TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Profetiile biblice si interpretarea lor Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
desigur la subiect mai pot fi adue si alte posibile interpretri si completari :

Dumnezeu intrupat poate fi acelasi cu acel Cineva de pe tron si care intruchipeaza Noul Ierusalim inlauntrul caruia este tronul lui Dumnezeu incit slugile ii vor vedea chipul avind slava lui Dumenzeu , nou ierusalim prezentat biblic intentionat dupa momentul urgiei cind deja unitatea va fi fost realizata si cind inca restul "gloatei" nu a invatat traducerea cintarilro ca sa le inteleaga. e de inteles -situatia catastrofica in care vom numai de invatat traduceri nu vom avea timop.


revenind la momentul prezentari si chemarii publice (Duhul si mireasa zice ;VINO!) Dumenzeu care se poate prezenta ca fiind Duhul Sfint promis de fiind Dumnezeu va face totodata si o avertizare , un Avertisment in legatura cu iminenta razboiului si a urgiei rugind credinciosii cuminti sa plece din zonele care vor fi afectate de razboi mai ales .

Insa este de asteptat ca unii preoti cu a lor autoritate sa i se opuna si sa-L contrazica spunind ca (ieremia 23) "Va fi pace" "NU va fi nimic" luind avertismentul Sau prin pervertirea cuvintului drept o neavenita "Amenintare de la (Numele Sau pamintesc)" in conditiile in care Dumnezeu a transmis in VT sa nu spuna nimeni "amenintare" repetind asta de vreo 4 ori .
pe buna drepatte Domnul in acest caz ar putea spune -citez biblic;"Oare nu sint tot Eu cel care le-a spus acestea proorocilor inainte ca sa le aflati?" "Oare de departe sint Dumnezeu iar de aproape nu mai sint?"-avind in vedere ca Iisus nu a spus decit in soapta si in pilda ca el este Dumenzeu in rest public a spus ca este doar Fiul.
taina trecerii deja a antihristului va fi dezvaluita (dovedindu-se lumii vinovatia ei in privinta celui rau si a judecatii ) prin faptul ca el nu a fost unul singur care sa le faca pe toate la o asemena amploare ci au fost mai multi (cei 7 +1=8) care au avut sarcini impartite si deocamdata primii sapte au implinit tot ce trebuia intro perioada mai mare de timp si in zone mai restrinse desi al doilea razboi mondial a cam fost destul de raspindit.

Ultima modificare de mihai33 (11/02/14 12:08)


13/01/12 16:15

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

mihai33 a scris:


...
daca nu va plac infloriturile va rog faceti exceptie de ele pastrind doar esenta mesajului , aducind eventuale observatii critice pe care le voi studia cu atentie.

Cred ca ar trebui sa pui tu ideile fara "inflorituri", pentru ca sa ti se ofere cat de cat o atentie la ceea ce scrii. Altfel, cine crezi a va scormoni printre buruieni sa caute legumele?

Si inca ceva: citeste ce scrii si scrie pe romaneste, cat de cat corect gramatical.

Daca ai ceva de adaugat nu scrie un nou post dupa precedentul ci modifica-l! Ai un buton "modificati" in coltul din dreapta jos al mesajului pe care vrei sa-l modifici, sau sa-l completezi.


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

13/01/12 18:52

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

mihai33 a scris:

Politic
Social cultural
va fi ca si cum intreg pamintul.va fi ca o manastire de tip sufi cu viata familiala si copii.
Adica oamenii se vor impreuna si vor face copii ca si mai 'nainte?


Economia va fi centralizata cu plan cincinal si mercurial.
.............
Posturile de conducere vor fi ocupare prin selectie din partea unor comisii impartite pe specialitati intre care si una de psihologie care sa vada inclinatiile de personalitate si aptitudini interioare.
Tot ele vor imparti orientativ elevii catre anumite specialitati coroborat si cu locurile de munca preconizate.
Se va pune accent pe activitatile agricole in mijlocul naturii si pe turismul religios.

Toate aceste detalii cum le obtii? Iti vorbeste Dumnezeu sau o "voce" a cuiva pe care o auzi?... Sunt relatari ale unor vedenii pe care le ai in somn sau raspunsuri obtinute in stari meditative prin deductii personale?...
In numele cui ne transmiti Mihai, toate aceste lucruri? Cine revendica aceste imagini cu caracer profetic? Tu singur sau altcineva este autorul lor... si  daca "altcineva" ....ca fiind cine se identifica?

Te-am mai intrebat odata... detii probe  care sa valideze statutul de prooroc cu care te prezinti sau trebuie sa te credem pe cuvant? Poti proba cumva calitatea pe care ti-o atribui? Cine esti si care-ti sunt roadele ca sa cantarim credibilitatea ta?
(poate reusesti sa si dialoghezi cumva oferind raspunsurile pe care le asteptam inainte sa le oferi pe cele care nu le-a cerut nimeni in mod expres)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

09/02/14 16:10

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Marea majoritate a amanuntelor nu imi apartin ca revelatie ci sint intrucitva interpretari si imprumuturi din alte revelatii parte biblice din VT parte din alte surse carti internet prieteni care sint in consonanta.
De ex.  planul cincinal poate sa nu fie chiar cincinal ci poate ceva similar dar structura economica va fi de tip socialist fara clase sociale leul* va minca iarba alaturi de vitel* .
Mai scrie in VT ca oamenii vor trai cel putin o suta de ani. Ca nimeni nu va mai muri de mic ori in razboi. nimeni nu va mai invata arta razboiului.
unele revelatii sint de pe un site forum francez care se numea forum catolic cu sectiune Propheties ou fin du monde.
Intre timp a fost cenzurat findca atingea papalitatea iar acele revelatii secukare si.moderne se gasesc prea rasfiraate si partial in alte site.uri .
Acolo.era o adevarata colectie.
Apoi am mai citit doua carti intre care una semnata calugarii find din Republica Moldova un fel de colectie comenfata partial.de rvelatiidin lumra cslugareasca ortodoxa din rusia romania moldova si grecia cu m. Athos.
Cartea se numea Vremurile din urma .
la fel si ea afost publicata temporar si la noi dupa care sinodul Bor a declarato necanonica fiind apoi interzisa.
Alte revelatii sint din mediul religios adventist si penticistal din Constanta si mai putin din discutiile cu preoti ortodocsi.
Totalitatea revelatiilor adunate si selectionate sint destul de multe si le am.presarate intrun studiu ca citate in ghilimele pe tema eschatologica alaturi de profetiile biblice cu care se leaga ca amanunt.
Studiul e destinat sa fue doar ciorna manuscris pt a fi predat conf unei porunci trimisa in repetate rinduri in diferite revelatii personale si nu.numai ...predat atit unui preot ortodox cit si unui consilier adventist care urma sa i dea o forma mai rotunda prin corectii si adaugiri revelate asa incit odata cu inceputul evenimetelor biblice la un moment dat sa poata fi publicata ca o carte profetica bine inchegata care sa explice ce sa intimplat pina atunci si ce o sa fie mai departe in nota de fond a recunoasterii trimbitelor cu care sintem datori .

