TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Dragostea Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 9
Cris Cristi
membru

Locatie: CLUJ-NAPOCA
Inregistat: 22/02/06
Cum vrei sa te iubeasca cineva daca tu nu iubesti, sau nu sti sa iubesti?
             Daca iubesti pe Dumnezeu si-ti lasi viata in mana Lui...atunci El iti va scrie povestea ta de dragoste!
             Lasa-L pe El ca sa-ti aduca perechea, increde-te in El, pentruca fiecare amanunt, Dumnezeu il face frumos la timpul potrivit !!!
             Daca nu te simti iubit acuma, nu inseamna ca nu vei fi iubit niciodata , nu vezi ca El vrea sa te ajute sa nu mai suferi? Dumenezeu vrea sa-ti scrie personal povestea ta de dragoste, de la cel mai mic amanunt pana la cel mai frumos, maret eveniment ,desavarsind ceea ce a inceput...
             Poate este momentul sa renuntam la dorintele noastre si sa ne pastram curati pana cand El ne va da persoana potrivita...
             Daca vrei sa fi iubit, da-ti toata viata LUI, ca sa-ti scrie DUMNEZEU cea mai frumoasa poveste de dragoste!!!

Ultima modificare de Cris Cristi (30/03/06 20:58)


_______________________________________
"Toate izvoarele mele sunt in Tine." Ps.87:7

30/03/06 20:53

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Sunt de acord cu tine Cris Cristi, dar in acelasi timp tre sa fii cu ochii-n patru ca atunci cand Dz iti aduce prin preajma aleasa, sau o ai deja sa nu fii prea preocupat cu cele sfinte incat sa pierzi trenul. Ceea ce vreau sa zic este ca tre sa fim pe faza ca sa avem de unde alege in cazul in care o sa fim pusi in situatia de a alege. Povestea de dragoste o scriem noi si Dumnezeu. Nu trebuie sa ne asteptam ca El sa faca totul pentru noi pentru ca nu o va face.

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

13/04/06 04:39

Site web  
Cris Cristi
membru

Locatie: CLUJ-NAPOCA
Inregistat: 22/02/06
Hmmm, Larisa zici tu ceva...stiu persoane care s-au dedicat total evanghelizarii in partea de sud a tarii, si au "probleme" in a se casatorii, pentruca, o fata mai are nevoie si de altceva decat de "evanghelizare" ;) :) ...dar Dumnezeu mai face minuni si astazi ,dar ele(ca si exceptii) intaresc regula... si apoi mai sunt persoane care sunt "casatorite" de prieteni, rude si nu o duc rau :) :) :)
                  Problema cred ca se pune asa, care e partea lui Dumnezeu si care e partea mea intr-o "poveste de dragoste"...

Ultima modificare de Cris Cristi (13/04/06 19:28)


_______________________________________
"Toate izvoarele mele sunt in Tine." Ps.87:7

13/04/06 18:43

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Partea mea este sa iau decizia. Partea lui Dz este sa ma vada ca sunt fericita. As vrea sa zic ca partea lui Dz in toata treaba asta se regaseste in maxima: "da-i unui om un peste si-l vei hrani cateva zile, invata-l sa pescuiasca si se va hrani o viata intreaga!" Partea mea este sa fiu dedicata relatiei, sa dau ce am mai bun in mine, sa pun lemne pe foc; partea lui Dz este sa onoreze rugaciunile care sunt facute in conformitate cu voia Lui spre binele meu, etc.

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

14/04/06 00:24

Site web  
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
Am vorbit despre definita dragostei. As propune sa citim inca o data capitolul 13 din prima epistola a lui Pavel catre Corinteni:

"Chiar dacă aş vorbi în limbi omeneşti şi îngereşti, şi n-aş avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zîngănitor.
Şi chiar dacă aş avea darul proorociei, şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa; chiar dacă aş avea toată credinţa aşa încît să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste, nu sunt nimic.
Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic.

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mîndrie,
nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mînie, nu se gîndeşte la rău,
nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr,
acopere totul, crede totul, nădăjduieşte totul, sufere totul.

Dragostea nu va pieri niciodată. Proorociile se vor sfîrşi; limbile vor înceta; cunoştinţa va avea sfîrşit.
Căci cunoaştem în parte, şi proorocim în parte;
dar cînd va veni ce este desăvîrşit, acest „în parte” se va sfîrşi.
Cînd eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil, gîndeam ca un copil; cînd m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.
Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin.
Acum, deci, rămîn aceste trei: credinţa, nădejdea şi dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea."

