TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Sarutul inainte de casatorie Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 38
roxxy
membru

Inregistat: 05/05/09
bine zici winnetou:)

05/05/09 20:15

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

roxxy a scris:

bine zici winnetou:)

unde ? poate il si citezi ;) .

05/05/09 23:58

Dorina
membru

Inregistat: 10/05/09
Hai sa judecam la rece, si iertati-ma ca vorbesc deschis. Nu e pacat sa o (il ) saruti pe obraz, pe frunte, la despartire, prieteneste, dar in momentul in care sarutul tau incepe sa-ti faca hormonii sa circule si te gandesti la noaptea nuntii sau esti tentat sa o muti mai devreme, nu stiu de ce ai nevoie de toata aceasta joaca cu focul inainte de casatorie.
   Cine a sarutat vreodata si e sincer stie ca sarutul este inceputul unui act sexual. De la sarut se ajunge cu usurinta mai departe. Sunt in lume destule ispite si nu e nevoie sa ne mai facem si noi de lucru fabricandu-ne altele noi.

Ultima modificare de Dorina (11/05/09 12:08)

11/05/09 12:07

april
admin forum

Dorina a scris:

Cine a sarutat vreodata si e sincer stie ca sarutul este inceputul unui act sexual.

Poate fi, dar nu este mereu.

11/05/09 13:43

Dorina
membru

Inregistat: 10/05/09
E adevarat, daca te opresti la timp nu se ajunge acolo. Dar eu ma refeream la faptul ca te duce in acea directie, fiziologic vorbind.

11/05/09 14:21

bbebe
membru

Inregistat: 19/03/06
Cam da, respiraţia devine mai accelerată, trupurile vor apropiere.

11/05/09 20:32

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Depinde şi de natura sărutului. Că el poate fi de mai multe feluri. Poate fi un sărut simplu, scurt, poate fi unul mai lung şi mai pasional, sau poate fi unul care face parte exclusiv din preludiu, adică în alte zone decât buzele, în aşa numitele zone erogene. Despre care fel de sărut vorbim?

12/05/09 17:30

Lucica
membru

Inregistat: 06/06/09
Ieri m-am intalnit cu un baiat si ne-am sarutat (sarut frantuzesc) de mai multe ori, dar, desi in ziua de azi toata lumea spune ca a te saruta e ceva normal si frumos, am SIMTIT ca ceea ce am facut (si mai ales felul in care ne-am sarutat) m-a indepartat de Dumnezeu. Inainte sa ma sarut in acest fel cu un baiat Il simteam pe Dumnezeu aproape de mine, mai ales atunci cand ma rugam sau cand incercam sa fac voia Lui, Ii simteam prezenta si acest lucru ma facea atat de fericita... Dar acum simt ca s-a indepartat de mine, si ca mi-e rusine sa-i vorbesc la fel ca inainte, ca ceva in mine imi spune ca am gresit, si de aceea m-am gandit la un lucru la care nu m-am gandit niciodata inainte: ca acest tip de sarut, inainte de casatorie,(si poate mai ales daca nici nu cunosti bine persoana respectiva) ar putea fi un pacat. Imi place mult de acel baiat si poate imi va fi greu sa-i spun ca nu mai doresc sa ne sarutam in acest fel pt ca stiu ca m-ar putea parasi, dar o voi face totusi. Cred ca daca ma iubeste cu adevarat va intelege acest lucru...

06/06/09 08:20

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Atunci nu te mai saruta cu el asa.Eu,cu cea cu care sunt,am impus inca de la inceput niste principii si limite si totul a fost ok.Daca te iubeste nu numai ca va accepta limita asta,insa te va aprecia si mai mult.Pana la urma conteaza ce/cum simti tu;)

06/06/09 15:50

Site web  
daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Lucica  daca te iubeste nu se va schimba nimic in rau ;)

06/06/09 17:31

april
admin forum

daniel a scris:

Lucica  daca te iubeste nu se va schimba nimic in rau ;)

ai grija ce spui, daniele.

06/06/09 17:35

edi.theraven
membru

La ce te referi,april?