Legat strict de convertirea evreilor si reconstructia templului.
In versiunea bibliei obladuita de Teoctistp apare inca un verset probabil si in alte versiuni urmeaza sa caut.. in Ier.29 la marginea contextului sf.celor saptezeci de ani de exil in diaspora in care cei din Ierusalim sint criticati de Domnul ca au intentia de a construi si mai temeinic inca si cu piatra.
Referirea este subintelrasa la intentia de azi de a reconstrui vechiul templu mozaic.
Ceea ce inseamna ca pustiirea locasului sfint
vazut de catre crestinii din Iudeaa si din Jerusalim care vor trebui sa pkece de hrgenta conf matei24 nu se refera la un locas "al demonilor" mozaic ci la unul sfint adica crestin si care a supravietuit oricaror atacuri otomane avind ofranda neintrerupta.
Semnul acestei pustiiri in.matei 24 este dupa semnul propovaduirii evanghekiei Imparatiei" care de fapt este facuta de ingerul din Ap.14.6-7 care mai intai anunta venirea ceasului judecatii si care in realitate coincide cu inceputul saptamanii pustiirii locasului din Dan.9.27 .
Saptamina contine un val de convertire numit legamint cu multi din partea insa a lui Dumnezeu care va contribui indirect la pustiirea locasului realizata de imparatul* din Grecia care poate fi patriarhul grec cu autorifate patrimoniala asupra odoarelor din bis.Sf.Mormant din Ierusalim .
Pustiirea va fi o forma de lupta teologica impotriva lui Savaot intrupat Cel.vechi de zile prezentat totodata ca Duhul Sfint promis si Cineva in Apoc. ca implinire partiala a venirii Imparatiei promise pe pamint si a noului Ierusakim ca parte centrala a lui adica tronul izvorul si pomul vindecator
Ei bine Cineva Savaot va implini si misiunile lui Savaot din VT si misiunile Duhului Sfint din NT. Si in ziua iesirii din anonimat mai intai va intra in aceasta biserica pt a marturisi pe Isus la fel cum si apostolii au facut.
inca si mai mult va.  a lucrului mare facut de Dumnezeu iata Femeia va cauta pe barbatul ei.
Patriarhul grec va decreta ca persoana prezentata ca Duhul Sfint si Savaot etc nu este cine pretinde ci ar fi chiar proorocul mincinos care ascunde identitatea fiarei pretinsa Iisus revenit pina dupa urgie. Odata zis acest lucru biserica e si ea considerata pingarita iremediabil asa incit va retrage toate odoarele . Apoi imediat vkr sosi si oamenii lui Gog care vir sta pina la potopul cel hotarit al.urgiei celor trei zile din acelasi motiv de impotrivire in forma unui jihad.
In acea prima saptamina Domnul se va afla si temporar in Sion impreuna cu marturisitorii acei din ceata celor 144000 care vor cinta acele cintari noi ciudate.
Odata venit in Sion conf. Zah.14.1-5 si din nou transmis in direct oamenii din Iudeea si apii si din Ierusalim vor alerga in Sion sa fie botezati convertindu.se.
Micul val de convertire nu e decit partial nu va akerga toata oopulatia si nu se va converti suta la suta. Dar face parte din l egamintul cu multi in acea saotamina.
Razboiul vinatoresc si urgia justitiara va decima aproape complet populatia Israelului insa odata cu implinirea urgiei profetita ca iminenta de Proorocul mincinos* si atit de contestata de falsii profeti lumea religioasa in majoritatea ei isi va da seama deci si mare parte din evrei ca cel care le vorbeste este chiar Dumnezeu care implinise si desoucarsa muntelui maslinilor si alte semne din VT.
Ultimul val de convertire mai serios va fi la prezentarea lui Iisus care se va arata cu sfintii o parte din ei ca acei oameni imbracati in alb.
Venirea pe nori in fata Celui vechi de zile Cineva va fi pe caile aeriene iar intimpinarea noastra pe vazduhul undelor TV.
El va primi prerogative politice internatuonale incit toate impsratiile guvernele vir asculta de El in vederea reconstructiei si a tranzutiei de la vechile fiare oranduiri la cea noua meritocrara si spiritualizata.
Procentual majoritar si sub aspect temporal evreii se vor converti intrind in noua rekigie dupa ce toate popoarele vir fi intrat si astfel vir intra si ei in rindul lumii fara sa se mai faca de ocara dindu.si seama ca alt Dumnezeu nu este in afara de cel prezent in dubla ipostaza.
La convertirea lor va contribui si implinirea promisiunilor din Ioil 2 si altele care tin de aducerea lor in tara ajutoare materiale o reimpadurire masiva ce va fi vestita.


09/02/14 19:04

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Of, bine, am inteles!... da tot nu ai exemplificat ceva implinit deja din ce ai preluat din acele "izvoare" profetice sau din ce ti s-a revelat personal...

