|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 |
|
stefan
membru
Inregistat: 24/03/06
|
|
+Archangel+ a scris:
stefan a scris:
Prietene,crede-ma ca nu stiu ce sa iti mai scriu. |
Ai putea sa scrii, de exemplu, un raspuns la intrebare. Sau, si mai bine, lasa scrisul si apuca-te de citit, Biblia de preferinta, ca ai multe de recuperat.
stefan a scris:
Daca l-ai asculta macar 1data vorbind pe acel om... |
Crede-ma ca l-am ascultat de am obosit toti. Sau tie ti se pare ca ce ai scris pe aici e din creierul tau? |
Prietene,atacurile tale sunt neletale...nu peste mult timp...vei vedea ce ai crezut!
|
|
21/10/11 17:02
|
|
stefan
membru
|
|
de ce Cain a adus jertfa din roadele campului
|
|
21/10/11 17:10
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
stefan a scris:
Domnul inca mai iarta pe pacatosi,dar un pacat nu iarta.Sa nu te trezesi ca esti in acel pacat...Nu atribuii o lucrare unde nu e locul ei sau pe vre-un om unde nu e locul lui.Asta se numeste...te las pe tine sa descoperi. |
Lucrarea este de ratacire si apartine acelui ivatator/proroc mincinos Frank nu mai stiu cum ca de altfel si lui neica Branham.
|
|
21/10/11 17:34
|
|
stefan
membru
|
|
Ioan8:44Voi aveţi de tată pe diavolul; şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaş; şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
Ioan4:20Dacă zice cineva: „Eu iubesc pe Dumnezeu”, şi urăşte pe fratele său, este un mincinos; căci, cine nu iubeşte pe fratele său, pe care-l vede, cum poate să iubească pe Dumnezeu, pe care nu-L vede?
|
|
21/10/11 18:21
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Versetele astea au legatura cu Branham?
Si el cand nu mai avea argumente arunca anateme?
Nu am dat cu bata; doar am intrebat.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
21/10/11 23:28
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Cand argumentele se termina incep anatemele.
Da, stefan, voi vedea ce am crezut. Cel putin am crezut eu, nu am stat ca un curcan sa fiu indopat cu ce sa cred.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
22/10/11 19:09
|
|
stefan
membru
|
|
Tu incerci sa-mi spui ca eu cred dogma vre-unui om,dar nu e asa.Eu nu cred fara sa fi vazut din scripturi ceea ce mi se prezinta.In schimb uitate tu a cui dogma o crezi...daca te duci inapoi in trecut nu poti sa ajungi cu aceasta doctrina decat pana in sec.4 ca apoi credinta ta se revarsa in paganism. In biserica primara,la inceput nu a fost dogma trinitara!
|
|
22/10/11 21:38
|
|
Old
Moderator
|
|
stefan a scris:
Tu incerci sa-mi spui ca eu cred dogma vre-unui om,dar nu e asa.Eu nu cred fara sa fi vazut din scripturi ceea ce mi se prezinta. |
Am o intrebare simpla de tot pentru tine; ca zici ca invatatura ta nu este a altora.
Intrebarea este: Ai citit de multe ori Biblia in intregime?
Reformulez: De cate ori ai citit Biblia din scoarta-n scoarta?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
22/10/11 22:54
|
|
stefan
membru
|
|
Biblia nu e o carte politista.
|
|
23/10/11 13:11
|
|
Old
Moderator
|
|
Asa. Dar de cate ori ai citit-o din scoarta-n scoarta ca sa-ti dai seama de faptul ca nu e carte politista?
|
|
23/10/11 20:41
|
|
stefan
membru
|
|
Prietene.Biblia este planul lui Dumnezeu cu omenirea si, el,nu e scris intr-un verset sau intr-un capitol.Nici daca citesti biblia,capitol dupa capitol nu te va ajuta sa intelegi planul lui Dumnezeu.
Ex. Despre slujba lui Ioan Botezatorul este scris in Isaia40:3 si in Mal3:1 si Mal4:5,6a, apoi vedem implinirea in N.T.
Lucrarea de creztie o gasim in Geneza si apoi o mai gasim si in alte carti din Biblie.Ca sa inteleg creatia si ce a fost atunci,trebuie sa iau toate textele care vorbesc despre ea,ca doar Toata scriptura e insuflata de Dumnezeu. Un prooroc se completeaza cu un alt prooroc.Dumnezeu nu i-a spus tot planul doar unui prooroc.
Sunt multi care citesc biblia din scoarta in scoarta,dar asta nu aduce descoperirea.Cititul nu da descoperirea.
Ultima modificare de stefan (23/10/11 21:01)
|
|
23/10/11 21:01
|
|
Old
Moderator
|
|
Dar tu ai citit-o?
|
|
23/10/11 21:07
|
|
stefan
membru
|
|
Poate sunt putine,sau nu sunt deloc locuri unde sa nu fi citit. Ex. 1Cronici1 pana la 8 nu am citit cu deamanuntul...
|
|
23/10/11 21:12
|
|
Old
Moderator
|
|
Sa inteleg ca tu ai studiat pe teme. Ai gasit anumite versete care urmaresc tema, le-ai citit si ti-ai dat seama ca e asa. Studiind astfel ai ajuns sa citesti o mare parte a Bibliei. Corect?
|
|
23/10/11 21:49
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
stefan a scris:
Prietene.Biblia este planul lui Dumnezeu cu omenirea si, el,nu e scris intr-un verset sau intr-un capitol.Nici daca citesti biblia,capitol dupa capitol nu te va ajuta sa intelegi planul lui Dumnezeu.
