|
|
|
manu_seria
membru
Inregistat: 04/12/05
|
|
Ma intrebam unde gasesc, daca este, un meniu de cautare... daca vreau sa caut rapid un topic, un articol, un mesaj etc. De ex sa zicem Timpul Potrivit daca pot cauta printr'un fel de search sau altceva.
Ps.bine ca am revenit la normal cu albastrul. Oricum din partea mea sunt binevenite astfel de actiuni cum a fost asta in sprijinul anumitor asociatii de genul celor care lupta impotriva cancerului la san.
_______________________________________ Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu. Incearca lucruri mari pentru Dumnezeu! (Hudson Taylor)
|
|
01/11/06 11:04
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Forum | Lista utilizatorilor | Reguli | Cautare | Profil | ....
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/11/06 14:14
|
|
manu_seria
membru
Inregistat: 04/12/05
|
|
multumesc mult
_______________________________________ Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu. Incearca lucruri mari pentru Dumnezeu! (Hudson Taylor)
|
|
01/11/06 19:37
|
|
Inregistat: 13/08/06
|
|
sunt foarte, foarte, foarte putine smileys. nu s-ar putea face ceva?
_______________________________________ alterity
|
|
05/12/06 21:27
|
|
april
admin forum
|
|
alter a scris:
sunt foarte, foarte, foarte putine smileys. nu s-ar putea face ceva? |
Vrei sa zambesti mai mult ?
m3diator, vrem mai multe smileys .
|
|
05/12/06 23:12
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Da,chiar ca e nevoie de mai multe smileys
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
14/12/06 09:31
|
|
april
admin forum
|
|
Si sugestia si/ sau propunerea, sharapovna ?
1. Tu esti mai noua aici si nu cunosti ceilalti membri cum ii cunoastem noi, ca sa stii ce posteaza , unde posteaza si cum posteaza unii. 2. Exista topicuri si subiecte, ca sa se discute despre ce scrie in titlurile lor, nu despre cate in luna si in stele. 3. Poti fi la subiect si cu o maxima postata undeva, dar poti scrie si ceva , cu cuvintele tale, pe langa maxima respectiva, in legatura cu tema subiectului respectiv, nu ? Daca scrii doar maxime, atunci le poti scrie direct la topicul despre maxime... 4. Nu cred ca a intervenit cineva chiar asa de dur cum a aparut un mesaj off-topic. Nu suntem exagerati. Dar cand sunt deja 3, atunci ce propui sa facem ? Sa lasam discutia sa mearga inainte? De la un singur mesaj off-topic ( mai ales cand e vorba de o intrebare) se poate ajunge la o pagina intreaga de off-topicuri [ cand cel/cei intrebat(i) incearca sa raspunda si mai intervin si altii in discutie, fara sa citeasca titlul subiectului respectiv]. Sa le lasam ? Si sunt membri care "recidiveaza" cand e vorba de mesaje off-topic si mai ales de mesaje personale. Si apropos de mesajele personale: intrebari de genul "de unde esti" ( cand este scrisa uneori chiar sub numele userului ...locatia ) ...exista cateva subiecte unde se poate discuta liber si asa, in cazul ca nu se stie/poate/vrea folosi mesajul privat, e-mail-ul sau chiar messenger-ul.
|
|
14/12/06 12:08
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
mie nu imi place culoarea verde de sus ... ar fi mai fain sa fie un verde mai crud ,ca iarba proaspata
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/07/07 23:16
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
ca avatarul nostru?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
17/07/07 23:24
|
|
RainSong
membru
|
|
da ,exact ca si iarba din avataru lui beni ar da un aer mai tineresc ,asa pare o iarba uscata si ... ii naspa 0_o
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/07/07 23:27
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
mie nu imi place culoarea verde de sus ... ar fi mai fain sa fie un verde mai crud ,ca iarba proaspata |
Culoarea a fost schimbata de mai multe ori. Si va mai fi cu siguranta schimbata. Sper ca in curand .
|
|
17/07/07 23:52
|
|
Joseph7
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
De ce trebuie schimbata? Mie imi place verdele care este acum.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
18/07/07 01:05
|
|
RainSong
membru
|
|
hai ma joseph ,renunta si tu acu pt mine oricum daca o schimbati sa anuntati ca nu o sa ma prind apropo ,aseara io vedeam altfel verdele 0_o
|
|
18/07/07 10:35
|
|
Joseph7
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
Ca si cum eu am puterea de a decide in aceasta privinta .
