|
|
|
stefan
membru
Inregistat: 24/03/06
|
|
+Archangel+ a scris:
stefan a scris:
Fapte16:7 Ajunşi lângă Misia, se pregăteau să intre în Bitinia; dar Duhul lui Isus nu le-a dat voie.---daca este vorba de Mangaietorul...ce cauta si duhul lui Isus in lucrare.Doar daca e unul si acelasi Duh Sfant. |
Corect, Duhul lui Isus este Duhul Sfant in acest verset.
stefan a scris:
Fapte9:5 „Cine eşti Tu, Doamne?”, a răspuns el. Şi Domnul a zis: „Eu sunt Isus pe care-L prigoneşti. Ţi-ar fi greu să arunci înapoi cu piciorul într-un ţepuş.” ---Pe cine prigonea Pavel? El prigonea pe ucenicii in care era Isus ca Duh Sfant! |
Pai daca Isus era acum Duh Sfant de ce se mai recomanda ca fiind Isus si nu Duhul Sfant?
stefan a scris:
In Gen4:2 A mai născut şi pe fratele său Abel. Abel era cioban, iar Cain era plugar.
Aici nu mai este vorba de nici o impreunare,ci doar ca sa mai nascut si Abel. |
Ok, am rezolvat-o cu Cain acum o luam cu Abel? Te-ai gandit ca poate erau gemeni? |
Duhul Sfant nu e nume,Isus este Numele in care s-a descoperit Dumnezeu care este Duh.
Nu m-am gandit eu ca poate erau gemeni,ci chiar erau gemeni.Unul avand ca tata pe Adam iar celalalt...1Ioan3:12
|
|
20/10/11 15:40
|
|
stefan
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
stefan a scris:
In Gen4:2 A mai născut şi pe fratele său Abel. Abel era cioban, iar Cain era plugar.
Aici nu mai este vorba de nici o impreunare,ci doar ca sa mai nascut si Abel. |
Pai, acest verset contrazice teoriile ce le-ai sustinut, mai ales ca este dupa versetul 1. In versetul 1 specifica in mod clar desp[re cain ca este rodul ambilor soti: Adam si Eva.
Daca in versetul 2 Abel s-a nascut, dar nu scrie ca s-au impreunat, in cazul acesta pot fi doua variante: fie s-au impreunat si nu scrie, fie nu s-au impreunat si de aia nu scrie. In cel de-al doilea caz, inseamna ca Abel s-a nascut fara sa fie conceput de un tata, ceea ce mi se pare absurd. In prmul caz, ca s-au impreunat si nu scrie poate ca Dumnezeu nu a gasit necesar sa-i inspire pe scriitori sa puna si aia. Sau ce? Ai fi vrut sa scrie de cate ori au avut relatii sexuale Adam cu Eva, pentru ca sa-ti fie mai clar?
Sa stii ca Duhul Sfant a lasat sa se scrie ca dupa ce Adam s-a impreunat cu Eva s-a nascut Cain, iar despre Abel nu scrie nimic, tocmai ca sa combata asemenea erezii pe care le sustii.
Si daca nu in toate cazurile cand s-au nascut copii scrie ca inainte , parintii lor s-au impreunat, asta nu inseamna ca insamantarea s-a facut in mod artificial, ci nu se scrie pentru ca asta este natura normala a lucrurilor.
Cand nu s-a intamplat asa cum este natural, atunci se consemneaza. In cazul in care Maria l-a nascut pe pruncul Iisus, se specifica in mod clar, ca "Iosif n-a cunoscut-o", pana ce l-a nascut.
Eu am urmarit multe expuneri a multor barbati,si nu am vazut inca in timpul nostru un barbat care sa expuna Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod atat de puternic(pentru un barbat cu 7 sau 8 clase) si in acelasi timp atat de clar. |
Asta nu se stie, daca a avut 7 clase sau 8 clase? |
1Cor3:3 Dar mă tem ca, după cum şarpele a amăgit pe Eva cu şiretlicul lui, tot aşa şi gândurile voastre să nu se strice de la curăţia şi credincioşia care este faţă de Hristos.
