|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ideea era ca daca intrati in mai mult o puteti face acolo .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/04/10 23:41
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
SARUTUL INAINTE DE CASATORIE ESTE PACAT... un principiu printre multele principii care definesc un crestin autentic... am cunoscut un om care aplica cel mai bine acest principiu.... o sa va spun o anectoda ca sa intelegeti la ce ma refer: un om mare voia sa isi angajeze un carutas; se prezinta 3 candidati. erau supusi unui test de conducere pe marginea unei prapastii. primul a vrut sa ii arate cat de indemanatic era si l-a condus foarte , foarte aproape de prapastie incat la un moment dat o roata trecuse de margine...la sfarsitul cursei a fost descalificat. a urmat al doilea: acesta a mers ffoarte aproape de margine dar inca s-a mentinut pe drum....a fost descalificat si el...al treilea: a mers de cealalata parte a drumului incat caruta se freca de stanci; acesta a fost admis. dar era cel mai neindemanatic. "cu tine nu voi fi niciodata in pericol" a spus omul
sa fie sarutul inainte de casatorie aventurarea pe marginea prapastiei, ilustrat de cei doi carutasi indrazneti? trebuie sa ne comportam toti ca cel de-al treilea? care e limita de siguranta?
spuneam odata la alt capitol ca actul sexual este un proces care poate incepe cu o privire, o atingere, un sarut.... daca e sa merg cand de departe pot de prapastie ar trebui sa fiu sigur ca nu ating.... , nu privesc.... si daca nu ating. nu privesc incet incet pierd conexiunea cu mediul inconjurator, ma voi sigila de "microbii" din jur. intrerup din ce in ce mai multe conexiuni...pana unde? dupa cum spuneam un sarut poate fi inceputul caderii....dar chiar si o privire poate fi inceputul caderii...acum io va deamintesc inca un principiu: PRIVIREA UNEI FEMEI INAINTE DE CASATORIE ESTE PACAT... CONVERSATIA CU O FEMEIE INAINTE DE CASATORIE ESTE PACAT... sa recunoastem ca ambele pot duce pana la urma la un sarut...sau la ceva mai avansat.... hai sa oprim focul inainte de a provoca incendiu...
principiul dupa care ma ghidez eu este urmatorul: AI GRIJA DE FLACARA TA SA NU SE STINGA SI TINE-O SUB CONTROL CA SA NU PROVOACE PAGUBE! retineti cu ce am inceput daca flacara ti s-a stins nu ti-o vor mai aprinde nici 1000 de nunti. iar asta se intalneste la tot pasul...
daca sa saruti sau nu?....elibereaza-te de vina si apoi mai vorbim. 
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
05/04/10 00:25
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
john a scris:
irlanda* am scris "parere personala" pentru ca nu am pretentia de a fi omniscient, iar afirmatiile mele maxime incontestabile. |
Ca parerea ta personala trebuie sa aibe suport biblic ca sa fie adevarata si buna, nu trebuie sa fii omniscient nici afirmatiile tale incontestabile.
justdoit a scris:
) parerea mea personala este sa nu iti vezi iubita pana in ziua nuntii...asa vei fi garantat curat . sper sa imi remarcati ironia |
Ironia se remarca, dar nu se accepta. Nu esti mai convingator daca vii cu perle ca cea de mai sus. te rog sa modifici mesajul, si sa fii mai atenta la exprimare. feedback Ca daca este sa ne batem in ironii, ma ofer sa-ti tin companie pana maine dimineata si nu mai terminam.
justdoit a scris:
dar de mana am voie sa o tin , irlanda? |
Te las in suspans...
jutdoit a scris:
de ce vrem neaprat sa omoram orice urma de "afectivitate naturala" si sa devenim roboti? |
Ce patetic... Afectivitatea naturala nu moare daca nu te pupacesti non-stop sau daca nu va tineti unul pe altul in brate. Ca daca o astfel de "afectivitate" ii leaga pe cei doi, se vor satura unul de altul pana sa ajunga la cununie si astfel isi vor schimba "viziunea" spre cineva cu o "afectivitate naturala" mai proaspata...