Comentarii? :)


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

25/07/06 19:55

   
Cris Cristi
membru

Locatie: CLUJ-NAPOCA
Inregistat: 22/02/06
Comentarii?...hmmm, pai eu nu prea mai am ce comenta :) decat poate atat ;) Doamne ajuta ,Doamne da izbanda!

_______________________________________
"Toate izvoarele mele sunt in Tine." Ps.87:7

25/07/06 23:02

   
sweet andra
membru

Locatie: vestul civilizat
Inregistat: 11/01/06
Dragostea invinge totul...ce mai :)

_______________________________________
"Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9

26/07/06 15:30

   
sweet andra
membru

Locatie: vestul civilizat
Inregistat: 11/01/06
"Iubirea inseamna experienta unitatii, a fuziunii. Iubirea inseamna experienta prabusirii zidului si a fuziunii celor doua energii, care devin una. Ea inseamna experienta in care zidurile dintre doua persoane se prabusesc si in care fiintele celor doi se intalnesc. Cand doi indivizi traiesc aceasta experienta, ei cunosc starea de iubire. Cand aceasta experienta se petrece intre un individ si totalitatea din jur, el traieste starea de divinitate.”

_______________________________________
"Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9

26/07/06 19:23

   
alienda
membru

Locatie: Bucuresti, Romania
Inregistat: 28/08/06
dragii mei prieteni,
astazi este prima zi cand intru aici sa scriu desi am citit tot ce este scris la acest capitol si mi-a placut f. mult. indraznesc sa va numesc prieteni pentru ca sper din toata inima sa devenim asa in viitor. am incredere ca sfaturile si sprijinul vostru imi vor fi de mare folos si sper sa pot sa fac si eu acelasi lucru pentru voi. am citit aici despre cartea "Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu" si mi-am comandat-o pt ca m-am identificat perfect cu personajul de acolo. de 18 ani ma rog sa imi gasesc jumatatea si acest lucru inca nu s-a intamplat. am avut multe dezamagiri in acest domeniu si am ajuns la un moment cand nu mai stiu efectiv ce sa fac, cand simt ca sufletul meu este spart in bucati si nu mai stiu cum sa o iau de la capat.am trait f multe lucruri interesante in viata mea. daca va intereseaza o sa le impartasesc cu voi.


28/08/06 11:34

   
vaxaly
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 28/03/05
Imi permit sa postez un text mai lung putin scris de C.S.Lewis despre "a fi indragostit" din "Crestinism pur si simplu".
Asta pt ca tot mai multi tineri in relatii "scufunda" barcile si spun la despartire "nu te mai iubesc". Dar de fapt ce e iubirea? dragostea? doar un sentiment? ..sau ceva mai mult?

Indragostit ...

Ceea ce numim "a fi indragostit" este o stare minunata si, in multe privinte, buna pentru noi. Ne ajuta sa fim generosi si curajosi, ne deschide ochii nu numai pentru frumusetea persoanei iubite, dar si pentru tot ce este frumos in jurul nostru si stapaneste [mai ales la inceput] sexualitatea noastra de esenta animalica; in acest sens, dragostea este marea invingatoare a poftei trupesti. Nici un om in toata firea nu poate nega ca a fi indragostit este de departe o stare mai buna decat senzualitatea obisnuita si egosismul rece.

Dar, dupa cum am spus inainte, "cel mai periculos lucru este sa iei drept bun oricare din impulsurile firii tale si sa-l consideri ca pe ceva care trebuie urmat cu orice pret". A fi indragostit e un lucru bun, dar nu e lucrul cel mai bun. Sunt multe lucruri mai putin bune, dar sunt si lucruri mai bune. Nu poti face din acesta stare temelia intregii vieti. Este un sentiment nobil, dar totusi doar un sentiment. Nici un sentiment nu poate dainui la intensitatea sa maxima, ba chiar uneori nu dainuie deloc. Cunoastrerea poate dainui, principiile pot dainui, obiceiurile pot dainui; dar sentimentele vin si se duc. Si, de fapt, orice ar zice oamenii, starea numita "a fi indragostit" nu dureaza de obicei. Daca vechea poveste care se termina cu "si au trait impreuna fericiti toata viata" ar trebui intelesa "s-au simtit timp de 50de ani tot asa ca in ziua dinaintea casatoriei lor", atunci aceste vorbe vor sa spuna ceva care probabil nici n-a fost si nici nu va fi adevarat, si ar fi chiar foarte putin de dorit. Cine ar putea suporta chiar cinci ani o asemenea stare de exaltare? Ce s-ar intampla cu munca ta, cu pofta de mancare, cu somnul tau, cu prieteniile tale?

