|
|
|
dana21
membru
Inregistat: 24/09/06
|
|
www.mpe.trei.ro
pentru download muzica crestina
_______________________________________ Viata nu valoreaza nimic. Dar nimic nu e mai de pret ca viata.
|
|
27/10/06 10:09
|
|
Burrricu
membru
Inregistat: 26/09/06
|
|
Mersi mult dana21. Daca mai cunoasteti sit-uri va rog din suflet dati un mesaj.Nu va fie greu!
_______________________________________ Apa = "viata"
|
|
03/11/06 20:09
|
|
WisestFool
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Fyn a scris:
Am gasit cuvintele la cantare, dar nu stiu cine canta si nu stiu melodia f bine.... poate cineva sa dea o sugestie?
Sol M 1.Domane, mai vreau Rusalii Cu limbi de foc Să le împrăştii pe fiecare Să ne atingi cu Duhul Tău. Doamne, vreau o trezire Şi într-un gând şi o simţire Să fim cu toţii şi să cântăm In limbii o mie.
2X REf: TU faci cerul să coboare Naşti în inimă izvoare O, Duh prea sfânt Dă-ne Rusalii O, Duh prea Sfânt
2. Doamne, Dă-mi bucurie Şi să mă legi strâns în iubire Doamne eu vreau, vreau tot mai mult Din Duhul Tău. Doamne, mai vreau sfinţire Si-un foc adânc să ardă-n mine Pe veşnicii să fiu al tău, In nemurire
3X REf: TU faci cerul să coboare Naşti în inimă izvoare O, Duh prea sfânt Dă-ne Rusalii O, Duh prea Sfânt
3. Doamne, vreau o trezire Şi într-un gând şi o simţire Să fim cu toţii şi să cântăm ÃŽn nemurire |
Am auzit-o pe Luminita Ciuciumis cantand-o la festivalul Bartimeu din Oradea. Am gasit si un link unde poti sa o asculti: http://www.youtube.com/watch?v=FFVonI6_cWk
|
|
22/11/06 21:15
|
|
julian_ivancsuk
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
deci io am gasit ceva site cu bass tabs si cu accorduri pt chitara...si inca chiar sunt si lecti.
http://christianguitar.com/
_______________________________________ You can never go to far, where you cant't come back!
|
|
27/11/06 23:37
|
|
Burrricu
membru
Inregistat: 26/09/06
|
|
Multumesc
_______________________________________ Apa = "viata"
|
|
01/12/06 00:05
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Caut versurile melodiei Echoes Around the World cine se pricepe sa traduca si ma ajuta ii multumesc anticipat. Sper sa va placa si voua.
Ultima modificare de asher (18/01/07 19:49)
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
18/01/07 19:47
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Caut versurile cantarii "Drumuri fara numar" cantata de Omega. Daca are cineva si melodia in engleza i-as fi tare recunoscator . Multumesc.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
19/02/07 16:32
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Asher, nu e un cantec Echoes around the World, ci titlul unui album.
http://www.lyricsandsongs.com/album/59636.html OF, am gresit...scuze, nu e trupa pe care o cauta Asher.
Ultima modificare de monica (19/02/07 23:06)
|
|
19/02/07 18:04
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
asher a scris:
Caut versurile melodiei Echoes Around the World |
monica a scris:
Asher, nu e un cantec Echoes around the World, ci titlul unui album. |
E vorba de Echoes Around the World, cantata de Anadara.
https://www.missingink.net/mishop/produ ... cat=54#218
http://www.christianbook.com/Christian/ ... em_code=WW
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
19/02/07 18:45
|
|
unikt1
membru
Inregistat: 28/03/07
|
|
|
28/03/07 14:25
|
|
april
admin forum
|
|
http://amedeia.wordpress.com/tag/versuri/
Aici veti putea gasi versurile de la cantarile:
1. Dincol' de zare 2. Suntem peregrini pe drumul ce ne duce-n sus 3. Ce mare esti Tu Doamne (Anca si Madalina) 4. Domnul ne-a creat dupa chipul Sau 5. Ma-ncred in El 6. Ma iubesti tu mai mult decat ceilalti 7. Intoarce-ti inima (Shema) 8. Doar in Hristos ma-ncred mereu (In Christ alone)
|
|
18/04/07 12:57
|
|
angella
membru
 Inregistat: 10/03/07
|
|
are cineva cantari pentru copii?...
