TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Idei pentru forum Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 16
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
posteze

07/01/06 02:30

Site web  
filip
membru

fiecare

07/01/06 02:31

Site web  
filip
membru

cum

07/01/06 02:31

Site web  
filip
membru

şi

07/01/06 02:32

Site web  
filip
membru

cât

07/01/06 02:32

Site web  
filip
membru

vrea!

07/01/06 02:33

Site web  
filip
membru

Mamăă ce de punctee am făăcuuut!
:D:D:D:D

07/01/06 02:33

Site web  
doitili
membru

Inregistat: 23/10/05

Eu propun sa se stearga toate mesajele care contin mai putin de 5 cuvinte...:D , ca sa nu fie asa usor de ajuns la standardele astea "inalte" care au fost stabilite!!

totusi de ce atata bataie pe puncte? ce se castiga sau ce se pierde?

Ultima modificare de doitili (07/01/06 10:58)

07/01/06 10:57

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Offff. Nu e vorba de puncte. Am adaugat treaba cu punctele ca sa nu fiu off-topic.
E vorba ca se deviaza foarte mult de la subiect in ultimul timp. De asemenea pe mine una au cam inceput sa ma dezamageasca mesajele astea formate din cateva cuvinte , si astea off-topic. Ma intereseaza unele subiecte in mod deosebit, ma uit cu nerabdare sa vad ce s-a mai postat nou si peste ce dau? Peste "amin", "asa e", "hi, eu sunt","Doamne ajuta", "Doamne da izbanda", etc....sau alte mesaje private. Si nu unul , ci din ce in ce mai multe, consecutiv. Si eu am deviat destul de la subiect, dar am incercat sa nu duc o discutie off-topic prea departe sau am recomandat sa mi se stearga mesajele respective.
Se pot trimite mesaje private, e-mail-uri sau se poate comunica pe Messenger. Cred ca e mai indicat asa decat sa se ocupe aici forumul.

07/01/06 12:25

april
admin forum

Si Filip," AMIN"!

Ultima modificare de april (07/01/06 12:27)

07/01/06 12:26

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Eu nu vad nici o problema in faptul ca discutiile iau cai nebanuite. Daca am discuta numai la subiect pentru mine nu ar mai avea nici un farmec si s-ar termina discutia foarte repede. Deci cred ca trebuie sa lasam lucrurile sa curga. Toate lucrurile sunt legate unele de altele.

07/01/06 18:11

Site web  
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
ar trebui contorizate numarul de mesaje intr-un anumit interval,nu numarul total de mesaje.... :)

17/02/06 23:26

filip
membru

Propun ca mesajele off-topic să fie mutate de moderatori la un "recycle bin" pt. că unele sunt chiar interesante. Să nu fie şterse. Ci să poată fi vizualizate de cei care ajung să se implice în discuţii care deviază de la un anumit subiect. Astfel să fim împăcaţi toţi.

21/02/06 10:02

Site web  
april
admin forum

OK. Propune tu subiectul si eu una sunt de acord sa mut mesaje acolo.

21/02/06 12:57

april
admin forum

Subiectul a fost propus...
As propune ca cei care nu vor sa isi vada mesajele off-topic la "cosul de gunoi" sa si le stearga singuri. :)

21/02/06 17:25

T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06
Mei, acum am citit si eu topicul asta si ma bucur ca mai e cineva care gandeste ca mine.

seraphim a scris:

ar trebui contorizate numarul de mesaje intr-un anumit interval,nu numarul total de mesaje.... :)

mi se pare mai corect. Nu stiu din punct de vedere tehnic daca puteti face asta, dar ar fi fain daca statistica s-ar actualiza lunar, si astfel sa se poata observa activitatea fiecaruia raportata la ultima luna.

Ultima modificare de T-pop (15/04/06 09:54)

15/04/06 09:53

Site web  
filip
membru

Mă bag şi eu în seamă, şi încerc să privesc puţin prin prisma celor care se ocupă de suportul tehnic al site-ului. Un simplu contor nu necesită o întreţinere şi programare mai laborioasă. Să nu uităm că beneficiem gratis de ceea ce au muncit/muncesc alţii.

Apoi, perioada aleasă pentru o mediere statistică, adică "lunar", este şi ea destul de subiectivă. De ce nu o săptămână, spre exemplu?

