TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Spune-ti off-ul/Ptr fete: ce va deranjeaza la unii baieti? Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 34
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
pfoai ,la noi la bise anu trecut cand s-o tinut ziua recoltei / sarbatoarea roadelor .Noi ,o parte din fete am ramas afara sa punem ceai la oameni ,si intre timp ceilalti tineri or mers sus sa manance ... si peste cateva minute ,cand am ajuns ,mai erau 0 sandwichuri ,baietii mancasera vreo 3-4 fiecare ,si noua nu ne-o ramas nimic ... pfoai ,si asa foame imi era + ca am ramas si sa strangem mizeria ... si acu cand am tinut intalnire cu grupa de copii ,iara asa baietii or mancat tot de la masa lor ,si or venit sa ia siu de la fete ... nu tine de stomac ,si de bunu simt ... ioi ,oamenii astia numa la ei se gandesc ? 0_o

17/06/07 23:30

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
xr6hgb

Ultima modificare de giany_v (23/06/07 12:43)

18/06/07 08:56

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Pfoai...tocmai aici te-ai gasit sa comentezi?

Poate ar merge pus mesajul mai bine la "Off-ul nostru vis-a-vis, de noi cei de pe forum" http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=462 , nu crezi?

Ultima modificare de Seraphim (18/06/07 12:06)

18/06/07 09:04

giany
membru

cxrh

Ultima modificare de giany_v (23/06/07 12:44)

19/06/07 15:25

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Esti fata cumva , giany, si asta te deranjeaza la un baiat ( moderator) ??

19/06/07 22:04

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
My bad :D

19/06/07 23:17

Dany-San
membru

Inregistat: 28/06/07
Eu sunt constient k noi barbatii avem 2 capete unul cu care gandim si unul cu care nu gandim, asa k nu ma deranjeaza fetele care ma iau de fraier;),da stiu eu sunt putin misogin, si in afara de chestia asta nu pot nici sa sufar persoanele de sex opus, adik mare:D

28/06/07 03:20

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Dany-San a scris:

,da stiu eu sunt putin misogin, si in afara de chestia asta nu pot nici sa sufar persoanele de sex opus, adik mare:D

: )))))))))))))))

Ultima modificare de Dana (28/06/07 15:09)

28/06/07 15:08

giany
membru

Dany-San a scris:

Eu sunt constient k noi barbatii avem 2 capete unul cu care gandim si unul cu care nu gandim, asa k nu ma deranjeaza fetele care ma iau de fraier;),da stiu eu sunt putin misogin, si in afara de chestia asta nu pot nici sa sufar persoanele de sex opus, adik mare:D

wrong bet my dear...
se zice ca intr-o zi DUMNEZEU i-o zis lui Adam in felul urmator: Adame omule am doua vesti. una buna si una mai putin buna. pe care vrei sa o auzi prima data ?
Adam spuse: Pe cea buna! DUMNEZEU ii spuse : Adame te instiintez ca ai doua capuri! Mda, zise Adam si vestea cealalta ? DUMNEZEU ii raspunse: Nu le poti folosi pe ambele in acelasi timp!

oare aici sunt off topic?

Ultima modificare de giany_v (10/07/07 19:56)

10/07/07 19:51

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Esti off-topic, pt ca nu esti o fata pe care sa o deranjeze ceva la unii baieti  .

10/07/07 20:54

giany
membru

april a scris:

Esti off-topic, pt ca nu esti o fata pe care sa o deranjeze ceva la unii baieti  .

imi spuneam parerea mea din punct de vedere feminin...pot fi si asa daca vreau.

15/07/07 21:03

RainSong
membru

ma enereaza baietii care folosesc ":*"  si  ";;)" ... si diminutive ,mi se par naspa .Aaaa ,si ce ii mai rau ,sa se imbrace in blugi stramti bleachs 0_o

15/07/07 22:49

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
ma enerveaza baietii,care au impresia ca noi trebuie sa facem tot in casa,iar ei venind de la munca,trebuie sa se odihneasca :)
Nu mi-am imaginat ce greu e sa mai ai si un baiat in casa,care n-a fost educat in unele aspecte,la momentul potrivit....
Baieti,cand mergeti la cineva,chiar daca n-aveti chef....intrebati cu ce puteti fi de folos,macar...sau macar pastrati ordinea dupa voi....

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

18/07/07 19:43

RainSong
membru

ioi sarah ,vrei imposibilul :D

18/07/07 21:02

filip
membru

Inregistat: 27/04/05

RainSong a scris:

Amin!