Ultima modificare de angella (23/04/07 01:04)
_______________________________________ Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele: sa lumineze...noaptea .
|
|
23/04/07 01:01
|
|
lara
membru
|
|
Caut cuvintele cantarii "Ne-nfricat as vrea sa te urmez" in engleza ( I pledge allegience to the Lamb ).
Ultima modificare de lara (26/04/07 15:19)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
26/04/07 15:19
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
I Pledge Allegiance To The Lamb
Words and music by Ray Boltz
CHORUS: I pledge allegiance to the Lamb With all my strength With all I am I will seek to honor His commands I pledge allegiance to the Lamb
I have heard how Christians long ago Were brought before a tyrants throne They were told that he Would spare their lives If they would renounce The name of Christ But one by one they chose to die The Son of God, they would not deny Like a great angelic choir sings I can almost hear their voices ring
CHORUS
Now the years have come And the years have gone And the cause of Jesus still goes on Now our time has come To count the cost To reject this world To embrace the Cross
And one by one let us live our lives For the One who died to give us life Till the trumpet sounds on the final day Let us proudly stand and boldly say
CHORUS
To the Lamb of God who bore my pain Who took my place Who wore my shame I will seek to honor His commands I pledge allegiance to the Lamb
CHORUS (repeat) http://www.youtube.com/watch?v=eB85VHP11kU gata
|
|
27/04/07 11:29
|
|
lara
membru
|
|
GBU anca4j !!!
|
|
27/04/07 14:13
|
|
lara
membru
|
|
Am nevoie de cantarea "Ne-nfricat as vrea sa te urmez" scrisa pe note. Daca o are cineva sau imi poate face rost de ea cat mai urgent il rog tare mult sa mi-o dea. Multumesc!
|
|
29/04/07 14:32
|
|
wolf.x89
membru
Inregistat: 10/05/07
|
|
Caut si eu partituri de vioara pentru cantari de lauda si inchinare ma poate ajuta cineva?????? si de bass....
|
|
10/05/07 18:15
|
|
april
admin forum
|
|
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=718
Poate pui si acolo mesajul .
|
|
10/05/07 18:51
|
|
april
admin forum
|
|
dimka a scris:
Cum pot sa gasesc cintarea "Cred ca este iertare" de Shema!! Pleae, ajutatzi-ma! Mersi.......... |
|
|
08/09/07 22:23
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Shema- cred ca este iertare
Este oare iertare Pentru tot ce am facut Doamne pot eu oare ? S-o iau de la'nceput 'Naintea Ta ....In fata Ta
Stiu Domnul meu Sunt un om asa de rau Si te-am rastignit chiar eu Cand am spus :nu este Dumnezeu
Cred ca este iertare Pentru tot ce am facut Cred ca acum e momentul S-o iau de la 'nceput 'Naintea Ta ....In fata Ta
am gasit doar versurile; sper sa-ti fie de folos 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
08/09/07 22:36
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
mihaella ,cred ca nu prea ...  El vrea cantarea ,am vb cu el ... eu o am ,dar cantata de alta formatie ,si nu ii buna nici aia 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/09/07 18:35
|
|
mihaella
+
|
|
stiu eu de unde o poate lua atunci..credeam ca vrea versurile..de pe adresa : www.torentcrestin.net... este, am vazut eu..cantata de Shema ..dar trebuie sa-si creeze un account si e putin mai complicat (sper sa se descurce)! 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
10/09/07 20:55
|
|
mihaella
+
|
|
ioi m-am chinuit putin dar am facut rost de ea.. Shema- este oare iertare.. contacteaza-ma 
|
|
10/09/07 23:56
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Eu vreau sa stiu daca melodia "Lasa mila Ta sa cada" e tradusa din engleza si daca da de cine e cantata in original.
Am mai auzit o melodie cu ceva de genul "breathe the breath of life" la refren si strofa era formana din vreo 4 cuvinte care erau calitatile lui Dumnezeu.
Stiti ceva despre aceste 2 melodii?
|
|
12/09/07 20:24
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
Lasa mila Ta sa cada e cu siguranta tradusa din Engleza..dar nu stiu cine o canta ..
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
12/09/07 20:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|