justdoit a scris:
parerea mea e ca cine se poate abtine de la a-si dezmierda iubita nu prea va fi interesat in aceasta nici dupa nunta. |
Parerea mea este ca cine nu se poate abtine de la a-si dezmierda iubita, nu se va putea abtine nici dupa nunta, in a dezmierda eventualele iubite iesite in cale.
justdoit a scris:
oamnei...iubim...avem nevoie de afectiune... si avem nevoie sa oferim afectiune... |
Dupa tine, nu se poate oferi sau primi afectiune decat daca te pipai sau te saruti cu persoana pe care o iubesti?
justdoit a scris:
sa lasam frustrarile trecutului si sa ne iubim unii pe altii! va rog |
Frustrarile trecutului? Adica?
Sa ne iubim unii pe altii gandindu-ne ca vom da socoteala chiar si pentru fiecare gand care ne-a trecut prin minte.
john a scris:
nu-mi poate spune nimeni ca 3 imbratisari si 5 pupici (englezesti romanesti sau frantuzesti) te fac sa pacatuiesti. |
3 imbratisari si 5 pupici azi cu o fatuca, alte 3 imbratisari si 5 pupici maine cu alta, da' tu iti poti continua trairea in sfintenie si curatie netulburat de aceste dovezi de "afectiune naturala"... greu de crezut... mai ales cand aceste tachinari te fac sa pacatuiesti in primul rand la nivel de gandire/imaginatie, ceea ce este sufucient sa te convinga ca pacatuiesti.
john a scris:
asta ar insemna sa vedem scene deprinse de prin filmele pentru adulti la orice restaurant, parc sau in toate locurile unde vedem doi indragostiti imbratisati. |
De parca nici nu vedem..."afectiunea asta naturala" asa s-a denaturat ca atunci cand ai ghinionul sa dai peste vreo pereche d'asta de "iubareti naturali", fie ti se intoarce stomacul pe dos, fie te fac sa crezi ca ai nimerit in dormitorul lor si cauti sa iesi din peisaj cat mai repede....
john a scris:
(Stiu, o sa-mi spui ca nu stiu eu ce fac ei peste doua ore, sincer ma indoiesc ca se saruta intr-un parc, apoi merg normal pe strada, se se duc la scoala, iar apoi in drum spre casa isi amintesc ca s-au sarutat si ..... nu cred) |
Eu cred ca merg la biserica, unde nenea pastor le spune despre versetul: "sa va iubitii unii pe altii..." si astfel se simt niste adevarati implinitori ai credintei.
Ultima modificare de irlanda (06/04/10 19:41)
|
|
05/04/10 00:31
|
|
justdoit
membru
|
|
ai avut dreptate... ma intreci la ironie dar io vorbeam despre a tine un echilibru... si nu poti spune ca sarutul inainte de cassatorie e absolut pacat, ca apoi de ce nu ar fi si conversatia?
Ultima modificare de justdoit (05/04/10 00:43)
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
05/04/10 00:38
|
|
irlanda
membru
|
|
justdoit a scris:
principiul dupa care ma ghidez eu este urmatorul: AI GRIJA DE FLACARA TA SA NU SE STINGA SI TINE-O SUB CONTROL CA SA NU PROVOACE PAGUBE! |
Atata vreme cat esti un om normal din toate punctele, aceasta flacara nu se stinge chiar daca nu ai tu grija de ea. Grija care dupa tine inseamna ca din cand in cand s-o mai atati putin.
justdoit a scris:
daca flacara ti s-a stins nu ti-o vor mai aprinde nici 1000 de nunti. iar asta se intalneste la tot pasul... |
Flacara se stinge daca ai consumat la vreme nepotrivita materia prima care o putea mentine aprinsa la vremea potrivita.
justdoit a scris:
dar io vorbeam despre a tine un echilibru... si nu poti spune ca sarutul inainte de cassatorie e absolut pacat ca apoi de ce nu ar fi si conversatia? |
Care-i legatura intre conversatie si sarut?