Ori eşti bărbat în casă, ori eşti muiere! ;)

Ultima modificare de Filip. (19/07/07 23:54)

19/07/07 23:53

Site web  
Dana
membru

Filip. a scris:

Amin!

Vrei sa zici ca nu ai spalat vasele vreodata? Sau nu ai gatit vreodata? Sau nu ai dat cu aspiratorul vreodata?

: )))

20/07/07 00:20

Ste.fan
membru

Atunci ai fi ... nesimtit, nu? :D

20/07/07 00:40

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Filip. a scris:

RainSong a scris:

Amin!

Ori stapan, dictator, etc.

20/07/07 00:42

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07

Filip. a scris:

Amin!

nu discutam despre responsabilitatile barbatului si ale femeii,vorbeam de dorinta de-a fi folositor,indiferent unde esti.Sa faci acele lucruri mici,dar utile,scutind astfel gazdele de munca in plus :) Asa vad eu lucrurile.

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

20/07/07 06:05

RainSong
membru

saptamana cat l-am avut pe varumiu acasa (si parintii plecati) cred ca te-am inteles f bine ,numa peri albi mi-o facut .Nu trebuia sa se ofere sa faca nimic ,da macar sa nu distruga toate 0_o putin bun simt :|

20/07/07 12:13

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
Eu mor cand vad ca unii dintre ei nu-si spala farfuria dupa ce au terminat de mancat... e f greu intr-adevar... sau nu se ocupa deloc de curatenie... asa minimum... toate ca la ospiciu... acum serios sunt niste chestii de buna purtare... si asta e mult spus... mi se pare f normal sa stranga dupa ce a mancat... chestii minore...dar cand se aduna...nu vreau sa imi imaginez :D

20/07/07 13:06

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Aaaaaaah, Doamne, mulţumesc că nu m-ai făcut femeieeee!

La cratiţă cu voi, fetelor!

Io când vin de la servici, să nu mişte nici musca în sufragerie! Mă lăbărţez în fotoliu, pun deştu' pe buton, şi în timp ce mă plimb dintr-un canal într-altul, o să întreb pe nevastă: "da' ce-ai făcut toată ziua astăzi?!"

Dar, evident n-o să ascult un eventual răspuns, ci o să dezbat pe tema unui lucru neânsemnat care tocmai atunci o să descopăr că nu l-a făcut, dar căruia eu o să-i acord o importanţă covârşitoare.

Astfel, după ce-mi voi fi marcat teritoriul, mă voi lansa în monologuri teologice familiale din care să rezulte cât de deştept şi de sus în ierarhia familială sunt eu, apoi îi voi terfeli pe toţi colegii de la lucru şi la urmă, seara, după o mâncare bună pe care o voi sufla fără nici un mulţumesc voi pleca la culcare cu un simţământ de mascul sătul bine, satisfăcut de sine şi fără de care lumea nu poate trăi!

Deci, fetele, care sunteţi amatoare de o însurătoare cu mine, trimite-ţi-mi un C.V. şi după o preselecţie trecem la turul doi de scrutin, cu o săptămână de probă în care veţi demonstra aptitudinile voastre culinare, de igienizare şi de carieră în acelaşi timp cu o suflare puternică în coarne la adresa mea!

Scrie-ţimi la adresa i'm_da_maaaaan@c'm.ooooon

Ultima modificare de Filip. (20/07/07 15:53)

20/07/07 15:52

Site web  
Ste.fan
membru

intr-o zi o sa mor de la atat ras, si TU o sa ai pe constiinta...

20/07/07 16:22

Dana
membru

Filip, ioi!!

Si cand vii acasa si gasesti nevasta la calculator facand un puzzle greu pus de T-Pop, si incerci s-o intrebi de-o gatit ceva, si ea iti intoarce o privire de iti ingheata sangele in vene, intelegi indata ca e vremea sa cauti singur prin frigider sa-ti pui in farfurie sa o si speli dupa ce termini ca altfel vei ajunge sa mananci in pumn pentru ca ea va arunca la gunoi vasul murdar.
Apoi dear poti sa butonezi cat vrei atat timp cat nu o deranjezi. Iar seara, go to bed without "good night".

Asta e replica le postul tau...

late edit:

Ultima modificare de Dana (20/07/07 17:42)

20/07/07 17:39

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Dana,am ras de-am crezut ca pocnesc,la ce-ai scris! :D :D :D
Cred ca-l citez si eu pe Seraphim!!!!!!!! :D :D :D

Filip,mai vrei CV-uri???? :D :D

Ultima modificare de Magdy (20/07/07 17:46)

20/07/07 17:45

Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 34    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la