Dar desigur, a nu mai fi indragostit nu e tot una cu a inceta sa iubesti. Dragostea in acest al doilea inteles - dragostea diferita de a "fi indragostit" - nu este doar un sentiment. este o unire adanca, mentinuta prin vointa si deliberat intarita prin obisnuinta, sprijinita [in fam crestina] prin harul pe care ambii soti il cer, si il primesc, de la Dumnezeu. ....[...] Oamenii capata din carti ideea ca daca te-ai casatorit cu persoana potrivita te pot astepta sa fii vesnic "indragostit". Ca urmare, atunci cand constata ca nu se intampla asa, ei cred ca asta dovedeste ca au facut o greseala si sunt indreptatiti la o schimbare - nerealizand ca, dupa schimbare, farmecul noii iubiri se va sterge ca si cel al fostei iubiri.

In aceasta zona a vietii, ca si in altele, fiorii apar la inceput si nu dureaza. Fiorul pe care-l incearca un baiat la primul gand ca va zbura cu avionul nu va continua dupa ce s-a inrolat in aviatie si a invatat sa zboare cu adevarat. Fiorul pe care-l resimti vazand pt prima oara un loc minunat dispare dupa ce te instalezi de-a binelea in locul acela. Inseamna asta oare ca ar fi mai bine sa nu inveti sa pilotezi avionul si sa nu locuiesti in acel loc minunat? Nicidecum. In ambele situatii, daca ne implinim dorintele, stingerea primului fior va fi compensat printr-un alt interes, mai linistit si mai durabil. Mai mult decat atat psi gasesc greu cuvintele pt a spune cat de important mi se pare acest lucru], tocmai oamenii care sunt gata sa accepte pierderea fiorului initial in favoarea unui interes mai asezat sunt cei care vor descoperi apoi noi emotii intr-o directie total diferita.Omul care a invatat sa zboare si a devenit un bun pilot va descoperi dintr-o data ce este muzica; omul care s-a instalat intr-un loc minunat va descoperi gradinaritul...

[c.s.lewis - creestinism pur si simplu pgg. 141-144]


_______________________________________
"Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."

23/09/06 11:41

Site web  
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Am auzit astazi un gand minunat despre dragoste. Intrebat fiind de cineva daca a iubit o fata baiatul a zis ca a crezut ca a iubitul. La care seful lui ii raspunde: "Dragostea inseamna ganduri!" Atunci cand ne place de cineva si incepem sa ne imaginam tot felul de scenarii in mintea noastra (nu ma refer la cele la care v-ar trece prin minte, bajetilor), atunci cand incepem sa vb mai mult despre persoana respectiva, atunci cand ne pasa de soarta lor, de bucuria si de tristetea lor inseamna ca-i iubim.

P.S. Valaxy, stii ca C.S. Lewis a fost anglican? Te intreb asta pentru ca ma mira faptul ca un pocait roman citeste si citeaza un anglican.


_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

24/09/06 01:00

Site web  
vaxaly
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 28/03/05
da Larisa stiu foarte bine ce a fost Lewis. Si citez cu TOATA stima C.S.Lewis. Cu tot respectul cuvenit as zice. [religia ucide - isus salveaza].
ca pocait si ca student le teologie am tot respectul pt omul acesta. serios. si e pe merit. daca ar fi sa citez din trandafir sandru sau altii mai bine ma las ca ei nu au avut curaj nici sa vorbeasca despre acest subiect. in fine. sunt tare curios ce ai tu cu Lewis. ce e erezie la el.

Ultima modificare de vaxaly (24/09/06 23:00)


_______________________________________
"Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."

24/09/06 22:55

Site web  
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Eu merg intr-o biserica anglicana. Eu sunt pentru C.S. Lewis. Ma mira doar faptul ca un roman, care in general crede ca pocaiti = baptisti, penticostali cu toate ramurile lor si crestini dupa evanghelie, il citeaza pe un anglican. Mamica mea cand a aflat ca merg la o biserica la care am preot(nu haina il face pe om) imi tot sugera sa caut alta biserica. Ma bucur ca exista oameni ca tine, vaxaly!

