|
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Citesc acum o carte de Ligia Seman pe care vreau sa v-o recomand si voua, mai ales fetelor. Se numeste: Domnind peste imprejurarile vietii: un studiu devotional despre valoare, putere, scop si psihoterapie feminina. Cartea a aparut la Editura Cetate Deva, 2006. "Cartea demonstreaza ca fiecare femeie are un rol binedeterminat de Dumnezeu in familia ei, in viata Bisericii si in societate."
|
|
22/01/07 21:49
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Recomand tuturor cartea Daca poporul Meu se va ruga de Randy Maxwell...o carte exceptionala...cate poate face rugaciunea... A.W.Tozer spunea ca "secretul crestinilor biruitori a fost acela ca ei au fost "nebuni" dupa Isus." Suntem noi "nebuni" dupa Isus in rugaciune? Matthew Henry: "atunci cand Dumnezeu intentioneaza Sa-si reverse indurarea peste poporul Sau, El este cel dintai care ii cheama la rugaciune." Adevarata rugaciune e un mod de a-l strange la piept pe Mantuitor. Cititi cartea aceasta si aplicati-o ! Merita!!!!!!
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
10/02/07 10:02
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
acum citesc "Adio amoruri" (voi m-ati corupt) si "Cei mai fericiti oameni de pe pamant " 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
18/04/07 19:36
|
|
Adela
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Imi place foarte multe sa citesc si in ultimul timp am citit niste carti crestine superbe.m-am gandit sa scriu aici o lista cu unele carti care mie mi-au placut in mod deosebit si le recomand cu caldura tuturor. Refugiul-Corrie Ten Boom Am indraznit sa-i spun Tata-Bilquis Sheikh si Richard Schneider Tradare-Stan Telchin Rascumparata prin iubire-Francine Rivers seria Invaluiti in iubire- Janette Oke In asteptarea diminetii-Karen Kingsbury Crucea si pumnalul-David Wilkerson Adio amoruri si Prada ispitei-Joshua Harris toate cartile scrise de Kristina Roy Cand Dumnezeu iti scrie povestea de dragoste-Eric si Leslie Ludy Dulcele sarut al singuratatii-Vladimir Pustan Secrete-Robin Jones Gunn Cand cerul plange-Ted Dekker Debora Doroteea Genoveva Suzana toate patru scrise de Marjorie Buckingham Irina-Hermann Hartfield Secretul multumirii-Harriet Lummis Smith Yoneki,fiica fericirii-Yonelo Tahara & Bernard Palmer Aprinzatorul de felinare-Maria S. Cummins In lumea larga- Susan Warner Pasi sper cer-Elizabeth Prentiss Promisiunea unui tata-Donna Lynn Hess Rahela-Agnes Scott-Kent Crucea inca este mai tare decat pumnalul-Don Wilkerson cartile scrise de Joni Eareckson Tada pt fete recomand si Little women-Luisa May Alcott; seria "Anne of Green Gables"-Lucy Maud Montgomery,A little princess-Frances Hodgson Burnett urmatoarele carti de pe lista mea sunt cele de Richard Wurmbrand si Elizabeth Elliot("Pasiune si puritate" in special)
|
|
20/05/07 01:14
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
"Despre harul lui Dumnezeu" - de Fritz Berger
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
28/05/07 00:59
|
|
RainSong
membru
|
|
incep sa citesc Quo Vadis ... sa vad daca imi ajunge timpu sa o gat ca nu ii a mea 0_o
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/07/07 11:17
|
|
OchiiCatreCer
membru
Inregistat: 28/08/07
|
|
...(scz daca o sa rep cartile,dar nun am apucat sa citesc paginile decat ff putin) "URMARITI SFINTENIA"-Jerry Bridges(chiar mi-a raspuns direct la intrebarile cu care ma confruntam) "ALERGAREA DUPA DZEU"-Tommy Tenney(ahiat m-a motivat sa alerg mai mult dupa El) "SCRISORILE LUI ZGANDARILA"-C.SLewis-(,modul in care un demon lucreaza la mintea umana..) "FUNIILE DRAGOSTEI"-Ligia Seman..poate e mai mult un pic d fete...dar apio situatia se sch...si povesteste despre persecutia psj in tmp comunismului(e faina rau d tot:)
_______________________________________ never,never,never give up! 
|
|
30/08/07 22:07
|
|
RainSong
membru
|
|
x
Ultima modificare de RainSong (03/02/08 22:11)
|
|
01/09/07 19:33
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
tocmai mi-am adus aminte, citind, k am cartea genoveva imprumutata.cred k de nu vedeam...ramaneam de tot fara ea.trebuie neaparat sa o cer inapoi k e chiar f frumoasa.
