TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Probleme, idei, sfaturi utile/Retete culinare Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 30
Andreea
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06
aham..o sa o incerc maine..sa vad ce o sa-mi iasa..multumesc april ;)

_______________________________________
His grace is enough!

27/01/08 20:48

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

Andreea a scris:

aham..o sa o incerc maine..sa vad ce o sa-mi iasa..multumesc april ;)

Cu placere si pofta buna ;) .


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

27/01/08 20:51

   
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07

Magdy a scris:

Fac un chec cu visine!!!
Peste 20 de min il scot de la cuptor!! :) :)
Sunteti invitatii mei!!! :) ;)


Salivez Magdy,visinele sunt fructele mele preferate,insa...aici nu gasesc asa ceva,vazui intr-un ziar o reclama la gem de visine,o sa sun zilele astea,sa-mi comand,ca nu mai pot de pofta...stii tu de ce ;) Deci sper sa trec cu bine si de data aceasta,cum am trecut si data trecuta... ;) GBU :X :X


_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

28/01/08 05:34

   
Andreea
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06
april,crezi ca merg si capsunile din compot?ca nu am gasit la magazin.. :(

_______________________________________
His grace is enough!

28/01/08 12:18

   
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07
Draga mea,imi dau si eu parerea... cred ca nu ar merge,de-oarece sunt suculente,poti incerca,insa eu in locul tau as pune bucatele de ananas,sau kiwi,sau banane,si as folosi gelatina incolora.Depinde de ce fructe preferi.
Sau... Tot in pandispan,ai putea face o crema din frisca cu fructe asortate,ti-ar trebui cam 300 grame frisca in tort,si apoi l-ai putea orna dupa imaginatie,tot cu frisca,asta ti-ar mai lua vreo 500 de grame.Bineinteles sa nu uiti sa insiropezi pandispanul,in caz ca mergi pe varianta cu frisca.Cel mai simplu sirop,cam 60 mil apa,zahar 2-3 lingurite,si sucul de la o portocala,ii dai un clocot,si il lasi la racit.


_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

28/01/08 15:19

   
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07
TIRAMISU

Ai nevoie de piscoturi de sampanie,eu folosesc o punga si ceva mai mult de jumatate, de 500 de grame,cafea naturala,rece,5 cani (de preferat cu gust de Tiramisu).
Mixezi 8 galbenuse cu 8 linguri zahar,apoi adaugi pe rand 500 grame branza Mascarpone,500 grame crema de branza Filadelfia, si 750 grame frisca.
Inmoi partea fara zahar a piscotului in cafea,si o pui invers (adica cu partea trecuta prin cafea deasupra) pe platou,sau unde doresti sa aranjezi prajitura,si tot asa,pana pui un strat de piscoturi,unul de crema,unul de piscoturi,si unul de crema. Poti cerne cacao peste prajitura,sau razuiesti ciocolata,sau dupa imaginatie.Cacao mi se pare ca se potriveste cel mai bine. Mie din aceaste cantitati imi ies doua tavi,de 31/21 cm. Apoi dai prajitura la rece,pentru cateva ore.Este superdelicioasa.


_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

28/01/08 18:00

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

Andreea a scris:

april,crezi ca merg si capsunile din compot?ca nu am gasit la magazin.. :(

Cum a zis si Sarah, nici eu nu cred ca ar merge prea bine.

Am facut o data cu fructe rosii congelate, ca nu am gasit proaspete, si s-a inmuiat pandispanul cam mult dupa :P .

Poti incerca cu alte fructe : ananas, kiwi,sau banane (Sarah) si/sau struguri :) si cu alta gelatina ( nu rosie ) .


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

28/01/08 19:07

   
Andreea
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06
ok..m-ati ajutat mult..tocmai prepar..sper sa iasa ceva..apropo am luat fructe(banane,portocale etc) si gelatina incolora..ms April & Sarah ! :)

_______________________________________
His grace is enough!

28/01/08 20:15

   
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07
O sa iasa,sper sa ne arati produsul final ;) Spor la preparat!!!!

_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

28/01/08 20:39

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
MĂ OMORÂŢI CU ZILEEE!



28/01/08 21:14

Site web  
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Filip nu mai fa glume d'astea, ca eu chiar fac parte din experimentele culinare ale lu' sor'mea ... ale surorilor mele.

