|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ba da ,stiu melodia ,dar vreau sa o ascult [nu vreau sa o cant] .Imi place cum suna . Oricum multumesc mult 
alexutza ,am cautat-o tot pe youtube si pe aia a ta ,dar vad ca nu e .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/06/08 17:08
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Vreau şi eu cântarea "Dacă voi tăcea, pietrele vor striga". Versurile le am scrise. Nu ştiu melodia! 
Mulţumeeesc! 
|
|
26/06/08 11:51
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Da si tu mai multe versuri. Ca asa n-am cum sa caut.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
26/06/08 12:06
|
|
Magdy
membru
|
|
Mă conformez! 
"Cum aş putea să tac, Cum aş putea să tac şi să nu-Ţi cânt, Căci dacă eu nu-Ţi voi cânta Te va lăuda şi mare şi pământ.
Ref.
Dacă voi tăcea, pietrele vor striga. Dacă nu Îţi voi cânta, o, Doamne, Natura-ntreagă oricum Te va lăuda.
|
|
26/06/08 12:12
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Cine stie cum se numeste mel "Splendoare de'mparat" in engleza-hillsong?
|
|
03/07/08 19:28
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
The Splendor of the King sau How great is our God - aici : http://uk.youtube.com/watch?v=doiiH2FkIO8
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
03/07/08 19:36
|
|
lorre
membru
|
|
|
03/07/08 19:48
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
cu pla:)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
11/07/08 20:30
|
|
Magdy
membru
|
|
Chiar nu are nimeni melodia asta sau nici nu aţi căutat? 
Magdy a scris:
"Cum aş putea să tac, Cum aş putea să tac şi să nu-Ţi cânt, Căci dacă eu nu-Ţi voi cânta Te va lăuda şi mare şi pământ.
Ref.
Dacă voi tăcea, pietrele vor striga. Dacă nu Îţi voi cânta, o, Doamne, Natura-ntreagă oricum Te va lăuda. |
|
|
16/07/08 10:06
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
daca vrei ti-o cant eu...dar mi-e mila de urechiusele tale...o sa îi intreb pe pustii de la mine...daca esti perseverenta si imi aduci aminte...
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
16/07/08 10:09
|
|
Magdy
membru
|
|
|
16/07/08 10:20
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Spune-mi de ce tot alergi? Spune-mi ce vrei sa culegi? Pierzi ratacind ani intregi in nestire Maine la capat de drum Tu vei afla ca oricum Fara Isus toate sunt amagire.
Atata stiu, e refrenul poate ma puteti ajuta voi. 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
21/07/08 14:13
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Câtă vreme a trecut, câtă vreme a rămas Între noapte şi zi intre drum şi popas Ne minţim zi de zi, că am fost că vom fi Şi uităm mult prea des să mai fim. Vrem un nou început însă timpul pierdut Nu se întoarce nicicând înapoi.
Spune-mi de ce tot alergi Spune-mi ce vrei să culegi Pierzi rătăcind ani întregi în neştire Mâine la capăt de drum Tu vei afla că oricum Făra Isus toate sunt amăgire.
Ce iluzii s-au dus, ce iluzii mai sunt Clipe-n care mă plec ca o umbra pe drum Alergam după nori, alergam după vânt Şi deschidem târziu pumnii goi Vrem să avem cât mai mult Ca şi cum n-om mai şti Ce săraci lumea vom părăsi.
(google search )
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/07/08 14:16
|
|
felyy
membru
|
|
mumtumesc fluflu!!..mie nu mi-a picat fisa 
Ultima modificare de felyy (21/07/08 14:17)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
21/07/08 14:17
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
e ok 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/07/08 14:19
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
felyy a scris:
Spune-mi de ce tot alergi? ..... Fara Isus toate sunt amagire.
Atata stiu, e refrenul poate ma puteti ajuta voi.  |
Chris . Din caseta/CD-ul nr2, Amagire.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
21/07/08 16:48
|
|
felyy
membru
|
|
merci aprli sper s-o gasesc. 
|
|
21/07/08 17:02
|
|
lorre
membru
|
|
dap..chris e..mi'a luat april vorba din gura )
|
|
21/07/08 17:16
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
are careva melodia Tell me something de pe albumul Schizophrenix al trupei thebandwithnoname?
ahh, mi-am adus aminte cine o are. Arch, cand ajungi acasa, poti sa imi trimiti si mie te rog melodiile de pe CDul cu TBWNN pls? 
Ultima modificare de shoricel (29/07/08 15:37)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
29/07/08 12:49
|
|
lorre
membru
|
|
shoricel am eu thebandwithnoname cat vrei tu .. imi plaaaac :X
|
|
02/08/08 21:43
|
|
just_4_jesus
membru
Inregistat: 14/08/08
|
|
pentru FYN.. cel care a deshid topicul.. melodia o canta "Callatis"! insa o mai canta si "Fratii de la toflea". se numeste "rusalii"
_______________________________________ I belong to Jesus..
|
|
14/08/08 17:16
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
caut melodia iata ziua ce ati ceruta(ii melodia de nunta),cine ma poate ajuta cu un negativ la piesa asta ?? multunesc anticipat
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
15/08/08 13:45
|
|
soso_zizou
membru
Inregistat: 29/07/07
|
|
Ovidiu Berghian-Mi-ai spus...daca aveti trimiteti-mi pe mess sau e-mail
id: soryn1989 ms
_______________________________________ Stiu, mereu mi-eshti aproape De e zi sau noapte Nimic nu ne va desparte
|
|
29/08/08 16:57
|
|
FaBYan
membru
Inregistat: 08/09/08
|
|
are cineva melodia asta, sau stie cineva de unde pot sa o iau???? http://www.whitesummer.net/_new/index.html
|
|
08/09/08 17:35
|
|
vasi57
membru
Inregistat: 16/09/08
|
|
Gasiti pe siteul muzicantilor, http://clape.ro , o gramada de negative in format mp3, midi sau karaoke, ritmuri si tonuri pentru clape Roland, Yamaha, Korg, etc.
http://clape.ro
|
|
16/09/08 14:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|