Ultima modificare de irlanda (05/04/10 00:44)
|
|
05/04/10 00:40
|
|
justdoit
membru
|
|
daca ne uitam atat de mult in jur, la cat de mult s-au degradat cele mai fiziologice acte umane o sa ajungem sa consideram si scarpinatu pe spate ca pacat...
doua persoane pot avea impresii diferite privind un lucru... la fel si cu este pacat/nu este pacat; pana la urma fiecare decide (imi cer scuze irlanda daca te-a ranit ironia mea)
|
|
05/04/10 00:51
|
|
justdoit
membru
|
|
care-i legatura intre conversatie si sarut?
 vezi o fata , conversati, dupa un timp ajungi sa o saruti  ambele se afla pe aceeasi traiectorie...acum nu stiu exact care e inainte... dar ambele sunt etape ale aceluiasi proces...
|
|
05/04/10 00:54
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
o sa fac uz (daca-mi cere drepturi de autor ii platesc) de maxima lui seneca din semnatura mea si o sa-mi permit sa dau cateva sfaturi tinerilor: "copii" daca sunteti indragostiti, traiti-va povestea de iubire, nu depasiti limitele morale si crestinesti, dar nu devenit habotnici. un sarut intr-un parc este o amintire pe care o veti povesti si nepotilor, o imbratisare pe malul marii, intr-o cofetarie sau in alta parte este un sentiment placut, in nici un caz nu este ceva rau. vreti sa evitati ispita? asta nu o faceti abtinandu-va de la doua dovezi de afectiune, ci altfel: evitati sa ramaneti singuri intr-o camera sarutandu-va ore-n sir, vorbit cu parintii si chiar cu pastorul despre relatia voastra. fetelor, in nici un caz nu inseamna ca daca un baiat vrea sa va sarute e un fustangiu, nu, pur si simplu este ceva firesc, asta nu inseamna ca o sa caute altele dupa casatorie. vorbiti intre voi deschis si stabiliti anumite limite (iertare april, trebuia sa ma duc dincolo) dar asta nu insemana sa vorbiti unul cu celalalt de la trei metri distanta (eventual cu bunicul intre voi)
edit: nu-mi cereti dovezi biblice ca e nu e pacat sa te saruti, caci nu pot aduce dovezi (nici eu nici vreun pastor) ca nu e pacat sa citesti si jurnalul national de exemplu. in biblie va scrie clar ca e pacat sa preacurvesti. daca cineva considera sarutul asa ceva...... sa nu cazi in ispita pacatului nu o faci evitand un sarut nevinovat, ci citind biblia, cercetand, intelegand etc.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
05/04/10 01:01
|
|
irlanda
membru
|
|
justdoit a scris:
daca ne uitam atat de mult in jur, la cat de mult s-au degradat cele mai fiziologice acte umane o sa ajungem sa consideram si scarpinatu pe spate ca pacat... |
Daca s-a ajuns la o asa mare degradare, ar trebui sa fim mult mai precauti, nu sa fim atat de permisivi cu aceasta degradare si pana la urma sa o luam de buna.
justdoit a scris:
doua persoane pot avea impresii diferite privind un lucru... la fel si cu este pacat/nu este pacat; pana la urma fiecare decide |
Deciziile ar trebui sa le facem dupa Biblie, nu dupa ureche.
justdoit a scris:
(imi cer scuze irlanda daca te-a ranit ironia mea) |
Nu-i nevoie de scuze. N-am simtit nimic. Am pielea foarte tabacita in privinta ironiilor.
|
|
05/04/10 01:02
|
|
justdoit
membru
|
|
john blacktorne, multumesc ca ai gasit cuvintele cele mai potrivite sa exprimi ceea ce as fi voit si eu
irlanda, se presupune ca biblia ti s-a intiparit si in ureche , altfel nu mai putem vorbi de crestini autentici...