In Gen3 incepand de la versetul 1 se observa un dialog....si nu era o promotie la fructe....
Se stie cate clase a avut,dar nu mai retin eu acest neinsemnat aspect,batrane.
|
|
20/10/11 15:48
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
stefan a scris:
...In Gen3 incepand de la versetul 1 se observa un dialog....si nu era o promotie la fructe... |
Aha. Si daca nu este redat dialogul vrei sa luam de bun ceea ce sugereaza o imaginatie bogata, poate chiar bolnava? (Nu ma refer la tine pentru ca tu doar transmiti mai departe dupa cate-mi dau seama)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
20/10/11 15:56
|
|
stefan
membru
|
|
OLD-tocmai aia am vrut sa te intreb si eu ... Voi l-ati impartit pe Dumnezeu in persoane divine ,nu noi ,deci gandirea voastra este tipic umana . Rom 1;22 S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
Cain a fost mai religios decat Abel şi el a adus o jertfă, dar numai din roadele câmpului.El credea ca mama lui a mancat un fruct si a ajuns gravida. Ca atare, el nu a stabilit o legătură reală cu căderea în păcat şi cu necesitatea răscumpărării şi iertării, aşa cum o făcuse Abel,care stia ca pacatul a intrat prin sange .Mântuitorul trebuia să vină din linia curată a lui Set. Urmaşii lui au fost numiţi „fii ai lui Dumnezeu”, dar şi ei au fost neascultători. Ei nu l-au crezut pe Noe, adevăratul prooroc-mesager pentru acel timp. În zilele noastre este exact cum a fost atunci. Domnul nostru a prezis încurcătura duhovnicească a fiilor lui Dumnezeu în timpul de sfârşit. În acele vremuri, se năşteau faimoşii uriaşi, iar acum avem de a face cu „uriaşi” ai lumii religioase. Apostolul Iuda a comparat timpul lui Noe, cu timpul Sodomei, aşa cum Domnul nostru Isus a făcut-o în Luca 17:26-30 şi a menţionat pofta fiilor lui Dumnezeu după trupuri străine. O specie rară a venit la existenţă prin Cain, care nu era în creaţia originală. Oamenii de ştiinţă nu au nici o explicaţie pentru scheletele ciudate descoperite şi ca atare s-au simţit obligaţi să inventeze teoria total nebiblică a evoluţiei. Ei se află încă în căutarea “verigii lipsă“.
|
|
20/10/11 16:34
|
|
Old
Moderator
|
|
stefan a scris:
OLD-tocmai aia am vrut sa te intreb si eu ... Voi l-ati impartit pe Dumnezeu in persoane divine ,nu noi ,deci gandirea voastra este tipic umana . Rom 1;22 S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit; |
Noi nu-l impartim, ci il prezentam asa cum il prezinta Biblia. Da' nici nu-l unim, asa cum fac cei ce se falesc ca sunt intelepti si stiu sa-l explice. Noi aratam atat cat Biblia arata, iar cele ascunse asteptam sa le intelegem, desi recunoastem cu modestie ca intelegem "in parte".
Cain a fost mai religios decat Abel şi el a adus o jertfă, dar numai din roadele câmpului. |
C a a adus jertfa din roadele campului e clar.
El credea ca mama lui a mancat un fruct si a ajuns gravida. |
Acesta e minciuna a la "ion creanga" El nu a adus jertfa pentru vinovatia mamei sale, iar caderea lui ii este direct imputabila. "pacatul sta la usa, dorinta lui se tine dupa tine, tu stapaneste-l". De asta Biblia zice ca Dumnezeu n-a privit cu placere la Cain... si la jertfa lui. " Pentru ca in primul rand este vazuta viata luiCain si apoi jertfa.
Ca atare, el nu a stabilit o legătură reală cu căderea în păcat şi cu necesitatea răscumpărării şi iertării, aşa cum o făcuse Abel,care stia ca pacatul a intrat prin sange
|
Imaginatie interesanta, dar nu argumentatie Biblica.