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

25/09/06 08:07

Site web  
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
P.S : sa revenim la dragoste.

Multumesc :) .


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

25/09/06 13:01

   
andra4jesus
membru

Inregistat: 13/09/05
Dragostea sporeste atunci cand o daruiesti!!!

"Dragostea este ca o floare frumoasa pe care nu o poti atinge dar a carei mireasma face din gradina un loc al desfatarii"


_______________________________________
dare2dreamagain.wordpress.com

25/09/06 14:40

   
vaxaly
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 28/03/05
andra4jesus oare de citate e nevoie la acest topic? [e loc in alta parte pt ele]

Larisa scuze ca te-am inteles gresit. Eu citez si din Steinhardt si din multi altii cu drag. ce ma intereseaza ca e "alta natie" daca viata lui e dreapta cu Hristos.


_______________________________________
"Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."

25/09/06 16:27

Site web  
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
andra4jesus, poti posta la maxime si cugetari citatele respective.

vaxaly, poti vorbi cu Larisa privat.

Multumesc :) .


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

25/09/06 17:38

   
maranata
membru

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 19/03/06
ok....pai cred ca odata ce Dumnezeu este DRAGOSTE, si El locuieste in noi, noi ar trebui sa fim dragoste. Acesta este un test. Inlocuiti spatiile libere cu numele vostru. Si sa ne rugam Domnului sa ne ajute sa fim DRAGOSTE :)

............. este indelung(a) rabdator(oare), este plin(a) de bunatate: .............. nu pizmuieste; ........... nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul."

    //De fapt: "Sa nu preacurvesti, sa nu furi, sa nu faci nici o marturisire mincinoasa, sa nu poftesti" si orice alta porunca mai poate fi, se cuprinde in porunca aceasta: "SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI."

      Dragostea nu face rau aproapelui: dragostea deci este implinirea Legii.//
                                             Romani 13: 9,10


_______________________________________
Cand esti daramat pentru nimic,Dumnezeu te ridica pentru ceva!Cand ti se inchide o usa Dumnezeu itzi deschide una mai binecuvantata!Credinta vede INVIZIBILUL, crede INCREDIBILUL&primeste IMPOSIBILUL !

22/12/06 02:25

   
blue_soul
membru

Locatie: brasov
Inregistat: 09/10/06
dragostea e ca un foc pe care daca nu-l intretii se stinge

Ultima modificare de blue_soul (22/12/06 18:26)


22/12/06 13:44

   
ioanna
membru

Locatie: :)
Inregistat: 12/07/06
Poate ai incercat sa obtii sau sa daruiesti aceste trei tipuri de dragoste:eros,storge si fileo,asa cum spune versetul din Cantarea Cantarilor,"dand toate averile din casa ta",cum ar fi inteligenta,vointa,abilitatile etc.,dar in final nu ai obtinut decat "dispret",durere si neimplinire.Pentru a functiona normal emotional,pentru a avea o casnicie implinita si relatii binecuvantate cu aproapele,pentru fericirea ta,ai nevoie de dragoste agape.Si dragostea aceasta este Insusi Dumnezeu:"Dumnezeu este Dragoste".Fara Dumnezeu,degeaba ai incercat mai multe modalitati pentru a experimenta frumusetea de a darui si a primi iubirea autentica;El sta la usa inimii tale,bate si asteapta sa-I deschizi!
E.Stanley Jones,in cartea  Viata din abundenta,scrie:"O vointa atotputernica va fortifica vointa voastra slaba,dar numai daca vointa cea slaba se aliniaza la scopurile Vointei Celei Atotputernice.O Minte Atotinteleapta va pluti peste mintea voastra,trezind-o stimuland-o,facand-o creatoare.O Dragoste Atotcuprinzatoare va starni dragostea voastra si o va face atotcuprinzatoare,gata sa se jertfeasca..."*
Daca nu mai ai curaj si esti prea dezamagita de esecurile iubirilor eros,storge,fileo care ti-au adus doar dezamagiri,dar doresti sa te aliniezi Vointei Atotputernice,vointa ta slaba va fi fortificata de Vointa Lui Atotputernica si Dragostea Lui Atotcuprinzatoare va patrunde in inima ta.Rezultatul va fi ca Il vei putea iubi pe Dumnezeu si pe aproapele tau cu dragostea dumnezeiasca,dragostea agape,deoarece "...dragostea lui Dumnezeu a fost turnata in inimile noastre prin Duhul Sfant,care ne-a fost dat".

