|
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
april a scris:
Ne-am gandit la un nou topic, |
Cine este reprezentat de acest "ne-am gândit"? Cine ţine respectivul studiu?
Cred că nu ar fi nimeni împotrivă să citească ceva în plus. Deşi... cum ar fi un studiu biblic pe forum? Cum s-ar preta la formatul de forum? Apare doar ca articol şi comentarii? Ăla e blog.
|
|
30/07/06 16:17
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Hm..ar fi mai multe de spus...ne-am gandit sa facem topicul si sa fie ca o discutie... sa postam ganduri referitoare la subiectele respective...adica sa participe toti.
Ultima modificare de april (30/07/06 17:16)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/07/06 16:20
|
|
filip
membru
|
|
Păi cam asta se face şi acum. Sau nu? Cred că se poate deschide simplu un topic de genul "ce părere aveţi despre avraam", sau "de ce e avraam părintele credinţei", sau "când a apărut punctuaţia în biblie" sau alte chestii dinastea.
|
|
31/07/06 13:52
|
|
april
admin forum
|
|
Nu-mi dau seama de "tonul" mesajului tau, Filip...sa te citez: "cand a aparut punctuatia in biblie"?
Daca tu asta crezi ca se face si acum... E vorba de topicuri, nu de subiecte. In cadrul topicurilor se propun subiectele.
Sa incerc sa explic: topic nou: Studiu biblic: cartile Bibliei. Sunt 66. Se pot propune pe rand, si putem discuta despre ele: aparitie, autor, tematica, etc, etc...cred ca sunt destule persoane pe forum capabile sa contribuie la asta, nu numai sa citeasca. Si pentru ca sunt deja 66 de posibile subiecte la acest posibil topic, era o idee pt un alt nou topic : Studiu biblic (ll): Personajele Bibliei. Sunt destule si cred ca putem invata multe din viata lor.
Ma gandeam ca Biblia ar trebui sa fie o prioritate in viata nostra, si ca ar fi interesant de discutat mai in detaliu despre Ea. Dar daca nu se arata interes....sa mai comentez oare?
Ultima modificare de april (04/08/06 22:01)
|
|
31/07/06 14:15
|
|
filip
membru
|
|
Ortografia greşită se datorează grabei. N-am avut nici un ton.
Ideea e că poţi propune orice subiect doreşti. La studiu biblic n-o să prea găseşti entuziasm. Dacă vrei entuziasm bagă ceva de prietenie băieţi fete, căsătorie şi alte dinastea. Poţi să observi şi singură că statistic acestea sunt cele mai căutate lucruri. Dacă te tentează studiu biblic pe alte teme, orice altceva decât astea, dă-i drumul. O să ai câţiva participanţi. Sau poate nici unul. Dar nu te aştepta la mase largi.
Nu mai tot cere atâtea păreri, ci lansează subiectele. Eu unul mă ofer să mă agăţ pe la ele când mă trage inima. Dar nu mă agit să le deschid eu pentru că în primul rând ideea nu mi-a aparţinut, iar în al doilea rând nu prea am chef în perioada asta de nimic.
Ai tot încercat pe aici marea cu degetul. Dă-i drumul şi înnoată, chiar dacă nu vine nimeni după tine. Tu fă ce-ţi pune Domnul pe inimă, dacă Domnul îţi pune. Şi ce-o fi mai departe e în mâna Lui.
|
|
31/07/06 22:34
|
|
april
admin forum
|
|
Eu le-as fi lansat, dar nu depindea de mine...altcineva a mai vrut alte pareri si reactii 
Multumesc 
Ultima modificare de april (31/07/06 22:38)
|
|
31/07/06 22:37
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Lupea_Filip a scris:
Tu fă ce-ţi pune Domnul pe inimă, dacă Domnul îţi pune. Şi ce-o fi mai departe e în mâna Lui. |
Apropo de: "fa ce-ti pune Domnul pe inima" atunci cand am inceput sa scriu experientele mele cu Dumnezeu pe forum, din culise s-a auzit: super-spirituala se da mare si lucruri de genul asta. Am vrut sa renunt sa mai scriu pe forum, dar am decis ca atata vreme cat voi trai voi spune minunile pe care Dumnezeu le face in fiecare zi in viata mea si lectiile pe care El ma invata. Daca Dumnezeu este pentru mine cine va putea fi impotriva mea?
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
01/08/06 04:32
|
|
april
admin forum
|
|
Larisa, poate ne spui si parerea ta referitor la ce am propus eu . Ai fi interesata?
|
|
04/08/06 22:21
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Eu cred ca am invata multe lucruri bune de la inaintasii nostri.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
05/08/06 01:29
|
|
Shilo
membru
Inregistat: 24/10/05
|
|
O intrebare, Cum se face "Preview" la un mesaj ?
|
|
13/08/06 10:26
|
|
april
admin forum
|
|
Shilo a scris:
O intrebare, Cum se face "Preview" la un mesaj ? |
Din cate stiu eu, nu se face.
