|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 82 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Au fost multe discutii pe alte topicuri in legatura cu participarea fetelor acolo unde trebuie sa posteze baietii si invers...
Poate ca topicul asta este in plus...(?), dar m-am gandit ca ar fi o idee ca baietii sa intrebe deschis si fetele sa poata sa raspunda, la fel de deschis...asa avem si noi, oficial, dreptul la replica ... sau aparare
Si sper ca intrebarile sa fie de bun simt...si raspunsurile la fel 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/12/05 19:31
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Sparg din nou ghetza april...sper k nu te superi....
Enumerati cateva calitati care sunt esentiale ca un baiat/barbat sa le aiba pentru a fi pe placul vostru...
|
|
01/12/05 21:30
|
|
Ste.fan
membru
|
|
nu sunt total off-topic anca,am citit si acolo,dar eu vroiam nu pareri,ci enumerarea unor calitati,fara comentarii pe langa,eventual niste justificari ex:sa fie mare,musculos(ca sa ma apere),credincios(ceva),etc...
ps:daca considerati subiectul off-topic pls delete it!
|
|
01/12/05 21:44
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Hai să pun şi io o întrebare:
DE CE NU NE LASĂ ÎN PACE FETELE? (Dovadă şi topicul ăsta. Tot timpul vor să ştie ce gândim...)
Ultima modificare de Lupea_Filip (01/12/05 21:52)
|
|
01/12/05 21:51
|
|
Ste.fan
membru
|
|
pot sa raspund eu la intrebare? sunt curioase (probabil de asta rata mortalitatii este mai mare la femei decat la barbati)
proverb romanesc: curiosii mor repede!
|
|
01/12/05 22:04
|
|
Ste.fan
membru
|
|
alta intrebare: de ce trebuie totdeauna sa ne rastalmaciti fiecare cuvintel si sa ne contraziceti in tot ceea ce spunem?
|
|
01/12/05 22:18
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Pot să răspund eu?
............ .............. ................... Ba nu pot! E im-posibil, dom'le! 
|
|
01/12/05 22:20
|
|
Ste.fan
membru
|
|
mda,imposibil...ciocu' mic daca ele vor sa raspunda...
tot nu am primit raspuns la intrebarea de ce fetele nu fac ele primul pas...si nu vreau scuze de genu' baiatul e responsabil cu chestia asta,pentru o fata nu se cuvine sa intre ea in vb cu un baiat,etc...
|
|
01/12/05 22:22
|
|
april
admin forum
|
|
Primul pas la ce?
|
|
01/12/05 22:37
|
|
Ste.fan
membru
|
|
in a incepe o relatie de prietenie sau chiar mai mult...
|
|
01/12/05 22:39
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
sa-ti zic eu de ce ? pentru ca le este frica sa nu fie respinse ... si eu de am facut primul pas mi-a parut rau dupa, tot timpul .... si nu are farmec...sa inceapa fata relatia daca baiatului ii place de fata, de ce nu o intreaba el pe ea ce simte ea fata de el ? fetele sufera mai mult din punct de vedere emotional...si daca mai fac si primul pas si sunt respinse... o sa fie si mai aiurea . parerea mea...nu vb in numele altor fete  si inca ceva ... baietii au tendinta sa dispretuiasca fetele care iau initiativa pentru ca asta le ia din autoritate...
|
|
01/12/05 22:51
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
de ce fetele se imprietenesc mai repede cu baietii care au tupeu dar sunt neseriosi?
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
01/12/05 23:13
|
|
april
admin forum
|
|
Si intrebarile incep sa curga..........bravo.....
Anca, de acord cu tine, in legatura cu primul pas...
|
|
01/12/05 23:33
|
|
ionelcim
membru
|
|
si cu a doua intrebare cum ramane? de o jumatate de ora astept sa raspundeti!!!
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
01/12/05 23:36
|
|
april
admin forum
|
|
ionelcim a scris:
de ce fetele se imprietenesc mai repede cu baietii care au tupeu dar sunt neseriosi? |
La asta te referi?
Pai poate nu se vede imediat neseriozitea din cauza...tupeului....
Si ce intelegi tu prin a se imprieteni?
|
|
01/12/05 23:39
|
|
ionelcim
membru
|
|
pai in cazul asta poate nu m-am exprimat corect. poate s-ar potrivi mai bine "fac echipa"
nu se vede din cauza tupeului? dar cine va obliga sa va pripiti?
Ultima modificare de ionelcim (01/12/05 23:46)
|
|
01/12/05 23:44
|
|
april
admin forum
|
|
Ionelcim, nu ne baga pe toate in aceeasi oala...
Ultima modificare de april (02/12/05 00:05)
|
|
02/12/05 00:05
|
|
ionelcim
membru
|
|
imi cer scuze. de 100x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
02/12/05 00:08
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Tipii cu tupeu sunt mai populari si fetele nu vor un papa lapte, deci se imprietenesc cu astia pentru ca pot sa le faca populare si pentru ca ele se gandesc ca ii schimba cu timpul!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
02/12/05 01:09
|
|
ionelcim
membru
|
|
daaaaaaaaaa? atunci sa nu va mirati de ce baietii cauta sa se casatoreasca cu fete cuminti.
cred ca cel mai bine pt o femeie este sa devina populara prin sotul ei. si parere mea este ca-i mai usor sa faci o vedeta dintr-un timid bine crescut decat dintr-un tupeist.
Ultima modificare de ionelcim (02/12/05 10:58)
|
|
02/12/05 10:57
|
|
april
admin forum
|
|
Lupea_Filip a scris:
Hai să pun şi io o întrebare:
DE CE NU NE LASĂ ÎN PACE FETELE? (Dovadă şi topicul ăsta. Tot timpul vor să ştie ce gândim...) |
Fetele vor sa va cunoasca mai bine....spre deosebire de voi, care va vaitati ca e IMPOSIBIL, dom'le, sa cunosti si sa intelegi FEMEIA...nici o sansa.... Si asta de ce? Pentru ca nu sunteti CURIOSI si nu va intereseaza.... Si cum cineva trebuie sa faca ceva ca sa ne intelegem mai bine, tot fetele, dragele de ele, se straduiesc ...pe ele le intereseaza sa va cunoasca mai bine....
Si v-ar placea sa va lase fetele in pace??? Ha,ha,ha...eu zic ca nu! Ce-ati face voi fara ele??? Viata nu ar mai fi la fel....si nici forumul asta....
|
|
02/12/05 14:35
|
|
ionelcim
membru
|
|
am o intrebare pt fete: cum va alegeti partenerul de viata?
aveti o lista de parametri?, aveti o lista cu baieti?mergeti la intamplare?va rugati?intrebati pe alte fete?.............
Ultima modificare de ionelcim (02/12/05 16:59)
|
|
02/12/05 16:57
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|