|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ce greseala ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/02/11 23:57
|
|
Reficul
membru
Inregistat: 06/02/11
|
|
Ma refeream la greseala mea: "toata totalitatea",.
_______________________________________ Ai milă, Doamne, de noi, pentru că nu ne recunoaştem pe noi înşine şi de atâtea ori credem că suntem îmbrăcaţi când defapt suntem goi.
|
|
06/02/11 23:59
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Reficul a scris:
Daca nu ma insel, am scris pe undeva ca imi doresc sa nu fiu inteles gresit.. tocmai de asta am si folosit citatul latinesc "Tempore patet occulta veritas.". |
Daca nu ma insel ai cam evitat raspunsul si ai scaldat-o. Cum faci si acum.
Reficul a scris:
Ma intristeaza faptul ca oamenii pe care ii credeam ca m-ar putea intelege nu o fac. |
N-avem ce intelege.
Reficul a scris:
Pana acum nu am mai zis asta la nimeni si acum cand o fac sunt crucificat pe un forum. Dar e ok, sunt obisnuit. |
Ai zis-o la misto, lasa vaicareala.
april a scris:
E adevarat ca discutati si despre asa-zisa lui identitate, dar nu va vad ajungand la un numitor comun |
Cam asa este... macar sa priceapa ca n-a prostit pe nimeni cu povestioara lui de copilas inocent si maturizat inainte de vreme...
|
|
07/02/11 00:02
|
|
april
admin forum
|
|
Cred ca a priceput.
Dar mai cred si ca sunteti mai duri decat e el, cel putin in exprimare. Ok ?
|
|
07/02/11 00:05
|
|
Reficul
membru
|
|
Irlanda, Dar deloc.
A facut-o april, a fost suficient sa imi incalzeasca sufletul.
Nu inteleg de ce spui ca am zis-o la misto. Singurul lucur care imi vine in minte posibil este faptul ca tu nu ai facut-o deloc si nici nu cunosti pe cineva care sa o fi facut-o.
Nici nu am vrut sa prostesc, pentru ca nu am avut cu ce. Pana acum am spus doar adevarul legat despre mine si despre conceptiile si parerile mele.
_______________________________________ Ai milă, Doamne, de noi, pentru că nu ne recunoaştem pe noi înşine şi de atâtea ori credem că suntem îmbrăcaţi când defapt suntem goi.
|
|
07/02/11 00:05
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
irlanda, poate o lasi mai moale cu aciditatea comentariilor tale...imi e sila sa citesc asa ceva...nu o lua ca ceva personal si nici ca o interventie intre disputa ta cu reficul..pur si simplu nu mi au placut ultimele tale mesaje...
|
|
07/02/11 00:22
|
|
april
admin forum
|
|
alex, nici mie nu-mi place sa citesc comentarii ca ultimul comentariu al tau .
|
|
07/02/11 00:24
|
|
irlanda
membru
|
|
Dupa cum bine vazusei dupa atentionarea lui april am "lasat-o mai moale", desi eu una n-as fi considerat ca ar fi fost imperios necesar.
Si daca manifesti senzatie de sila la citirea mesajelor mele, pune-ti mana la ochi cand vezi vreunul. Sigur o sa aibe efect pozitiv si iti va taia greata/sila pe loc.
|
|
07/02/11 00:28
|
|
Reficul
membru
|
|
Imi pare rau ca a fost nevoie de interventia lui april pentru a se linisti apele...
|
|
07/02/11 00:31
|
|
alex
membru
|
|
@irlanda, nu am facut referire la mesajele tale, in general ci la ultimele pagini de aici ? @april, cu ce am gresit cand am zis ca nu imi plac ultimele ei mesaje?
|
|
07/02/11 00:35
|
|
irlanda
membru
|
|
alex a scris:
@irlanda, nu am facut referire la mesajele tale, in general ci la ultimele pagini de aici ? |
Cred ca inainte ai manact ceva ce nu ti-a priit si de aici sila pentru mesajele mele de aici....pe care le pot numi chiar dietetice
|
|
07/02/11 00:39
|
|
april
admin forum
|
|
alex a scris:
@april, cu ce am gresit cand am zis ca nu imi plac ultimele ei mesaje? |
alex a scris:
irlanda, poate o lasi mai moale cu aciditatea comentariilor tale...imi e sila sa citesc asa ceva...nu o lua ca ceva personal si nici ca o interventie intre disputa ta cu reficul..pur si simplu nu mi au placut ultimele tale mesaje... |
ai zis ca ti-e sila sa citesti asa ceva. e vb de felul cum ai zis-o.
si as zice sa mergeti la culcare , ca pana maine poate va trec "aciditatea"/"sila" .
|
|
07/02/11 00:46
|
|
Reficul
membru
|
|
Eu ma retrag la somn. Maine e o zi lunga. Noapte buna tutur si fiti binecuvantati.
