TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Evenimentele din ziua anuntarii ceasului judecatii. Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
In aceasta zi vor avra loc patru mari evenimente si avind legatura cu inca unul care va fi implinit cel mai tirziu a doua zi.
Mai intai talmacirea evenimentelor inclusiv cind vor avea loc vor trebui sa tina cont mai intai de contextul din Ap.14.6-7 fiind vb de doua elemente principale atit anuntarea ca sosit al ceasului judecatii tuturor locuitorilor de pe pamint cit si o propovaduire catre toate popoarele a ceva numita evanghelia vesnica tot din partea Sa.

1. Cel mai probabil in zori pe fiecare meridian ori simultan pe intreaga planeta va avea loc o revelatie primita de toti oamenii pamintului care va dura putin dar va fi traita cu mare profunzime de toti oamenii ea avind un caracter justitiar pe de.o parte si cu scop de a trezi constiinta pe de alta parte.
Poate fi fara o imagine vizuala clar definita insa senzatia e ca esti in fata unei instate de judecata sau ceva similar care te judeca pt intreaga viata din toate punctele de vedere. Constiinta proprie de sinceritate spirituala va fi f adincita incit vei percepe destul de apasator diferenta dintre idealul potential intuit intrucitva si viata se caracterul de pina atunci. Fiecare va percepe acea vinovatie regret si dezamagire de sine in functie de caracterul si viata fiecaruia.
Senzatia la marea masa covirsitoare a omului va fi f coplesitoare si nu va inceta ci doar se va diminua prea putin dupa incetarea revelatiei si va dura pina seara la adormire si abia a doua zi nu va mai fi.
Coplesirea va fi si o stare de spirit in care nu ai chef sa vorbesti iar de glumit sau cintat nici atit.
Doar sfintii vor putea cunta ode si avea o mina radioasa.
Asa incit e de asteptat ca la Tv sa se discute in scurt timp despre acest fapt atit pro cit si contra unei expkicatii catre directia religioasa desi unii vor inceta sa mai fie atei si se vor pocai.
  Se vor discuta si alte subiecte colaterale care tin de moralitate corectitudine avort patrotism politica capitalism democratie meritocratie etc  Pot avea loc demisii in lumea publica si cereri de scuze dezvaluiri modificari de sondaje si altele mai ales in zilele succesive. Exceptiile persoanelor care nu vor primi aceasta revelatie vor fi eventual copii sub o anumita virsta dar si ei vor fi atinsi ca si cei nenascuti prin cresterea sinceritatii spirituale .
Alta categorie sigur care va fi ocolita vor fi cei  are au avut anterior in viata lor aceasta revelatie cind au orimit cu totii si sentinta instantei si anume " Ai scapat cu viata" primind eventual si un cadou simbolic neprecizat dar in forma si de marimea unei cutii de pantofi.
Celorlati nu li se va da sentinta din mai multe motive .

2. Al doilea lucru mare la un interval de maxim citeva ceasuri in jur de 2-3 va fi aparitia pe cer a cite unei cruci luminoase in cite o zona a lumii formata in general (cu o singura exceptie ) din 5 puncte luminoase dispuse corespinzator si care se vor vedea de la mari distante.
Si aici e un dublu scop si anume confirmarea caracterului sfint al Revelatiei anterioare cit si marturisirea sorgintei dumnezeiesti a lui Iisus fata de alte credinte necrestine inclusiv pt mozaici.
  Acest lucru va accentua importanta si necesitatea unei explicatii profetice biblice pt credinciosi asa incit vor fi chemati preoti etc ca sa explice insa nu vor fi in masura sa dea un raspuns biblic clar cu semnificatie profetica.
Insa dificultatea va privi si urmatoarele doua evenimente care vor fi transmise tot pe posturile TV de la fata locului lor.

3. La ora de maxima audienta va avea loc transmiterea unui mesaj de sorginte divina pe toate marile televiziuni care se va intitula Avertisment despre al carui continut si eventuale date suplimentare nu e precizat nimic ( asa e bine) in cartea profetica numita The Secret of Garabandal and Medjugorje  scrisa de un cercetator teolog catolic cu acces la diferitele sectiuni ale bibliotecii Vaticanului numit Ronald Conte Jr.
Vor fi facute unele prezentari de lucruri realitati actuale si generale si dezvaluiri ale unor lucruri tainuite de Biserici
Va fi confirmat si anuntat inceputul judecatii divine . Anuntata iminenta incetarii ofrandei in locasul sfint a razboiului si a urgiei. Se va face o adresare cam pt fiecare mare religie in parte din punctul cunoasterii si intelegerii fiecareia cu chemare la unitate si pace religioasa ascultare si sfintire.  Avertizarea speciala va fi facuta la adresa reprezentantilor religiosi si clerului cu privire la modul cum vor interpreta in fata enoriasilor evenimentele acestei zile cerind tuturor sa studieze mai intai macar Apocalipsa cu prioritate crestinii mireni care inca nu au citit inca.
Cele mai dure observatii critice vor fi adresate mozaicilor cu precadere din Israel si la adresa unor reprezentanti grupari si idei extremiste islamice si islamiste (acestea nu cred in Mohamed si nu accepta Coranul deci nici porunca de pace ci doar fictiv pe Allah.