Poate ne zici macar ce eveniment urmeaza sa aiba loc in viitorul cel mai apropiat si cand?  Deci...? (dar concis, in cateva cuvinte ;) :))

Cu viata de 100 de ani si cu cea vesnica cum e? Cand nu se mai casatoresc oamenii si cand nu vor mai cunoaste moartea?

(... inverzirea Israelului este deja un proces actual si vizibil. Israelul vazut azi din sateliti e de nerecunoscut daca ne raportam la desertul de acum cateva decenii care domoina tinutul)

Ultima modificare de Oblio (09/02/14 22:29)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

09/02/14 22:12

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Despre
demonstrarea caracterului profetic a revelatiei de la adventisti pcot sa spun doar amanunte la care am fost martor ele fiind in general fragmente de discutii pe care urmam sa le am cu ei in viitorul acelui timp si inca o intimplare de la locul meu de munca unde aveam colegi adventisti. Deci nu a fost ceva iesit din comun.
Doar revelatia citita pe un fost group de yahoo in vremea inceputului primului mandat al lui basescu se referea la unele amanunte din mandatele lui pina la sfirsitul lor si un pic dupa. Cum sint cele doua suspendari dupa care e posibil sa mai fie una dar fara intentie de referendum legal motivata de lipsa de fonduri
Deci desprece a fost degeaba marturisesc eu singur caci trebuie sa mai marturiseasca si altii.
Apoi ce va fi de importanta e redat in buna parte in revelatia adventista insa nu am avut acces la data calendaristica desi am auzit in treacat o discutie insa nu pot garanta. Data e 21 aprilie.
Se va implini
Ap.14.6-7
Iez.38.15
Is.3.14-16
Zah.14.5
Ioan.14.26
Inceputul saptamanii din Dan.9.

Invierea tuturor mortilor este trupeasca cum spunea si Pavel ea avind loc la inceputul evenimentelor din urma .
Isus a fost intrebat daca la inviere oamenii se vor mai casatori cu vreuna din fostele sotii lucru care avind prea putina imporanta cu interes prea lumesc etc .asa incit El le-a raspuns cu referire strict la viata cereasca la care trebuie sa tindem fiecare.
Interpretarea rapirii pt intimpinare in protestantism este facuta luata formularea individual fara ajutorul altor formulari dinalte contexte asta pentru ca desi formularea reluata in alt verset formularea este identica neaducind deci nimic in.plus .
In realitate formularea aceasta ca si venirea pe nori este o forma de exprimare care ascunde realitati ce nu puteau formulate in acel timp sub alta forma din lipsa de concepte si neologsme.

Ultima modificare de mihai33 (10/02/14 18:50)


10/02/14 15:06

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Daca se implinesc macar partial semnele venirii si intre timp nu apar ca inviati din morti cel putin trei sute de miliarde de oameni estimativ cit au trait de la adam pina in prezent ca fiind cei inviati din morti toti atunci inseamna si ar trebui sa fie evident ca invierea tuturor mortilor s.a facut intre timp prin reincarnare si ca fiind un nr mult mai mic rezulta ca intre timp a existat deja reincarnare si noi am fost toti care ne.am tot rotit cu schimbul de.a lungul generatiilor .
Asa incit vom trebui sa renuntam dogmatic la inexistenta reincarnarii ca la un lucru al copilariei despre care vb acelasi Pavel legat de cunoasterea in parte si proorocia in parte etc.
Oricum ar fi toti cei prezenti vor avea parte de inca o propovaduire si eventual de o proorocire aceea din Ap.14.6-7 si Ap.10 in conditii de amareala in stomac adica mai greu de purtat si intimpinind hule si acuze mincinoase la adresa lui Savaot Duhul Sfint Cel vechi de zile Cineva care se va arata inclusiv impreuna cu sfintii cei din noua sa religie acei din ceata celor 144000 .
Cineva insusi va anunta prezenta lui Iisus revenit fara a divulga insa identitatea exacta decit dupa implinirea tuturor semnelor venirii adica pustiirea locasului crestin in care va intra
momentan pt a.marturisi pe Iisus locas care va fi pustit golit de odoare de catre patriarhul grec care semetindu-se in baza unei revelatii calugaresti false va decreta ca Cineva e proorocul mincinos de natura rea care a spurcat iremediabil locasul prin prezenta acolo. Dupa care vor sosi sa continue pustiirea fanatici jihadisti ai lui gog* avind alte motivatii fe f
Gog fiind numele unei foste semintii mozaice asimilata ulterior atit de semintii mozaice cit si de neamuri arabe azi musulmane.
Dupa razboi incheiat de urgia celor trei zile de intuneric la un scurt interval va fi prezentat Iisus cu noul nume prezentare transmisa in direct in.toata lumea pe vazduhul undelor TV pe care vom fi rapiti la figurat.
Sosirea lui Iisus la locul prezentarii in fata lui Cineva' va fi in prealabil facuta pe norii cerului cu avionul in forma de cruce si el filmat .tot pe norii cerului va veni in duh sfint justitiar pt a omora gradual o jumatate din cei ramasi in viata de la urgie.
Desi in acea saptamina va fi un val de convertire apoi cel principar succesiv urgiei la venirea lui Iisus fie ca vb de prezentare fie de perioada injumatatirii toti cei alesi care vor mai fi inca sceptici vor fi acum convertiti ca implinire a adunarii laolalta a celor alesi iar vesnicia alaturi de El e una treptata obtinuta in timp prin desavirsirea caracterului inceputa cu o imbunatatire mai serioasa care e acea schimbare de o clipita in ziua sfirsitului Judecatii. Adica noul legamint din Ier.31

Iisus va primi de la Savaot prerogative politice asa incit la inceput nu va avea prerogative religioase cum se asteapta unii sa aibe ca fiara a opta desi aceea va fi fost trecuta in perioara razboiului cu gog fiind un fost papa revenit din.moarte miraculos la fel.ca Savaot Cineva inainte sa se prezinte lumii in ziua anuntarii Judecatii.
In acea zi Savaot implinrste munca ingerului in diferite forme care sint trei principalesi doua secundare.b
Cele principale sint
O revelatie fara cuvinte daruita tuturor oamenilor cu substrat justitiar f. accentuat menita sa trezeasca constiinta spirituala constiinta care automat ne va mustra direct proportional cu distanta pina la desavirsire . In general.va fi coplesitor creind un.puternic sentiment de lipsa de valoare si vinovatie si regret care se va mentine intreaga zi dupa scurta revelatie.
Al doilea element va fi un miracol numit marele miracol constind in aparitia pe cer in diferite locuri a cite o cruce in general punctiforma din cinci puncte luminoase.
Al treilea element va fi un mesaj de sorginte divina din partea lui Savaot transmis pe toate televiziunile cu acordul lor.
Mesajul se va numi Avertisment si va cuprinde mai multe elemente. E in principal concretizarea acelor doua strigari una celor care au respectat sabatul iudeo-crestinii si cealalta restului dar separat marilor religii.