Sper doar ca pana se marita sa nu cad victima :D

Ultima modificare de Ste.fan (29/01/08 17:25)


29/01/08 17:25

   
Andreea
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06

Ste.fan a scris:

Sper doar ca pana se marita sa nu cad victima :D


aha..si cum e sa fii cobai? ;)


_______________________________________
His grace is enough!

29/01/08 19:27

   
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
x

Ultima modificare de Magdy (07/11/17 16:51)


29/01/08 19:42

   
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
x

Ultima modificare de Magdy (02/03/16 18:08)


30/01/08 20:14

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Eeeeee, la partea a treiaaa... Mniam mniam!

Da' auzi, macaralele or plutit în lapte? Sau ai pus numa' aşa, să ungă un pic la inimă. Că io cu lapte am mâncat numa' tăieţei, ca paste făinoase.

Da' când mai fac ai mei macarale cu brânză dulce mai pun un pic de mâstâlână, cred. Nu lapte. Şi, eventual câte odată nişte stafide.

Da' macaralele cel mai mult îmi plac cu brânză sărată şi nişte costiţă sau kaiser prăjit aşa, să lase un pic de ulei natural, şi amestecate ca să fie unse.

Of, că mi-am făcut gaură în stomah singur... :(


30/01/08 22:05

Site web  
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
x

Ultima modificare de Magdy (02/03/16 18:08)


30/01/08 22:50

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

Magdy a scris:

Sau dacă fierbi macaroanele,apoi le pui într-o tavă unsă cu unt,razi brânză sărată deasupra,amesteci cu smântână,iar deasupra pui două ouă bătute bine...le laşi la cuptor până prind crusta aceea deasupra;le serveşti calde! :)

Cum le amesteci cu smantana ? In tava ?


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

30/01/08 23:00

   
Sarah
membru

Locatie: Michigan
Inregistat: 08/03/07
Nu vreau sa ma bag peste Magdy,dar cam asa gusturi are si soata mea,numai ca mie nu-mi place smantana numai in salata de ciuperci,si atunci asa numa de gust,in rest poa sa nu existe.Mi-ai dat o idee Magdy,cu astea,mai ales ca un timp va fi acasa de-acum,si trebe zilnic sa gatesc :)
{creca inainte sa le pui in tava le amesteci cu smantana,si apoi razi branza si apoi pui ouale){cam la asta m-am gandit eu} :rolleyes:

Ultima modificare de Sarah (31/01/08 00:14)


_______________________________________
Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

31/01/08 00:13

   
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
x

Ultima modificare de Magdy (07/11/17 16:51)


31/01/08 10:40

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Ai mei ung tava înainte cu unt, şi apoi presară pesmet, ca să nu se prindă macaralele de tavă.

Ultima modificare de Filip. (31/01/08 11:03)


31/01/08 11:03

Site web  
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Şi eu fac aşa câteodată! :)

Ultima modificare de Magdy (06/07/13 13:24)


31/01/08 11:07

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Eh, acuma şi tu. Bărbaţii sunt cei mai buni. Punct!


Ultima modificare de Filip. (31/01/08 11:19)


31/01/08 11:17

Site web  
Andreea
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06
in legatura cu pesmetul...chiar daca e data tava mai intai cu unt,nu se prinde de tava in timp ce se coc "macaralele"?

_______________________________________
His grace is enough!

31/01/08 11:22

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Niet. Asta e partea mişto. Se prinde de macarale. Şi poţi să le scoţi uşor din tavă. Acuma însă depinde de cât de bine ungi tava cu unt înainte, respectiv de cât de fin e pesmetul. Ietîcî. Da' mie în general nu-mi prea place pesmetul pe macarale, aşa că, even if ai mei au o muncă uşoară la spălat tava după aia, eu nu prea mă delectez când îngurgitez partea crustei cu pesmet. De aia prefer macarale fierte, separat, apoi amestecate cu ceva brânză şi îuolicuţî di cîuăstiţî, şi şieva brânzîucî. Mnaim mniam maniam!

Ultima modificare de Filip. (31/01/08 11:32)


31/01/08 11:31

Site web  
Andreea
membru

Locatie: Cluj-Napoca
Inregistat: 16/08/06
ok..acum ii dau si eu dreptate lui Magdy..

_______________________________________
His grace is enough!

31/01/08 11:34

   
Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 30    



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net