mi-a placut mult si 'when god write's your love story' - abia d cateva luni am decoperit k este si in romana si tot ma gandesc sa o iau d p net d la kerigma si nu apuc:|
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/09/07 20:11
|
|
cazacika
membru
Inregistat: 22/04/07
|
|
Am citit foarte multa literatura crestina, de aceea as dori sa recomand si eu citeva din aceste carti: Umblarea cu Dumnezeu,in unire cu Domnul Isus Cristos, sub calauzirea Duhului Sfant,-Iosif Ton, cred ca aceasta este a doua carte dupa biblie pe care trebuie sa o citeasca un crestin, Factorul rugaciune-Sammy Tippet Domnind peste imprejurarile vietii, Handicapul constiintei, si Funiile dragostei de Ligia Seman, Cristina Roy - am citit 13 din ele cel mai mult mi-a placut Pentru un mare pret, Camasa lui Hristos-Loyd Douglas, Cetatea Blestemata, In desert-D.Alcock, Felinarul lui Trica,-Helene Sehauf, Moartea unui guru,-Maharaj, pentru cine e interesat de hinduism, Doroteea,Genoveva si Suzana de Marjorie Buckingham Que vadis - un roman crestin care a luat premiul nobel;) Secrete-Robin Jones Gunn Rahela-Agnes Scott-Kent Crucea si pumnalul si Crucea inca este mai tare decat pumnalul de Don Wilkerson Am indraznit sa-i spun Tata-Bilquis Sheikh si Richard Schneider, Urme in zapada, Ultima sansa, Fratiorul, Hamid si Chinza, dar nu imi amintesc autorul caci nu le mai am acum. pentru tineri: -visul familiei de Viorel Iuga, -m-am casatorit cu tine, -ce ne spune biblia despre? -ce are de facut o fata, -casatorie implinire sau frustrare? -scoala casatoriei, si multe altele. Daca intr-adevar cineva doreste sa citeasca literatura crestina, atunci cred ca isi da seama ca nu se poate scuza ca nu exista indeajusns...
_______________________________________ Alege ceea ce iubesti, caci mai apoi va trebui sa iubesti ce ai ales!!!
|
|
09/11/07 03:59
|
|
fluflu
membru
|
|
as dori si eu sa ii fac cadou (de Craciun) mamei mele o carte .In curand voi face o comanda pe internet ca oricum vreau o carte pentru mine si ma gandeam ca ar fi o ocazie exceptionala sa ii iau si ei una.Imi puteti recomanda ceva interesant?sa nu fie romane...si hmm cum sa explic..ceva de viata crestina.
Ultima modificare de fluflu (21/11/07 21:22)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/11/07 21:20
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
|
21/11/07 21:40
|
|
fluflu
membru
|
|
mersi april. 'ce se intampla...' a citit-o deja. 
|
|
22/11/07 17:21
|
|
fluflu
membru
|
|
april, am vazut ca este si carte 'eu,barbatul' ...si de acelasi autor oare merg mana-n-mana? ca ar fi super ... 
Ultima modificare de fluflu (23/11/07 20:06)
|
|
23/11/07 20:05
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
april, am vazut ca este si carte 'eu,barbatul' ...si de acelasi autor oare merg mana-n-mana? ca ar fi super ...  |
Merg, merg,( sunt impreuna ) dar poate "eu, Barbatul" pentru tata .
Mie mi-a placut "eu, Femeia" ,totusi, mai mult .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/11/07 20:23
|
|
fluflu
membru
|
|
deci ai citit si 'eu,barbatul'? merge pentru un tata care... nu prea le are cu astea ...mai exact inca nu s-a intors la Domnul, dar asa la rugamintea mamei mai vine la biserica din cand in cand, si stie cam cum stau lucrurile desi are fixurile lui...
|
|
23/11/07 21:31
|
|
fluflu
membru
|
|
pana la urma i-am luatmamei mele 'eu, femeia' s-a bucurat mult.
eu mi-amcumparat 'cand povetsea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu' - in limba romana.o citisem in engleza dar acuma am luat-o si in romana 
|
|
28/12/07 14:41
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Astazi am intrat intr-o librarie crestina ... si am pus mana pe mai multe carti ... insa pana la urma am cumparat una singura ... Har ascuns de Jerry Sittser....
