becul si sa rada cei de la ELECTRICA.SA
Culmea vitezei: Un zmeu prins de radar
Culmea hotiei: Sa furi din buzunarul tau si sa nu recunosti
|
|
04/01/06 11:08
|
|
doitili
membru
|
|
Culmea metroului: Sa te plimbi cu roaba prin beci si sa zici ca esti in metrou Culmea saraciei: Sa vezi un purice plin cu paduchi
|
|
04/01/06 11:08
|
|
doitili
membru
|
|
Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te mai saturi
Culmea prosiei:Sa faci pe prostul si sa ramai asa
|
|
04/01/06 11:09
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
doitil si mit4jc si ceilalti care cititi acest mesaj. Cand postati... va rog nu mai postati 3 fraze intr-un mesaj si ca sa postati 30 de fraze scrieti 10 mesaje. Ma intelegeti? Nu scrieti 2,3 culmi, in cazul nostru si apoi "OK", si apoi iara 2,3 chestii si iara ok s.a.m.d.... Understand? Va rog! Si doitil... te rog sa ai grija la ca;itatea morala a glumei. Culmea geografiei.... am modificat eu, dar sa ai grija pe viitor
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
06/01/06 13:27
|
|
doitili
membru
|
|
sa traiti!.....am inteles sorry daca am gresit, voi incerca sa fiu mai atenta
|
|
06/01/06 13:32
|
|
doitili
membru
|
|
Si doitil... te rog sa ai grija la ca;itatea morala a glumei. Culmea geografiei.... am modificat eu, dar sa ai grija pe viitor |
imi pare sincer rau nu am fost atenta la ea am citit-o in fuga si am trimis-o fara a ma mai gandi unde 'bate' mai ales ca era de la cineva crestin..................
|
|
06/01/06 13:39
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Merci mult pentru intelegere, doitil. Spor la postat mai departe. La multi ani!
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
06/01/06 16:41
|
|
loreta
membru
Inregistat: 16/02/06
|
|
Sal! Hai sa va zic si eu una, caci imi place site-ul. Felicitari!!!! Culmea tenisului:sa joci tenis cu o racheta NASA.
_______________________________________ Fermiter in re, suaviter in move.
|
|
17/02/06 17:50
|
|
gabyy
membru
Inregistat: 28/02/06
|
|
culmea sinistrului:la o inmormantare toata lumea sa stea in picioare numai tu culcat
|
|
28/02/06 17:22
|
|
larionemily
membru
Inregistat: 09/02/06
|
|
culmea nesimtirii: sa scuipi o baba intre-ochi si sa o-ntrebi de ce s-a suparat?
_______________________________________ Tu mai iubit cat nici nu pot sa spun/Si mi-ai dat har cat nici nu pot s-adun-/Mai coplesit iubindu-ma nespus/Mai cucerit si sunt a Ta ISUS !!
|
|
12/03/06 10:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|