TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Profetii despre zilele din urma Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
C4tal1n
membru

Locatie: Romania
Inregistat: 12/04/13
Atat in Biserica Ortodoxa cat si in Biserica Penticostala exista multe profetii despre sfarsitul zilelor in acest  topic as vrea sa discutam despre profetii de acest gen dand si exemple
Am sa incep eu cu cateva profetii ai unor mari oameni din Biserica Ortodoxa :Pr.Iustin Parvu care la moartea sa a spus ca mai sunt  12 luni de libertate si vine urgia link:http://saccsiv.wordpress.com/2013/07/05/profetia-parintelui-justin-parvu-mai-sunt-12-luni-de-libertate-si-vine-urgia/
si Pr Arsenie Boca care a avut mai multe profetii
link:http://www.razbointrucuvant.ro/2011/11/28/profetiile-parintelui-arsenie-boca-despre-romania-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-pe-urma-va-vor-cerne-%E2%80%9D/
Cred ca sunt si multe profetii de acest gen si in Biserica Penticostala pe care le putem discuta

Ultima modificare de C4tal1n (15/09/13 20:17)


_______________________________________
Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)

15/09/13 19:10

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
O profetie rusa spune ca pt crestinii din. Iudeea  locaşul sf e bis. Sf. Mormant  si va fi pustiit de revelion . O alta spune ca focul din jurul tari se refera la incendii petroliere jihadiste- gog'. Granitele vor fi inchise dat. starii de urgenta .

13/12/13 16:57

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Nefiind decit partial in tema cu profetiile penti pot spune doar ce am apucat sa vad aici in constanta.
Pe fond sint 3 abordari .unele raman anonime nefiind crezute sau ascultate fiind destinate cu precadere unui scop individual sau unui cerc restrins.
Altele ajung la mivelul conducerii fie locale fie nationale si ajung sa aibe o soarta in functie de credibilitatea lor ralortat la pjterea de a purta si la volumul de studiu si intelegere . Unele contin specifivatia ca ele sa nu fie dezvaluite colectivitatii decit im masura partiala la inceput ttrptat cu promisiunea dezvaluirii integrale abia odata sau on pteajma evenimentelor viitoare la care se refera .
Unele dinte acestea mai cu greutate contin si profetii intermediare fara importanta teologica fiind destinate demonstrarii caracterului profetic veritabil de fond .


20/01/14 22:02

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Daca esti numai partial in tema, nu pierzi nimic. Poti pierde insa daca nu esti in tema cu profetiile Bibliei.

Iar Biblia vorbeste despre zilele din urma foarte clar.


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

21/01/14 20:00

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
M.am referit la profetiile penti ..penti fiind prescurtarea de la penticostal deci profetii de la ei unele extrabiblice cu referire la tema echatologica ceva au venit dar la nivel de conducere pe oras fiind dezvaluite partial inca in curs iar la evsnimenfe vor fi puse serios in discutie dar penticistalii sa nu se laude si nici altii invers pt ca tot orasul cu mici exceptii a orimit aceste revelatii intro forma sau alta mai scurt sau mai complex  de la ortodoxie la islamdar deja sa anuntat ca doua rsmjri nu vor primi si anume martorii si mormonii.

22/01/14 22:51

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Inteleg ce zici. Acuma, daca profetiile sunt extrabiblice ce vrei sa zici prin asta? Ca sunt lucruri despre care nu vorbeste Biblia?
Pai, in primul rand nu au voie sa fie antibiblice, apoi, se se verifice cu implinirea lor si nu in ultimul rand, sa-si implineasca scopul de: zidire, sfatuire, mangaiere.
Cand vorbesti in acelasi context de islam, si de martorii lui Jehova si de mormoni, deja te intinzi prea mult. :D


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

25/01/14 22:22

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Desigur ca nu contrazic biblia ci arata cum trebuie intelese unele versete facindu.se alte interconexiuni.
Varianta revelatiei adventiste si.a demonstrat caracterul profetic prin implinirea ulterioara a unor parti din ea. Tot ea contine specificatia ca informatia interpretarii corecte nu va fi data la.mormoni si.nici la martori pe cind la alte denominatiuni da plus islamicilor pt ca si ei studiaza VT chiar daca secundar avind si ei unele profetii adevarat necoranice dar in scrierile traditiei Hadith care au legatura cu   interpretarea corecta.
Dealtfel un amanunt tine de atestarea prezentei ceasului Judecatii prin scoaterea Chivotului Legii din pestera unde a fost ascuns ca implinire a 2 Macab.2.4-8 .


01/02/14 09:50

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Interpretarea corecta combate insa unele parti din interpretarile azi uzuale in intreaga crestinatate.
In interpretarea corecta o seama de versete greu de patruns i-si gasesc rostul. Principala descoperire este faptul ca deja exista intrupate pe pamant doua veniri divine dintre care una e Iisus revenit care va mai ramane pina dupa urgie in anonimitate desi va fi anuntat ca fiind prezent de catre cealalta intrupare si anume Cel vechi de zile Dan.7.13 Domnul Dumnezeu Zah.14.1-8 Cineva tronul si izvorul din Apoc. care va iesi din snonimat inainte de pustiire razbii si urgie in ziua implinirii propovaduirii la toate neamurile din partea ingerului din Ap.14.6-7.