.Mântuitorul trebuia să vină din linia curată a lui Set. |
Nu trebuia sa vina, ci a venit din linia lui Set. Cat de curata? "Salmon a nascut pe Boaz din Rahab..." Stii cine a fost Rahab? "Iuda a nascut pe Fares si Zara, din Tamar" Stii cine era Tamar? Era nora lui Iuda. "Solomon a nascut pe Roboam..." Stii cine a fost Roboama? Dar Solomon stii cate concubine a avut? "Ezechia a nascut pe Manase..." Stii cat de credincios era Manase?
Asta e linia curata de care zici.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
20/10/11 21:44
|
|
stefan
membru
|
|
OLD--Daca a fost un dialog in Eden,intre Sarpe si eva(femeie) de ce nu mai poate fi si astazi un dialog intre aceleasi fiinte.Nu e putin cam greu de crezut pentru mintea sec21 sa creada asa ceva? Si totusi s-a intamplat.Deci daca a fost o discutie intre cele 2 personaje,lucru care s-a pierdut odata cu blestemul pronuntat de Dumnezeu peste sarpe,trebuie luat in considerare amagirea lui inspre femeie.2Cor11:3 Dar mă tem ca, după cum şarpele a amăgit pe Eva cu şiretlicul lui, tot aşa şi gândurile voastre să nu se strice de la curăţia şi credincioşia care este faţă de Hristos.
Mat13:35ca să se împlinească ce fusese vestit prin prorocul care zice: „Voi vorbi în pilde, voi spune lucruri ascunse de la facerea lumii.” ---despre ce pilda e vorba acolo.Unde e taina.Daca e asa cum citeste orice om...nu mai e nici o taina.
|
|
20/10/11 22:48
|
|
Old
Moderator
|
|
Da unde citesti tu ca amagirea femeii e doar o parabola? Nici macar din Matei , versetul citat de tine. Acolo lucrurile sunt ascunse de la creatie, or aici creatia era incheiata, deci astea sunt lucruri de la cadere nu de la creatie.
Daca afost un dialog e una, dar ca sa spui tu ce au vorbit diferit de ce spune Biblia, asta poate fii rodul unei imaginatii, si putem s-o luam caatare, dar nu o putem lua ca informatie. Esti de acord cu asta?
Ultima modificare de OLD TRAIAN (20/10/11 22:54)
|
|
20/10/11 22:51
|
|
stefan
membru
|
|
te rog sa reformulezi intrebarea...nu inteleg ce vrei sa intrebi
|
|
20/10/11 22:55
|
|
Old
Moderator
|
|
Intrebarea mai clara este: Esti de acord ca s-ar putea sa te inseli in privinta a ce a dialogat sarpele si Eva?
|
|
20/10/11 23:00
|
|
stefan
membru
|
|
Sa zicem ca nu e cum zic eu. Spune-mi in ce a constat,concret,amagirea din Eden.In ce a constat neascultarea ei.
|
|
20/10/11 23:05
|
|
Old
Moderator
|
|
Pai e clar ca a fost neascultare. Dumnezeu a zis : "sa nu ca..." Iar sarpele a zis, "nici vorba, poti sa..." Biblia se refera la pomul oprit, la un fruct, fara sa faca nici o alta precizare si fara sa dea nici un alt indiciu. Asa ca , cu toata naivitatea eu tin sa cred cum zice Biblia; consider ca e mai sanatos asa decat orice imaginatie cat de fantezista ar fi ea.
|
|
20/10/11 23:09
|
|
stefan
membru
|
|
Old---ceea ce ai punctat tu,poate sa citeasca oricine,pentru ca asa e scris.Dar nu ai atins samburele. Partea cu fructul...e de la tine
Pomul cunostintei nu e un fruct! Deci...lipseste esenta,dar te ajut sa mai observi ceva: Gen3:6 Femeia a văzut că pomul era bun de mâncat şi plăcut de privit şi că pomul era de dorit ca să deschidă cuiva mintea. A luat deci din rodul lui şi a mâncat; a dat şi bărbatului ei, care era lângă ea, şi bărbatul a mâncat şi el. 7 Atunci li s-au deschis ochii la amândoi; au cunoscut că erau goi, au cusut laolaltă frunze de smochin şi şi-au făcut şorţuri din ele.
