|
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
1.Uiti in ce an esti . 2.Iti faci tema in HTML si ii dai profului URL-ul. 3.Iesi din camera , iti dai seama ca parintii tai s-au mutat si habar n-ai cand s-a intamplat asta . 4.Refuzi sa mergi in vacanta intr-un loc fara curent si telefoane. 5.Visezi doar la conexiuni mai rapide: 28.8...ISDN...cable modem...T1...T3... 6.Deschizi interfonul cand iesi din camera ca sa auzi cand vine un e-mail. 7.Intorci capul intr-o parte ca sa zambesti. 8.Cand cineva te intreaba cati ani , ii raspunzi ca ai 3.x . 9.Cainele tau are propria pagina de Internet. 10.In Word , dupa fiecare punct , pui "com". 11.Iti dai seama ca nu e nici un zgomot in casa si nu stii unde sunt copiii. 12.Factura de la Romtelecom iti vine acasa intr-o cutie de frigidere .
Sursa: http://www.fitzuica.ro/
|
|
05/12/05 00:30
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Pledez vinovat!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
05/12/05 08:02
|
|
mit4jc
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
nu-s dependent
_______________________________________ Cine n-are vise, n-are speranta, insa cine indrazneste poate atinge ceea ce nu si-a putut imagina.
|
|
11/12/05 21:09
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
am fost dependent ))
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
13/12/05 21:45
|
|
thais
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
sunt in curs de vindecare :P
_______________________________________ esentele tari se gasesc in sticlute mici
|
|
13/12/05 21:47
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
sunt pe cale de a deveni
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
16/01/06 15:30
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
nu ma incadrez
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
18/01/06 16:34
|
|
larionemily
membru
Inregistat: 09/02/06
|
|
doar la unele...):P...dar ma tratez..
_______________________________________ Tu mai iubit cat nici nu pot sa spun/Si mi-ai dat har cat nici nu pot s-adun-/Mai coplesit iubindu-ma nespus/Mai cucerit si sunt a Ta ISUS !!
|
|
12/03/06 10:59
|
|
alexandra
membru
Inregistat: 02/08/05
|
|
sunt pe cale de a deveni.. :O
_______________________________________ "Caci pt mine a trai este Hristos si a muri este un castig."
|
|
12/03/06 15:36
|
|
Larisa
membru
|
|
Sunt in procesul de vindecare!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
13/03/06 00:30
|
|
Memphis
membru
Inregistat: 27/03/06
|
|
Incerc sa scap... Help me!!!
_______________________________________ Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.
|
|
27/03/06 19:05
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
cred ca toti suntem in proces de vindecare......:P
|
|
28/04/06 19:13
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Nu sunt dependenta...si sper sa nu ajung niciodata!
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
03/05/06 20:17
|
|
Larisa
membru
|
|
Acum esti la mesajul numarul 13. Sa vedem la cat ajungi peste o luna si mai vedem noi daca esti dependenta sau nu!
|
|
04/05/06 03:46
|
|
teen-elle
membru
Inregistat: 02/05/06
|
|
Larisa a scris:
Acum esti la mesajul numarul 13. Sa vedem la cat ajungi peste o luna si mai vedem noi daca esti dependenta sau nu! |
Daca sunt la mesajul 13 pe acest forum asta nu inseamna ca am internet de putin timp si il folosesc doar de 3 zile adica de cand sunt inscrisa pe acest forum. Pur si simplu am decis sa ma inregistrez mai tarziu... Dar am fost sincera cand am zis ca totusi sper sa nu ajung niciodata, desi Internet am de mult timp...In fine, multumesc pt apreciere, mi-am dat seama ca te-ai referit ca o sa-ti dai seama de asta in functie de mesajele postate si poate asa este
Ultima modificare de teen-elle (04/05/06 16:06)
_______________________________________ Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. (Honore de Balzac)
|
|
04/05/06 16:04
|
|
Larisa
membru
|
|
Eu nu zic ca sunt dependenta, dar acum de cand am inceput serviciul nu mai stau asa de mult, dar tot cand vin acasa si Jesse meu mai are de lucru primul lucru este sa sar pe net. Si nici mesajele mele nu au scazut sau nu au stagnat de cand merg la serviciu! . Oricum, bun venit, teen-elle. Era nevoie de tine pe aici - printre veterani!
|
|
05/05/06 06:12
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
larisa, eu deobicei cand ma uit sa vad numarul postarilor, ma compar cu tine, pt ca mai tot timpul raportul era de 2:1, asa ca nu stiu cum sa-ti spun....dar ai cam ramas in urma....
