|
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Sorelor, nu mă puneţi la încercare să vedeţi care poate fi mai nesimţit! Sunt maestru cu 10 dani în artele tainice ale nesimţirii! M-am născut pentru asta. Mă potrivesc ca o şosetă pusă invers în această postură!
Iaaooooo ţîîî! (Pentru cei care nu pot să mă vadă acum, intru într-o stare de meditaţie profundă...)
Deci, fiindcă tot suntem la subectul deranjării fetelor, dacă vă deranjează o atitudine ca a mea, NU ÎÎÎÎMi PAAAASĂĂĂ! NIENIENIENIENIEEENEEE, SUUUUNT NESIMŢIIIII IIIIT! NU-MI PASĂĂĂĂ DE VOOO OI! :P :P :P :P
|
|
20/07/07 20:35
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Mah. ii fi tu nesimtit dar sa vezi tu ce nepasare ai primi cand ar deveni unele obiecte ( zburatoare identificate ) Si-i ave de luptat cu ase ceva:
: )))))))))))))))))))))))
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
20/07/07 21:06
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Filip si Dana, eu zic sa va duceti "lupta" in alta parte, ca se pare ca a deranjat pe cineva.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
21/07/07 12:32
|
|
mihaella
+
Inregistat: 04/07/07
|
|
revenind...nu-mi plac deloc baietii timizi, care nu stiu ce vor ... dupa cum scrie in Biblie, femeia este un vas mai slab, are nevoie de protectie deci baieti luati atitudine!!!
Ultima modificare de mihaella (27/07/07 16:20)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
21/07/07 15:52
|
|
filip
membru
|
|
april a scris:
Filip si Dana, eu zic sa va duceti "lupta" in alta parte, ca se pare ca a deranjat pe cineva. |
Dacă-ţi cere să ştergi, din partea mea ai dezlegare. Eu nu o să fac un astfel de lucru, aşa că anticipez dacă mi-ai cere să-l fac, şi zic că n-o să-l fac.
|
|
21/07/07 17:36
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
lucru care cred ca m-ar deranja la un baiat,e sa fie mamos,sa-i lipseasca curajul si sa nu fie romantic.... mie imi place romantismul...si da...trebuie sa fie credincios
|
|
26/07/07 14:44
|
|
mihaella
+
Inregistat: 04/07/07
|
|
de obicei romanticii sunt mamosi:)
Ultima modificare de mihaella (26/07/07 16:51)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
26/07/07 16:50
|
|
daaria
membru
|
|
tot ce se poate sa fie si romantici mamosi,dar sa fie asa de obicei (adica aproape toti)nu prea cred.Nu are de-a face nimic romantismul cu "fusta mamei". cred insa ca baietii (unii din ei)incearca sa-l copie pe ...tata. cum se poarta tata cu mama asa sa faca si ei...nici asta nu-mi place,fiecare om trebuie(zic eu)sa fie unic in felul lui de a fi,adica na nu caute sa imite ceea ce vede la altii
Ultima modificare de daaria (26/07/07 18:59)
|
|
26/07/07 18:58
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Ma enerveaza baietii care isi poarta camasa cu nasturii desfacuti aproape pana la ultimul.Culmea ca am vazut si in biserica unul de asta...bleah
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
27/07/07 07:55
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Ma deranjeaza baietii care fac glume de prost gust ( sau vulgare) in prezenta fetelor (ca de ex. glume pe seama taierii imprejur ).
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
27/07/07 08:58
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Pe mine ma enerveaza la culme baietii care se uita asa lung la tine si te studiaza... si dupa aia mai si zic niste vorbe marete.. de-ti vine sa fugi cu 130 km/h... sunt efectiv pe dos.... Doamne da-le minte...
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
27/07/07 12:37
|
|
filip
membru
|
|
daaria a scris:
lucru care cred ca m-ar deranja la un baiat,e: - sa fie mamos | ... mmmm: eu!
... mmmm: EU!
- si sa nu fie romantic.... | ... mmmm: Tot E.U.! Uraaa! Nu ne potrivim! Am mai găsit o fată cu care nu mă potrivesc! Ce bine e să fiu EU!
si da...trebuie sa fie credincios |
Sunt consternat! Mă intrigă totuşi că după atâtea calităţi pe care le caută mai întâi o fată (aici nu s-a amintit situaţia materială bună, dar nu-i nimic, e de sub-înţeles...), mai îl vor să fie şi credincios...
Hai, măi fetelor, că credinţa nu ţine de cald, nu potolesşte aspiraţiile senzuale ale inimii şi minţii şi nu creează invidie în restul suratelor când al vostru bărbat străluceşte ca soarele la amvon şi-n lume! Să nu mai vorbim de shopping.
Mai căutaţi, mai căutaţi...