P.S. Daca tot ai postat aici, puteai sa-ti spui si parerea referitor la ce s-a propus 
|
|
13/08/06 10:43
|
|
Shilo
membru
Inregistat: 24/10/05
|
|
Sunt de acord cu ce s-a propus. O sa scriu cu mare placere la Studiu Biblic. Cred ca e nevoie de Studiu Biblic si de discutii constructive pe diverse teme si doctrine biblice.
Ultima modificare de Shilo (13/08/06 20:40)
|
|
13/08/06 20:28
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
si eu sunt de acord la ceea ce s-a propus,asa putem invata mai multe despre Biblie 
|
|
14/08/06 16:55
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
ar fi o idee binevenita, cred ca avem multe de invatat unii de la altii, si in special de al Dumnezeu, prin scriptura, asa ca sunt pentru studiu biblic
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
27/08/06 14:44
|
|
filip
membru
|
|
Aş avea şi eu o sugestie. Să ne apucăm să discutăm undeva despre controverse textuale din Biblie. Eu am răspuns de curând la o astfel de întrebare, şi am mai răspuns şi în altă parte to aici pe forum, dar nu sunt satisfăcut de răspunsurile mele. Aş vrea să dezbat problemele astea undeva aici pe forum, dar ele ar însemna postări cam lungi uneori şi aş sugera câte un topic separat pentru fiecare controversă. Deci... necesitate de spaţiu.
Ce păreri aveţi? La ce categorie s-ar încadra mai bine? Eu aş zice la Biblia şi cărţile Bibliei.
Aştept sugestii sau încurajări.
P.S. Ar fi vorba strict de textul Bibliei. Dacă ce scrie în ea se contrazice sau nu, este veridic sau nu, etc. Nu s-ar discuta probleme doctrinare. Sper. Alea se discută în alte părţi.
|
|
03/10/06 16:47
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Păi, dacă vrei topicuri separate pentru fiecare subiect, ceea ce eu văd ca fiind şi normal, cred că ar fi bine să facem o nouă categorie. M3diator... ce spui?
|
|
03/10/06 16:55
|
|
april
admin forum
|
|
Eu zic sa lasam Biblia si cartile Bibliei asa cum sunt. Putem discuta despre toate cele 66 de carti, si asa ar fi destule subiecte la topicul respectiv.
Poate sa fie creat un topic nou. Cum ar suna "Apologetica" ? Sau lasam doar "Cartile Bibliei" acolo si numim topicul cel nou "Biblia"...
Numai ca ar trebui si un moderator. Si daca este atat de preocupat de subiectele respective, eu l-as propune pe Filip .
Ce spuneti ?
Ultima modificare de april (03/10/06 19:39)
|
|
03/10/06 19:36
|
|
filip
membru
|
|
:b
Chiar aşa de preocupat nu sunt... 
|
|
03/10/06 21:01
|
|
april
admin forum
|
|
Lupea_Filip a scris:
Chiar aşa de preocupat nu sunt...  |
Lasa, lasa ... te poti preocupa si ocupa .
Alt posibil nume: Studiu biblic ... .
|
|
03/10/06 21:15
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Lupea_Filip a scris:
Chiar aşa de preocupat nu sunt...  |
:-w ...
|
|
03/10/06 23:31
|
|
filip
membru
|
|
Măi fraţilor, ce se-ntâmplă?!?!
De când cu rozul ăsta pe prima pagină simt că intru în căsuţa Barbie...

Ultima modificare de Lupea_Filip (05/10/06 10:38)
|
|
05/10/06 10:38
|
|
Ste.fan
membru
|
|
acum am vazut si eu! imi place ... e fain, dar mai este mult de lucru pentru a il face profi! 
Ultima modificare de Seraphim (05/10/06 11:17)
|
|
05/10/06 11:16
|
|
filip
membru
|
|
Părerea mea?
BEUARH!
Pe bune. Iau o pauză până se revine la culori mai normale...
|
|
05/10/06 13:01
|
|
april
admin forum
|
|
Lupea_Filip a scris:
Părerea mea?
BEUARH!
Pe bune. Iau o pauză până se revine la culori mai normale... |
Filip, o sugestie : intra direct pe forum. Aici e albastru, nu roz :
http://www.tanarcrestin.net/forum/index.php
|
|
05/10/06 13:46
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
si io care credeam ca nu vad bine :P
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
05/10/06 17:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|