TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Intalnire TANARCRESTIN Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 ... 14
m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04

fluflu a scris:

Ei dragilor...cand vreti sa se mai organizeze o intalnire Tanar Crestin?

01/11/11 18:17

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Asadar :) Avand in vedere ca saptamana viitoare e vacanta, as propune o zi in care sa ne intalnim.

Ca orase de propuse : Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Brasov. Sa se 'voteze' orasul si, bineinteles, daca/cine vine si unde si cand :)

(anuntati si forumistii care nu mai posteaza, poate vor si ei :D )

Ultima modificare de edi.theraven (14/02/12 12:32)

14/02/12 12:23

Site web  
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
votam bucurestiul clar :D

14/02/12 12:33

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
Edi, desi ma gandisem si eu la asa ceva, cred ca acum nu este momentul potrivit. Adica, masini blocate in zapada, trenuri cu intarzieri de zeci de ore .. Eu zic ca este o idee excelenta, doar timpul nu este potrivit. Dupa ce vor trece aceste impedimente, eu bucuroasa vin.

14/02/12 12:37

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
subscriu la ce a zis Tanara...tare mi-e teama ca o sa ramanem blocati sau mai stiu eu...poate dupa ce trece perioada asta cu codurile si cu drumurile blocate :D
eu in principiu pot ajunge oriunde ;) numa sa anuntati din timp :)

14/02/12 12:40

edi.theraven
membru

le : Ok, renuntam :)

Ultima modificare de edi.theraven (14/02/12 12:42)

14/02/12 12:41

Site web  
alex
membru

renuntam momentan :) ;)

14/02/12 12:46

edi.theraven
membru

Depinde daca momentan sau nu :) Vom vedea si atunci cum va fi.

14/02/12 12:49

Site web  
ultimul mohican
membru

mai, edi a propus pt saptamana viitoare, pana atunci vom vedea, poate si nu ie exclus, pana saptamana viitoare drumurile vor fi in regula, iar trenurile si orice altceva vor circula normal :)

14/02/12 12:52

edi.theraven
membru

Si eu tot asta ziceam. Ma rog :) E abia marti. Pana sambata viitoare de ex, mai este. Dar, dupa cum am zis, nimeni nu garanteaza ca asta e doar 'momentan' :) (nu la zapada ma refer)

Ultima modificare de edi.theraven (14/02/12 12:54)

14/02/12 12:54

Site web  
alex
membru

adevaru e ca acu daca tot aveati vacanta, mno era mai usor dara daca drumurile sunt blocate, nu prea avem noi ce face :D
ne-om intalni noi o data :D
in ploiesti am fost anu trecut, dar am fost asa rapid, dar promit ca daca mai vin anunt :D

14/02/12 12:55

edi.theraven
membru

alex a scris:

ne-om intalni noi o data :D

Sure :)

14/02/12 12:57

Site web  
ultimul mohican
membru

totul ie simplu, asteptam, daca vremea e ok incepand de joi sau vineri discutam. eu vin oriunde in bucale, ma deplasez maxim in ploiesti (eu, motivele mele, problema mea :D ) daca se hotaraste ca oras bucale, pot asigura cazare pt. forumisti din alte orase.

14/02/12 12:57

edi.theraven
membru

Lasa mohicane, ca deja s'a luat decizia :)

14/02/12 12:58

Site web  
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

ultimul mohican a scris:

...daca se hotaraste ca oras bucale, pot asigura cazare pt. forumisti din alte orase.

Pentru cate persoane? :D :D

14/02/12 13:00

edi.theraven
membru

Sa inteleg ca totusi nu sunt singurul care inca are in vedere asta? :D

14/02/12 13:00

Site web  
ultimul mohican
membru

pt cate vreti. dormim pe saltele pe canapea pe ce-o fi :D

si daca mai apelez si la relatiile mele printre crestini (ca as putea apela si la cei "ne" dar sa va simtiti in largul vostru, serios, cred ca pot caza 20 de persoane. )

Ultima modificare de ultimul mohican (14/02/12 13:03)

14/02/12 13:01

edi.theraven
membru

Aia nu mai e intalnire TC :D

14/02/12 13:03

Site web  
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

edi.theraven a scris:

Lasa mohicane, ca deja s'a luat decizia :)

edi, nu renunta :)

1. azi e marti. daca va'ntalniti saptamana viitoarea, sambata de ex, sint deja aproape 2 saptamani, timp in care se pot schimba conditiile climatice.

