|
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Gaseste-ti o alta ocupatie. p.s: vezi ca n-ai voie sa folosesti k ,shi,J,etc(oricum iti spunea april )
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
11/01/07 22:49
|
|
dennys
membru
Inregistat: 11/01/07
|
|
c ocupatzie?totushi sfatul tau a fost bun dar nu destul!!
|
|
11/01/07 22:53
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
|
11/01/07 22:56
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Daca nu ai o alta ocupatie mai importanta ,renunta la internet pt cateva luni si fa o cura de dezintoxicare de internet . Asta am sa fac si eu peste cateva luni....
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
12/01/07 07:37
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
eu am alta idee... ia si scapa de calculator, mai fa-ti prieteni , iesi cu ei la plimbare, apuca-te de facut ceva practic, un sport sau , daca tot ziceai ca esti la scoala, apuca-te de invatat . Spor!
|
|
12/01/07 11:32
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Eu cred ca is dependenta
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/01/07 14:22
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
ca tot vine vorba de net, dependenta am primit mailul asta:
Date: Mon, 8 Jan 2007 19:44:15 -0800 (PST) From: "Gheorghe Apostu" <gapostu@sbcglobal.net> Subject: maranata,
Dupa cum vam promis acum un an ca,,am sa va trimit o poezie cu privire la; De-o vreme-ncoace toata lumea e foarte, foarte ocupata. Dar nu cu lucrul sau misiunea, ci la,,plimbare,, e plecata: S-a construit o cale larga, desigur stiti,-ca nu-i secret Un bulevard in care lumea, se plimba azi pe Internet! Calculatorul e trasura, ecranul este capu-n oala, Un soricel e vizitiul si-ajungi in lumea virtuala. Alergi nauc printre ferestre, gonit de-al secolului jet, Si te trezesti de-odata-n hora vitezelor pe internet. Actiuni bancare de milioane, tranzactii nemaipomenite, Comert si intilniri, discutii si informatii zipuite, Mii de volume de stiinta si biblioteci in-trun pachet Ti le aduce toate in casa ametitorul Internet. Reclamele iti sar'nainte, imaginatia ti-o fura, Esti cind in usa catedralei, cind in a diavolului gura, Si multi isi pierd nu numai timpul,dar isi dau sufletu-amanet La consignatia minciunii, in cursa de pe internet. In alte vremuri , la-nserate, veneau feciorii de la coasa, Si recitau pe rind Scriptura si ce cintari erau in casa! Astazi nu-i timp de rugaciune, dar pentru filme-i berechet; Stau toti cu ochii,,nu la Isus, ci-ncremeniti pe Internet. Mai vezi si semne bune-acolo, de har si de chemari la viata, Unii sint puncte de lumina si altii care-acolo-nvata. Dar vai pe-atitia ii robeste al amagirilor banchet..... sa fim atenti la tirgul mare,,care se chiama INTERNET! Cred ca va placut,,,,,o zi binecuvintata!!!! P.S. eu as invata-o pe dinafara si as recita-o in adunare,,,,,
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
14/01/07 01:52
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Tocmai i-am spus cuiva o gluma buna si in loc sa rada zice LOL (Apropo eram face to face) Pe bune, chiar m-am enervat!Ce face internetu' din om
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
06/02/07 20:03
|
|
Ste.fan
membru
|
|
|
06/02/07 20:04
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
chiar ca lol ... dar am auzit o faza mult mai ciudata... o prietena de a mea sa dus la magazin sa cumpere ceva si inaintea ei era un baietel care nu avea destui banuti ...si i-a spus la vanzatoare brb si a plecat ..saraca vanzatoare a ramas socata ...
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
13/02/07 22:30
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Am ras cu lacrimi! ... prea tare ...
|
|
13/02/07 22:54
|
|
AlinaPatrascu
membru
Inregistat: 16/02/07
|
|
pot sa spun ca "da" pot sa spun si "nu". Asta depinde cum ma simt.
_______________________________________ Alina
|
|
16/02/07 04:02
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
16/02/07 19:00
|
|
andrucutz
membru
Inregistat: 12/03/07
|
|
chiar k LOL!)) la ce a scris brightsky
_______________________________________ In sufletul meu nu e loc de nimic altceva decat de inima Ta..!!
|
|
19/05/07 19:08
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Doi disperaţi pe internet…
Unu': Uite, bă, că ninge-afară!
Celălat: Dă, bă, link să văd…
|
|
22/05/07 11:17
|
|
hopeful
membru
Inregistat: 30/05/07
|
|
vad ca chestia cu BRB e destul de des intalnita ... eram la peniel imi ashteptam juma din prieteni sa iasa shi pe banca de langa erau unii ... unul din el se ia sa plece shi face "BRB" nici macar "be right back" ) oricum cre`ca tot cel mai freack e colegutzul meu ricardo ... de fiecare data cand te conectezi pe mess el e acolo sa inceapa sa itzi pov viatza lui personala ... pe langa asta mai e obsedat shi de chestiile manga ... are shi un medalion din nush ce desene animate shi asculta muzica in japoneza sau chineza (ce vb aia din desene)
_______________________________________ Love Makes The World Go Round
|
|
30/05/07 10:43
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Stii ca esti dependent de net cand scrii cu "k", "sh", etc, etc.