Ultima modificare de justdoit (05/04/10 01:11)
|
|
05/04/10 01:10
|
|
irlanda
membru
|
|
justdoit a scris:
vezi o fata , conversati, dupa un timp ajungi sa o saruti ambele se afla pe aceeasi traiectorie...acum nu stiu exact care e inainte... dar ambele sunt etape ale aceluiasi proces... |
Nu cred ca asa arata o traiectorie corecta. Poate una deviata. Vezi o fata, conversatie, nunta,... si ajungi sa o si saruti.
john a scris:
sa dau cateva sfaturi tinerilor: "copii" daca sunteti indragostiti, traiti-va povestea de iubire... |
Cu alte cuvinte, traieste clipa...nu mai astepta ca viata-i scurta...etc.
john a scris:
in biblie va scrie clar ca e pacat sa preacurvesti. daca cineva considera sarutul asa ceva...... |
"Caci din inima ies gandurile rele, uciderile, preacurviile, curviile, furtisagurile, marturiile mincinoase, hulele." (Mat.15:19)
"Dar Eu va spun ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui." (Mat.5:28)
Exista mai multe feluri de a curvi/preacurvi. O poti face cu trupul, dar si cu inima, cu gandul.
justdoit a scris:
irlanda, se presupune ca biblia ti s-a intiparit si in ureche , altfel nu mai putem vorbi de crestini autentici... |
Interesant...cum vine asta?
|
|
05/04/10 01:23
|
|
justdoit
membru
|
|
se presupune ca un crestin autentic cunoaste biblia, si atunci chiar si cand actioneaza dupa ureche are la baza principii biblice....dar hai sa nu facem analiza pe text... bine multumesc
|
|
05/04/10 01:29
|
|
irlanda
membru
|
|
Nebuloasa exprimare sau idee...totusi nu sfatuiesc pe nimeni sa actioneze dupa ureche ca se poate sa dea rateuri in receptarea principiilor biblice care sint ca si baza. Cel mai sigur este dupa partitura(Biblie) ca poate mai uiti cate-o nota sau dai o alta inaltime unei note si iese cu totul si cu totul altceva.
|
|
05/04/10 01:38
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
irlanda a scris:
Parerea mea este ca cine nu se poate abtine de la a-si dezmierda iubita, nu se va putea abtine nici dupa nunta, in a dezmierda eventualele iubite iesite in cale. |
adica vrei sa spui ca cine nu se abtine sa-si dezmierde sotia nu o sa se abtina sa dezmierde nici sotiile altora.... interesanta opinia ta.
Deciziile ar trebui sa le facem dupa Biblie, nu dupa ureche | (stiu dar eu ma bazez pe interpretarile mele.......)
Nu cred ca asa arata o traiectorie corecta. Poate una deviata. Vezi o fata, conversatie, nunta,... si ajungi sa o si saruti. | corect. si daca ajungi bine, daca nu, nu-i bai.
"Dar Eu va spun ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui." (Mat.5:28)
Exista mai multe feluri de a curvi/preacurvi. O poti face cu trupul, dar si cu inima, cu gandul. | pai cum spuneam, nu sarutul e de vina, ci controlul asupra gandurilor, intelepciunea dobandita din citirea Cuvantului etc. sau altfel spus sa nu se vada pana la casatorie, decat in poze (dar cand el sau ea priveste fotografia celuilalt sa fie legat/a la ochi)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
05/04/10 01:46
|
|
justdoit
membru
|
|
nu am experienta muzicala dar banuiesc ca improvizatia da farmecul unui cantec...bine...asta daca esti profesionist...si iar ajung la faza cu crestinu autentic...si bla bla bla 
Ultima modificare de justdoit (05/04/10 01:48)
|
|
05/04/10 01:47
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Asa e. Daca esti dependent de partitura, ce se intampla, daca ti-o ia vantul din fata? Nu te poti opri din cantat, nu? Dar daca ai exersat mult inainte, daca ai memorat cat de cat partitura, sau stii bine piesa, poti sa si improvizezi fara sa intri in panica si fara sa clachezi.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
05/04/10 02:00
|
|
irlanda
membru
|
|
john a scris:
adica vrei sa spui ca cine nu se abtine sa-si dezmierde sotia nu o sa se abtina sa dezmierde nici sotiile altora.... interesanta opinia ta. |
Adica daca nu s-a putut abtine sa-si dezmierde iubita, cum se va putea abtine sa dezmierde eventualele ispite facatoare de "ochi dulci" Dar, nu-i bai ca doar o sa le saurte, nu preacurveste cu ele. E ok.