2. decat sa'ntrebi pe fiecare cand si cum poate, mai bine hotarasti cu cineva o zi/ o ora de intalnire (cu ultimul mohican de ex, ca este dispus/ disponibil, sau shoricel, Arch si cine mai e din ploiesti) si, cine va putea/ dori, se va putea alatura voua.

3. ca ultimul mohican ar putea oferi cazare, poate fi un "detaliu" demn de luat in consideratie, daca nu pt acum, pt alte ocazii (cu vreme mai buna, cu mai multi doritori, etc)

zic si io... ;)

14/02/12 13:11

ultimul mohican
membru

mai feed (si azi nu mi-ai oferit o cafea si-mi esti datoare. asa e cum zic eu, nu ma contrazice) eu ofer cazare daca intalnirea se tine in bucuresti. de genul ne intalnim toti la un restaurant cafenea etc. si cine a venit din ploiesti pitesti s.a.m.d. nu trebe sa fie nevoit sa plece imediat. si cred ca aceeasi chestie, o sa o faca si alti uiseri din capitala (ca una ie capitala ma, bucurestiul :D )

ie timp, vedem.

14/02/12 13:15

feedback
Moderator

ultimul mohican a scris:

eu ofer cazare daca intalnirea se tine in bucuresti.

da bre, am inteles. dar edi poate stabili intalnirea cu tine (din bucuresti), sau cu Arch (din ploiesti). asta nu schimba locul intalnirii :D

adeca eu, din italia, vorbesc cu edi, din ploiesti, sa ne'ntalnim la bucuresti :D si care vrea/ poata sa vina, e binevenit. pricepi? :)

ultimul mohican a scris:

mai feed (si azi nu mi-ai oferit o cafea si-mi esti datoare. asa e cum zic eu, nu ma contrazice)

dupa ce vad ca ati organizat intalnirea, iti ofer o cafea :D

14/02/12 13:19

4givenByJesus
membru

Inregistat: 14/04/08

feedback a scris:

adeca eu, din italia, vorbesc cu edi, din ploiesti, sa ne'ntalnim la bucuresti :D si care vrea/ poata sa vina, e binevenit. pricepi? :)

feedback, peste 2 saptamani, este conferinta cu tinerii aproape de Udine. Am fost si noi invitati, deci cu ajutorul Domnului, voi merge. Oare tu ai putea veni? Stiu ca depinde distanta (care poate sa fie mica, sau f mare, inca nu stiu :P)... :)

14/02/12 13:44

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
Dragilor, din pacate a intervenit ceva si nu pot participa la intalnirea noastra. Initial am stabilit ca vin si chiar ma bucuram la idee. Insa acum acest lucru nu mai este posibil.
Insa ma bucur sa va vedeti voi. Sa aveti un timp minunat si sa puneti poze. :D

14/02/12 13:46

feedback
Moderator

Tanara crestina a scris:

Dragilor, din pacate a intervenit ceva si nu pot participa la intalnirea noastra.

pai, nici nu s'a stabilit data si stii deja ca nu poti participa? :D

Tanara crestina a scris:

Initial am stabilit ca vin si chiar ma bucuram la idee.

initial ai zis c'ai vrea sa vii, dar ca nu e vremea buna si nu'i momentul potrivit :)

4givenByJesus a scris:

feedback, peste 2 saptamani, este conferinta cu tinerii aproape de Udine. Am fost si noi invitati, deci cu ajutorul Domnului, voi merge. Oare tu ai putea veni? Stiu ca depinde distanta (care poate sa fie mica, sau f mare, inca nu stiu :P)... :)

sint departe, nu pot veni. multumesc :)

14/02/12 17:14

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Slaba organizare la "sudisti" :P...bine ca pot da vina pe zapada. ;))

14/02/12 17:17

Pagini:  1 2 3 4 ... 14    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la