TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Inlantuirea semnelor venirii lui Iisus si prezenta sa fizica inainte.. Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Semnele sint adunate din mai multe capitole inclusiv din VT insa o sa incep cu
1. Apostazia respingerea bisericii care are doua parti una care deja are loc fiind vizibila mai ales in strainatate in lumea occidentala unde ateismul e in floare ca niciodata. A doua parte fiind una pozitiva va fi in etapele in care se va profila si cistiga majoritatea biserica mireasa momente in care bisericile actuale ca si restul religiilor vor ramine un fel de mozaism abandonat dar mult subyiat in curs de disparitie dar in unele faze biserica mireasa o noua biserica surpriza va fi mai intai respinsa de catre majoritate din necunoastere si din frica.

Biserica mireasa ii contine pe cei 144000 care sint condusi vizibil de Cineva insusi Dumnezeu Preaputernic a carui slava (trup vizibil) va fi vazuta de toata lumea conf. Is.40 si nu numai dar este automat prezent si Mielul alaturi de ei implicit intro postura temporar anonima implinind unele misiuni cum ar fi pregatirea caii lui Dumnezeu in diferite forme discrete si cu calcarea in paralel pe acei satrapi din Is.41.25.
Temporalitatea existentei lor e inainte de urgia cu vatamarea pamintului si a marii anterioara venirii vizibile a lui Iisus si chiar a intrarii la judecata cind Domnul va pregati ospat doar pt ei (fiind un.ospat diferit fata de cel pt toate popoarele de la darea valului la o parte ).
termenul e de sfintirea celor alesi contextul fiind in Sofonie.1.7 fiind bine de cercetat cit mai multe versiuni biblice care il contin.
pt cei care stiu engleza o varianta cu mai multe versiuni e siteul
http://biblehub.com/zephaniah/1-7.htm
asa incit reiese si prezenta lui Dumnezeu Yehova in preajma zilei judecatii cind deja a sfintit pre cei alesi legata de fapt ca temporalitate de urmatorul semn:

2. Intrarea la Judecata care ar fi precedata si asociata cu anuntarea ca venit al ceasului judecatii de catre ingerul din Ap.14.6-7 care are de facut si o propovaduire la toate neamurile. Implicit daca Cel Atotputernic e prezent atunci si El intra in dialog chemind fie anuntind sau confirmind judecata fie precizind inclusiv alte lucruri .
importante . Unul cel putin din aceste lucruri rezulta din Is.41.1. verset care e total diferit in unele versiuni fiind nevoie si mai mult de o comparatie a multor versiuni.
Aceasta zi a anuntarii judecatii cu chemare constituie inceputul acelei saptamani din Dan 9.27 in interiorul careia are loc:
3. Pustiirea locasului sfint cu incetarea ofrandei adica a serviciului relugios licas din Ierusalim sfint adica crestin mai exact Bis. Sf. Mormint ortodoxa patronata patrimonial de patriarhul grec.
Locatia azi contine pe marginea inferioara a peretilor un brau acoperit cu foita din aur incit pare integral din aur  acest brau inca nu exista in vremea in care
E.G.Withe a adventistilor a avut acea revelatie cu un templu ceresc care avea brau de aur la baza peretilor si in interiorul caruia Dumnezeu insusi in prezenta Fiului judecator si a Chivotului Legii anunta Judecata ca o avertizare solemna serioasa si grava. Ea de fapt a vazut aceasta locatie vizualizata simbolic si profetic pt ca in aceasta zi de inceput a saptaminii aceleia  chiar se va afla temporar Cineva insusi cu Chivotul adus din ascunzatoare si avind deoparte pe Iisus anonim (si fara plete sau barba daca tin bine minte).
Dar pustiirea ulterioara e o reactie dintro eroare o falsa interpretare din partea imparatului* patriarh grec care confundind din necunoastere si lipsa de dar al deosebirii pe Cineva cu profetul mincinos care anunta totusi anonimitatea prezenta a Mielului numit acum generic Domnul Dreptatii pe care il promite ca il va prezenta abia la sfirsitul semnelor venirii (cind va fi adus in fata Sa).