"Mai devreme sau mai tarziu, toti suferim pierderi in viata, intr-o masura mai mica sau mai mare, pe neasteptate sau in timp, ascunse de ochii celorlalti sau in vazul tuturor. Pierderea e o parte a vietii intocmai ca nasterea, caci pe cat de sigur e ca venim in aceasta lume, pe-atat e de sigur ca vom avea parte de pierderi inainte de a o parasi. Cartea de fata demonstreaza cum se poate trai cu pierderea, cum ne putem dezvolta sufleteste prin ea, chiar daca traim inca sub povara ei." Jerry Sittser
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
03/01/08 19:00
|
|
fluflu
membru
|
|
rascumparata prin dragoste - francine rivers
o carte absolut fantastica.cred ca ocupa locul fruntas din top.v-as indemna sa o cititi cat mai repede pentru ca este atat de frumoasa si Domnul vorbeste atat de clar
|
|
06/01/08 22:36
|
|
LuvLi
membru
Inregistat: 07/01/08
|
|
c parere aveti totusi despre cartile de filozofie?merita ele citite??bine,putin sa-ti faci o parere,dar mai mult?am o prietena,e la filologie,si are de citit multe carti de genu.....si astfel a cam "asimilat" teoriile....mai avem noi discutii pe tema lui D-zeu,mai ales k eu nus d parerea ei,ea tot argumenteaza cu teoriile ei,si astfel ii numeste ignoranti pe cei ce nu "cauta" adevarul ca ea......pt my singurul adevar e Biblia,nu neaparat teoriile,filozofiile nu sunt benefice,dar eu le consider mai mult opiniile si gandurile doar a unor oameni,nu trebuie sa le acordam o prea mare insemnatate,,,a da, se numeste ateista,,,as vrea sa creada si ea in Isus....sorry,am deviat un pic de la subiect....carte pe care o citesc acum?"o viata sub semnul slijirii"despre marius gorgea..mai trebuie sa mai citesc si eu ceva....poate un pic de filozofie,sa nu mai fiu asa de ignoranta:))GBU
Ultima modificare de LuvLi (08/01/08 20:17)
_______________________________________ Increde-te in Domnul din toata inima si nu te bizui pe intelepciunea ta..... )
|
|
07/01/08 22:14
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
luvli... vezi ca faci greseli de scriere mari ... asta e al doilea mesaj pe care il citesc si cred ca e rusinos cu atatea greseli ... apropo nu imi spune ca din graba ca nu pot sa cred ... iti dau un sfat : cand citesti carti vezi si tu cum se scriu cuvintele ... nu e asa greu ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
08/01/08 12:15
|
|
LuvLi
membru
Inregistat: 07/01/08
|
|
vai romana asta,mi-a cam fost foame:D,Nu mai critica atata sa nu fi criticat,ce mai conteaza akum??mersi de sfat:P
_______________________________________ Increde-te in Domnul din toata inima si nu te bizui pe intelepciunea ta..... )
|
|
08/01/08 20:20
|
|
RainSong
membru
|
|
fluflu a scris:
rascumparata prin dragoste - francine rivers
o carte absolut fantastica.cred ca ocupa locul fruntas din top.v-as indemna sa o cititi cat mai repede pentru ca este atat de frumoasa si Domnul vorbeste atat de clar |
Dupa parerea mea nu a fost asa de super de locul 1 
ma intereseaza daca a citit careva Apocalipsa de W. Kelly .As vrea sa o citesc dar nu stiu daca se merita si daca e corecta cartea ca dupaia imi umplu capu cu prostii 
|
|
03/02/08 22:14
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
ma intereseaza daca a citit careva Apocalipsa de W. Kelly .As vrea sa o citesc dar nu stiu daca se merita si daca e corecta cartea ca dupaia imi umplu capu cu prostii  |
S-ar putea s-o fi citit eu, dar daca nici nu mai tin minte, e clar cu cat am ramas din ea , adica cu ... nimic . Dar e posibil si sa-mi fi spus ceva ce stiam deja, nu neaparat sa nu fie buna.
Ti-as recomanda in schimb " Armaghedonul, petrolul su criza din Orientul mijlociu " de John F. Walvoord.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/02/08 23:21
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|