TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 ... 88
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

harra a scris:

Va salut si ma bucur ca  am din nou ocazia sa va citesc,chiar daca  a trecut mult tp,nu stiu unde sa postez " bine v-am regasit"dar stiu ca ma va ajuta April.

hey harra, bun revenit :) Ce-ti face fetita?

Ultima modificare de RainSong (28/05/10 14:48)

28/05/10 14:48

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
tear_drop22, esti invitata sa ne spui mai multe despre tine :)

si nu aveai adresa de e-mail pana sa te inscrii pe forum, de ti-ai facut una exact in ziua aia :D ?

29/05/10 23:34

harra
+

Inregistat: 21/04/09
Multumesc de urari,bine e fetita,merge la inot,poate reusesc sa pun poza cu ea la bazin,e tare amunzanta si vineri are prima serbare la gradi.

31/05/10 23:16

tear_drop22
membru

Inregistat: 25/05/10
@april
ba da, aveam adresa de mail! :P
De fapt am mai mult de 20 de adrese. Dar pe fiecare site sau forum pe care imi fac vreun cont, imi fac mail separat, din motive de securitate.
Mi-am patit niste chestii urate cu niste mailuri furate, si de atunci sunt mult mai atenta unde si ce informatii las.
Oricum le am pe o lista ca nu tin minte corect parola la fiecare, dar cineva m-a invatat ca e mai bine asa, si asa am facut :D
Zilele astea am fost mai ocupata cu niste cursuri, si nu prea am ma intrat pe la voi pe site!
Dar cred ca o sa ma implic in cateva discutii ca am studiat cateva chestii si trebuie sa le dezbat :P
Sper doar sa termin cu bine examenul. Si as avea sa-ti propun si niste teme! (daca se poate) ;)

31/05/10 23:53

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

tear_drop22 a scris:

@april
ba da, aveam adresa de mail! :P
De fapt am mai mult de 20 de adrese. Dar pe fiecare site sau forum pe care imi fac vreun cont, imi fac mail separat, din motive de securitate.

nu obisnuiesti sa scrii pe forumuri, dar iti faci conturi, aha .

tear_drop22 a scris:

Si as avea sa-ti propun si niste teme! (daca se poate) ;)

se poate.

01/06/10 08:03

tear_drop22
membru

am specificat la un moment dat ca a fost o greseala de exprimare pe care mi-o asum, si am explicat ca ma refeream la forumuri crestine cand am zis ca nu prea obisnuiesc sa scriu pe forumuri.
Ca pe altele scriu! :P
Iar conturi poti sa-ti faci si pe youtube. ;)
desi nu e forum. (in principiu)
Dar observ altceva.
Unii inca mai cred ca sunt altcineva .. dar nu Ramona.
Vad ca se cam insita pe asta :D
si asta doar pentru ca le-am luat apararea alora atunci?
si pentru ca mi-am facut mail in ziua in care mi-am facut contul?

?...?..?
What's wrong with this picture??

02/06/10 00:08

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

tear_drop22 a scris:

am specificat la un moment dat ca a fost o greseala de exprimare pe care mi-o asum, si am explicat ca ma refeream la forumuri crestine cand am zis ca nu prea obisnuiesc sa scriu pe forumuri.
Ca pe altele scriu! :P

Daca scrii pe alte forumuri, ai putea sa ne spui pe ce fel de forumuri? Poate intram si noi si scriem pe acolo. Daca-i folositor, de ce nu?
Din cele vreo 20 de forumuri pe care ai cont ai putea sa ne indici 3 macar pe care stii ca ai scris lucruri folositoare, sa citim si noi. Si inca ceva: sa ne spui daca ai acelasi user ca aici.

Iar conturi poti sa-ti faci si pe youtube. ;)
...

Pe youtube trebuie sa-ti faci conturi? Ca aici? Nu iti faci un cont pe care il accesezi de mai multe ori?
Si nu ne-ai zis clar daca ai conturi pe youtube sau doar ne-ai spus ca poti sa-ti faci. Pentru ca asa iti zic si eu ca poti sa fii in Mexic acuma.

Ultima modificare de mereu-tanar (02/06/10 08:04)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

02/06/10 07:26

Tiana
membru

Inregistat: 25/01/10

mereu-tanar a scris:

Daca scrii pe alte forumuri, ai putea sa ne spui pe ce fel de forumuri? Poate intram si noi si scriem pe acolo. Daca-i folositor, de ce nu?
Din cele vreo 20 de forumuri pe care ai cont ai putea sa ne indici 3 macar pe care stii ca ai scris lucruri folositoare, sa citim si noi. Si inca ceva: sa ne spui daca ai acelasi user ca aici.

Sunteti rai....

02/06/10 09:35

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
mereu-tanar, da tu pe ce alte forumuri, spatii virtuale mai umbli?