Intrebare: De ce nu si-au astupat gura,daca au mancat ceva...poame
cuvantul mancare- este in legatura cu a face ceva...ti-am mai dat ceva vreme in urma textele ajutatoare,dar le mai dau odata. Proverbe30:20 Tot aşa este şi calea femeii preacurve: ea mănâncă şi se şterge la gură, şi apoi zice: „N-am făcut nimic rău.” – Ioan4:34 Isus le-a zis: „Mâncarea Mea este să fac voia Celui ce M-a trimis şi să împlinesc lucrarea Lui.
Eu nu dau nici un inteles propriu,ci scriptura ne arata despre ce este vorba...
Ultima modificare de stefan (20/10/11 23:23)
|
|
20/10/11 23:23
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
stefan a scris:
Duhul Sfant nu e nume |
Nu e nume? Dar oare ce o fi? Grea intrebare.
stefan a scris:
ci chiar erau gemeni.Unul avand ca tata pe Adam iar celalalt...1Ioan3:12 |
Ai fost prezent in liceu la orele de anatomie? Ai aflat care e procesul prin care apar gemenii? Evident, nu.
stefan a scris:
O specie rară a venit la existenţă prin Cain, care nu era în creaţia originală. Oamenii de ştiinţă nu au nici o explicaţie pentru scheletele ciudate descoperite şi ca atare s-au simţit obligaţi să inventeze teoria total nebiblică a evoluţiei. Ei se află încă în căutarea “verigii lipsă“. |
Lipsa ta de cunoastere a Bibliei devine iritanta. Specia rara NU a venit in existenta prin Cain. De unde ai mai scos-o si pe-asta? Specia de uriasi a aparut mai tarziu din impreunarea unor fiinte (nu ni se spune exact ce fel de fiinte) cu femei umane (Geneza 6). Referintele despre nefilimi sunt foarte putine in Biblie. Nu putem sti exact ce fel de fiinte au fost ci doar ca au fost niste fiinte. Daca este sa luam de bun ce scrie in cartea lui Enoh nefilimii au fost la inceput niste ingeri pazitori care le-au impartasit oamenilor tot felul de cunostinte.
stefan a scris:
Intrebare: De ce nu si-au astupat gura,daca au mancat ceva...poame |
Pentru ca atunci cand esti dezbracat nu iti astupi gura ci partile "rusinoase". Adam si Eva umblau goi si nu le era rusine inainte de cadere. In momentul in care au mancat din pomul cunostintei binelui si raului atunci au vazut ca erau goi si s-au ascuns de Dumnezeu.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
21/10/11 09:08
|
|
stefan
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
stefan a scris:
Duhul Sfant nu e nume |
Nu e nume? Dar oare ce o fi? Grea intrebare.
stefan a scris:
ci chiar erau gemeni.Unul avand ca tata pe Adam iar celalalt...1Ioan3:12 |
Ai fost prezent in liceu la orele de anatomie? Ai aflat care e procesul prin care apar gemenii? Evident, nu.
stefan a scris:
O specie rară a venit la existenţă prin Cain, care nu era în creaţia originală. Oamenii de ştiinţă nu au nici o explicaţie pentru scheletele ciudate descoperite şi ca atare s-au simţit obligaţi să inventeze teoria total nebiblică a evoluţiei. Ei se află încă în căutarea “verigii lipsă“. |
Lipsa ta de cunoastere a Bibliei devine iritanta. Specia rara NU a venit in existenta prin Cain. De unde ai mai scos-o si pe-asta? Specia de uriasi a aparut mai tarziu din impreunarea unor fiinte (nu ni se spune exact ce fel de fiinte) cu femei umane (Geneza 6). Referintele despre nefilimi sunt foarte putine in Biblie. Nu putem sti exact ce fel de fiinte au fost ci doar ca au fost niste fiinte. Daca este sa luam de bun ce scrie in cartea lui Enoh nefilimii au fost la inceput niste ingeri pazitori care le-au impartasit oamenilor tot felul de cunostinte.
stefan a scris:
Pentru ca atunci cand esti dezbracat nu iti astupi gura ci partile "rusinoase". Adam si Eva umblau goi si nu le era rusine inainte de cadere. In momentul in care au mancat din pomul cunostintei binelui si raului atunci au vazut ca erau goi si s-au ascuns de Dumnezeu. |
Archangel--scuza-ma dar ....esti penibil. Cine le-a zis ca sunt goi si ca trebuie sa isi ascunda goliciunea si de unde au stiut ei ca tocmai asta e goliciunea daca ei au pacatuit mancand.