4. In ziua Avertismentului Cineva se va arata atit in ochii tuturor popoarelor (desigur televizat) dar cu critici si observatii mai accentuate asupra lui Israel si "asupra lui Gog" zgindarind astfel sensibilitatile fanatismului musulman impotriva Sa asa incit sa le faca macar partial pe popoarele islamice sa treaca granita ofensiv in Israel conf. Iez.38 si 39 si a altor contexte cum ar fi Ier.25 pt razboiul promis lui Israel ca stat.
Gog e numele unui fost trib stravechi partial mozaicizat asimilat altor semmintii si partial luat in robie de alte popoare arabice catre directia Persia deci in Iranul de azi . motivatia intentiei de convertire a fost ferirea in sinul mizaicismului de cotropirile exterioare care nu indrazneau sa atace Israelul.
Ceea ce ar simboluza un personaj lider alaturi de un alt lider Rosh (tradus capetenie) care fie provine din stramosii fostului trib de pe latura nirdica fie sau simultan convertit la islam din interes personal. Cam ca Ahmadinejad nascut de fapt Sabourgian evreu minoritar mozaic lucru recunoscut.
Asadar Ierusalimul si nu numai va fi inconjurat de osti lucru precizat in Luca.21.20 si in Ieremia 4 5 si 6 cel putin . Acest razboi pt evreii din acea arie (Ierusalim si Iudeea cel putin) constituie necazul cel mare din Matei.24 in legatura cu care in ambele capitole cu semne se recomanda fuga in munti de urgenta ca solutie subinteleasa de scapare  solutie desigur de care vor beneficia cu prioritate crestinii caci se presupune ca ei citesc aceste sfaturi din Noul Testament desi vag exista intrucitva si in VT insa e dificila corelarea si recunoasterea momentului. 
E acelasi razboi din Ioil2 simbolizat de lacuste iar directia nord din care vor veni popoarele navalitoare astfel jihadiste constituie preponderenta islamului care se intinde din Turcia armenia pina la granita cu Rusia si China cuprinzind toate tarile islamice turcice si tatare azerbadjan kirgistan turkmenistan kazahstan Tadjekistan si uzbekistan. desi alteori razboiul e numit cel cu Asiria. Alteori sint amintiti egiptenii in care se vor increde evreii dar vor cadea ambii iar intelesul e ca Israelul le va permite trecerea granitei in speranta ca arabii vor omori cu mina lor pe Cineva care religios va fi dusman comun asa incit ei sa nu mai fie acuzati ca au contribuit la moartea unui Dumnezeu al altei credinte. Insa cum Cineva nu se va lasa prins furia lor va casuna pe evrei.

5. In aceste conditii inevitabil vor aparea Iisusi falsi si profeti mincinosi inclusiv carefuria lor va casuna pe evrei adicindu.si aminte cum s.au purtat fata de ei  se vor combate si intre ei nu doar pe Cineva . Anonimul Iisus real fiind considerat fiara antihristul iar ca acuza va constutui o falsa demascare cea reala fiind promisa de Iisus ca semn asa incit va da credibilitate altor falsi Iisusi si inclusiv adevaratului antihrist care va fi acum al optulea imparat dintro anumita serie de sapte la fel de fiare intre care si balaurul si profeiti mincinosi a doua fiare la care sa facut referire ca la unul singur...si care au si trecut deja.

In acest timp de razboi in orient si pina la India ei bine la noi in afara de preconizata amareala din stomac a hulei adverse demonizatoare care nu va pica bine nici macar ateilor  se pot inregistra demonstratii de strada tot felul de tulburari inclusiv politice si mai ales atentate din partea jihadistilor pusi pe distrugerea lumii nemusulmane. Eroare de interpretare a unei porunci coranice cu incalcarea alteia.