02/06/10 09:51

tear_drop22
membru

mereu-tanar..
De unde interesul tau subit pentru mine?
Sau e doar o dorinta nevinovata de cunoastere? :D
Hai sa-ti povestesc ceva, ca vad ca esti "de treaba"! ;)
Am spus ca am cel putin 20 de adrese de mail, nu de conturi pe forumuri.
(deci nu mai imi rastalmaci cuvintele, ok?)
Nici nu cred ca e posibil fizic sa fii activ pe 20 de forumuri.
Si pe youtube, (inteleg ca nu-l frecventezi :D) iti trebuie cont daca vrei sa-ti salvezi fisiere la favorite sau sa lasi comentarii..sau sa votezi..Intelegi?
(desi cred ca stiai :P)
Nu mai zic ca as fi vrut sa-mi spui care e ideea in a avea "conturi" pe youtube, si nu unul singur! ;)
Iar inainte sa ma pui sa exemplific cel putin 3 forumuri pe care activez (deja suna a interviu de angajare :D ) si sa-ti mai zic si cu ce user (si poate vrei si parolele :D)
..ce-ar fi sa ne spui despre tine macar numele real, daca adresa de mail e data la secret
Sau chiar te cheama Super Name (ca la profil)? ..Aaa? ;)
Nu crezi ca ceri cam multe informatii despre mine cand tu nici numele tau (sau macar unul din ele) nu ni-l spui?
eu mi le-am spus pe amandoua!
secretosule! ;)

02/06/10 23:31

tear_drop22
membru

Astept sa-mi spui daca vrei sa ma angajezi la tine inainte sa iti mai raspund la intrebari! :P
Vrei si CNP-ul? :D
Ai vrea sa stii si ce am mancat asta seara?:D
Imi plac foarte mult cartofii prajiti si gogosarii murati!
vrei sa stii daca am boli in familie?
Haide, mai, ca-ti zic! ;)

...astept raspuns! :D ;)

02/06/10 23:43

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Eu vreau sa stiu ce numar porti la pantofi si daca o soseta e mai lunga decat cealalta. :D
Si mai vreau sa stiu si cum obisnuiesti sa dormi, pe burta, pe spate sau pe-o parte?
Si inca ceva.. Mananci desert dupa cartofii prajiti si gogosarii murati? Bei si laptic? :D
Ce greutate ai? Dar inaltime? Dar cantitatea de hemoglobina? :D :D :D
A, si era sa uit.. masa musculara? :D

Ultima modificare de benny (03/06/10 01:09)

03/06/10 01:04

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
mereu-tanar, nu crezi ca exagerezi?
Ce rost avea sa foloseasca numele altei persoane?
Si apoi, daca esti asa interesat de identitatea ei de ce nu cauti tu? Eu am cautat din curiozitate si am gasit cateva conturi cu numele si nickul ei.

03/06/10 01:10

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
mohicane, tu in ce perioada ai fost crestin? [adica la ce varsta si cat timp]

Sper ca v-ati prins ca eu si el doar glumim, ne chinuie talentul, da' avem talent, asa-i? :D

08/06/10 20:35

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
'92 (aprox) - '98,'99

glumim doar? aici mi-ai rupt inima in 4 bucatele ce-au migrat in vele patru parti ale lumii S, N, E, V. Cum o mai refac? (inima) :D

10/06/10 09:16

emanuel
membru

benny a scris:

Eu vreau sa stiu ce numar porti la pantofi si daca o soseta e mai lunga decat cealalta. :D
Si mai vreau sa stiu si cum obisnuiesti sa dormi, pe burta, pe spate sau pe-o parte?
Si inca ceva.. Mananci desert dupa cartofii prajiti si gogosarii murati? Bei si laptic? :D
Ce greutate ai? Dar inaltime? Dar cantitatea de hemoglobina? :D :D :D
A, si era sa uit.. masa musculara? :D

Daca esti asa hotarat, hai sa ne masuram masa musculara. ;) Un scandemberg?
Nu te-ai teme ca te dovedesc lejer? :D

Ultima modificare de emanuel (19/09/10 19:37)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

19/09/10 19:36

julakiss
membru

Inregistat: 27/10/10
Hey..sunt nou pe aici...incantat sa va cunosc de acum inainte..

27/10/10 19:04

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
hey, buna julakiss :):) bun venit pe forum :) spor la citit si postat :)

27/10/10 23:15

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09

julakiss a scris:

bun venit! :)

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

27/10/10 23:35

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Bine ai venit, julakiss! Sper ca sederea-ti sa fie cat mai placuta, sa te imbogatesti si sa ne imbogatesti! :)

28/10/10 09:35

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

julakiss a scris:

Bine ai venit, spor la citit, postat si invatat :)

28/10/10 13:28

julakiss
membru

Inregistat: 27/10/10
Multumesc... :)

Ultima modificare de julakiss (28/10/10 15:07)

28/10/10 14:57

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
desi nu'i impartasesc gusturile muzicale (sorry :D ), doresc sa'i urez lui Panzer Division Marduk bun venit in forum! :) sedere placuta

21/01/11 12:43

emanuel
membru

un fel de a spune "Cât suntem înca pe pace, eu îti zic: Bine-ai venit!"

:D :D

21/01/11 13:48

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Poate nu stiti dar respectivul e vinovat de atacurile asupra TC-ului.

21/01/11 15:13

Pagini: 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la