Dumnezeu este Duh si este Sfant. Deci este Duh Sfant si nu e nume.
Chestia cu ingerii....e direct SF...Ce fiinte mai, ca Dumnezeu nu a facut alte fiinte omenesti sau de vre-un alt fel decat ce scrie in Geneza.Doar ca sarpele,si vedem clar asta,nu se taraia pe pantece inainte de blestem.Deci era vertical si avea o statura mare fapt ce se vede mai tarziu ca fii lui erau uriasii. Iar ingerii sunt asexuati.
OLd- daca purtam o discutie,e frumos sa o ducem pana la capat amandoi.Fiecare aduce ceea ce vede el din scripturi si impreuna constatam ce e corect si ce nu.Fi babrat si stai vertical la o discutie chiar daca trebuie sa pleci capul nu e o injosire.(capul plecat,sabia nu-l taie)
Ultima modificare de stefan (21/10/11 10:14)
|
|
21/10/11 10:10
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
stefan a scris:
Partea cu fructul...e de la tine Pomul cunostintei nu e un fruct! Deci...lipseste esenta,dar te ajut sa mai observi ceva |
Era pom cu fructe. Daca pomul cunostintei binelui si raului nu era un pom cu fructe atunci nici pomul vietii nu era un pom cu fructe si atunci cand Dumnezeu a zis sa-i izgoneasca din Eden ca sa nu intinda mana sa manace si din pomul vietii, ce inseamna? Ca era posibil ca Eva si Adam sa intretina relatii sexuale si cu Dumnezeu(Doamne iarta-ma pentru ce am scris!) Nu vezi la ce abjectii puteti sustine, oamnei derutati ce sinteti?
stefan a scris:
cuvantul mancare- este in legatura cu a face ceva.. |
Da, inseamna a intinde mana("acum ca nu cumva sa-si intinda mana, sa ia si din pomul vietii, sa manance din el" Gen3:22) spre ceva alimente si a ingurgita
stefan a scris:
Pentru ca ajunsesera la cunostinta binelui si raului, au actionat pe masura. Nu-i rau sau rusinos sa stai cu gura neastupata chiar daca ai mintit sau ai hulit.
stefan a scris:
Eu nu dau nici un inteles propriu,ci scriptura ne arata despre ce este vorba... |
Ba tu dai un inteles propriu mintii tale incetosate de fantezii...nu mai zic de care.
stefan a scris:
Archangel--scuza-ma dar ....esti penibil. Cine le-a zis ca sunt goi si ca trebuie sa isi ascunda goliciunea si de unde au stiut ei ca tocmai asta e goliciunea daca ei au pacatuit mancand. |
Penibil esti tu impreuna cu perversiunile pe care le sustii...nu trebuia sa le zica nimeni, pentru ca neascultand de Dumnezeu au ajuns la cunostinta raului. Omeneste e rau se te porti gol.
stefan a scris:
Deci era vertical si avea o statura mare |
Unde scrie asta in Biblie? E scornire sa va iasa voua imbecilitatea ipotezei pe care o sustineti.
stefan a scris:
Fiecare aduce ceea ce vede el din scripturi si impreuna constatam ce e corect si ce nu. |
Pai nu adeucem ce vedem ca s-ar putea sa nu vedem bine sau sa nu vedem deloc, chiar daca avem ochi. Fiecare sa aduca ce vede Scriptura.
stefan a scris:
Fi babrat si stai vertical la o discutie chiar daca trebuie sa pleci capul nu e o injosire.(capul plecat,sabia nu-l taie) |
Asta-i discutie? Asta-i rodul unor minti bolnave rau de tot. Si ba da, e o injosire sa pleci capul la asa mizerii.
|
|
21/10/11 11:14
|
|
stefan
membru
|
|
Irlanda-no coment!