Ultima modificare de Filip. (27/07/07 22:15)
|
|
27/07/07 22:14
|
|
filip
membru
|
|
sweet andra a scris:
de-ti vine sa fugi cu 130 km/h... |
E o figură de stil? Ce se întâmplă dacă depăşeşti spre exemplu cu 1 km/h această viteză?
|
|
27/07/07 22:17
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
mihaella a scris:
revenind...nu-mi plac deloc baietii timizi, care nu stiu ce vor ... dupa cum scrie in Biblie, femeia este un vas mai slab, are nevoie de protectie deci baieti luati atitudine!!! |
bine ai spus mihaela....eu as spune multe la acest subiect, dar cred ca e mai bine sa ma abtin, acum fiind influentata si de ceea ce traiesc si mi-e teama sa nu se regaseasca cineva in cuvintele mele... nu neaparat baietii timizi, poate ca asta e cuvantul care ii caracterizeaza pe acei care nu au curajul sa vorbeasca cu o fata si asteapta ca aceasta sa-l traga de maneca si eventual sa-l ceara in casatorie. Nu suport baietii care nu stiu ce vor...care acum iti dau te inteles ca te iubesc si a doua zi nici nu te baga in seama...
Filip cred ca ai inteles mult prea bine ce a vrut mihaela sa spuna
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/07/07 22:22
|
|
daaria
membru
|
|
Filip a scris:
- Uraaa! Nu ne potrivim! Am mai găsit o fată cu care nu mă potrivesc! Ce bine e să fiu EU! |
ooooffffff,si eu care speram ca ne vom potrivi asa de bine....
Ultima modificare de daaria (28/07/07 09:40)
|
|
28/07/07 09:39
|
|
filip
membru
|
|
Eh, totdeauna o să mai fie ceva peşte în baltă...
Ar fi inutil să vă zic: "măi fetelor, alegeţi cu grijă, că nu tot ce străluceşte e diamant", dar... şi băieţii aleg la fel.
Eh, no, e fain să mai perorăm pe astfel de subecte, însă când vine momentul alegerii, fiecare crede că el/ea o să tragă de fapt lozul norocos, şi că alesul/aleasa va avea ceva minunat în staniolul cu panglici cu care e ambalat.
Ideea e că o marfă care are nevoie de un ambalaj prea opulent ar trebui să ne ridice întrebări. Pe de altă parte nu ne place să culegem o altă marfă din noroi, să vedem dacă nu e ceva valoros dincolo de praf şi crustă.
Suntem oameni...
|
|
28/07/07 10:11
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
ma dispera baietii care atunci cand sunt parasiti de iubita nu gasesc altceva de facut decat sa isi planga de mila 24 din 24, 7 din 7... veniti-va in fire mai baieti... pana la urma ele sunt mai multe decat noi
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
09/08/07 12:14
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
baietii care scuipa pe terenu de fotbal ,sau in afara lui ... la un moment dat mi s-a intamplat saa nu mai pot sta pe jos pe iarba langa teren pt ca tocmai scuipasera aia acolo .... am destul saliva mea ,nu mi-o trebe si pe a lor pe haine 0_o
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/08/07 17:51
|
|
filip
membru
|
|
Cred că faci o confuzie: ăia nu-s băieţi, îs adevăraţi BĂRBAŢI!
Ultima modificare de Filip. (10/08/07 08:04)
|
|
10/08/07 08:03
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Filip. a scris:
Cred că faci o confuzie: ăia nu-s băieţi, îs adevăraţi BĂRBAŢI! |
Si mai esti si off-topic, ca aici e vorba despre ce le deranjeaza pe fete la anumiti baieti :P
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
10/08/07 08:09
|
|
andreya
membru
Inregistat: 07/03/07
|
|
ma deranjeaza la un baiat.....hmmm...lipsa de comunicare, adica genul acela de baiat de la care trebuie sa smulgi cuvintele cu clestele, ca altfel nu functioneaza.....si mai ce oare?...asta ar cam fi in primul rand
_______________________________________ ...imi plec umarul sub povara binecuvantarii si Iti spun : multumesc, Doamne !...
|
|
21/08/07 20:13
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
dar te-ai gandit vreodata la varianta ca nu folositi acelasi limbaj? se prea poate!
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
21/08/07 20:34
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Ce raspuns interesant justdoit. Si eu mi-am pus acceasi intrebare cu privire la un baiat si imi dau seama ca datorita faptului ca avem limbaje diferite.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
21/08/07 21:36
|
|
dora27
membru
Inregistat: 14/08/07
|
|
nu imi plac baietii care dau in laturi cand vine vorba de asumarea responsabilitatilor........sau care nu isi cunosc responsabilitatile
_______________________________________ "Eu zice Domnul te voi invata si iti voi arata calea pe care trebuie sa o urmezi......"
|
|
21/08/07 21:58
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|