TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Idei pentru forum Moderat de april, m3diator  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 13 14 15 16
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
edi simplu nu e egal cu slbaut tehnic. simplu e usor de accesat si cu facilitati, opinia mea, scuze de off-topic.

22/02/12 21:44

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
edi, nu ma lua cu limbi straine :)

ultimul mohican a scris:

april la mesaj se da like sau dislike, nu m-am exprimat eu bine. intelegi. de ex tu la avatarul tau, acolo unde iti e scrisa locatia germania, etc, ai o balanta sa zicem cu binecuvantari si cu mustrari, mie imi place un mesaj de-al tau, dau o binecuvantare pt mesaj, dar ele se cumuleaza acolo si arata la balanta din avatar numarul binecuvantarilor si al mustrarilor. crede-ma oriunde am intalnit formatul asta rar se da dislike, sau mustrare, in genere se contabilizeaza partile bune. si se mai poate face si o chestie, de ex, userul ca tine cu 7 mii de mesaje sa poata da 7 binecuvantari eu cu 2000 de ex dau 2, nu e un numar fix, am dat ca ex.

nu. stiu cum este, ca am trait asta pe alt forum. ideea e frumoasa, dar se va ajunge la ceva urat. like doar la mesaj, fara a se aduna sub avatar la balanta etc.

ultimul mohican a scris:

te cred ca mai ai, adica sa-mi fie iertat, sunt foarte familiarizat cu site-ul si va respect pe cei ce ati depus o munca sa-l puneti pe picioare si o faceti in continuare, dar fata de alte forumuri, e slabut (tehnic si ca facilitati ma refer)

e slab, stiu asta. mi-ar placea si mie unul performant, unde, de ex, sa pot muta mesaje, nu doar subiecte, plus multe altele. pt noi, cei din echipa, e mai frustrant uneori decat pt voi, cand vedem cate nu putem face.

22/02/12 21:46

ultimul mohican
membru

april, scuze dar ai trait asta pe alt forum de copii? adica eu am trait pe forumuri de necrestini, in unele din ele userii chiar se injurau ca la usa cortului, dar absolut toti stiai ca asta e ceva haios (chestia cu like nu injuraturile) si nu puneau la inima ca are ala 50 de like si altul doar trei. si-n genere un user de ex cu 7000 de mesaje daca avea 50 de dislake era mult.

pai cred ca e frustrant eu am fost moderator de nevoie doar umpic de timp si stiu cum e.

Ultima modificare de ultimul mohican (22/02/12 21:52)

22/02/12 21:51

april
admin forum

forum de adulti :). aici ar fi forum de copii, daca le-ai compara.

unii le vor lua in serios, altii in gluma, si se va ajunge la probleme. se vor da subiectiv, la persoana, nu la mesaj, reciproc, in grup etc si nu vor reflecta realitatea. deci NU. asta e parerea mea, tu ti-o poti sustine pe a ta, daca doresti, dar pe a mea nu o vei schimba.

22/02/12 21:58

ultimul mohican
membru

pfiu , iti inteleg ideea, eu o sa o sustin pe a mea. dar inteleg ce zici tu, dar eu de ex prin alte parti daca-mi placea un mesaj de-al unui user in care eram in relatii cum sunt cu irlanda ii dadeam like, si invers. ca apoi ne contraziceam iar pe diverse chestii era altceva. dar inteleg punctul tau de vedere.

22/02/12 22:05

april
admin forum

si eu faceam la fel : imi placea mesajul dadeam like, dar altii faceau altfel si nu era placut sa vezi asta, indiferent daca erai unlike-uit aiurea tu sau altii.

22/02/12 22:10

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Trebuie sa le punem la botii astia otrava de sobolani. :)

25/04/12 13:31

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
O papa ca pe popcorn. :D

25/04/12 14:22

Pagini: 1 ... 13 14 15 16    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la