6. In aceste conditii de ameteala tulburare razboi si hula mediatica solutia aplicata de Dumnezeu va fi urgia ca parte a judecatii partea aceea cu trei zile de intuneric (NT Gideons Ap 16 sau 17) cu tunet furtuna cutremure intunecarea cerului deci a soarelui si a lunii vazuta in culoarea pamintului rosi feros al unor vulcani care vor exploda si vor arunca coloane de fum cu potential toxic la inhalare insule acoperite de apa sau chiar scufundate modificari geologice fundul unei mari ridicat fie ea si litorala ploaie de pitre vulcanice a sutelor de vulcani activati aplecarea globului temporar de pe axa "ca un om beat" darimarea turnurilor si craparea a o parte din case tsunamiuri repetate si in final ploaie torentiala cu grindina pe alocuri care va spala atmosfera dar implicit va murdari pamintul si apele cu noroi toxic acid sulfuric sulfhidric sulfati sulfiti rezultati din reactia trioxidului de sulf vulcanic.
Toxicul acesta are un miros greu scirbos numit si "scirba" vazuta de cei care "vor privi" vinovati "spre pamint" probabil cu regret ca nu au crezut ca e posibila urgia in vremea in care o combateau furtunos.
Urgia care contribuie la convertirea evreilor ca si prezenta mai clar exprimata a celui Preaputernic vizibil sint amintite precizate in Is40.
dar dupa trecerea pe la psalmul doi ajungem obligatoriu la 109/110  care explica o seama de lucruri intre care ferirea lui Iisus de catre Dumnezeu insusi care face judecatile facind totul ruini si spatgind capetele multora pe pamint asa incit dusmanii lui Iisus (blasfemiatorii si alte categorii) sint invinsi "pusi asternut picioarelor" sale.
Acest semn al urgiei e precizat rezumativ ca intunecarea soarelui si a lunii vazuta eventual rosie care deci sint caracteristice strict urgiei justitiare . Aceacdreptate pe care o cer sfintii in Ap. e acum obtinuta prin cistigarea majoritatii religioase si dispatitia diminuarea fanatismului religios impotiva lui Cineva si a bisericii sale mireasa care acum se va dezvolta numeric.
Intunecarea astrelor e prezenta si in NT cum ar fi Matei.24.29 Marcu.13.24 Luca21.25  Ap.16 (Ap.6.12) dar si in VT fiind asociata atit judecatii maniei lui Dumnezeu dar si a prezentei sale in Sion in fata batrinilor Is.13.10 Is.24.23  Ioil 3.4 Ioil 4.15 Avac.3.11 .
Momentul e asociat si prezentei (implicit anonima) lui Iisus si a actiunii dusmanilor cit si mortii lor prin colaborarea justitiara dintre "insusi Dumnezeu care Ma apara» incit «Nu voi pati nimic» si El insusi care spune sa aibe loc moartea lor aparent impiedicati in propriile lor arme toiege faclii sageti ..conf contextului din Is.50.8-11.

7. Demascarea definitiva si completa a falsului Iisus prin moartea lui si rasfirarea factiunii respective care vor fi in contrast cu amanuntele care arata ca adevarul e de partea lui Cineva si aici un element anterior lipit temporal inceputului urgiei va fi o mustrare puternica cu vocra ridicata privirea incruntata si cu ridicarea in picioare de pe ..fotoliu la sfirsitul careia va face un semn cu mina de sus in jos ca o porunca pt ingeri sa declanseze urgia in toiul razboiului simbolizat de o furtuna de care si calareti etc dupa care urmeaza incepind cu acel tunet general si restul catastrofelor.

