|
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
O noapte binecuvintata va doresc. Nu am reusit sa intru de citeva saptamini,dar suntem bine,Slava Domnului,inca nu am nascut,asteptam. Va pup si rugativa sa nasc cu bine,si sa ne daruiasca Domnul un bebe sanatos
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
26/12/11 22:30
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Sa ai o nastere usoara irinus si un bebelus asa cum iti doresti, sanatos si frumos )
Ultima modificare de daniel (28/12/11 22:06)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
27/12/11 00:35
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Nastere usoara Irinus, sa fii binecuvantata tu si rodul pantecelui tau!
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
27/12/11 00:43
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
irinus nastere usoara! Domnul sa fie cu tine si sa ai parte de un bebe sanatos!
Ultima modificare de Roxana (27/12/11 06:25)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
27/12/11 06:25
|
|
irinus
membru
|
|
Va multumesc din suflet
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
27/12/11 13:09
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Irinus, cum ne comunici ca ai nascut cu bine? Ne dam seama ca nu ai mai apartut pe TC, sau este altcineva care ne poate spune?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/12/11 13:36
|
|
sel_sel16
membru
Inregistat: 04/02/08
|
|
april a scris:
"Before you judge me try hard to love me..."
acum mi-a sarit in ochi semnatura ta. foarte frumoasa  |
Multumesc! ma bucur ca iti place.
Va salut! M-am intors din tarile calde de dinainte de sarbatori, dar nu am apucat sa intru. Sper ca ati avut sarbatori frumoase!
Fetelor care au nascut sau care urmeaza...va doresc sa aveti bebei sanatosi. 
PS. April, inainte sa te citez am apasat "semnalati" din greseala. Scuze 
_______________________________________ "Before you judge me try hard to love me..."
|
|
28/12/11 14:43
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
e ok.
daniel a scris:
Mi-a prins bine sa intru pe forum in ultimul timp (recunosc, uneori eram ingrijorat ca petrec prea mult timp :P). Trecand peste unele momente neplacuta, ca deh, viata e cu bune si rele, vreau sa amintesc ca am beneficiat pe tc, printre altele, de:
Invataturi despre crestinism, Biblie etc. Sunt multe subiecte dificile pe care nu ai ocazia sa le cuprinzi intr-o predica sau la o simpla lecturare a Bibliei sau pur si simplu nu ne dam seama de importanta lor decat cand ne confruntam cu cineva . (As enumera cateva persoane dar de la toti am invatat cate ceva si nu vreau sa se simta prost cei care nu se gasesc in lista :P...daca ai citit mesajul acesta esti, cel mai probabil, printre persoanele de care vorbesc ) )
Ii las pe altii sa spuna in ce masura reusesc sa NU mai pocesc limba romana, oricum, realizez ca am invatat mult la acest capitol iar cand mi-e lene sa depun efort in a ma exprima corect sunt (din fericire! ) persoane care imi atrag atentia. Multumesc 
Am vazut ca sunt persoane care reusesc sa lupte pentru ce "e frumos pentru oameni si pentru Dumnezeu", m-am simtit provocat sa le urmez exemplul si am reusit intr-o oarecare masura. Ma refer la societate, biserica...
Sunteti oameni binecuvantati! Sper ca va dati seama de aceasta.  |
te rog sa copiezi mesajul aici : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1773 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/12/11 20:19
|
|
irinus
membru
|
|
Un an nou binecuvintat de Domnul va doresc.
|
|
01/01/12 08:01
|
|
irinus
membru
|
|
Buna!!
Sa aveti o seara binecuvintata de Domnul. Noi suntem bine,dupa cum stiti am nascut cu ajutorul Domnului pe data de 16.01.pe micuta Noa. Multumesc Domnului ca a fost alaturi de noi,si pentru binecuvintarea primita din mina Lui. Multumesc la toate care va-ti gindit la mine. Va pup
|
|
24/01/12 18:29
|
|
Roxana
membru
|
|
Domnul sa va binecuvanteze irinus si sa va protejeze casa si familia!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
24/01/12 21:44
|
|
irinus
membru
|
|
Amin,multumesc Roxana,Domnul sa va binecuvinteze si pe voi
|
|
25/01/12 11:51
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
n-am mai intrat de mult pe forumul acesta... se pare ca sunt in plus pe aici... nu cunosc nici macar o persoana de aici...  Dumnezeu sa-Si reverse binecuvantarile peste orice fiinta care va citi aceste randuri... si peste care nu le va citi ! 
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
27/01/12 02:59
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Bine ai revenit sa mai stai p-aici ca ai sa cunosti. Numa' sa nu stai ca acasa, ci ca in public. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/01/12 07:08
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Stai linistit, multi dintre noi n-au cunoscut nici macar o persoana cand au venit aici. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
27/01/12 10:03
|
|
4givenByJesus
membru
|
|
Voi mai sta pe aici Old, ca in public...  De acord cu tine Archangel...  O zi binecuvantata sa aveti!
Ultima modificare de 4givenByJesus (27/01/12 13:08)
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
27/01/12 13:08
|
|
4givenByJesus
membru
|
|
Oooo, dar nu sunt speriata... chiar ma simt "ca acasa" printre prahoveni...  Se pare ca nu sunt in minoritate... )
|
|
27/01/12 15:08
|
|
Roxana
membru
|
|
Bine ai venit 4givenByJesus! Domnul sa te binecuvanteze..iti asteptam postarile 
|
|
28/01/12 08:27
|
|
irinus
membru
|
|
O zi binecuvintata sa aveti!
Noi suntem bine,slava Domnului,acasa cu al 4-lea copil(Eitan)si micuta Noa. Sotul meu cu ceilanti copilasi sunt la biserica. In israel simbata avem program la biserica. Va pup si o zi minunata
|
|
28/01/12 13:35
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Bine ai venit, lasperansa! Poate ne spui ceva despre tine. 
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
05/02/12 11:04
|
|
irinus
membru
|
|
O zi binecuvintata sa aveti.Noi suntem bine,multumim Domnului.
|
|
07/02/12 09:59
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Salutare, MIHAI FLORIN! Ar fi frumos sa ne spui cate ceva despre tine! Curaj! 
A si fugit. 
Ultima modificare de emma_mada (12/02/12 22:42)
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
12/02/12 22:41
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
daca nu investigam noi si oricum aflam )
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
12/02/12 22:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|