Totusi,lasa pe alti sa vorbeasca aceasta tema ca tu nu cunosti nici scripturile si nici voia lui Dumnezeu!
Daca Pomul vietii era un fruct,atunci ptr tine la golgota a murit un mar. Gen3:22-fructele vietii,care sunt acelea? ...cine mananca traieste vesnic...ce mai minte inghetata
Pomul cunostintei ce roade are... Pomul vietii ce roade are...
Te rog sa raspunzi si sa nu mai arunci atatea calomnii la adresa cuiva cu care ti o discutie...aici ar trebui sa intervina Batranu' ,ca mie ptr asta mi-ar fi dat ban.
Ultima modificare de stefan (21/10/11 11:38)
|
|
21/10/11 11:33
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
stefan a scris:
Archangel--scuza-ma dar ....esti penibil. Cine le-a zis ca sunt goi si ca trebuie sa isi ascunda goliciunea si de unde au stiut ei ca tocmai asta e goliciunea daca ei au pacatuit mancand. |
Auzi, sincer vorbind, tu ai citit Biblia macar sau stii versetele alea din niste carti? Cum cine le-a zis? Uite cine le-a zis:
Geneza 3:7 Atunci li s-au deschis ochii la amandoi; au cunoscut ca erau goi, au cusut laolalta frunze de smochin si si-au facut sorturi din ele.
Nu le-a zis nimeni ca sunt goi. Ei si-au dat seama in momentul in care au mancat din pom pentru ca atunci si-au pierdut inocenta cunoscand binele si raul. Le-a fost rusine sa fie goi pentru ca in mintea lor a patruns perversiunea.
stefan a scris:
Dumnezeu este Duh si este Sfant. Deci este Duh Sfant si nu e nume. |
Si atunci de ce I Se spune Duhul Sfant si nu pur si simplu Dumnezeu?
stefan a scris:
Chestia cu ingerii....e direct SF...Ce fiinte mai, ca Dumnezeu nu a facut alte fiinte omenesti sau de vre-un alt fel decat ce scrie in Geneza. |
Jura-te pe rosu.
Iuda 1:6 El a păstrat pentru judecata zilei celei mari, puşi în lanţuri veşnice, în întuneric, pe îngerii care nu şi-au păstrat vrednicia, ci şi-au părăsit locuinţa.
Mestec-o p-asta. Sau, ma rog, intreaba-l pe Frank ala ce inseamna.
stefan a scris:
Iar ingerii sunt asexuati. |
I-ai verificat?
stefan a scris:
Daca Pomul vietii era un fruct,atunci ptr tine la golgota a murit un mar. Gen3:22-fructele vietii,care sunt acelea? ...cine mananca traieste vesnic...ce mai minte inghetata |
Intrebare la care sigur nu o sa raspunzi:
Daca a manca din pomul cunostintei binelui si raului inseamna a face sex cu sarpele atunci a manca din pomul vietii inseamna ca trebuie sa faci sex cu cine?
|
|
21/10/11 12:23
|
|
stefan
membru
|
|
Pai daca Dumnezeu(Elohim) e Duh...ce e asa de greu. Daca el actioneaza vorbind,atunci e cuvantul lui Dumnezeu,dar daca actioneaza pentru a face ceva...el vine in forma in care e.
Cand vorbim de Domnul Dumnezeu(Elohim-IaHWeH) e forma lui Vizibila(in V.T in trup duhovnicesc iar in N.T in trup de carne.
Ps119:130 Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină, dă pricepere celor fără răutate.
Tu spuneai ca ramai pe ce este scris....dar nu ai venit cu ce este scris...aduci cate 1 text si ii dai o interpretare...
|
|
21/10/11 13:05
|
|
irlanda
membru
|
|
stefan a scris:
Totusi,lasa pe alti sa vorbeasca aceasta tema ca tu nu cunosti nici scripturile si nici voia lui Dumnezeu! |
Sa pleznesti tu de ciuda si tot n-o sa va las pe voi sa va insirati gretoseniile.