Elementele secundare vor fi doua miracole locale permanente care sint deja promise la Garabandal si Medjugorje. Ele vor consta in aparitia pe sol a cite o sfera cam de un metru in diametru dintrun material necunoscut translucid si imposibil de distrus care vor fi filmate fotografiae si cercetate de oamenii de stiinta neccredinciosi care astfel vor fi mai deschisi catre spiritualitate iar celor credinciosi li se va intari credinta.
Se vor intimpla in lumea catolica pt ca ei au cea mai mare nevoie de credinta si de o pastorire corecta.

Averismentul va cuprinde
prezentarea Sa ca implinire a unor profetii
desccoperiri noi
dezvaluiri de descoperiri si revelatii secretizate de marile biserici
dezvaluiri legate de modificarea continutului scripturii atit din partea mozaicilor cit mai ales a crestinilor incepind cu Niceea inchegarii NT lucru care il va cere confirmat prin marturisire de catre cercetatorii teologi ce deja cunosc aceste lucruri.
Va da inca un exemplu tainuit de biserica de sfint inviat din morti si inca nedeshumat pt a i se atesta parfumul moastelor.
Va aduce si alte observatii critice cu privire la modificarea canonului original lasat de Iisus apostolilor. Intre care si aspectul ce tine de judecata cu partinire religioasa a exclusivismului religios prin incalcarea primului Legamint.
Despre starea de farimitare se dezbinare sufleteasca a bisericii crestine.
Despre canonizarile unor sfinti care nu au fost sfinti ci doar au ajutat financiar biserica.
Critici similare la adresa islamului inclusiv de politizarea lui ori intentiile razboinice necoranice ale extremistilor in locul intentiilor de convertire strict prin cuvant si exemplu personal.
Jignirea oficiala si populara a calugarilor suffi carora ar trebui sa li se fi dat credit teologic.
Alte consideratii critice.
Aratarea Chivotului Legii cel original scos din pestera conf. 2 Macab.2.4-8 care este semn pt musulmani ca a venit Judecata pina la care ei trebuiau conf. poruncii sa converteasca intreaga lume ca sa nu intre in iad.
Alte consideratii si profetii din alte religii .
Va sublinia importanta unitatii religioase.
Va atentiona preotimea despre felul in care se vor raporta la aceste evenimente in fata enoriasilor mai cu seama ca Judecata tocmai incepe si evenimentele justitiare sint iminente ..pustiirea locasului din Ierusalim razboiul promis de profetii si urgia justitiara a celor trei zile de intuneric si cataclisme.
O chemare generala la unitate sfintire si calauzire spirituala

Ultima modificare de mihai33 (11/02/14 08:33)


10/02/14 23:08

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Vezi tu, mihai?

Tema este profetiile biblice si implinirea lor.

Avem tema asta pentru ca cine citeste o profetie sa inteleaga chiar daca nu a inteles prea mult pana acuma.

Aici trebuie sa inteleaga mai clar decat in Biblie, pentru ca aici mai explicam.

Intrebarea este: cine nu stie cum e cu profetiile si cu implinirea lor, ce intelege de aici?

Ca cine stie...nu mai are nevoie sa inteleaga, caci stie. :)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

10/02/14 23:40

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Ai dreptate.
deci sa incercam o explicatie mai detaliata.
insa repet scriu de pe telefon si nu pot pune versete cu copy paste asa incit daca se considera necesar rog sa fie puse de ceilalti.
In Apocalipsa ca si pe alocuri in profetiile VT succesiunea capitolelor si versetelor nu respecta intocmai succesiunea temporala a evenimentelor probabil din mai multe motive ce tin de necesitatea incercarii oamenilor in timpul desfasurarii lor pe fondul unei alegeri inca odata a Ierusalimului*.
Prezentarea Noului Ierusalim coborat din cer este facuta prin sugerarea temporalitatii intr.un moment ulterior noului cer si noului pamint.
aceste lucruri pot fi interpretate felurit insa interpretarea pe care merg vede noul pamint si noul cer in lipsa unei mari ca fiind situatia geografico spirituala a lumii imediat dupa modificarile geologice din vremea celor trei zile . Deasemenea precizarea venirii miresei cu tronul izvorul si pomul in ea dupa urgie este adevarata in sensul in care ea este recunoscuta si acceptata de majoritatea credinciosilor. Insa derularea in timp a prezentei pe pamint cuprinde mai multe etape.
Mireasa ca esenta este o noua religie in prezenta si calauzita de doua intrupari divine si anume
Cineva intruparea lui Dumnezeu Unic dar cu misiunea principala a Duhului Sfint promis in realitate inclusiv intrupat din partea lui Iisus.
Misiunea secundara sau simultana este aceea a lui Savaot etc conform unor profetii din VT cu tematica justitiara .
Ingemanarea misiunilor principale sint zugravite in capitolul Is.66 in intregimea lui.
Respectiv a doua intrupare fiind Iisus revenit sau mai exact cel asemeni Fiului Omului care desi poarta toate puterile si fizionomia lui Iisus cea de dupa inviere totusi ca identitate spirituala desavirsita intrupata este o noua creatie fiind o replica partiala a Tatalui care implicit cuprinde si replica Hristosului ca arhetip de baza prezent in toate arhetipurile caracterului curat fie uman fie cel divin care este in sine totodata un arhetip matrice pt fiintele ceresti.
Prezenta intrupata a lui Dumnezeu Unic zis Domnul Dumnezeu in VT este subinteleasa in unele contexte cum sint Psalmul 110 cu accent literal pe ultimul verset sau alte contexte cum sint cele care indica fie un dialog fie aratarea slavei sale in ochii tuturor popoarelor sau rostirea judecatilor ori cele in care apare un contrast intre strigarea puternica racnirea ca un leu suspinarea rasuflarea si linistirea ulterioara si pe de alta parte linistea glasului Servului Odrasla care nu se va auzi in piete si nu va striga tare avind de asezat legea pe pamint.

