|
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mai, sincer... Cand te saruti, nu te exciti neaparat. Adica, eu nu vad asa situatia. Eu vad ca ceva, din dragoste. Ca ceva, daruit din inima. Poate, negresit sa duca si la asta, dar doar daca TU o permiti.
caryna a scris:
dar fata deobicei trebuie sa fie f precauta si sa impuna o limita , baiatul este f egosit si vrea sa-si implineasca dorintele lui ... |
In general un baiat care vrea sa profite de o fata, initiaza relatia doar cu scopul asta, si stiind dinainte ca fata e o naiva.
Mai, nu stiu, intr-adevar, in zilele astea rar mai intalnesti un baiat care sa te respecte cu adevarat. Care sa nu vrea doar ce e carne in tine, care sa se mai uite si la nevoi, si la tine ca persoana, nu doar ca si trup. Fetelor daca nimeriti un astfel de baiat, tineti de el. Pentru ca sunt acel gen de oameni carora nu trebuie sa le vbesti ca sa stie unde sa se opreasca. Poate doar sa le soptesti. Si imediat vor da inapoi, ca sa nu crezi ca vor sa ia ceva cu forta. Sunt oamenii care...iubesc, si nu intr-o maniera egoista.
Dar cum aceasta specie e pe cale de disparitie, da, foarte bine. Esti fata si nu vrei ca lucrurile sa avanseze daunator? Pune limite. Pentru ca daca lucrurile ajung la un inevitabil, ceea ce ai distrus acum, cu greu mai refaci in casnicie.
Plus de asta, suntem fete. Sufletele noastre se rup mai usor, pentru ca suntem mai sensibile. Si cu greu vei mai reusi, sau cu greu se va gasi cineva care sa va lipeasca sufletul la loc, acolo unde altul a distrus. Fiti...Fete. Iubiti-va pe voi, si lasati-va iubite... Chiar si cu limite. 
Ps:baieti, puteti da skip[chiar nu stiu cuvantul in romana. ] la ultima parte. 
Ultima modificare de anomis (07/12/08 22:08)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/12/08 22:07
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Anomis poate e din dragoste tie dar nu o sa cunosti inima a-lui o persoana niciodata eu cred, numai daca ai darul deoseobiri sau daca Domnul iti face de cunoscut. Eu sunt de acord cu caryna.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
08/12/08 01:00
|
|
crisan simona
membru
Inregistat: 13/12/08
|
|
Nu risipi darurile viitorului sot!!!
Unul din versetele care ma provoca in adolescenta era acela din Cantarea Cantarilor 2:7 care zicea astfel: "Va jur fiice ale Ierusalimului,pe caprioarele si cerboaicele de pe camp:nu starniti dragostea pana nu vine ea".Oare ce vrea sa spuna versetul?-ma intrebamoridecateori il citeam.Cu vremea m-am maturizat si am reusit sa descopar sensul ascuns in spatele cuvintelor:nu spune vorbe care sa trezeasca sentimente, nu face gesturi care normal se fac intre indragostiti,nu-ti arunca privirile in moduri necuviincioase,nu provoca dragostea unei persoane doar pentru a te simti admirata,nu te juca de-a prietenia fara intentia casatoriei,nu-ti imparti saruturile ca pe un lucru fara valoare,nu-ti distruge puritatea si casstitatea pe care Dumnezeu le-a asezat in tine...vei deveni fara valoare si in final cel care te va "cumpara" te va pretui pe masura ... incantarea si satisfactia acelor momente se va risipi..si te vei trezi ca ai alergat dupa vant risipind toate acele gesturi ,vorbe,priviri de care doar iubitul tau sot ar fi trebuit sa beneficieze. deci astazi,hotaraste-te sa pastrezi ci sfintenie " DARUL TAU DE NUNTA"!!!
_______________________________________ Sa nu legi prietenie cu omul pe care nu il poti respecta !!!
|
|
13/12/08 16:28
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
nikku a scris:
Pai daca nu ai pe ce sa te concentrezi iti fug ochii in toate partile  |
pai muschiuletii aia care intorc ochii nu-i comanzi tu insuti?
cred ca daca sarutul face parte din cursul firesc al evenimentelor, din manifestarile tandre si lipsite de egoism animate de fiorul iubirii sincere a doi indragostiti, nu e pacat si aduce siguranta, implinire si satisfactie. Imi zicea o fata la care tin din toata inima ca daca stabilesti o limita si ti-o asumi e usor sa nu depasesi acea limita.
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
14/12/08 00:30
|
|
manolo
membru
Inregistat: 15/12/08
|
|
eu cred ca va juca-ti cu focul,fratiilor si suroriilor,nu uitati ca se va aprinde o vapaie foarte greu de stins in inimile voastre,macar daca am fi pregatiti si duhovniceste
Ultima modificare de manolo (15/12/08 03:19)
|
|
15/12/08 03:13
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
black-panther a scris:
cred ca daca sarutul face parte din cursul firesc al evenimentelor, din manifestarile tandre si lipsite de egoism animate de fiorul iubirii sincere a doi indragostiti, nu e pacat si aduce siguranta, implinire si satisfactie. Imi zicea o fata la care tin din toata inima ca daca stabilesti o limita si ti-o asumi e usor sa nu depasesi acea limita. |
d-acord. 