john a scris:
(stiu dar eu ma bazez pe interpretarile mele.......) |
Si interpretarile tale trebui sa se bazeze pe Biblie.
john a scris:
corect. si daca ajungi bine, daca nu, nu-i bai. |
Cum sa nu fie bai? Daca urmezi o traiectorie gresita, ajungi intr-un loc unde nu ar fi trebuit/dorit sa ajungi. Deci e bai.
john a scris:
pai cum spuneam, nu sarutul e de vina, ci controlul asupra gandurilor, intelepciunea dobandita din citirea Cuvantului etc. sau altfel spus sa nu se vada pana la casatorie, decat in poze (dar cand el sau ea priveste fotografia celuilalt sa fie legat/a la ochi) |
Si sarutul este o urmare a pierderii controlului asupra gandurilor.
Si daca intr-adevar vrei sa dobandesti intelepciunea si cunosaterea din Cuvant vei vedea ca acolo spune ca sotul este stapan pe trupul sotiei, si sotia este stapana pe trupul sotului. : "Nevasta nu este stapana pe trupul ei, ci barbatul. Tot astfel, nici barbatul nu este stapan peste trupul lui, ci nevasta." (1Cor.7:4)
Nu iubita si nici iubitul. In calitate de iubiti, biblic, nu aveti niciun drept unul asupra celuilalt. Deci nici sarutul sau orice alta "dezmierdare" (ca versetul din 1 corinteni la asta se refera) nu este in legalitate biblica, daca il savarsiti ca si iubiti.
benny a scris:
Asa e. Daca esti dependent de partitura, ce se intampla, daca ti-o ia vantul din fata? Nu te poti opri din cantat, nu? Dar daca ai exersat mult inainte, daca ai memorat cat de cat partitura, sau stii bine piesa, poti sa si improvizezi fara sa intri in panica si fara sa clachezi. |
Imi execut piesa intr-un loc unde ma asigur ca nu este vant sau curent care sa-mi poata lua partitura din fata. Eventual o lipesc si cu superglue.
Ultima modificare de irlanda (05/04/10 02:05)
|
|
05/04/10 02:01
|
|
irlanda
membru
|
|
Apostolul Pavel se referea la dezmierdarile dintre sot si sotie,care banuiesc ca implica si sarutul. Nu-i imaginatie. E cat se poate de clar. Sarutul trebuie practicat numai in cadrul casatoriei. Asta daca chiar vrei sa stii ce spune Biblia.
Ultima modificare de irlanda (05/04/10 02:10)
|
|
05/04/10 02:09
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
facem un sondaj? o sa deschid maine un subiect cu interpretarile versetului 4 din capitolul 7 1 corinteni. sa vedem ce spun forumistii. presimt ca o sa aiba alta parere.
irlanda, sunt agnostic nu ignorant, stiu ce spune Biblia, cunosteam toate versetele aduse de tine drept argumente. ai uitat: "Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată. " sau "Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva." sau "Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum! 16. Sau nu ştiţi că cel ce se alipeşte de desfrânate este un singur trup cu ea? "Căci vor fi - zice Scriptura - cei doi un singur trup". 17. Iar cel ce se alipeşte de Domnul este un duh cu El. 18. Fugiţi de desfrânare! Orice păcat pe care-l va săvârşi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său. "
vrei sa le interpretez eu? orice fata se saruta inainte de casatorie e clar o desfranata, deci e pacat. sarutul creeaza dependenta, deci pune stapanire pe noi. concluzia : SARUTUL INAINTE DE CASATORIE E UNUL DIN CELE MAI MARI PACATE. o sa mai caut cateva versete asemanatoare, care spun clar ca sarutul este o mare nelegiurie. evident si imbratisarea.