Şi o altă idee e că nu numărul de mesaje face pe om, ci ceea ce spune. Avem noi o oarecare dorinţă de a ne vedea cât am fost de activi. Pe mine sincer nu m-ar deranja nici dacă n-ar fi nici un contor.

Sau ar putea fi un contor total şi unul cu mediere statistică. Asta în caz că ar avea timp administratorii, sau ar fi cineva să-i ajute. Că aşa, de vorbit e uşor. Pe de altă parte chiar dacă între cei care au propus această idee există unii care se pricep şi ar oferi o mână de ajutor, e destul de pretenţios să solicităm administratorilor să dea drepturi şi altora să mai modifice ceva în ceea ce au făcut, pentru că se riscă apariţia de erori sau neconcordanţe de programare.

Prin urmare eu văd aici patru varinate:
1. Fără contor;
2. Contor simplu;
3. Contor cu mediere săptîmânală, lunară sau altcumva;
4. 2 şi 3 împreună.

Eu aş opta pentru 1. Astfel nu ne-am mai bate capul cu atingerea a tot felul de "praguri", ci ne-am concentra la ce se discută la un moment dat. Am cântări opiniile fără să ne lăsăm intimidaţi de "perii albi" făcuţi de unii pe aici, care să acrediteze pe cineva ca având o opinie mai demnă de luat în seamă decât a unui "mucea".

15/04/06 23:06

Site web  
T-pop
membru

De fapt pe cine intereseaza statisticile astea? Pe mine in nici un caz. Doar ca asa a fost conceput programul, cu contoare. Si ca daca tot exista ma gandeam cum ar fi mai relevante. Doar ca nu mi-am pus problema pentru cine :D

17/04/06 12:45

Site web  
filip
membru

T-pop, mie-mi pare bine că este cineva care să ridice şi astfel de probleme. Tocmai de aceea există acest topic. Aşa că într-un fel propunerea ta a fost binevenită, pentru că ea a adus la lumină anumite idei şi practici care nu ne prea fac cinste. Şi în care şi eu şi alţii am căzut. Aşa că numai bine a fost pus în lumină un lucru care sper să ne ajute să tragem nişte învăţăminte bune. :)

17/04/06 13:31

Site web  
T-pop
membru

Meei, cei care va ocupati de forum, nu ati putea sa ordonati lista de useri, ca te apuca pensia pana il gasesti pe careva daca vrei sa ii trimiti mesaj privat?!?! :rolleyes:

21/04/06 22:44

Site web  
april
admin forum

Pai este o smecherie: apasa litera cu care incepe numele respectiv, si atunci sunt selectati doar userii al caror nume incepe cu litera respectiva. :)

21/04/06 22:49

T-pop
membru

Aha. Ms.

25/04/06 17:51

Site web  
april
admin forum

Ne-am gandit la un nou topic, de fapt la 2:

1. Studiu biblic: Cartile Bibliei

2. Studiu biblic: Personajele Bibliei.

Cred ca am avea multe de invatat in urma acestor studii.

Vrem insa sa aflam si parerea voastra :) . Cine este pentru? Sa coboare mana pe tastatura si sa ne scrie ;) .
( as fi zis sa ridice mana :D, dar nu am vedea-o ;)  )

Ultima modificare de april (16/06/06 00:51)

16/06/06 00:48

april
admin forum

Hm..aproximativ 57 de vizualizari in apr.2 saptamani si 0 ( zero) reactii ( deocamdata).

Cam atat referitor la ceea ce ar trebui sa aiba legatura cu hrana noastra spirituala :(

(Probabil ca ar fi trebuit sa propun subiectul in alta parte...ca aici nu prea se urmareste ce se propune...)

Ultima modificare de april (29/06/06 22:06)

29/06/06 22:06

april
admin forum

Inca o luna......oare trebuie sa renunt sau sa perseverez? Hm.....
Cred ca voi persevera :) Sa vedem pana cand....

Deci, topic despre Studiu biblic? Cartile si personajele Bibliei? Da sau nu? Vrem sa invatam sau nu mai multe despre Biblie?

Si tacerea poate fi interpretata, dar ar fi de preferat da-ul (sau nu-ul ?).

30/07/06 12:41

Pagini:  1 2 3 4 5 ... 16    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la