Daca n-as fi cunoscut Scripturiele si nici voia lui Dumnezeu, ajungeam si eu sa-mi pierd rationamentul ca voi, si sa dau crezare unor blasfemii si erezii regurgitate de un monstru al ignorantei cum e neica frank sau branham ala, dumnezeii vostr.
stefan a scris:
Daca Pomul vietii era un fruct,atunci ptr tine la golgota a murit un mar. Gen3:22-fructele vietii,care sunt acelea? ...cine mananca traieste vesnic...ce mai minte inghetata |
Ce treaba are pomul vietii cu Golgota?
stefan a scris:
Pomul cunostintei ce roade are... Pomul vietii ce roade are... |
Biblia nu spune ce roade.
stefan a scris:
Te rog sa raspunzi si sa nu mai arunci atatea calomnii la adresa cuiva cu care ti o discutie...aici ar trebui sa intervina Batranu' ,ca mie ptr asta mi-ar fi dat ban. |
Pune intrebari inteligente si relevante daca vrei raspunsuri. Si nu mai aduce tu atatea calomnii la adresa Cuvantului lui Dumnezeu.
Pana una alta raspunde la inrebarea asta:
Arch a scris:
Intrebare la care sigur nu o sa raspunzi: Daca a manca din pomul cunostintei binelui si raului inseamna a face sex cu sarpele atunci a manca din pomul vietii inseamna ca trebuie sa faci sex cu cine? |
sau la intrebarea: De ce i-a izgonit Dumnezeu din Eden? Ca sa nu manance din pomul vietii, care in gandirea ta virusata, inseamna a face sex cu cineva. Deci cu cine era pericolul sa se mai impreuneze Eva?
Ultima modificare de irlanda (21/10/11 13:57)
|
|
21/10/11 13:53
|
|
stefan
membru
|
|
nu mai e nici un pericol...totul e asa cum zici tu...
http://www.misia.sk/books/134?locale=ro
|
|
21/10/11 14:10
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
+Archangel+ a scris:
Intrebare la care sigur nu o sa raspunzi |
Ador cand am dreptate. )
Mai studiaza, baiete.
|
|
21/10/11 14:28
|
|
stefan
membru
|
|
Prietene,crede-ma ca nu stiu ce sa iti mai scriu.Ti-am dat atatea elemente ajutatoare din scriptura...tot degeaba,ca tie iti place sa ai ca temelie...(000)era ceva,dar nu stiu ce.Aceasta credinta eu nu o vreau...sa nu stiu in ce sa cred! Unde nu e,nici Dumnezeu nu cere!
|
|
21/10/11 15:02
|
|
irlanda
membru
|
|
Las-o balta cu elementele ajutatoare, ca ti-ai luat teapa de la guru' ala al tau...
|
|
21/10/11 15:04
|
|
stefan
membru
|
|
Domnul inca mai iarta pe pacatosi,dar un pacat nu iarta.Sa nu te trezesi ca esti in acel pacat...Nu atribuii o lucrare unde nu e locul ei sau pe vre-un om unde nu e locul lui.Asta se numeste...te las pe tine sa descoperi.
Daca l-ai asculta macar 1data vorbind pe acel om...tu singura ti-ai face o parere si in felul acesta nu ai mai specula. Vorbeste in direct in fiecare prim-wekend din luna,pe internet...http://www.freie-volksmission.de/live
Ultima modificare de stefan (21/10/11 15:19)
|
|
21/10/11 15:16
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
stefan a scris:
Prietene,crede-ma ca nu stiu ce sa iti mai scriu. |
Ai putea sa scrii, de exemplu, un raspuns la intrebare. Sau, si mai bine, lasa scrisul si apuca-te de citit, Biblia de preferinta, ca ai multe de recuperat.
stefan a scris:
Daca l-ai asculta macar 1data vorbind pe acel om... |
Crede-ma ca l-am ascultat de am obosit toti. Sau tie ti se pare ca ce ai scris pe aici e din creierul tau?
|
|
21/10/11 16:45
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|