TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Un gand ma poarta catre un paradis imaginar...... Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
danyel19
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 04/11/14
“Un gand ma poarta catre un paradis imaginar. O lacrima ma aduce pe pamant. Iar in mine se da o lupta ce pare a nu se termina curand. Durerea, plictiseala aglomeratia si lumea ma fac sa imi doresc macar o clipa de uitare, liniste in ploaie pe malul marii admirand apusul. Pe randurile acestui monolog incerc sa scot din suflet acel sentiment, stare de neplinatate a vietii”.

Dar trebuie sa existe si ceva frumos, doar de aceea existam nu doar sa ne ratacim in lacrimi.

Singurul lucru care ne tine inca in viata care ne poate schimba este dragostea adevarata nu cea falsa. Care ne da curaj, ne potoleste temerile, ne face sa traim. Printre randuri, intrebari si vesnice cautari tindem sa credem ca scopul nostru este doar supravietuirea.

Ne traim vietile in miciuna, disperare frica si dispret pentru altii ca ajungand pe patul mortii, sa traim nostalgia primei iubite sau copilaria, ca apoi intreg firul povestii noastre de aici sa fie rupt de ” pentru ce am trait “

Ne imbogatim ca si arhitectura, tehnologie insa speranta vietii si bucuria scad considerabil. Tinedem sa ne comparam cu cei pe care doar in marile bannere de pe blocuri si afise publicitare ii vedem alegand modele inaccesibile noua. Ne izolam fericirea si simplul zambet reducand viata doar la munca si casatorie, crezand ca iubirea dintre el si ea este doar o pozitie sexuala un foc ce arde cativa ani apoi se stinge capatand un nou nume MONOTONIA.

Si uite asa ne saturam si de asta si mergem mai departe catre acel vechi si scartait sezlong imbatranind cu sufletul mort de mult.

In afara de iubirea adevarata totul este efemer. Toti vrem asta numai ca ne-am ratacit in vraja aglomeratie urbane crezand ca scopul si adevarat fericire este acela de a cosuma cat mai mult pentru a fi fericit.

Cate certuri, probleme, facturi, lacrimi ? Fara numar

Cate clipe de imbratisari, timp petrecut cu cei dragi, lucruri simple tandre si bun gust, cate gesturi inocente intrebari si curiozitati amuzante copilaresti cu familia, prieteni de care sa iti aduci aminte mereu si care sa te faca sa simti viata, practic sa iasa adrenalina si bucuria din tine ? Le numaram pe de degete macar?

Orice lucru orice intamplare totul si tot Universul toata materia si tot vidul ce ne inconjoara este alcatui din atomi de iubire. Suntem fiinte create din iubire si iubite de Tatal Suprem si de aceea toate actiunile si toate gandurile trebuie infaptuite din iubire si cu iubire.

Termin cu 2 intrebari ce au acelasi raspuns:

Pentru cine , ce merita sa lupti sa traiesti ?

Pentru cine, ce merita sa mori, www.funerarul.ro


06/11/14 12:42

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Daniel, visezi frumos! Nu ar fi rau sa te mai si trezesti si sa fii purtat cu gandul spre Paradisul real; acel Paradis despre care vorbeste  Biblia.

_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

15/11/14 00:22

   
Pagini: 1    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net