|
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Pentru cine vrea si poate, Miercuri (11 Decembrie) undeva in jur de ora 12-14 o sa ne intalnim in Cluj cateva persoane ce am activat/activeaza pe forum. Daca sunt doritori ar fi fain sa ne vedem cat mai multi.
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
08/12/13 21:59
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Ce fainnn!!! Eu am un seminar la care conteaza prezenta pt nota,dar poate merg si recuperez joi...unde va fi intalnirea? 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
09/12/13 11:34
|
|
Cornelia
membru
Inregistat: 07/11/13
|
|
fain! un timp binecuvantat sa aveti! 
|
|
09/12/13 11:43
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Mulțumim! 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
09/12/13 16:58
|
|
Cornelia
membru
Inregistat: 07/11/13
|
|
cu placere 
|
|
09/12/13 17:11
|
|
daniel
membru
|
|
Daniela, eu m-am gandit sa luam o gustare la un restaurant tailandez (aproape de facultatea de litere) si apoi sa facem o plimbare. N-am fost de ceva timp prin Parcul Central dar cred ca mai exista si putem trece pe acolo.
ps: asta zic eu dar o sa facem....ce decid fetele :p
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
09/12/13 22:09
|
|
dhannyella
membru
|
|
Am inteles,Daniel...o sa anunt fetele in caz ca vin [:P]
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
10/12/13 10:59
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
E frumos ce faceti voi? Sa nu dati si voi mai multe detalii! 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
11/12/13 20:07
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Ioiiii...as fi venit si euuuu! 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
11/12/13 22:29
|
|
daniel
membru
|
|
Facem runda 2 ? 
|
|
12/12/13 00:36
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
te-ai intors in cluj daniel?
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
14/12/13 14:08
|
|
daniel
membru
|
|
daniel a scris:
Facem runda 2 ?  |
Ce ziceti de Miercuri, 19 Martie ?
|
|
27/02/14 21:23
|
|
Old
Moderator
|
|
La ce ora?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/02/14 00:31
|
|
dhannyella
membru
|
|
Uai,ar fi super sa ne intalnim! Eu miercuri am cursuri de la 10-20,dar ...daca ramane data de 19 va spun daca pot sau nu cu 1-2 zile inainte :d [sper sa pot!]
Ultima modificare de dhannyella (01/03/14 17:17)
|
|
01/03/14 17:16
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
poti, dhannyela, iti mai scoti si tu capul din carti 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
10/03/14 11:42
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
eu pot miercuri dupa ora 16:00 
|
|
16/03/14 18:06
|
|
Old
Moderator
|
|
Eu intentionez sa ajung la 18 la o lansare de carte a lui Marius Cruceru, apoi cred ca pot veni. Nu stiu cat tine lansarea de carte; poate juma' de ora? Sau am putea sa fim foarte spirituali si sa mergem toti la lansarea de carte, apoi la o cafea sau un suc etc.
Ultima modificare de Old (17/03/14 20:45)
|
|
17/03/14 20:44
|
|
daniel
membru
|
|
Ramane ora 19. Daca cineva intarzie face cinste ! ) Eu m-am gandit sa luam o gustare la un restaurant tailandez, in jur de ora 20. Inainte si eventual dupa putem face o plimbare prin parcu central sau unde vor fetele. :p Nu e batut in cuie programul acesta, putem sa facem sau sa mergem sa bem doar un suc unde ne e mai comod. Ne putem hotara cand ne intalnim toti. 
ps: pentru cine e prins in alte treburi si intarzie 20-30 min nu e nici o problema. Vrem sa ne bucuram de aceasta intalnire, nu sa fie o povara!
E ok sa ne intalnim in Parcu Central, langa lac? ! :d
Ultima modificare de daniel (18/03/14 13:56)
|
|
18/03/14 10:35
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
pt mine e okay ora 19:00 in Parcul Central 
ps: pot sa aduc insotitori? adica sora?  ps2: unde e lansarea de carte, Old?
Ultima modificare de FiicaDeRege (18/03/14 18:27)
|
|
18/03/14 18:26
|
|
daniel
membru
|
|
Da. Sunt sigur ca ne vom bucura de prezenta ei. 
|
|
19/03/14 01:43
|
|
Old
Moderator
|
|
FiicaDeRege a scris:
... unde e lansarea de carte, Old? |
Libraria Grace`s Home, Str. samuil Micu nr.1 A, in centru cred ca e. Din strada Memorandumului in stanga daca esti cu fața spre Manastur.
|
|
19/03/14 13:05
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Buna tuturor,
Imi cer iertare pentru faptul ca nu am mai intrat pe TC de mult timp. Orice motiv as invoca va parea o scuza, asa ca mai bine nu fac acest lucru. Un motiv de bucurie pt mine: Daca Dumnezeu vrea si ma ajuta, Marti 30 Dec, voi fi in Cluj. Imi doresc de mult o zi sa vizitez orasul si mai ales sa ma vad cu prieteni dragi. Daca vrea cineva si poate (intrucat e la ''10 min" de REV), m-as bucura tare mult sa ne intalnim. Puteti scrie aici sau un mesaj privat. Pana plec catre Cluj, voi mai intra sa citesc.
Sarbatori binecuvantate sa aveti, Tanara Crestina 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
23/12/14 20:06
|
|
dhannyella
membru
|
|
Buna tuturor,
tin sa anunt ca, de luni(27 aprilie) pana joi (30 aprilie) o sa fiu in Bucuresti la un curs. Daca vrea cineva/oricine sa ne intalnim...va rog sa imi raspundeti aici/ in privat. Multumesc! 
|
|
22/04/15 22:35
|
|
Old
Moderator
|
|
Păi, trebuie sa vorbesti cu bucurestenii: Irlanda, Roxana, Mohicanu, poate si cu prahovenii care sunt destul de aproape.  Eu din Cluj nu pot sa ajung. 
|
|
22/04/15 23:24
|
|
dhannyella
membru
|
|
 Pai, tocmai de aceea am scris aici Old...pt ei :P Stiu, stiu ca-i lung drumul 
|
|
23/04/15 17:51
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|