Sunt multi care citesc biblia din scoarta in scoarta,dar asta nu aduce descoperirea.Cititul nu da descoperirea. |
Nu mai spune.
1. Care e planul lui Dumnezeu descoperit doar lui Branham ? Ca asta cred ca vrei sa insinuezi.
2. De ce sa mai citim Biblia atunci ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/10/11 22:11
|
|
Old
Moderator
|
|
april a scris:
... 2. De ce sa mai citim Biblia atunci ? |
Pai da. Cam asta am inteles ca zice. Sa nu mai citim ci doar sa urmarim firul rosu. Despre care altcineva ne spune ca-i rosu. Daca noi il vedem albastru sa stii ca tot rosu e, doar ca noi nu avem descoperirea.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (24/10/11 07:09)
|
|
23/10/11 22:16
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Asta este cel mai trist. Cand oamenii nu mai sunt sinceri cu ei insisi. Prefera sa creada un lucru pana la limita absurdului doar pentru ca nu isi pot spune lor insisi ca au gresit. Prefera sa recite tot felul de mantre pentru a-si bloca mintea si constiinta sa dea nas in nas cu adevarul. Trist, foarte trist.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
24/10/11 09:15
|
|
stefan
membru
|
|
april a scris:
stefan a scris:
Sunt multi care citesc biblia din scoarta in scoarta,dar asta nu aduce descoperirea.Cititul nu da descoperirea. |
Nu mai spune.
1. Care e planul lui Dumnezeu descoperit doar lui Branham ? Ca asta cred ca vrei sa insinuezi.
2. De ce sa mai citim Biblia atunci ? |
Te rog sa-ti tai unghiile...Eu nu insinuez nimic,dar Dumnezeu are un plan cu noi oamenii,pe care il desfasoara de aprox 6mii de ani si care astazi se deruleaza inaintea ochilor nostrii,implinindu-se ceea ce a mai ramas din el,inainte ca sa vina a 7-a mie de ani.
|
|
24/10/11 22:04
|
|
stefan
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
april a scris:
... 2. De ce sa mai citim Biblia atunci ? |
Pai da. Cam asta am inteles ca zice. Sa nu mai citim ci doar sa urmarim firul rosu. Despre care altcineva ne spune ca-i rosu. Daca noi il vedem albastru sa stii ca tot rosu e, doar ca noi nu avem descoperirea. |
Old- tu poti sa vezi ce vrei,doar e democratie.Oricum,astazi fiecare biserica vede ce vrea.Aceasta nu e parerea mea,ci e constatarea tragico-reala a situatiei de fata. Apoc3:14-22
|
|
24/10/11 22:07
|
|
stefan
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Asta este cel mai trist. Cand oamenii nu mai sunt sinceri cu ei insisi. Prefera sa creada un lucru pana la limita absurdului doar pentru ca nu isi pot spune lor insisi ca au gresit. Prefera sa recite tot felul de mantre pentru a-si bloca mintea si constiinta sa dea nas in nas cu adevarul. Trist, foarte trist. |
Ce este Adevarul?
|
|
24/10/11 22:09
|
|
irlanda
membru
|
|
Te rog sa-ti tai tu tupeul si smecheria.
Nu mai vorbi tu de Dumnezeu, de panul Sau, de Biblie, de Adevar...ca esti total strain de orice tine de acestea. Ne-ai dovedit-o din plin.
Mai bine te-ai apuca sa inveti a scrie corect gramatical limba romana, ca esti un mare analfabet si posturile tale sint pline de greseli.
Ultima modificare de irlanda (24/10/11 22:11)
|
|
24/10/11 22:10
|
|
stefan
membru
|
|
Gramatica nu aduce cu ea mantuirea.
Sa sti ca si eu m-am gandit.Ca,bine zici.
|
|
24/10/11 22:14
|
|
Old
Moderator
|
|
april a scris:
2. De ce sa mai citim Biblia atunci ? |
stefan a scris:
Te rog sa-ti tai unghiile... |
Pentru asta nu-ti mai dau avertisment ci o pauza de 7 zile, pentru ca ai recidivat.
Repet: Pe forumul TC nu este permisa atitudinea misogina pentru ca asta-i discriminare.
E cu atat mai grav cu cat indrazneala ta te face sa vorbesti astfel cu adminul forumului, si asta dupa ce odata primisesi sanctiune tot pentru o asemenea atitudine.
|
|
24/10/11 22:35
|
|
irlanda
membru
|
|
stefan a scris:
Gramatica nu aduce cu ea mantuirea. |
Ah, ce pios esti...da' ignoranta iti aduce mantuirea? Atunci nici sa nu mai mananci, sau sa te mai speli, sau sa mai mergi la serviciu etc...ca nu-ti aduc mantuirea. Sau vrei sa fii de acceasi teapa cu ereticul ala de frank pe care-l laudai ca n-are decat cateva clase... Ce boala cumplita ignoranta asta...
stefan a scris:
Sa sti ca si eu m-am gandit.Ca,bine zici. |
Ai si tu un gand bun, in sfrasit. Spor!
|
|
24/10/11 22:36
|
|
Old
Moderator
|
|
irlanda a scris:
...Sau vrei sa fii de acceasi teapa cu ereticul ala de frank pe care-l laudai ca n-are decat cateva clase... |
Nu franc avea "decat" cateva clase ci Branham. Franc cred ca e mai scolit, ca doar zice ca-i apostol.
|
|
24/10/11 23:15
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|