06/06/09 17:36

Site web  
daniel
membru

april a scris:

ai grija ce spui, daniele.
Deasta am pus in mesaj daca :)

ps: ideea e ca daca te indeparteaza de El renunti sa mai faci lucru ala, fie sarut fie orice altceva (stim toti exemple de lucruri care ne duc in pacat :D )

06/06/09 17:52

edi.theraven
membru

Orice lucru te poate duce in pacat.

06/06/09 18:01

Site web  
Lucica
membru

Am vorbit cu el despre asta...La inceput a spus ca intelege si e de acord, dar a continuat sa ma sarute in acest fel si cand ii reamintesc ce am vorbit se intristeaza si spune ca nu ma intelege(sau uneori nu spune nimic), si ma face sa ma simt vinovata ca nu vreau sa ma sarut cu el in acel fel...Ca si cum asta ar fi o dovada ca nu il iubesc. Il iubesc, dar simt ca sarutul lui e un fel in care nu-si exprima iubirea ci atractia fizica...Cand incerc sa-i explic ceea ce simt spune ca o sa vorbim altadata...

11/06/09 23:07

april
admin forum

editheraven a scris:

nu te mai saruta cu el asa.....
Daca te iubeste nu numai ca va accepta limita asta,insa te va aprecia si mai mult.Pana la urma conteaza ce/cum simti tu;)

de acord. poate ca doar asta il intereseaza.

11/06/09 23:12

edi.theraven
membru

Atractia fizica trebuie sa existe intr'o relatie,insa satisfacerea/aratarea/consumarea ei , fara aratarea/declararea/dovedirea si a sentimentelor nu mai arata o relatie de iubire.Nu vreau sa par indiscret,de aceea te las sa raspunzi doar cu da sau nu:1.mergeti la cofetarii? ; 2.mergeti la spectacole publice(teatru,film etc)? ; 3.iti aduce flori,cadouri , lucruri marunte de care sa te bucuri? 4.Va plimbati prin parcuri,pe langa lacuri etc? 5.Se abtine sa te sarute in public(sa te sarute oricum ma refer,ca doar n'o practica french kissing in public :O)?
Te intreb fiindca vreau sa te ajut,sau cel putin sa inteleg.Daca ti se pare ca intreb prea mult poti sa'mi spui ca nu vezi sensul intrebarilor si gata;)

le2:Daca spune ca nu te intelege.....

Ultima modificare de editheraven (12/06/09 10:59)

12/06/09 07:57

Site web  
april
admin forum

editheraven a scris:

le:revin cu o ultima intrebare care are mai multa legatura cu titlul siteului?Aveti aceleasi pareri legate de sexul premarital,de casatorie?Sper sa nu fi facut o prostie sa intreb tot ce am intrebat,nu vreau sa judec pe nimeni,nici nu pot face asta,insa vreau doar sa imi explic comportamentul lui.

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=433

12/06/09 08:02

edi.theraven
membru

Am sters editul respectiv.Oricum mi se parea "deplasata" intrebarea.

12/06/09 08:04

Site web  
Lucica
membru

Iti raspund la intrebari :)
1) da, mergem la cofetarii
2)nu am fost inca
3)da, imi aduce flori
4)da, de obicei pe acolo ne plimbam
5)da, ne sarutam si in public
In legatura cu sexul premarital nu cred ca avem aceeasi parere, pentru ca a ramas foarte socat cand i-am spus ca eu nu sunt de acord, dar a evitat sa-mi spuna deschis parerea lui, si pt mine asta e un semn clar ca nu e de acord cu mine.

12/06/09 08:45

edi.theraven
membru

Ti'am raspuns la threadul mentionat de april.

le:in public m'am referit fata de altii,cunoscuti sau necunoscuti.In public nu inseamna in parcuri,alei,etc.Asta fiindca nu mi se pare normal sau firesc sa te saruti de fata cu altii.

Ultima modificare de editheraven (12/06/09 10:59)

12/06/09 09:20

Site web  
lara
membru

Inregistat: 03/12/06

Lucica a scris:

In legatura cu sexul premarital nu cred ca avem aceeasi parere, pentru ca a ramas foarte socat cand i-am spus ca eu nu sunt de acord, dar a evitat sa-mi spuna deschis parerea lui, si pt mine asta e un semn clar ca nu e de acord cu mine.