Ultima modificare de benny (15/12/08 13:27)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
15/12/08 13:27
|
|
oanna
membru
Inregistat: 09/06/08
|
|
As putea recomanda o carte "Cand visele se implinesc" de Eric si Leslie Ludy. Este o care foarte faina, scrisa de un cuplu din America. Si ei au trait in aceasi lume ca si noi, dar atunci cand si-au inceput relatia de prietenie, au avut ca 'fundatie' pe Dumnezeu. El a fost mereu Tinta sprea care ei priveau.
_______________________________________ Dragostea...este decizia mea de a face din problemele tale, problemele mele.
|
|
19/12/08 23:35
|
|
nina+
membru
Inregistat: 10/06/07
|
|
Mi-a spus un prieten (care a facut armata la genisti...) ca sarutul nu e periculos prin el insusi, dar este flacara care aprinde fitilul, care in final duce la bomba si face "buuum"!!! Poate ca-ti impui niste limite, dar... flacara merge mai departe; poate nu fizic, dar si gandit, pacatul e tot pacat. Poate te consideri puternic, dar incet, incet, pacatul te slabeste, si ajungi sa nu mai poti sau sa nu mai vrei sa-ti biruiesti firea pacatoasa. La inceput cred ca fiecare suntem constienti de lucrurile astea, dar apoi ne mintim singuri ca e ok, si in final se poate sa ne trezim prea tarziu. Si, da, suntem diferiti, si nu e litera de lege. Dar avem Biblia; si Duhul Sfant pe care ni L-a pus in inima Dumnezeu, care ne invata si ne aminteste; si pe Isus, care este Usa oilor, calea de a iesi din orice ispita. Sa fim biruitori prin El!
_______________________________________ "Macar ca zici ca nu-L vezi, totusi, pricina ta este inaintea Lui: asteapta-L!" Iov 35.14
|
|
20/12/08 13:04
|
|
guarDIANAngel
membru
Inregistat: 09/02/09
|
|
sincer nu am citit toate posturile, dar am observat cu toti cam sciu asa la general despre ce e bine si ce e rau. Vreau sa spun dn experienta personala ca e foarte greu sa te abtii de la sarut atunci cand iubesti pe cineva. Eu sunt intro relatie care evantual duce la casatorie. El o fost primul meu sarut si eu am fost primul lui sarut. Relatia noastra e bazata si condusa de Dmnezeu. Deaceea stiu sigur ca avand caracterul lui Dumnezeu in realatia noastra nu o sa permita la nici un pas mai mare pina la casatorie. Dar daca stii ca esti slab de caracter si ti-e frica de consecinte, atunci abtine-te de la sarutul pina la casatorie!!!
|
|
09/02/09 20:04
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
guarDIANAngel... hmmm... probabil asa sa fie... dar chiar era nevoie de acel sarut?... nu puteai sa iti exprimi sentimentele fata de persoana iubita si altfel decat prin sarut?... hmmm... nu sunt ingust la minte, nu vreau sa par a fi unul care nu s-a confruntat cu asa ceva... eu anul trecut am sarutat o fata... dar si acum regret acel fapt... ma simt vinovat de ceea ce am facut... pofta m-a impins sa o sarut, si am sarutat-o... un sfat va dau... NU CONFUNDATI POFTA CU DRAGOSTEA!!!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
09/02/09 20:15
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
mototey a scris:
NU CONFUNDATI POFTA CU DRAGOSTEA!!! |
Si nici dragostea cu pofta.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/02/09 20:29
|
|
guarDIANAngel
membru
|
|
poate ai regratat pentru ca nu ai simtit nimic penru ea, dea-aia cand iubesti - nu regreti!
|
|
09/02/09 20:33
|
|
april
admin forum
|
|
guarDIANAngel a scris:
poate ai regratat pentru ca nu ai simtit nimic penru ea, dea-aia cand iubesti - nu regreti! |
Poti regreta si cand iubesti.
|
|
09/02/09 20:33
|
|
guarDIANAngel
membru
|
|
mototey a scris:
guarDIANAngel... hmmm... probabil asa sa fie... dar chiar era nevoie de acel sarut?... nu puteai sa iti exprimi sentimentele fata de persoana iubita si altfel decat prin sarut?... hmmm... nu sunt ingust la minte, nu vreau sa par a fi unul care nu s-a confruntat cu asa ceva... eu anul trecut am sarutat o fata... dar si acum regret acel fapt... ma simt vinovat de ceea ce am facut... pofta m-a impins sa o sarut, si am sarutat-o... un sfat va dau... NU CONFUNDATI POFTA CU DRAGOSTEA!!! |
tu ai confundat cumva pofta cu dragostea cand ai sarutat-o pe fata aia?