Ambele intrupari au cite o perioada de anonimitate fata de societatea lumii religioase internationale sub aspectul identitatii divine desigur cu eventuale exceptii tacute.

Perioada de anonimitate a lui Iisus este indicata biblic prin venirea Sa asemuita cu steaua diminetii pe care putini o afla .
referirea in VT e facuta prin amintirea unui personaj care va fi calcat pe satrapi ca pe noroi ridicat din nord in Is.41 si mai vag prin mentionarea misiunii de a pregati calea lui Dumnezeu. El va fi descris la inceputul Judecatii prin apelativul Domnul dreptatii de catre Savaot fara sa ii fie indicata desigur localizarea fapt care va nemultumi rabdarea si necredinta unora care in dialog vor raspunde nedemn lui Savaot asa ca in Maleahi 3 intrebind chiar si "Unde este Domnul dreptatii?" cind inca nu e vremea fiind posibil mozaici.

Misiunea lui Savaot in perioada sa de anonimitate este de a aduna prin convertire si sfinti pe cei care vor forma ceata celor 144000 zisi simbolic din cite o semintie .
Simbolul este mai intai cu referire la cetele trupelor semitice de aparare din vremea lui David care cuprindeau cite 24000 din fiecare semintie.
12000 este numarul ostenilor dintro ceata romana legiune care era destinata preponderent cuceririi.
Asa incit misiunea de cucerire ulterioara.a noii religii va fi in privinta convertirii ulterioare si calauzirii tuturor celor alesi din toate popoarele in pofida oricaror incercari si greutati amare. Prin aceasta convertire se va inchega totalitatea miresei care ca religie unitara trebuie sa fie gata formata in momentul prezentarii lui Iisus cu noul nume cind se va arata impreuna cu sfintii acea adunare de oameni in alb in prezenta lui Savaot care n-Il prezinta "Iata-L"

Oblio
pe ce amanunte crezi ca mai trebuie insistat ?
Sau care ar fi eventualele neconcordante?

Ultima modificare de mihai33 (11/02/14 10:20)


11/02/14 08:41

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Nu mai detaliata ci mai clara!

Nu trebuie sa pui zeci de versete. Pui unul si explici ce crezi ca inseamna, cand s-a implinit sau cand se va implini, cum, de ce crezi asa, etc. Deci e vorba de ceva explicat.

Cu atat mai mult daca scrii de pe telefon nu te straduiesti sa scrii mult, ci clar.
Multumesc de intelegere.


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

11/02/14 09:25

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Intradevar sint o seama de versete si contexte profetice care intre timp au fost implinite dar fie au trecut neobservate fie cei care stiu despre ele nu le fac publice din diferite motive unele cunoscute chiar la scara nationala de unele tari cum ar fi Grecia regiunea Renania si Egipt.
Grecia legat de contextul celor doi martiri in saci omorati si ridicati la cer din Apocalipsa.
Evenimentul ridicarii la cer insotit de cutremur devastator a avut loc in anul 1910 in orasul port cosmopolit Iraklion din Insula mare. Locul rastignirii piata mare a orasului linga vechea troita inchinata rastignirii.
Motivul omorarii acuzarea lor ca ar fi profetul mincinos si fiara de catre una don fiare dintre cei sapte imparati fiare aflata simultan in fruntea boierimii si a bisericii.locale ca inalt ierarh.
Credibilitatea acuzarii a fost intemeiata pe dezvaluiri din partea lor a faptelor mirsave ale conducerii bisericii necunoscute mirenilor lucru pt care au fost acuzati ca vor sa surpe biserica lui Hristos. Asa incit moartea lor a fost vazuta. ca o.mare usurare
Localizarea nu este intimplatoare pt ca imparatul.din Grecia conform Daniel.8 va fi tot un.inalt ierarh grec chiar daca e om normal.


In Renania ocupata de nemti a fost purtata pt aproximativ doua saptamani numarul biblic pe banderola scris cu rosu ori pe frunte scris cu cerneala la intrarea in.pravalii si in piete cu interdictiile respective verificate de echipe formate din.soldati germani si voluntari care uneori turnau vecinii care purtau doar pt a cumpara fara sa fie de partea ocupantului.
Interdictia de mincare buna a fost arbitrara in unele scoli de ofiteri fasciste sub un regim alimentar restrictiv.
Fiarele din VT Daniel sint oranduirile inceoind cu cea tribata fosta sclavagista .
Fiarele din Apocalipsa au dublu inteles atit ca sistem dictatorial cit si balaur incarnatca om. Au fost sapte asa neoameni dintre care unul.se va intoarce si el.din.morti adica se "va arata desi nu e si multa lume se va mira" fiind un fost papa contemporan noua.
Hitler a fost altul fiind totodata cornul cel mic care a darimat in razboi trei sefi de state incepind cu cel al poloniei .

In Egipt acum vreo 10 ani Savaot fara a.si divulga identitatea divina sa facut cunoscut si vestit prin sfaturile date guvernarii politice si religioase intro situatie de dubla dificultate.
Dificultate atit agricola cauzata de seceta prelungita ammintita vag si in Zah.14.18  cit si o dificultate prelungita de a stabili un guvern in duma de stat. Sfatul ca venit din partea unui sfint sufi din India a fost in sensul incetarii prigoanei mozaicilor ori expulzarea lor pe motive religioase cit si catre rugaciune colectiva pt iertare si pt binecuvintare cu conditia ca dupa rezolvarea problemelor numele sau sa fie consennat la stilpul din centrul tarii pt aducere aminte.