8. Indreptarea si convertirea mozaicilor indicata ca semn de Luca.21.25 Is.62 si Romani.11.25.
confirmata si de partea a doua din Zah.13 cit si de Ioil inainte de mentuinarea coloanelor de fum si a turnarii duhului peste orice faptura
(turnare care vedem in vremea cincizecimii si a secolelor care au urmat a fost doar in preambul caci acum se va extinde mai intai religios si apoi extrareligios la sf Judecatii in cadrul binecuvintarilor noului legamint aparent doar cu evreii in Ier.31.31-33.)
convertirea evreilor se va face in etape in trei etape :
prima va incepe in acea saptamina cind Cineva se va afla si in Sion cu cei 144000 care vor cinta acele cintari greu de invatat de altii asa la prima auditie si in limba ..alta limba care vor convinge inclusiv in urma unor dezbateri inevitabile si marturudiri publice mai intai pe cei din Iudeea si apoi pe cei din Ierusalim casa lui David
Apoi alta parte cea mai importanta va fi la urgie cind statul Israel va ramine aprope complet depopulat supravuetuind "unul dintro casa de douazeci" insa va ramine in diaspora cam doua treimi din ea care ar reorezenta idata si jumatate din populatia din stat anterioara ..si din care vor fi repatriati gradual jumatate incepind cu cei care vor crede repatriere ajutata de celelalte popoare la porunca lui Cineva. Cealata jumatate "nu va intra dar nici acolo nu va ramine» indiferent ce ar insemna dar cel mai probabil nu vor supravietui injumatatirii generale adusa ulterior de Iisus in  « ziua infricisatoare a Domnului» care va fi o perioada cu un val de morti dubite la inceput intimplatoare si inexplicabile pt atei dar apoi statistice vor arata ca de ele nu au parte cei convertiti la religia cea noua incit le va pica fisa multor credinciosi sceptici si atei scrisi sa se converteasca si sa supravietuiasca Judecatii.
Dovezile importante pt convertirea evreilor sint lucrurile bune care li se vor aduce ulterior fie din cer fie de pe pamint «ploaie la timp» o impadurire «care va fi vestita» alte ajutoare materiale necesare repatriatilor pace in lume lipsa dusmanilor etc ca si faptul ca inaintea lor se va converti intreaga lume toate popoarele din japonia China pina in patagonia si Tara de foc si toate insulele putine supravietuitoare ale pacificului.
Refacerea fertilitatii va dura ceva luni de zile in functie de zona de lucrarile de neutralizare si de irigatii si precipitatii care sint mai bogate in zonele de ses premontane si montane cam cum e la Cimpina unde daca a treia zi nu ploua sigur ploua a patra.
Apou va rasari iar vegetatia dar e nevoie de material saditor si semincer altfel doar miraculos ca pe vremea lui Noo sa mai rasara ceva. Deci vor fi scumpe semintele si alimentele iar animalele vor suferi din lipsa de furaje curate si graunte nepoluate chiar si acelea care vor supravietui asa incit cei care vor avea animale si furaje insuficiente vor cauta sa sacrifice si sa vinda animalele pe nimic numai sa nu le moara de foame.
Asadar va dura pina ca evreii sa vada iar tara infloritoare si sa se convinga ca e binecuvintarea lui Dumnezeu.
Intervalul mediu de refacere a fertilitatii e indicat de cele cinci luni de nebunie a insectelor apicole guvernate de zeul Apolion si echivalentul sau Abadon care erau invocati ca zei ai insectelor de catre apicultori. Si eu sint mic apicultor si pot spune ca ele sint f deranjate si enervate de substantele toxice insecticide si chiar afectate mortal de ex. de cele care se dau pe cultura de grau cind fermierii sint obligati prin lege sa anunte fermele si oroprietarii apucoli ca sa le inchida in acea zi de tratament inca din zori. Surescitarea si tendintele de atac sint ampkificate de liosa hranei si a culesului melifer si polenifer iar daca va dispare vegetatia joasa evident ca cea inalta nu asigura hrana decit temporar si minimal dar deranjarea lor e inclusiv olfactiva pt ca ele comunica prin
miros degajind anumite substante care semnifica cite ceva cu precadere de catre regina si apoi prin miros cintaresc situatia . mirosul substantelor din veninul lor cit si al culturii de rapita le amplifica starea de alarma militara de aparare prin atac . Ele in general cind ataca omul ataca fie capul de preferat parul negru ca de urs cit si extremitatile cum ar fi palmele fiind atrase de miscarile bruste.
Natural sa produs acum ceva ani o modificare genetica simultan la toate raseke de albine prin care recunoaste mirosul de om ca unul familiar "de.al casei" dar doar cind nu e alarma si nu se fac miscari bruste linga stup.
Ele ocolesc culoarea alba acreditindu.se ideea ca nu o percep clar afectindule vederea asa incit daca ele percep aura sfintilor luminoasa e posibil sa ii ocoleasca si sa atace pe ceilalti lipsiti de protectii divine la fel de numeroase.
E posibil ca revenirea fertilitatii sa dureze mai mult daca se suprapune peste o perioada de iarna cind albinele nu ies in frig.
Deci va mai dura citva pina la prezentarea lui Iisus.
Pina la prezentarea Sa gradual conducerea politica va fi cedata de autoritati lui Cineva insa fie inainte fie dupa versetul care ne indica un patronaj politic divin e Avdie 21. cu referire la situatia dificila din Israel de dupa urgie.
Evreilor li sa promis ca vine iar David el putind fi o reintrupare a lui David odata cu invierea mortilor sau un om la fel de bun patrot intuitiv si ingenios. Dar chiar si asa el se va supune lui Cineva si respectiv lui Iisus.

Alte contexte din.VT. care temporal par a indica prezenta lui Iisus inainte de implinirea semnelor venirii vizibila pt toti in afara de Is.41.25 si Is.50.8-11 nefiind destul de clar exorimate pt a indica identitatea lui Iisus prin expresii cum ar fi Serv Odrasla Fiul Omului sau Domnul dreptatii le.am considerat a face referire la actiunile vizibile ale lui Cineva .

Ceea ce repet inseamna ca Iisus cu noul nume desi vine pe nori nu vine din.cer ci pe cai aeriene din alta tara venind la locul prezentarii organizate in prezenta barbatilor in alb si transmisa in direct prin vazduhul rapirii in duh.

Ultima modificare de mihai33 (23/09/14 08:33)


22/09/14 14:10

   
Pagini: 1    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net