|
|
09/02/09 20:37
|
|
guarDIANAngel
membru
|
|
april a scris:
guarDIANAngel a scris:
poate ai regratat pentru ca nu ai simtit nimic penru ea, dea-aia cand iubesti - nu regreti! |
Poti regreta si cand iubesti. |
vorbesti din experienta? - eu da
Ultima modificare de guarDIANAngel (09/02/09 20:38)
|
|
09/02/09 20:38
|
|
guarDIANAngel
membru
|
|
....mai da voua tare va place sa judecati pe-aci pe situl asta..asa in genaral... deabia m-am inregitrat azi dar deja am observat lucrul acesta... woow
Ultima modificare de guarDIANAngel (09/02/09 20:41)
|
|
09/02/09 20:40
|
|
april
admin forum
|
|
guarDIANAngel a scris:
....mai da voua tare va place sa judecati pe-aci pe situl asta..asa in genaral... deabia m-am inregitrat azi dar deja am observat lucrul acesta... woow |
nu te judecam, ci discutam. te rog sa faci diferenta si te mai rog sa nu ne judeci tu doar dupa cateva mesaje.
guarDIANAngel a scris:
vorbesti din experienta? - eu da |
Esti "intro relatie care evantual duce la casatorie" .Sa zicem ca nu va duce si ca nu te vei casatori cu acela pe care l-ai sarutat din ... dragoste. Vei regreta asta cand il vei intalni pe cel cu care te vei casatori ?
P.S. nu era nevoie de 2 mesaje consecutive. Am observat ca ti le-ai modficat pe ambele, deci puteai adauga la primul ce ai scris in al doilea .
|
|
09/02/09 20:42
|
|
mototey
membru
|
|
guarDIANAngel a scris:
....mai da voua tare va place sa judecati pe-aci pe situl asta..asa in genaral... deabia m-am inregitrat azi dar deja am observat lucrul acesta... woow |
scuze daca ti-am dat o astfel de impresie... imi place sa judec lucrurile... si din cauza faptului ca am trecut si eu pe aici... imi da un impuls sa imi spun punctul de vedere... dar... nu o spun cu ura, cu spiritul de a critica... incerc sa inteleg mai bine... 
|
|
09/02/09 20:43
|
|
guarDIANAngel
membru
|
|
april a scris:
nu judecam, ci discutam. te rog sa faci diferenta si te mai rog sa nu ne judeci tu doar dupa cateva mesaje.
guarDIANAngel a scris:
vorbesti din experienta? - eu da |
Esti "intro relatie care evantual duce la casatorie" .Sa zicem ca nu va duce si ca nu te vei casatori cu acela pe care l-ai sarutat din ... dragoste. Vei regreta asta cand il vei intalni pe cel cu care te vei casatori ?
P.S. nu era nevoie de 2 mesaje consecutive. Am observat ca ti le-ai modficat pe ambele, deci puteai adauga la primul ce ai scris in al doilea . |
nu-ti face griji...va duce la casatorie. suntem logoditi
|
|
09/02/09 20:47
|
|
april
admin forum
|
|
guarDIANAngel a scris:
nu-ti face griji...va duce la casatorie. suntem logoditi |
Ok, asa sa fie. Discutam dupa .
Si te rog sa tii cont de ce ti-am scris. Ai postat iar consecutiv.
|
|
09/02/09 20:50
|
|
mototey
membru
|
|
guarDIANAngel a scris:
Dragostea nu e cava care poti sa explici prin cuvinte. atunci cand tii la cineva din toata inima si vezi un viitorul cu persoana data atunci acest act nespus de frumos vine natural ...de la sine... nu e ceva planificat. Mie mi-ar fi scarba sa sarut pe cineva pentru care nu simpt nimic.. |
si mie mi-ar fi scarba... nu zic ca nu tineam la acea fata sau ca nu simteam ceva pentru ea... dar acum... invatand din greseli... prefer sa nu mai fac aceasta greseala... sunt sigur ca Dumnezeu ma va tine sa nu ma mai insel, sa nu mai gresesc asa... atunci cand va fi sa sarut o fata din dragoste, voi sti... 
|
|
09/02/09 20:51
|
|
guarDIANAngel
membru
|
|
mai april mai...de ce-ti pasa? hai ca nu mai vin inpoi peaici. peace
|
|
09/02/09 20:56
|
|
mototey
membru
|
|
mai... nu pleca... eu cred ca acest forum e unul plin de forumisti intelegatori... eu aici ma simt respectat... simt ca e un loc plin cu crestini care vor sa isi asterne in mesaje gandurile, ideile, chiar si sentimentele... si nu cred ca e un lucru rau.. dar pentru asta trebuie sa se mentina si o ordine, pentru o buna intelegere a forumistilor... oricat de mult voi fi criticat, eu de pe acest forum nu voi pleca... nu renunta!... sper sa iti placa... 
*scuzati offtopicul!
|
|
09/02/09 21:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|