01/02/14 10:21

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Prima venire divina se va prezenta deasemenea ca fiind Savaot aka Duhul Sfint promis care nu ar trebui hulit. Desi pina la urgie din graba eroare si nestiinta f multi vor crede ca se confrunta cu proorocul mincis si fiara in conditiile in care de fapt ei vor fi trecut deja sub o forma discreta si dispersata in acei 7 imparati satrapi deja calcati ca pe noroi in ultima suta de ani . Au trecht deja

01/02/14 10:31

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
si cei doi martori in saci despre care stiu doar grecii atit conducere cit si ca popor crest iar in rest nu se spune pt ca acuzarea lor ca ar fi fiara si proorocul mincinos a provenit din conducerea bisericii locale. Dar profetia din Dan.8 despre imlaratul din Grecia se refera la o acuzare viitoare asa incit se va implini psalmul 2 si Zah.12.2-3 ps 110
avind legatura cu multe versete si contexte
Savaot e cel care contribuie la pustiirea locasului conf Dan.9.27 dar indirect iar legamintul se refera aici la convertiri minoritare.
Alte citeeva contexte Iez.5.8 Is.3.14


01/02/14 10:52

   
antonela
Moderator

Locatie: Romania
Inregistat: 02/11/05
mihai33, te rog sa nu postezi consecutiv.  Foloseste butonul "modificati", din dreapta jos, pentru a posta un singur mesaj.

Multumesc.


_______________________________________
Căci Tu eşti St├ónca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3

01/02/14 12:35

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
O alta carte profetica scrisa de un cercetator catolic este numita "Secretul de la Garabandal and Medjugorje'
Insa nu se limiteaza doar la mesajele semisecrete respective avind si o contributie revelata personala interpretari deasemenea personale etc.
Descrierea evenimentelor este formulata uneori intro terminologie derivata din vocabularul unora dintre profetii .
Ziua cu care incep evenimentele viitoare este numita ziua Penitentei (pocaintei) sau a Revelatiei ori a Avertismentului.
Aceasta revelatie este compusa din trei parti principale si una secundara.
Prima parte este o revelatie colectiva f scurta daruita tuturor oamenilor in stare sa judece atingind chiar si pe ceilalti care nu au inca maturitatea necesara.
Ea are un caracter justitiar in scopul trezirii constiintei. Vom simti ca sintem judecati de o instanta suprema nevazuta care ne face sa manifestam o.mare sibceritate soirituala incit la rindul nostru ne judecam cu aceeasi masura lucru care va face ca omul sa se simta vinovat si plin de regrete care vor apasa cu o greutate direct proportionala cu situatia din viata fiecaruia.
Apasarea va dura intreaga zi.
Al doilea element va fi vizibilitatea pe cer in diferite locuri ale lumii a cite unei cruci insa diferita ca implinire de crucea din ziua aratarii lui Iisus revenit.
Acest lucru are un dublu scop atit de a intari semnificatia revelatiei precedente cit si de a marturisi pe Iisus in ochii necredinciosilor si credinciosilor din alte religii.

Al treilea element va fi un mesaj de sorginte divina difuzat pe toate televiziunile intitulat Avertisment. Este un mesaj nou epifanic adresat atit omenirii ca intteg dar si fiecarei mari religii in parte. Este un mesaj de chemare catre calauzire sfintire si unitate in pace religioasa . Aduce unele observatii critice asupra unor lucruri dezvaluind totodata altele fie noi fie inca tainuite de catre detinatori. Este si avertisment pt ca anunta iminenta razboiului si a urgiei de care cel mai mult trebuie sa tina seama preotimea in privinta raportarii viitoare la intregul mesaj in fata propriilor enoriasi.

Eu as mai fi completat cu unele elemente insa e si asa destul de mult pt ochii credinciosilor.
Elementul secundar este tot spre credinta si marturisire si consta din implinirea identica a cite unei profetii de la Garabandal respectiv Medjugorje constind in aparitia in locurile indicate a cite unei sfere translucide cam de un.metru diametru dintrun material necunoscut care poate fi filmat si fotografiat dar nu poate fi distrus .

Apoi este prezentata reactia in lumea crestina privitor la toate aceste evenimente.
Cartea a fost de mai multe ori actualizata si compketata insa personal nu sint la curent cu noutatile pt ca nu am comandat cartea . Am cito aproape integral pe cind era aproape in intregime disponibila pe net. Autorul este teolog si se numeste Ronald Conte Jr.
Personal am gasit corespondente cu unele contexte profetice biblice cit si cu alte descoperiri si revelatii fie personale fie nu.

Din acest punct de vedere am realizat un studiu un material manuscris intro forma usor corectabila pe care l.am dat unui consilier de la adventusti ca sa il completeze si sa ii dea o forma mai rotunda incit sa poata fi publicata in format pe hirtie .
Deocamdata este pe finalizare si in studiu dimpreuna cu consilierii locali din mai multe denominatiuni crestina pe oras . Publicarea este decisa a fi realizata dupa inceperea evenimentelor lucru care ii va da o credibilitate sporita a ceea ce sa intimplat cit si asupra a ceea ce va mai urma.
Temporar am facut greseala sa public manuscrisul pe scribd si am observat ulterior ca a aparult in media electronica pe un blog o interpretare aproape identica  cu f mici diferente dar de esenta incit schimba in intregime directia mesajului principal.
Un element modificat combate unele versete profetice VT pretinzind ca raul supravietuieste urgiei justitiare a celor trei zile de intuneric care de fapt i.ar favoriza extinderea in lume incit versetul care spune "Cei care vor supravietui sfinti se vor numi" ar capata un sens peiorativ in sensul unor sfinti inchipuiti . Insa mai exista si alte versete   carora nu li se pot da o interpretare in acest sens fiind mult mai evidente.
Acum ma gindesc ca trebuia sa il fi lasat pe scribd macar sa se stie prin comparatie ca e plagiat.

Ultima modificare de mihai33 (21/02/14 13:23)


21/02/14 12:34

   
Pagini: 1    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net