Zo te custe, April.
|
|
07/02/11 00:53
|
|
alex
membru
|
|
nu au nici o legatura mesajele tale cu ceea ce am mancat eu.. poate ca nu trebuia sa folosesc o astfel de exprimare..dar mi sau parut prea dure mesajele tale ca sa nu mai zic de ironia din ultimul tau mesaj. am crezut deci de cuviinta sa iti spun..
|
|
07/02/11 00:54
|
|
irlanda
membru
|
|
alex a scris:
dar mi sau parut prea dure mesajele tale ca sa nu mai zic de ironia din ultimul tau mesaj. am crezut deci de cuviinta sa iti spun.. |
Am luat la cunostinta, domnule moderator....
|
|
07/02/11 01:03
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Reficul a scris:
Zo te custe, April. |
Domnul sa fie cu tine/sa te pazeasca?
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
07/02/11 01:03
|
|
Reficul
membru
|
|
Tamarta, da.
|
|
07/02/11 06:50
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Reficul a scris:
Cu ce te-am luat la misto? |
Te-am intrebat ceva foarte simplu si mi-ai raspuns ca un Oracol. Nu cred ca ai descoperit piatra filosofala sa nu putem face fata "luminii" tale.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
07/02/11 09:13
|
|
alex
membru
|
|
irlanda a scris:
Am luat la cunostinta, domnule moderator.... |
nu sunt moderator, sunt un simplu user, caruia nu-i plac replicile de genu si de obicei zic atunci cand nu imi place ceva...Imi cer scuze pt felul in care m-am exprimat prima data 
Ultima modificare de alex (07/02/11 10:45)
|
|
07/02/11 10:44
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Reficul Bun venit. Am observat ca folosesti des expresia "fiti binecuvantati" si altele de acel gen. Cum ai ajuns sa le folosesti si de ce le folosesti ?
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
07/02/11 22:20
|
|
Reficul
membru
|
|
Bine te-am gasit , Daniel. Nu stiu cum am ajuns... ca sa citez un caracter dintr-o animatie: "It comes naturally to me... like other curious things." (Imi vine natural, ca si alte lucruri interesante) Le folosesc pentru ca intr-adevar imi doresc asta celor carora le-o urez.
Iar tu ?
|
|
07/02/11 22:27
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
Stimaţi colegi de forum, dacă Reficul are 16 ani de ce trebuie să-l încolţiţi la fiecare vorbă spusă? Chiar dacă ar vorbi numai prostii peste prostii nu e etic ca persoane de 25-30 de ani să-l atace în haită ignorând diferenţele de maturitate, de interese, de sensibilitate, de înţelepciune şi de ce altceva mai vreţi. Apoi, dacă nu are 16 ani e problema lui că trebuie să se dea mai mic pentru a putea să pară deştept, e deficitul lui şi din nou nu ar trebui să reacţionăm agresiv. Dacă vrem să atacăm, hai să atacăm idei nu persoane, iar pentru asta trebuie să-l lăsăm să le zică mai întâi.
Reficul bun venit pe forum, deocamdată cred că eşti la "botez-ul" noilor veniţi. Sunt demodate primirile călduroase. 
Arch, e fain că mergi în Ţara Galilor, şi eu am ceva planuri îndepărtate cu privire la ea, poate un master, aşa că fă ceva mişcare să am la ce să merg. 
Ultima modificare de gabi (08/02/11 12:10)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/02/11 12:08
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
gabi a scris:
...Reficul bun venit pe forum, deocamdată cred că eşti la "botez-ul" noilor veniţi. Sunt demodate primirile călduroase. ...) |
Esti tare, bre. 
Sper ca nu s-a inecat, la botezul cu...foc. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/02/11 12:29
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
gabi a scris:
Dacă vrem să atacăm, hai să atacăm idei nu persoane. |
gabi, cine are educatie o face de la sine cine nu o are poti sa vorbesti pana ragusesti (sau faci scurta la degete). Asa ca nu te mai obosi.
gabi a scris:
Arch, e fain că mergi în Ţara Galilor |
O fi fain dar mie nu imi place Marea Britanie. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
08/02/11 12:40
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Atunci,de ce mergi? 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/02/11 12:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|