11/02/14 11:14

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

mihai33 a scris:

Grecia legat de contextul celor doi martiri in saci omorati si ridicati la cer din Apocalipsa.

Hai sa nu fugim la multe profetii ca nu se intelege nimic.
Sa luam una si sa vedem cum e cu implinirea.

De exemplu cei doi martiri din Apocalipsa.

Cum s-a implinit aceasta profetie? Cine sunt ei si care sunt elementele din profetie acre arata ca ei sunt?


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

11/02/14 21:41

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

mihai33 a scris:

Politic
Social cultural
va fi ca si cum intreg pamintul.va fi ca o manastire de tip sufi cu viata familiala si copii.


mihai33 a scris:

Isus a fost intrebat daca la inviere oamenii se vor mai casatori cu vreuna din fostele sotii lucru care avind prea putina imporanta cu interes prea lumesc etc .asa incit El le-a raspuns cu referire strict la viata cereasca la care trebuie sa tindem fiecare.

Isus le-a raspuns: "Fiii veacului acestuia se insoara si se marita,
dar cei ce vor fi gasiti vrednici sa aiba parte de veacul viitor si de invierea dintre cei morti nici nu se vor insura, nici nu se vor marita.
Pentru ca nici nu vor putea muri, caci vor fi ca ingerii. Si vor fi fiii lui Dumnezeu, fiind fii ai invierii.
(Luca 20:34-36)

Ai putea sustine ca-i vorba de nemurirea duhovniceasca dar ca trupeste vom continua sa murim si sa inviem cum sustii tu. Dar in citat se conchide limpede: "vor fi ca ingerii". Iar ingerii nu mor?
Iarasi poti spune ca "duhovniceste vom fi precum ingerii"... Te intreb atunci: Isus, care este parga celor inviati, a mai murit trupeste dupa ce a inviat?

Daca omul va continua sa cunoasca moartea unde este rascumpararea? Daca vom scapa de pacat, daca vom fi rascumparati si tamaduiti de firea care ne tine robi mortii, de ce mai trebuie sa platim cu moarte?

Adam si cei de dupa el traiau aproape de mia de ani, dar nu era in planul Tatalui sa moara nici dupa atat daca nu ar fi cazut in capcana pacatului. Mai tarziu Dumnezeu reduce si mai mult trairea omului sub blestemul pacatului, din simplul motiv ca cine ar alege calea pierzarii sau intoarcerea acasa o face la fel si intr-o viata scurta si in o mie de ani. Deci moartea omului trebuia sa survina dupa ce calea sa era limpede directionata.

Eu zic sa nu te agati de o slujire pentru care nu esti pregatit. Imaginatia se confunda usor cu revelatia cand nu-i deajunsa umilinta. Pe prima stii tu cine o poate alimenta, mai ales cand suntem atrasi de slujbele spectaculoase ce ne-ar crea o aura aparte.


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

12/02/14 02:27

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Este vorba de momente diferite de timp. Si de o selectie dupa invierea tuturor mortilor.
Mai este vorba si de conditia ca sa avem deja desavirsirea din timpul vietii pamintesti si faptul ca schimbarea tuturor care vom fi ramas in viata cu cei din primul rod sfintiti nu ne va face pe toti desavirsiti .
Intre timp cei vrednici se vor afla nu doar in viata dar si intre morti iar atit ei cit si noi ne deosebim de cei.nevrednici prin faptul ca avind parte de Prima inviere inviem repetat in trupuri doar o perioada necesara drsavirsirii depline si abia atunci devenim ingeri desi pina atunci vom fi sfinti avind peste acest trup si trup haric .
Pe cind ceilalti nu au parte de decit de a doua inviere adica dupa ca temporalitate dupa borna miilor de ani cind vor continua si ei parcirsul evolutiv ingrun ritm mai lent si cu riscuri .
In Isaia nu mai retin care capitole se promite ca vom avera vieti de cel putin un veac plus alte detalii si simboluri cum e o judecata intre oile adunate luate de la pastori pe care le va pastori insusi Domnul din care feiese ca e vb de viata fizica .
Daca nu vedem si profetiile VT credem ca acum luam doctoratul dar in realitate abia intram la facultate in timp ce altii nu intra si e o facultate f usoara fara incercarile grele care se tot accentuase.ra pina la Judecata .
Schimbarea tuturor de care spune Pavel se leaga in inteles si de cele 1335 zile di. Dan 12 si de ultima trimbita din Ap.10 care trimite la prooroci iar proorocii sint mai multi fiind in VT iar in VT avem darea la o parte a valului care acoperea toate popoarele dat din Sion subinteles de catre Dumnezeu intrupat prezent momentan acolo .
apoi mai avem noul legamint din Ier.31.inteles in contextul noii seminte de oameni si de vite.
Plus o ciclicitate subinteleasa a Judecatilor confirmata pe fond de Ecclesiastul 1.9-11
Daca noi cei vii si inviatii care mor inaintea urgiei am fi facuti direct ingeri deplin desavirsiti la inaltimra plinatatii lui Hristos ceruta nu ar mai exista omenire timp de miile de ani pe cind don VT rezulta viata omeneasca in conditii mult mai bune chiar daca mai rara . Desigur cu unele probleme trecatoare dupa urgie.
Iisus a promis vremuri frumoase "pe pamint".
In Dan 7 Cel.vechi de zile ii da prerogative politice pt ca ceresti are totul deja din ce este al tatalui imparatiile pamintului e formularea arhaica pt guvernele de azi . Asa incit vom avea o noua oranduire fara clasr sociale antagonice omul nu va mai.lucra pentru altul ci "el indusi va culege via lui" "nu va mai ridica casa pt altul"

Contexte VT
Ez.34
Is.65.17-25
Avdie v.21

Ultima modificare de mihai33 (12/02/14 19:57)