E atat de greu de citit regulamentul ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/05/07 15:08
|
|
hopeful
membru
Inregistat: 30/05/07
|
|
a nu e voie sorry :P
_______________________________________ Love Makes The World Go Round
|
|
31/05/07 09:33
|
|
anne andrus
membru
Inregistat: 26/07/06
|
|
pai eu nu is foarte dependenta...da recunosc ca ma trezesc la 3 dimineata,merg la baie si dupaia verifiv mailul
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand Si in nenorocire ajunge ca un frate
|
|
08/06/07 17:10
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
vaxaly a scris:
Cred ca va placut,,,,,o zi binecuvintata!!!! P.S. eu as invata-o pe dinafara si as recita-o in adunare,,,,, |
e prea tare poezia vaxaly...eu de cativa ani slujesc prin poezie in biserica...au fost de toate categoriile, dar la asta nu m-am gandit
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
28/07/07 10:54
|
|
tamarta
membru
|
|
jezzy, seraphim..ma regasesc in multe din ceea ce voi ati scris in listele acelea... stiam ca sunt dependenta...am crezut ca m-am vindecat dar mi-am dat seama ca inca mai sunt cand mi s-a ars mancarea pe foc pentru ca eram mult prea concentrata sa navighez pe internet...
la scoala ajunsesem sa scriu in caiet cu "k", "sh", cand ieseam in pauza scriam pe o hartie BRB in 10 minute, sau DND cand nu aveam chef sa fiu deranjata... si cand vorbeam ziceam "nush", sau.."Deea are prb ma duc sa vb io cu ea" acasa calculatorul e toata ziua deschis, desi nu stau la el, (ca mai am si treaba prin casa)...boxele la maxim sa aud daca am primit vreun mesaj... chiar si viteza cu care am ajuns sa scriu imi da de gandit, sau ca uneori nici nu ma mai uit cand scriu ca am invatat tastele pe de rost, sau ca stiu toate emoticonurile acelea sau faptul ca ma chinui aici pe forum sa vorbesc ca un om normal, fara k, sh, sau prescurtari... acum am stat o saptamana departe de calculator. MINUNE MARE. (asta pentru ca am fost intr-un fel obligata de situatie)..iar acum incerc sa recuperez... of of...Help me...!!!! chiar ca sunt dependenta!!! desi timp liber am foarte putin
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
28/07/07 11:08
|
|
mit4jc
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
multi dintre voi inteleg gresit dependenta. A fi dependent de internet calculator inseamna ca tot timpul sau majoritatea timpului sa-l dedici calculatorului pentru jocuri sau stat toata ziua fara a face ceva constructiv pentru societate sau familie. Deasemenea esti dependent atunci cand incepi sa nu mai ai viata sociala.
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
29/12/07 00:24
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
da, scoate-te... :P
si eu sunt dependent... uite cat e ceasul, si eu inca stau pe net... cand maine trebuie sa ma trezesc la 7, ca plec la bunicul, unde apropo... imi duc telefonul cu mine (am net pe el)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
29/12/07 01:41
|
|
tamarta
membru
|
|
benny..ce te ei de fratziorul meu de la bise?
of of mai benny... ai ajuns sa cari si netul dupa tine?
eu am scapat, m-am lecuit de boala asta. am lipsit si zile intregi de la calculator si nu mai simt nevoia sa intru...doar cand stiu ca am cu cine sa vorbesc sau cand am lucruri importante de facut....
si....mitica cica nu e dependent... dar ce cauta la ora aia la calculator? si daca il cauti...la 4 tot acolo e... ooopppsss... ce rea sunt
|
|
29/12/07 10:39
|
|
mit4jc
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
asha sunt fetela la Templu... mai rele... nici cu ele, nici fara ele ) .
Trecand peste partea funny dependent inseamnca a depinde de ceva aproape in totalitate... _benny_ nu e bine daca nu poti sa stai fara net. Pentru mine netul este un mijloc in principiu de a castiga bani (lucru pe care doresc ca si voi sa-l faceti in loc sa stati cu orele pe mess) si sincer destul de putin ca comunicare... pe mess stau de fapt destul de putin si-l folosesc doar daca chiar am nevoie, nu discutand povesti fara sfarsit (tamarta poate confirma... iar in legatura cu 4 dim ) este ora la care adorm de obicei dupa ce termin de lucrat la proiecte si ma linistesc ascultand niste muzica in liniste) Apopo tamarta aminteste-mi cand m-ai vazut pe mess dupa 00.00 sau stand cu orele pe mess.
Ultima modificare de mit4jc (29/12/07 21:50)
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
29/12/07 21:48
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|