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
18/07/07 19:45
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si eu sunt 'pentru' la faza cu smiley-urile
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/10/07 17:57
|
|
mihaella
+
Inregistat: 04/07/07
|
|
Daca sunteti de acord mi-ar placea sa fie si o sectiune cu poze.. de exemplu Sarah, Magdy si altii care au copilasi sa posteze acolo sau chiar poze personale.
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
12/10/07 19:16
|
|
april
admin forum
|
|
Propune tu .
Un eventual titlu: Poze de familie , sau Pozele noastre, sau... .
|
|
12/10/07 20:04
|
|
fluflu
membru
|
|
sau...poze preferate!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
12/10/07 20:22
|
|
RainSong
membru
|
|
nu puteti sa faceti ca in momentul in care primesti un pm sa fi avertizat cu un mail ? nu mai stiu exact ,dar parca si aici era asa inainte ,primeai un mail cand aveau un pm nou ... ca mie mi se intampla sa vad un pm dua o groaza de timp de cand l-am primit ,cel putin o saptamana
|
|
06/11/07 18:55
|
|
april
admin forum
|
|
Nu tine de forum pm-ul :P . .
Nu cred ca merge, dar voi mai intreba o data.
As avea o solutie pentru tine : verifica-ti pm-urile cel putin o data pe zi .
|
|
06/11/07 20:24
|
|
fluflu
membru
|
|
a inceput sa ninga. si...cautam in forum unde sa-mi exprim bucuria si...nu am gasit ideea mea e urmatoarea:am putea face un topic despre bucuriile nostre. ce ziceti?
|
|
12/11/07 18:27
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
a inceput sa ninga. si...cautam in forum unde sa-mi exprim bucuria si...nu am gasit ideea mea e urmatoarea:am putea face un topic despre bucuriile nostre. ce ziceti? |
Fa-l tu . Eventual la Despre si pentru noi .
|
|
12/11/07 20:16
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Dragi programatori ai forumului.
VĂ ROOOG, VĂ IMPLOOOR, VĂ CONJUUUUR să băgaţi un mesaj de testare la ştergerea mesajelor private. Adică ceva care să ceară confirmarea ştergerii. Că de nu ştiu câte ori până acuma am şters mesajele private care-mi erau adresate, fără posibilitatea de a face nimic altceva decât a zice un "uuuups!", şi alte cuvinte care nu pot fi repetate pe aici pe forum...
Io sunt aşa de obişnuit să apăs butoane cu mouse-ul, încât nu mă gândesc să pentru citirea mesajului trebuie să apăs pe titlul lui, ci apăs pe primul buton care-l nimeresc. Şi cum primul, unicul şi singurul buton de acolo e de ştergere, vă daţi seama ce dezastre îmi produc.
Când şterg altceva de pe aici de pe forum mi se cere să confirm. Nu s-ar putea face ceva şi în cazul ştergerii mesajelor private?
Vă roooog! Plătesc bine! Că dacă nu-s capabil să mă controlez, trebe să plătesc. Asta e!
Ultima modificare de Filip. (06/12/07 13:40)
|
|
06/12/07 13:35
|
|
april
admin forum
|
|
Si eu am sters cateva mesaje asa
Am dat click si duse au fost.
Ar fi bun si un e-mail de atentionare cand sunt mesaje private noi . Ce ziceti ?
|
|
06/12/07 20:53
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|