12/02/14 08:00

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
In revelatia mea s.au dat citeva date despre cei doi martiri:
Au venit in oras nu se stie de unde si au intrat in biserica f rar. Ei propovaduiau pe strazi si i piata .
Aveau daruri de cunoastere si intre altele au dezvaluit pacate ale conducerii bisericii locale.
Au fost acuzati ca ar fi cri rai.
Au adus unele plagi nespecificate asupra locuitorilor in momentul cind opinia populara se intorsese impotriva lor influentata de capii biserici.
Au fost omorati si lasati linga troita rastignirii lui Iisus.
Sa hotarit sarbatoare religioasa.
Au inviat dupa trei zile si ceva moment in care a avut loc un cutremur devastator in care au murit f multi locuitori in numarul profetiei biblice.
Cei din.piata au vazut cum parca cineva i.a chemat de sus si ei au urcat apoi in.sus ca pe un.munte invizibil pina nu s.au mai vazut.
De atunci nu au mai aparut.
Conducerea bisericii a fost caterisita de autoritatile centrale iar locurile goale de posturi preotesti ale celor care auzind acestea s.au refugiat in viata civila au fost completate cu cei citiva calugari ramasi .
Si marturiile scrise au fost arse ca sa fie musamalizat.
De atunci multa vreme biserica ortodoxa greceasca si.a retras  pt decenii bune dreptul de a vota in sinoadele si adunarile ori conferintele panortodoxiei.
Intre timp dreptul a fost iar asumat.
In cartea "Despre vremurile din urma" mai erau si alte date de dupa eveniment fara insa a divulga evenimentul concret fiind interzis pe cale ierarhica .
am avut originalul de hirtie. Acum vad ca a fost pusa si in forma completa sper sa gasesc contextul ca sa pot spune psgina.

Ultima modificare de mihai33 (12/02/14 13:19)


12/02/14 09:01

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

mihai33 a scris:

In revelatia mea s.au dat citeva date despre cei doi martiri:
Au venit in oras nu se stie de unde si au intrat in biserica f rar. Ei propovaduiau pe strazi si i piata .

Este in revelatia ta sau in ceva carte pe care zici ca ai citit-o?

O profetie, in cazul de fata cea din apocalipsa cu privire la cei doi marturi, nu se talcuieste cu o alta profetie, ci se adevereste prin implinirea ei.
Pana sa se implineasca clar, sunt simple presupuneri.Au adus unele plagi nespecificate asupra locuitorilor in momentul cind opinia populara se intorsese impotriva lor influentata de capii biserici.
Au fost omorati si lasati linga troita rastignirii lui Iisus.

De unde stim ca au adus plagi daca nu sunt specificate? Poate n-au adus nimic.

Cei din.piata au vazut cum parca cineva i.a chemat de sus si ei au urcat apoi in.sus ca pe un.munte invizibil pina nu s.au mai vazut.

Cine-s cei din piata? Cui au spus ce au vazut? Unde este consemnata marturia lor?

Mihai, crestinismul nu este o religie a misterelor. Crestinismul aduce lumina, claritate!


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

12/02/14 22:36

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Mihai, poate ai citit cum e cu cei care zidesc pe stanca sau pe nisip...
Acuma eu zic... chiar daca zidesti oarecum pe stanca (esti cu o râlă pe Biblie), si chiar daca esti gata sa torni temelie tare amestecand nisip (vesti/informatii) si ciment (cuvinte din Scriptura), 'geaba amestecul tau daca nu ai si apa (Duhul) care sa le lege. Cand va veni puhoiul (sa invedereze lucrul oamenilor) se duce tot ce te-ai grabit sa cladesti fara "apa"...

Cere Tatalui sa-ti dea slujba care o are pregatita pentru tine, lasa-L pe El sa aleaga.


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

13/02/14 00:44

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Pt mine faptul ca inca doua persoane mi.au confirmat ca in portul  cosmopolit Iraklion s.a implinit profetia cu invierea celor doi martiri este suficient intelegind ca autoritatile bisericesti nu doresc sa se faca vilva pe acest subiect. Am mai spus aceste doua persoane sint un preot ortodox si o persoana care a vb in greceste cu rude din Grecia. Am mai spus si ca atestarile scriptice au fost arse de autoritatile bisericesti incit nici despre cutremur nu mai e consemnat nicaieri . Faptul fiind cunoscut in lumea religioasa transmis prin viu grai.
In acea vreme nu exista mass media nici tv nici ziare nici radio.

Crestinismul acela care face doar lumina e facut din sfinti.unul si unul iar asa ceva nu intilnim decit f rar si restrins in istoriile povestire din rusia. Pina atunci se implineste ce spunea Iisus orbii conduc alti orbi puii de cuci adica sturzi in realitate si lupii in haina de oaie. Desigur cu exceptiile de rigoare.
Si daca mai amintim si fiare cocotate in fruntea bisericii celei mari tabloul e complet legat de posibilitatile de acces la virf de catre orice intentie bine planificata .
asa incit musamalizarea faptului pe cit posibil este de inteles din punctul lor de vedere si ar ttebui sa fie si din al nostru daca sintem suficient de intelepti
Eu as cauta sa divulg omorirea lor de catre crestinatate cit mai tirziu posibil pt ca acest lucru ar dauna in respectul de sine al credinciosului care se identifica cu ierarhiile trecatoare bisericesti si cu norodul crestin pastorit arbitrar de ele.
Prima lor reactie ar fi de respingere necredinta lipsa intentiei de a asculta marturisiri sau de a le contraverifica existind pericolul negarii populare atit din partea multor
preoti cit si mireni incit s.ar ajunge sa se intruneasca si sa stabileasca ca nu ar fi existat nimic punind totul pe seama unei presupuse confuzii sau lipsei unor detalii care nu se pmai pot verifica practic .
Instanta intrunirii tale interioare a stabilit deja ca nu a fost ceva real fara contraverificare si cu partinire catre o singura varianta datorita asteptarilor implinirii intr.un anume fel conf unui scenariu imaginat si o temporalitate prestabilita .
Norocul.meu e ca nu am avut nici un scenariu nici partinire nici.identificare nici asteptari de ietarhii marete  incit nu mai am nevoie sa fac o ancheta jurnalistica plecind in Grecia cum ar trebui sa faca un credincios impartial cu o doza sanatoasa de scepticism . Chiar si pe net daca ai face cercetari vb cu greci tot ai gasi confirmari asa cum au gasit si altii fara sa caute neaparat .
Repet si faptul ca in acea carte nu sint date concrete despre eveniment ci doar de dupa el ca reactie iesita din comun a bisericii grecesti din care se subintelege ca ceva a fost dar ca nu e bine sa se spuna .  Daca nu ai sti nu ai banui dar cunoscind din alte surse observi ca reactia e una perfect plauzibila.
reactia are trei elemente
parasirea bisericii in bloc de catre f multi preoti si calugari
insotita de caterisirea conducerii locale din.insula.
2 inlocuirea lor in parohii cu putinii calugari ramasi indiferent de pregatirea lor
3 mesaj in scrisoare cu intrebare din partea unor calugari locali catre un calugar rus sporit care avea dar de prooroc putind vb cu Dumnezeu intrebarea fiind daca orasul Iraklion este orasul rau famat din Apocalipsa . Raspunsul a fost "Nu este acela orasul ci altul aflat nu departe pe un pamint legat de uscat "
Pina in acea vreme interpretarea legata de Apocalipda era cu referire la Constantinopol insa de acum privirile au inceput sa se indrepte si catre Roma Vatican fiind pe un pamint legat de uscat spre dosebire de Iraklion si de Istanbul.