Ultima modificare de ioana_anamaria (29/12/06 18:25)


_______________________________________
Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.

29/12/06 18:02

   
maryan
membru

Locatie: Pitesti/Romania
Inregistat: 21/02/07

Larisa a scris:

Pai daca te gandesti ca suferi pentru Hristos atunci eu zic ca poti sa-l iubesti cu bucurie. Poti sa-i pui carbuni aprinsi.


pai daca il iubesti cu scopul "sa-i pui carbuni aprinsi" nu cred ca e iubire... mai degraba razbunare... cu alte cuvinte: te iubesc ca sa ai parte de o nefericire sau pedeapsa si mai mare, nu cred ca e corect asa.
si totusi este greu sa iubesti in adevaratul sens al cuvantului pe dusmanul tau, numai prin credinta se poate face asta si gandindu-ne ce dusmani inversunati am fost noi fata de Dumnezeu si El, drept raspuns, ne-a iubit atat de mult incat a dat pe singurul Sau Fiu sa moara pt noi...


_______________________________________
Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

05/03/07 13:15

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Atunci cand iubeste pe cineva care te uraste lui nu o sa-i convina prea mult - de aici: carbunii aprinsi". Tu trebuie sa fii cel care sa-i fie slujitor. Nu m-am gandit nici o secunda la razbunare. "Razbunarea este a Mea, zice Domnul."

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

06/03/07 06:38

Site web  
maryan
membru

Locatie: Pitesti/Romania
Inregistat: 21/02/07
asa e Larisa, ai perfecta dreptate! ;)

_______________________________________
Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

09/03/07 13:57

   
GateGirl
membru

Locatie: Brasov, Romania
Inregistat: 24/07/06
dragostea.....poate fi dulce ca mierea,dar si amara ca pelinu...dragoste..nu poate fi comparate cu nimic caci nu exista nimic mai maret ca ea.. dragoste te duce pe un drum plin de aventuri de unde nu te mai intorci la fel cum ai fost... dragoste..rascoleste...schimba...implineste....dragoste iti da putere sa traiesti fiecare zi la maxim.dragoste eate un miracol care nu poate fi explicat.dragostea....nu moare niciodata chiar daca cei implicati la un momendat nu mai sunt....daca crezi in dragoste dal mai departe....scuze dar si eu la primit si cred in dragoste

09/03/07 20:11

   
Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Asa cum petalele unei flori se deschid la lumina soarelui, asa sufletul nostru se deschide cand e iubit.
Dragostea ne face sa stam unul langa altul chiar daca e suficient loc pentru a nu ne inghesui.
Recunoastem dragostea in cei pentru care suntem aceeasi si-n culmea gloriei si valea esecului; dar mai ales recunoastem dragostea in cei care ne dau sansa sa ajungem din vale pe culme.
Dragostea este dorinta de a da ce este al tau, altuia, si puterea de a simtii fericirea altuia ca si cum ar fi a ta.
Dragostea ne leaga unul de altul, ne face sa traim unul prin altul, iar atunci cand dispare, rupe ceva din sufletul nostru si lasa rani greu de vindecat.
Cine umbla dupa iubire, nu o va gasi; cine o da , o primeste inapoi.
Dragostea este cea care ne da putere sa facem mai mult decat am fi crezut ca suntem in stare, si este cea care ne face sa renuntam la mult mai mult decat am fi fost dispusi vreodata.
Dragostea ne schimba. Cei care iubesc devin mai buni, mai veseli, mai linistiti.
Dragostea e vie, si pt. a ramane asa, trebuie hranita,
Dra noi traim printr-e oameni falsi si egoisti, noi insine, toti, suntem falsi si egoisti, si confundam dragostea cu pasiunea, cu dorintele si nevoile noastre care se cer implinite. Dar dragostea nu este doar pasiune, sau doar sentiment, nu e nici macar capacitatea noastra de a ne sacrifica. Dragostea nu e in noi, ci vine din Dumnezeu, este Dumnezeu, si doar contactul cu el ne poate face sa iubim cu a devarat. 

Stefana Bradean
Golgota- Arad

(articolul acesta se gaseste la http://groups.yahoo.com/group/curteabis ... message/92)


_______________________________________
Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.

17/04/07 03:19

   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 9    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net