Lucica, in locul tau as fugi de baiatul asta mancand pamantul!
Ce garantie ai tu ca el nu te va insela vreodata? Dar ma intreb eu.... el este pocait? Adica din start e clar ca nu e pocait, dar macar baptist, penti sau din asta care mai merge pe la bise, este?

12/06/09 10:47

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
Lucica, baiatul e crestin sau nu?
a,acum am vazut ca si lara a intrebat....

Ultima modificare de fluflu (12/06/09 12:46)

12/06/09 12:46

daniel
membru

Lucica a scris:

Am vorbit cu el despre asta...La inceput a spus ca intelege si e de acord, dar a continuat sa ma sarute in acest fel si cand ii reamintesc ce am vorbit se intristeaza si spune ca nu ma intelege(sau uneori nu spune nimic), si ma face sa ma simt vinovata ca nu vreau sa ma sarut cu el in acel fel...Ca si cum asta ar fi o dovada ca nu il iubesc. Il iubesc, dar simt ca sarutul lui e un fel in care nu-si exprima iubirea ci atractia fizica...Cand incerc sa-i explic ceea ce simt spune ca o sa vorbim altadata...
Parerea mea e ca ar trebui sa il aduci cu picioarele pe pamant si sa lamuriti ce e de lamurit.  Iti dai seama ca el ar trebui sa te intrebe ce vrei/nu vrei sa faci ?  :)  E greu sa nu faci unele lucruri dar cand amani si amani e clar ca nu esti dipsus sa risti sa pierzi ceva. Poate nu te-ai facut inteleasa suficient de bine ;)

12/06/09 14:09

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Lucica... ma gandeam sa nu iti raspund dar poate te va ajuta.
Eu cred ca prietenul tau se gandeste doar la sex sau mai degraba este orbit de asta. Tu sti foarte bine asta... pentru ca sti cum te saruta si cum se comporta cu tine.

Aveam si eu o prietena... credeam ca e dragoste; o iubeam si ea ma iube'a pe mine, mai mult decat orice ma iubea ea pe mine.
Vorbeam de Dumnezeu... insa cand ne intalneam ne sarutam si etc... doar de astea face-am. Era aproape sa fac sex... dar Domnul ma scapat de acest pacat... sti tu cum e sa pacatuiesti cu saruturi, cu atingeri... sti cum te mustra Duhul Sfant. Mult plang si mult tremur de scarba cand ma gandesc acuma si ca am atins'o... si ca era sa fac sex. Daca faceam sex... nu credeam ca puteam sa traiesc cu mine insusi.
Acuma sa iti spun ceva... crezi ca la saruturi tie greu sa zici nu? La atingeri si mai ales la sex... va si mai greu sa zici nu, aproape imposibil; eu n-am putut sa nu zic nu dar Dumnezeu ma scapat, nu stiu daca vrei sa risti si sa vezi daca Dumnezeu te scapa si pe tine..

Acuma sa ajungem la ceva care trebuie sa fie pe gand;
Daca te iubeste pe tine ar dori cel mai bine lucru, ar doi sa ajungi in rai... nu ar dori sa te faca ca sa pacatuiesti.
Daca te iubeste ar intelege.. ar dori sa se roage impreuna cu tine si sa se roaga pentru tine... daca te iubeste.

Daca il iubesti tu ai dori sa ajunga in rai.
Daca il iubesti nu l-ai ajuta sa pacatuieasca... nu l-ai ajuta sa te sarute.
Daca il iubesti ai vedea ca el nu are nevoie de tine ci are nevoie de Dumnezeu.
Daca il iubesti te-ai ruga pentru el, daca il iubesti ai dori mai bine sa il pierzi acuma si sa il castigi pentru ceruri.
Daca il iubesti nu te-ai gandi la tine ci te-ai gandi la el si nu voi risca ca tu sa ajungi in iad si nici el.

La fosta mea prietena i-am zis; am nevoie de cineva care cunoaste si traieste cu Dumnezeu, am nevoie de Dumnezeu si tu ai nevoie de Dumnezeu.
Am zis sa ramanem prieteni.
A fost distrusa dar Domnul a lucrat si ea sa pocait.. acuma traieste pentru Domnul.

Gandeste-te bine.

Ultima modificare de livu2day (14/06/09 04:12)

14/06/09 04:09

Pagini: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 38    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la