Ultima modificare de mihai33 (13/02/14 08:44)


13/02/14 08:04

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Plagile au fost amintite dar fara specificatea lor concreta in revelatia mea insa daca as fi stat de vb persomal cu greci probabil ca as fi aflat care au fost plagile pt ca persoana care a fost in grecia mi.a dat de inteles la acea vreme ca ele sint cunoscute si daca ar fi avut timp mi.ar putea da mai.multe detalii .

Aceste lucruri si altele necesar tainuite vor iesi la lumina intro zi a adevarului insa atunci.va avea loc o scindare si o apostazie respingere reciproca in mai toate ramurile .
In acest fel dupa putetea de a purta se va face o noua alegere a ierusalimului.


Eu nu pot contraverifica pe net aceasta implinire din.grecia pt credinta voastra .
Insa daca voi nu aveti credinta suficienta sa o faceti in acest lucru mic cum oare o veti putea face in lucrurile mari pe care inca nu le am spus . Le voi pastra pina in ziua adevarului.

Ultima modificare de mihai33 (21/02/14 19:08)


13/02/14 09:05

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

mihai33 a scris:

Plagile au fost amintite dar fara specificatea lor concreta in revelatia mea insa daca as fi stat de vb persomal cu greci probabil ca as fi aflat care au fost plagile pt ca persoana care a fost in grecia mi.a dat de inteles la acea vreme ca ele sint cunoscute si daca ar fi avut timp mi.ar putea da mai.multe detalii .

Eu nu pot contraverifica pe net aceasta implinire din.grecia pt credinta voastra .
Insa daca voi nu aveti credinta suficienta sa o faceti in acest lucru mic cum oare o veti putea face in lucrurile mari pe care inca nu le am spus . Le voi pastra pina in ziua adevarului.

Împlinirea nu trebuie verificată pe net ci in realitate.(in cazul in care este o implinire)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

17/06/14 08:17

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Da in realitate mergind in Grecia dar tot cu ajutorul marturisirii intregului popor crestin grec care e la curent cu acest eveninent din generatie in generatie .
La momentul ridicarii lor la cer in piata era lume si sarbatorea cu mincare si bautura in prezenta citorva preoti asa incit cei care erau acolo dupa ce i.au vazut urcind la cer si dupa ce a trecut cutremurul au plecat pe strazi si la casele lor la familii la rude vecini sa anunte pe toti . Evident ca cei din oras au anuntat si rudele din alte localitati si pina azi sa raslindit stirea in toata grecia ..
Aceste date despre Grecia au fost intro revelatie personala pe cind eram inca ateu sub forma unei aparitii de om care mia povestit avind chipul unui viitor coleg de munca de oeste 20 de ani din acel moment. iar colegul acela nu e interesat de crestinism fiind musulman fanatic.
Si nici nu cred ca a fost tatal lui pt ca e prea identic si in plus mia spus  sa tin minte caci imi va trebui in viitor cind voi scrie un manuscris.
Acest tip de revelatie vedenie cu aparitie nu a fost ceva unic cu acea ocazie ci au mai fost si altele si inainte si dupa dar si in alte forme fara
aparitie ci in timp ca ma uitam la televizor vedeam alte lucruri fata de ce vedeau ai mei simultan.
A existat intre aceste aparitii cu disparitie si una care mi.a dovedit ca nu e doar holigrama caci mia dat o smochina in mod simbolic pe care am mincato ulterior.
Temele mesajelor au fost importante pt mine in acel moment sau in viitor.

Cea despre Franta ocupata de fascisti am vazuto la tv dupa revolutie fiind posibil sa nu fie revelatie ci doar un reportaj real din Renania zilelor noastre.
O implinire de care stim cu totii e repopularea Israelului profetita in Iez.38. Asa incit deacum urmeaza razboiul cu Gof insa date calendaristice nu am din nici o profetie sau discutie desi as fi una de pe net insa pt mine am o estimare astroligica care coincide legata de anul 2017 iar judecata va dura pina in 2020 mai exact la 21 dec.
O profetie despre 2020 a circulat la Revolutie prevestind intoarcerea comunismului religios pe toata suprafata globului. Insa au existat si versiuni cu data eronata formulind in loc de "din anul 2000 peste 20 de ani " sa zis «peste doua decenii in anul 2000».

Cam cu ce va incepe pot povesti dintro carte profetica careia ii pot aduce completari la un anumit capitol confirmata de alte profetii din alte surse si medii insa nu stiu ziua si poate ca cel putin deocamdata e bine sa nu stim.


21/09/14 20:32

   
Pagini:  1 2 3 4    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net