|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
shoricel a scris:
iarta-ma... am vrut sa zic "daca nu e crestin". am omis nu-ul. mea culpa. ma refeream ca daca nu e crestin nu ar trebui nici macar sa incapa discutie de relatie... d-apai de sarut... |
ei na ... la-sa-ma-si-nu-ma-ne-bu-ni ... poi mai oare nu poti incerca sa il crestinezi ???... ca doar aici nu vorbim de lepra ...   
Ultima modificare de giany (02/12/08 13:09)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
02/12/08 13:08
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Nu, Giany, nimeni nu (prea) se crestineaza din dragoste fata de cineva. Va fi doar de fatada, dar poate dura mai mult sau mai putin pana sa-ti dai seama. nu exclud ca ar putea exista si astfel de cazuri, de aia am pus "prea" in paranteza.
|
|
02/12/08 13:18
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
caryna a scris:
...dar intr-un fel ma gandesc ca ar fi pt ca nu stiu daca el este baiatul cu care ma casatores |
e simplu. hotarasti daca pastrezi sarutul doar pentru viitorul tau sot. daca pastrezi atunci te vei saruta doar cu el, daca nu, nu. de ce ar fi pacat sa te saruti cu un baiat care nu-ti va fi sot?
e diferenta intre a hotara ca vrei sa-l saruti doar pe el si a arde de nerabdare sa saruti baiatul pe care-l iubesti acum, dar te abtii pt ca ti-a spus nu stiu cine ca e pacat.
nu cred ca exista suport pentru a dovedi ca este pacat. exista insa frumusete in a pastra aceeasta doar pentru cel cu care te vei casatori.(alegerea este a ta)
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
02/12/08 13:35
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
caryna a scris:
pei el este dintr-o famile crestina,dar este incepator in credinta....a incercat sa ma sarute iar eu l-am refuzat, din motive ca inca nu am simitit nevoia.nu am stiut ca este pacat,dar intr-un fel ma gandesc ca ar fi pt ca nu stiu daca el este baiatul cu care ma casatores |
Ai decis foarte bine, relatie ar fi mai adanca fara anumite lucruri.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
02/12/08 13:46
|
|
giany
membru
|
|
hai mai ... nu iria o crima ...!!!   
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
02/12/08 13:49
|
|
nikku
membru
|
|
Oare nu trebuie sa ajunga si relatia la un anumit nivel, o anumita intimitate, astfel incat sa te poti si saruta cu el? Sau te saruti cu oricine ca iti place pe moment si asa simti ca trebuie sa faci si a doua zi nu-ti mai place?
|
|
02/12/08 13:51
|
|
giany
membru
|
|
mai nikku ... sunt chestii ... se numesc reactii ... si daca ai asea ceava ... nu mai ai timp sa spui nu ...   
|
|
02/12/08 13:55
|
|
giany
membru
|
|
nu era vb pt vreun motiv mai shory...
|
|
02/12/08 14:09
|
|
[anda]
membru
Inregistat: 09/09/08
|
|
nikku a scris:
Nu, Giany, nimeni nu (prea) se crestineaza din dragoste fata de cineva. Va fi doar de fatada, dar poate dura mai mult sau mai putin pana sa-ti dai seama. nu exclud ca ar putea exista si astfel de cazuri, de aia am pus "prea" in paranteza. |
unchimio s-a "crestinat" pentru matusa mea ea nu vroia sa fie cu el ca nu era crestin si i-a zis asta apoi el ca sa se poata apropia de ea a inceput sa mearga la bise si acum au ditamai familia 
black-panter a scris:
pe ce te bazezi cand zici ca e pacat? |
nu toata lumea considera asta pacat e la incredintarea fiecaruia.eu il consider pacat doar mi-am exprimat parerea
Ultima modificare de [anda] (02/12/08 18:56)
|
|
02/12/08 18:51
|
|
giany
membru
|
|
deci regula confirma ... exista exceptii shory ... exact cum ma asteptam ... tks for example [anda]...  
|
|
02/12/08 19:02
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
nu am exclus niciodata exceptiile :P
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
02/12/08 19:16
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
eu am ascultat o predica de-a lui Luigi Mitoi[parca] in care zicea ca n-ai voie inainte de casatorie nici macar sa te tii de mana..
|
|
02/12/08 21:02
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
aia mai lipsea!!!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/12/08 21:04
|
|
[anda]
membru
|
|
oo da!!!asta mi se pare prea de tot 
|
|
02/12/08 21:11
|
|
yoslivius
membru
Inregistat: 02/12/08
|
|
dar dupa logodna este permis sa te saruti?
|
|
02/12/08 21:12
|
|
[anda]
membru
|
|
pai logodna e tot inainte de casatorie )))
|
|
02/12/08 21:42
|
|
nikku
membru
|
|
Parerile sunt impartite ca peste tot in forum Dupa logodna as crede ca e ok sa te saruti...
|
|
02/12/08 21:51
|
|
[anda]
membru
|
|
dar si dupa logodna o pereche se poate desparti si apoi ar putea exista pareri de rau
|
|
02/12/08 21:56
|
|
caryna
membru
Inregistat: 08/10/08
|
|
da are dreptate asa k luati va gandul si de la sarut:D
Ultima modificare de caryna (02/12/08 21:59)
_______________________________________ Jesus loves me!
|
|
02/12/08 21:58
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Pe cei care stati in dubii, va incurajez sa asteptati pana in ziua nuntii.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
02/12/08 22:23
|
|
yoslivius
membru
|
|
si daca am facut-o pana acum(ma refer la sarut) inseamna ca nu trebuie sa ne mai sarutam?
|
|
02/12/08 22:44
|
|
yoslivius
membru
|
|
|
02/12/08 22:45
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
yoslivius a scris:
si daca am facut-o pana acum(ma refer la sarut) inseamna ca nu trebuie sa ne mai sarutam? |
Aceasta este incredintarea ta? Daca o incalci iti este pacat. Spune Biblia ca tot ceea ce nu vine din incredintare este pacat.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
03/12/08 13:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|