|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
fluflu a scris:
rascumparata prin dragoste - francine rivers
o carte absolut fantastica.cred ca ocupa locul fruntas din top.v-as indemna sa o cititi cat mai repede pentru ca este atat de frumoasa si Domnul vorbeste atat de clar |
RainSong a scris:
Dupa parerea mea nu a fost asa de super de locul 1  |
eu am zis din punctul meu de vedere. nu-s eu mare cititoaare de carti si deci din cartile crestine citite, asta mi-a placut cel mai mult... mie! 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
04/02/08 11:31
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
april a scris:
Ti-as recomanda in schimb " Armaghedonul, petrolul su criza din Orientul mijlociu " de John F. Walvoord. |
o sa o citesc daca o gasesc prin biblioteca vreunui cunoscut mersi
Quo Vadis se incadreaza la literatura crestina ?ca am vorbit cu profa de romana mai demult ca si ea citise cartea si se lega de numele meu
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
14/02/08 20:03
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
RainSong a scris:
Quo Vadis se incadreaza la literatura crestina ?ca am vorbit cu profa de romana mai demult ca si ea citise cartea si se lega de numele meu |
E roman "laic", dar eu il consider "crestin" .
Citeste-l, merita .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/02/08 20:39
|
|
RainSong
membru
|
|
eu am vazut filmul ,si vara trecuta am inceput sa citesc cartea dar cum erau prea multe detalii si asteptam si alte carti ,m-am plictisit .Adica filmul a stricat tot farmecul cititului ,il voi citit la vara ca il au rudele mele
april a scris:
de fapt, printr-o carte m-am intors la Dumnezeu |
e de vreo 2 ani si ceva mesajul dar sunt tare curioasa care este cartea 
Ultima modificare de RainSong (16/02/08 20:30)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
16/02/08 20:27
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
e de vreo 2 ani si ceva mesajul dar sunt tare curioasa care este cartea  |
" 18, si nu e timp de pierdut ", de Marjorie Buckingham. E mai mult o carticica, decat o carte .
|
|
16/02/08 20:31
|
|
RainSong
membru
|
|
RainSong a scris:
il voi citi la vara ca il au rudele mele
|
o da ,mi-l aduce luni o colega ,ei i-a placut mult zicea [e vorba de Quo Vadis]
pe mine ma obsedeaza titlul cartii "murind pentru o inghititura" (azi am vazut-o la librarie , din nou) .Prima oara am citit "murind pentru o inghetata" 
|
|
14/03/08 21:18
|
|
fluflu
membru
|
|
imi puteti recomanda niste romane crestine?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
05/04/08 18:42
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
GENOVEVA un roman exceptiona...m-a intarit in credinta!
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
05/04/08 18:56
|
|
fluflu
membru
|
|
l-am citit pe acela a fost prima carte crestina citita de mine 
|
|
05/04/08 19:08
|
|
april
admin forum
|
|
Cred ca mai sunt cateva romane pe la subiectul asta .
|
|
05/04/08 23:26
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
va recomand si eu o carte ... Pollyana- secretul multumirii ... mie mi-a placut foarte mult aceasta carte... ai ce invata din aceasta carte... trebuie sa fii multumit cu ceea ce ai 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
08/04/08 13:38
|
|
davadr
membru
Inregistat: 05/03/08
|
|
april a scris:
Ti-as recomanda in schimb " Armaghedonul, petrolul su criza din Orientul mijlociu " de John F. Walvoord. |
RainSong a scris:
o sa o citesc daca o gasesc prin biblioteca vreunui cunoscut mersi |
Cartea "Armaghedonul" o am si o pot imprumuta celui ce o doreste spre citire.
|
|
08/05/08 10:48
|
|
RainSong
membru
|
|
multumesc ,dar stau foarte departe de tine .
|
|
08/05/08 11:02
|
|
davadr
membru
|
|
RainSong a scris:
multumesc ,dar stau foarte departe de tine . |
Intr-adevar tinutul ploilor vesele este atat de departe incat nici Armaghedonul nu va indrazni. Insa cartea poate ajunge la tine si in varianta digitala. Cere-ti si mai vedem ! 
