|
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
Subiect pentru comentariile adiacente subiectelor/mesajelor de la acest topic.
Daca aveti intrebari sau comentarii legate de anumite mesaje ale celorlalti, care nu au legatura cu subiectul, sunteti invitati sa le discutati aici.
|
|
01/11/11 17:46
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Un super site de wallpapere (cu search dupa nume, rezolutie si multe altele)
link : LINK
|
|
01/11/11 20:09
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
lorre a scris:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OusxVTwC7QA - uitati-va pana la capat. | Chiar ma gandeam cum au procedat "colindatorii" 
ps: cunosc cateva persoane din grup )
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
26/12/11 18:42
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Taby Fotbalista a scris:
frumoase imaginile multumesc pt postari;) |
Aici, la sectiunea "comentarii", poti sa-ti exprimi parerea cu privire la subiectele din categoria "Imagini/animatii".
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
29/12/11 13:51
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
april a scris:
nu pricep cum poate cineva sa creada ca tot ce exista a aparut din...nimic. | Nu asta sustine si Biblia ?
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
16/02/12 12:29
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu m-am exprimat prea bine. Dummezeu a creat totul din nimic, nu totul a aparut din nimic.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/02/12 12:55
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
L-am folosit si eu semestrul trecut, la master, la o prezentare despre Stereotipuri cu privire la gen. 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
24/02/12 16:35
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
april a scris:
april a scris:
nu pricep cum poate cineva sa creada ca tot ce exista a aparut din...nimic. |
completare : din nimic, la intamplare. |
ba poti intelege daca esti umpic obiectiva (sa intelegi nu sa le dai dreptate). oblio a scris cateva motive:
Oblio a scris:
- unora le este mai bine sa aiba propriul adevar (si-l fac litera lor de lege) decat sa caute in jur si sa riste sa gaseasca unul mai mare in stare sa-l faca rau pe al lor;
- altora nu le-ar conveni sa existe Cineva care sa faca mai mult decat pot face ei ca oameni si pe deasupra sa le mai si ceara cont cum au folosit viata pe care o considera oricum a lor (de obicei acestia acuza ca CEL ce pretinde ca Este ceea ce Este ar trebui sa demonstreze asta printr-un miracol, desi dovezile sunt peste tot in jurul lor, ba si in oglinda pe care o privesc cand se admira);
- altii pur si simplu nu gasesc placerea intr-un Creator ce le interzice tocmai placerile oferite de lumea depravata in care traiesc.
In toate cazurile sinele (firea trupeasca) este mai important decat supraeul(constiinta, chemarea duhovniceasca). |
mai este unul: ratiunea. daca nu crezi si nu-l simti pe Dumnezeu, mai apare un motiv:
- a venit ditamai zeul (Dumnezeu, Alahh, Zeys, etc) si din nimic a batut din palme si a creat un univers intreg implicit Pamantul, cu oameni, animale, plante si toate cele, soarele si stelele din nimic. eu nu sustin ca e una adevarata sau cealalta, dar par fanteziste amandoua nu?
Ultima modificare de ultimul mohican (24/02/12 17:19)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
24/02/12 17:16
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
jezzy a scris:
M-am decis: vreau un pinguin!  |
Toti pinguinii sa apeleze la jezzy. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
08/03/12 13:29
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Corectie: Toti pinguinii cantareti de opera! [Si cu ochii albastri, daca nu cer prea mult! :P]
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
08/03/12 14:11
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
Simpatic tare pinguinul.
jezzy, priveste videoclip-ul de mai jos incepand cu minutul 2. Sigur mai vrei pinguin? 
http://www.youtube.com/watch?v=RhY8AP806tU
march a scris:
http://www.pbase.com/muddyboots/way_out_west |
Ador caii. Superbe imagini. Multumesc. 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
08/03/12 18:03
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Tanara crestina a scris:
Ador caii. Superbe imagini. Multumesc.  |
si mie imi plac mult
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
08/03/12 18:31
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
foarte frumos. aveam nevoie. multumesc mult!
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
30/03/12 18:10
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Faina poza edi.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
11/04/12 20:34
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Multumesc E in curtea Bisericii facuta 
|
|
11/04/12 21:15
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ai inceput sa vorbesti ca Yoda? 
|
|
12/04/12 09:26
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Important este ca Forta (Duhul) să fie cu el. Edi, cred ca Arch vrea sa afle daca are concutenta la sabia sa. 
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
12/04/12 10:06
|
|
edi.theraven
membru
|
|
daca as si intelege la ce se refera ar fi fain 
|
|
12/04/12 11:31
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Cu tine intelegerea fie. 
|
|
12/04/12 16:20
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
edi.theraven a scris:
daca as si intelege la ce se refera ar fi fain  |
Personaj in filmul SF "Star Wars". Daca chiar nu ai vizionat seria si esti curios, gasesti destule lamuriri despre film pe net. Ce nu ai inteles este ca...
la finalul propozitiilor Yoda verbul pozitiona 
Ultima modificare de Oblio (12/04/12 20:35)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
12/04/12 20:35
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
Saracul proprietar ..
|
|
19/04/12 21:00
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
edi.theraven a scris:
Mi se potriveste tare mult. Multumesc, anto  |
Ma bucur. Cu placere, edi.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
30/04/12 23:02
|
|
adriana
membru
|
|
Multumesc, edi! Imi sunt tare dragi castanii infloriti! M-am simtit pentru un moment...acasa! 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
01/05/12 14:23
|
|
edi.theraven
membru
|
|
cu drag :)cand vii acasa?
|
|
01/05/12 14:25
|
|
adriana
membru
|
|
Nu stiu. Dar ma indoiesc ca vor mai fi castanii infloriti. 
|
|
01/05/12 14:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|