4. In conditiile in care nimeni nu poate fi in masura sa cinte se va transmite ulterior dindu.se legstura la muntele Sion de unde se va transmite in direct o mare adunare asezata pe iarba care va cintari religioase in anumite limbi necunoscute ariei iudeocrestine cel mai probabil in limba sanscrita fiind intreaga multime orientata cu fata catre aceeasi directie si catre care la capatul marginal al multimi vor fi 24 de scaune cu 24 de persoane in virsta cintind si ele in acelasi cor imens de mii de oameni. In fata lor privind catre ei tot asezata va fi o perdoana tot in virsta care se va dovedi ca are legatura cu mesajul avertizator iar pe fundal deasupra scaunului sau e decorat un curcubeu vizibil de la mari distante ca un fel de simbol religios emblematic.
Exista si unele revelatii suplimentare de la diferite persoane care s.au vazut cumva in viitorul acelui moment si lic de pe dealul Sionului insa nu cunosc detalii prea multe cu exceptia unei doamne care nu a vazut acel.capat ci doar o margine laterala pe linga care diferite persoane si grupuri se plimbau intre care si ea cu sotul aflati in pelerinaj .
Ceea ce a putut sa spuna au fost urmatoarele
prima senzatie a fost de ciuda si invidie enervare pt faptul ca tocmai in acea zi de apasare in care nimeni nu putea cinta ci mai degraba plingea in sine existau tocmai acolo in calea lor acest grup care nu doar cintau dar chiar pareau fericiti si zimbitori.
In jur alti trecatori confirmau faptul ca acest cor religios are legatura cu tema unei emisiuni tv de ultima ora despre care ea nu stia detalii.
Nu intelegea o boaba din cuvintele cintarilor lor si nici nu putea preciza cam cu ce limba seamana desi recunostea ca la viata ei cu sotul ei a calatorit pe toate continenteke in repetate rinduri.
Pareau organizati si femeile erau gatite in costume frumos colorate si ornate cu specific traditional din tari exotice. Despre barbati nu a stiut sa spuna nimic de costum dar erau si barbati si cite un copil chiar.
Alt lucru de data asta placut care mai alina intructiva starea era o adiere de vint dinspre ei care aducea diferite parfumuri exotice dintre care unul mai predominant f placut deosebit pe care nu il mai intilnise niciodata.
Chipurile lor nu apartineau unei singure rase chiar daca predominai albii ci erau si citiva africani si unii blonzi nordici cu ochi albastri dar majoritatea pareau mai degraba rusi dupa unele trasaturi si port al femeilor cu acea dantela pe piept si parul adunat strins desi nimeni nu avea plete despletite fiind si destui orientali de diferite feluri si culori dar cu precadere hindusi. 
Toti aveau in fata lor asezata mincare ca la un picnic dar nu se vedeau bauturi akcoolice ci doar racoritoare. Unii deja mincasera altii inca nu.
Isi dadea seama ca din acea zi in colo lumea nu va mai fi asa cum a fost pina stunci fiind ca un fel de borna catre o noua stare de lucruri.
Simtea ca cu privire la intreaga situatie are de luat o decizie pe care si.a propuso dar ca desi intuia cumva care va fi totusi in prealabil dorea sa faca o cercetare amanuntita colectind toate datele posibile lucru pe care urma sa il faca in perioada ulterioara.
Alta persoana vazuse de la distanta zona cu scaunele de batrini dar Iisus nu se vedea nicaieri stind in picioare cum s.ar fi adtepyat ea iar ce i.a atras atentia erau niste ornamente din flori florile fiind o pasiune a ei.

5 Al cincilea element cu mai.mare probabilitate sa fie gata abia a doua zi dimineata va fi implinirea unei precizari biblice greu de inteles cu exactitate si a inca doua promisiuni de realizare a cite unui miracol promis ca va fi implinit la Garabandal respectiv Megjugorje (care nu fac obiectul temei legate de secrete profetice) dar cumva le va confirma cit si alte citeva lucruri.
Precizarea biblica suna asa "Veniti sa vedeti lucrurile minunate pe care Domnul le.a asezat pe pamint!" Ps.45.8 desi ar putea sa nu faca referire chiar sau doar la asta chiar daca se incadreaza in contextul general justitiar cu prezenta lui Dumnezeu pe pamint.
Ele vor consta din cite o sfera asezata pe sol dintrun material necunoscut oamenilor de stiinta translucid cu diametrul in jur de 107-108 cm si indestructibil . Ele vor putea fi filmate si fotografiate si probabil ca vor fi ulterior considerste ca localizare intre locurile sfinte care merita pelerinate.
Ambele locuri sint aproape exact indicate in promisiunile respective dintre care unul cel de la Garabandal va fi in cring de pini pe un mal din apropierea localitatii.
Odata intro duminica a avut loc un fel de semn acolo si o vindecare si o impacare intre rude cit si o recapatare de credinta ..Dinspre acel loc spre casele din vecinatate venea o adiere care aducea un parfum la inceput cu tamsie si apoi alt parfum ca un fel de mir deosebit asa incit sa zvonit ca trebuie sa fie oarece minune asa incit toti satenii din acea apropiere s.au adunat la fata locului pe acel mal altceva deosebit nu a fost dar au ramas peste zi acolo unii mergind si aducind merinde ca sa manince la fata locului incit daca se intimpla ceva sa fie de fata iar altii au tinut post dar cu totii au vorbit despre Dumnezeu s.au rugat au cintat si s.au bucurat laolalta intarindu.se in credinta.

Ultima modificare de mihai33 (23/09/14 15:41)


23/09/14 15:23

   
Pagini: 1    



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net