david
|
|
08/05/08 17:33
|
|
fluflu
membru
|
|
carti in engleza se gasesc pe la noi?adica sa le comand de pe un site din Romania
|
|
29/06/08 23:08
|
|
davadr
membru
|
|
Nu prea gasesti carti in engleza de comandat in Romania. Cauti ceva anume poate te ajutam. Am in biblioteca peste 3000 de titluri. Sper ca in curand sa le pot face vizibile pe net. Ma gandesc chiar la o conventie la nivel national prin care schimbul de carte prin posta sa fie gratuit sau cel putin la un pret modic astfel incat sa se incurajeze circulatia cartii. Nu cred ca-i imposibil un astfel de lucru. Voi ce credeti ?
|
|
07/07/08 22:40
|
|
april
admin forum
|
|
davadr a scris:
Voi ce credeti ? |
Ca ai putea deschide un subiect nou cu tema asta .
|
|
07/07/08 22:41
|
|
fluflu
membru
|
|
am nevoie de o carte. Se numeste 'campul de Lupta al Mintii ( battlefield of the Mind) de Joyce Meyer. Mama a primit-o in biserica, se distribuiau lamai multi. Si acum mai vrea un exemplar pentru nu-stiu-cine.Din pacata pe prima pagina scrie asa :aceasta carte nu este destinata vanzarii/revanzarii. Am cautat pe net si nu am gasit. Ce mai pot face?
|
|
07/07/08 22:46
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
Ce mai pot face? |
vezi daca nu e scrisa vreo adresa pe coperta cartii sau in interior, de unde s-o poti cere .
|
|
08/07/08 06:09
|
|
davadr
membru
|
|
fluflu a scris:
am nevoie de o carte. Se numeste 'campul de Lupta al Mintii ( battlefield of the Mind) de Joyce Meyer. Mama a primit-o in biserica, se distribuiau lamai multi. Si acum mai vrea un exemplar pentru nu-stiu-cine.Din pacata pe prima pagina scrie asa :aceasta carte nu este destinata vanzarii/revanzarii. Am cautat pe net si nu am gasit. Ce mai pot face? |
Buna stai in RO ? PEntru ca daca esti in strainatate iti pot da zeci de adrese de unde poti procura cartea. Autoarea cartii este o persoana remarcabila. Mie im place o alta carte scrisa de ea Me and my big mouth. Fara a fi misogin doamna asta pune puncul pe I.  Meyer este varianta feminina a lui Neil Anderson cel ce a scris "Biruinta asupra intunericului".
|
|
08/07/08 14:19
|
|
davadr
membru
|
|
Revin cu detalii privitoate ca cartea "Campul de lupta al mintii"; sub acest titlu a aparut in limba romana. Nu mai este pe stocul celor de la Alfa si Omega. Intr-adevar cartea s-a distribuit gratuit si in RO. Accesati aici si apoi cereti sa fiti anuntati cand se reediteaza. http://www.alfanet.ro/proiecte/?pag=joyce_meyer
|
|
08/07/08 14:41
|
|
fluflu
membru
|
|
ok.multumesc (si da ,sunt din Romania)
|
|
08/07/08 22:29
|
|
fluflu
membru
|
|
am primit raspuns de la ei, si imi trimit un exemplar multumesc inca o data
|
|
09/07/08 13:10
|
|
alex:)
membru
Inregistat: 28/10/06
|
|
O carte care imi place este "Imparatia cultelor eretice" scrisa de Walter Martin.Din cate stiu carte nu prea se gaseste....dar cred ca merita sa o cautati.In ea sunt analizate cele mai raspandite sisteme contemporane de cult eretic.Este foarte folositoare.
_______________________________________ "M-am plans ca nu aveam incaltaminte pana cand am intalnit un om care nu avea picioare"-un vechi proverb indian
|
|
10/07/08 01:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|