Ultima modificare de john blacktorne (05/04/10 02:29)
|
|
05/04/10 02:11
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
irlanda a scris:
Imi execut piesa intr-un loc unde ma asigur ca nu este vant sau curent care sa-mi poata lua partitura din fata. Eventual o lipesc si cu superglue. |
Ideea era ca trebuie sa cunosti si sa traiesti dupa partitura (Biblie), iar in absenta ei (fizica) sa cunosti principiile ei asa incat sa poti "improviza" intre limite permise.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
05/04/10 02:29
|
|
irlanda
membru
|
|
john a scris:
orice fata se saruta inainte de casatorie e clar o desfranata, deci e pacat. sarutul creeaza dependenta, deci pune stapanire pe noi. concluzia : SARUTUL INAINTE DE CASATORIE E UNUL DIN CELE MAI MARI PACATE. |
Vad cat intelegi si cunosti tu Biblia ca si agnostic...
john a scris:
o sa mai caut cateva versete asemanatoare, care spun clar ca sarutul este o mare nelegiurie. evident si imbratisarea. |
Cauta, cauta... te incurajez chiar la o aparitie editoriala sau consiliere spirituala pentru tineri. Le poti fi de un real folos cu ideile si concluziile tale.
benny a scris:
Ideea era ca trebuie sa cunosti si sa traiesti dupa partitura (Biblie), iar in absenta ei (fizica) sa cunosti principiile ei asa incat sa poti "improviza" intre limite permise. |
Nu exista "in absenta ei/Bibliei". Sau daca exista, ma abtin de la improvizatii pana o am din nou.
Ultima modificare de irlanda (05/04/10 13:04)
|
|
05/04/10 02:31
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Nu stiu, dar la mine in 3 ani chestiile astea nu au avut niciodata o tenta/directie obscena, erotica, sexuala etc.
|
|
05/04/10 08:25
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
irlanda a scris:
Eu nu prea inteleg cum vine asta: tu vii numa' cu pareri personale, nu cu argumente biblice, dar ai pretentia sa ti se aduca argumente biblice pe care, ca sa-ti sustii parerea personala, le numesti interpretari gresite sau divagatii. |
toate parerile sint personale, si fiecare isi exprima punctul de vedere (desigur, ar fi mult mai placute fara ironii si'ntepaturi, cum la fel de placut ar fi rezumarea la exprimarea lor si concentrarea pe idee, nu pe persoane ...). si din Biblie daca s'ar scrie, interpretarea a ceea ce scrie tot personala e.
irlanda a scris:
Nu le-am uitat da' am zis sa-ti dau cate putin sa nu te inneci. |
iar io zic sa modifici mesajul.
|
|
05/04/10 09:36
|
|
justdoit
membru
|
|
nu vreau sa ma intind la infinit in aceeasi discutie...mi-am spus punctul de vedere si am vazut cum gandesc altii....ce ma intristeaza este ca desi ne numim crestini, eliberati, ...inca gandim ca niste impatimiti...eliberati-va mintea si ganditi simplu... tineti-va de maini, priviti-va in ochi...si daca simti sa o saruti , just do it! nu e de vina sarutu ca mintea ta e bolnava... mintea o poate lua razna si fara sa saruti in rest ... traiti liber asa cum va facut Dumnezeu
Ultima modificare de justdoit (05/04/10 13:00)
|
|
05/04/10 12:59
|
|
irlanda
membru
|
|
justdoit a scris:
ce ma intristeaza este ca desi ne numim crestini, eliberati, ...inca gandim ca niste impatimiti...eliberati-va mintea si ganditi simplu... |
Daca gandesti sa-ti saruti iubitul/iubita doar cand iti va fi sot/sotie, asta-i o gandire eliberata. Impatimita-i mintea/gandirea care clocoteste in aburii pronirilor declansate de saruturi si atingeri. Foloseste termenii corespunzator.
justdoit a scris:
tineti-va de maini, priviti-va in ochi...si daca simti sa o saruti , just do it! |
Si dupa atata "afectiune naturala" daca simtiti sa faceti si un copil...just do it !
justdoit a scris:
nu e de vina sarutu ca mintea ta e bolnava... mintea o poate lua razna si fara sa saruti |
Pai daca o poate lua razna si fara sa saruti, cu atat mai mult cand saruti.
Hai sa nu ne mai credem super-oameni.
justdoit a scris:
in rest ... traiti liber asa cum va facut Dumnezeu |
Sa traim liberi fata de pacat.
Ultima modificare de irlanda (05/04/10 13:15)
|
|
05/04/10 13:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|