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
05/05/06 14:55
|
|
Larisa
membru
|
|
Dragut, asta inseamna ca mai am o sansa sau sunt pe cale de vindecare?!
|
|
06/05/06 01:45
|
|
cami_ra
membru
Inregistat: 25/07/06
|
|
Chiar ca nu-s dependenta......ok bine poate un picut!!!!1
_______________________________________ ....sa crestem in toate privintele ca sa ajungem la Cel ce este Capul,Hristos!!(Efes.4:15)
|
|
28/07/06 19:55
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Stii ca esti dependent de internet daca(continuare...):
- Ai nevoie de 15 minute pentru a ajunge la celalalt capat al listei de bookmark-uri. - Ai o pagina de Internet blocata pe retina.. - Te duci la un motor de cautare si te gandesti ce sa cauti.. - noaptea visezi in HTML. - Cand iti inchizi modemul , ai sentimentul ca ti-ai ucis un prieten. - Inima incepe sa-ti bata din ce in ce mai tare cand vezi un www la televizor, desi nu esti cardiac. - Toti prietenii tai au cate un @ in nume. - Daca incerci linkurile cuiva si observi ca toate sunt colorate in mov. - Nu-ti suni mama pentru ca nu are un modem. - Iti verifici e-mailul , spune "Nici un mesaj nou" , asa ca-l mai verifici odata . - Copii tai se numesc Eudora , Mozilla si Outlook . - Sotul tau iti spune ca a avut barba de 2 luni . - Incepi sa cauti coduri HTML prin statii de autobuze. - Te trezesti la 3 dimineati ca sa te duci la baie si cand te intorci iti verifici e-mailul. - Ii spui taximetristului sa te duca la http://strada.victoriei/blocul.rosu - Le spui copiilor ca n-au voie pe calculator fiindca "tata are treaba", cand esti somer - Cumperi un scaun gen "Star Trek" cu tastatura si mouse incorporate . - Cunosti asa de bine Internetul , incat nu mai ai nevoie de motoare de cautare . - Ceri doctorului sa-ti implanteze un giga de memorie in cap. - Lasi difuzorul modemului deschis fiindca iti aduce aminte de sunetul oceanului ... melodia perfecta ptr. a naviga pe Internet. - Atunci cand masina ta cade intr-o prapastie , prima ta reactie e sa apesi pe butonul "back" .
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
31/07/06 12:14
|
|
anchy
membru
Inregistat: 19/08/06
|
|
vai trebuie sa am mare grija:))inca nu sunt depedenta dar...sper sa nu ajung niciodata.trebuie sa am mare mare grija.
|
|
23/08/06 11:56
|
|
anne andrus
membru
Inregistat: 26/07/06
|
|
Si eu trebuie sa am grija deoarece sunt pe cale de a deveni dependenta!
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand Si in nenorocire ajunge ca un frate
|
|
23/08/06 14:44
|
|
anchy
membru
Inregistat: 19/08/06
|
|
poti sami dai cateva sfaturi pt a nu deveni:))nu am demult calculatorul dar trebuie sa fiu pregatita:))
|
|
23/08/06 15:27
|
|
Diana-s-2-da-r
membru
Inregistat: 27/12/06
|
|
Ce bine ca nu sunt dependenta! Anchy,poti sa incerci sa faci si alte lucruri,sa iti ocupi timpul liber si cu altceva..Important e sa vrei..Crede-ma,functioneaza..
|
|
09/01/07 11:57
|
|
dennys
membru
Inregistat: 11/01/07
|
|
eo cred k is cel mai dependent dintre totzi d aici!!!!!knd vin de la sc dischid calcu'!!!!knd merg la sc deschid calcu'!!!!!!!sambata ji dumina stau numai la calc!!!!1deci kre jtie cum sa scapt de asta??????help me!!!plzzzz[-o<
|
|
11/01/07 22:29
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|