|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 |
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Imi spuneti va rog niste filme crestine mai noi?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
20/01/09 18:16
|
|
maranata
membru
Inregistat: 19/03/06
|
|
Am zis mai sus fluflu. Sau le ai vazut ?
_______________________________________ Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !
|
|
20/01/09 18:26
|
|
fluflu
membru
|
|
nu. dar le-am retinut. asteptam si altele 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
20/01/09 18:42
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Treasures Of The Snow Secret Of The Cave The Miracle Of The Card The Prodigal Daughter Hidden Secrets Squad 77 The Valley Of Light Welcome To Paradise Jesus Of Nathareth Stolen Summer The Ride The Least Of These Friendly Persuasion Hidden Places A Vow To Cherish
Mai vreti?:P
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
20/01/09 19:58
|
|
fluflu
membru
|
|
daca mai ai...

|
|
20/01/09 21:15
|
|
onfire
membru
Inregistat: 18/10/06
|
|
FIREPROOF tocmai ce l-am vazut, abea am facut rost de el :d film foarte tare, ca toate filmele facute de ei (Flywheel, Facing The Giants) . LAY IT DOWN iar cred ca este un film excelent, are o constructie ce se pliaza pe tinerii de azi , plus ca mesajul este foarte bun. Cam astea ar fi preferatele mele, le-am vazut aproape pe toate cele mentionate aici.
_______________________________________ www.ecargame.com
|
|
21/01/09 17:31
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
The Widow's Might - drama, comedie, muzical si western! o combinatie interesanta; a si castigat marele premiu la festivalul de la San Antonio
Fireproof
No Greater Love
Hidden Treasure
The Sound of a Dirt Road
Pendragon: Sword of his father
Our created Cosmos - documentar
Pilgrim's Progress: Journey to Heaven
Filmele care au concurat la festivalul de la San Antonio, au trebuit sa respecte anumite criterii. Deci nu sunt filme "crestine" facute la gramada, de tot felul de "crestini" postmodernisti care fac compromisuri. Sunt filme care au la baza invatatura adevarata biblica. Nu sunt neaparat filme religioase, doar ca transmit un mesaj clar intr-un mod artistic si de bun simt.
"Saving God", ce film e asta?
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
22/01/09 01:09
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
The Widow and the Oil
Abraham and Isaac
The Sower
Astea sunt filme de scurt metraj, bazate pe pildele Domnului
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
22/01/09 01:10
|
|
maranata
membru
|
|
lucian_credincios a scris:
"Saving God", ce film e asta? |
uita asta => http://www.imdb.com/title/tt1187046/
Ti l recomand din toata inima. Mie mi a placut foarte mult. Cuprinde mai multe aspecte ... legate de biserica, de pastor , de relatii, de decizii.... consecinte. ETC.
Vizionare placuta ! As putea sa ii fac o scurta descriere, dar stric farmecul, daca va spun exact despre ce e vorba.
_______________________________________ Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !
|
|
22/01/09 01:21
|
|
fluflu
membru
|
|
Care ati vazut : In The Mirror Dimly , BELIEVERS AMONG US, The Willow Tree, The Book and The Rose ?Cum sunt?
|
|
23/01/09 20:56
|
|
maranata
membru
|
|
The Willow tree, iti spun ca nu merita. E vorba despre un orb, care avea o familie minunata, era fericit si totul mergea bine. DUpa ce isi recapata vederea, in urma unei operatii, ramane dezamagit de aspectul fizic al sotiei sale, se idnragosteste de o alta femeie .... isi distruge familia, totul. Si intr-un scurt timp dupa ce pleaca sotia, au aparut complicatii de la operatie si isi pierde vederea din nou. E o drama.... insa, ...nah. Eu zic ca nu merita.
|
|
23/01/09 22:26
|
|
fluflu
membru
|
|
ok.multumesc
|
|
23/01/09 22:37
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
maranata a scris:
lucian_credincios a scris:
"Saving God", ce film e asta? |
uita asta => http://www.imdb.com/title/tt1187046/
Ti l recomand din toata inima. Mie mi a placut foarte mult. Cuprinde mai multe aspecte ... legate de biserica, de pastor , de relatii, de decizii.... consecinte. ETC.
Vizionare placuta ! As putea sa ii fac o scurta descriere, dar stric farmecul, daca va spun exact despre ce e vorba. |
Multumesc!
|
|
24/01/09 06:52
|
|
andutza
membru
Inregistat: 25/01/09
|
|
va rog ziceti si mie niste filme frumoase crestine 
|
|
25/01/09 12:45
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
andutza a scris:
va rog ziceti si mie niste filme frumoase crestine  |
Citeste tot ce s-a scris la subiectul asta si vei gasi cu siguranta .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/01/09 13:56
|
|
GDaniel
membru
Inregistat: 25/01/09
|
|
Un film interesant: Luther (2003). Super fain filmul...
|
|
25/01/09 22:24
|
|
onfire
membru
Inregistat: 18/10/06
|
|
mie saving god mi se pare cam confuz....personajele nu prea au complexitate, si povestea este destul de previzibila. aduce in foarte multe puncte cu "something to sing about". sfarsitul este singurul lucru mai aparte.
_______________________________________ www.ecargame.com
|
|
27/01/09 11:24
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
GDaniel a scris:
Un film interesant: Luther (2003). Super fain filmul... |
Adevarat
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
27/01/09 14:10
|
|
fluflu
membru
|
|
Am vazut si eu filmele 'Belle and the Beast', si 'Fireproof'.Dragute amandoua.
|
|
04/02/09 12:13
|
|
simida
membru
Inregistat: 10/03/09
|
|
mie mi-a placut "Viata lui Iosif"e frumos filmul.
_______________________________________ Dumnezeu e taria mea.......
|
|
11/03/09 23:28
|
|
fluflu
membru
|
|
M-am uitat ieri la 'Come what may'... Am cascat de 4 ori.
|
|
17/03/09 17:38
|
|
aeruge
membru
Inregistat: 24/03/09
|
|
Fireproof. Face the Giants.
astea sunt foarte bune.
mi`o placut foarte mult
|
|
24/03/09 12:50
|
|
crestin_salvat
membru
|
|
"Fireproof" e fain, "Flywheel" e facut tot de fratii Kendrick.
Luther (2003) e un film foarte bun, aveti dreptate Sword si GDaniel. Singura problema e ca scenariul nu aminteste deloc "Sola Scriptura", celebra fraza a lui Luther care a insemnat mult pentru Reforma. Si uneori in timpul filmului am avut impresia ca toata lucrarea lui Luther era o cruciada personala impotriva cultului moastelor si relicvelor. :-) Cand de fapt, Reforma a insemnat mult mai mult. Totusi, interpretarea actorilor e foarte buna si are o regie de nota zece.
|
|
26/03/09 00:26
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
un film foarte fain...The last flight out http://www.youtube.com/watch?v=XhLhRXmDlUs
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
11/06/09 19:56
|
|
GeoAli
membru
Inregistat: 28/05/09
|
|
quo vadis
_______________________________________ Iubirea adevărată se exprimă prin vorbe puţine dar prin fapte multe, bune şi frumoase.
|
|
12/06/09 10:24
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|