TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 88
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
absolut nimic, ocoleam cu eleganta raspunsul aferent :D

mi-am dat seama ca nu te-ai reverit la varsta biologica, dar nici n-am inteles perfect ce-ai vrut sa spui :)

Ultima modificare de ultimul mohican (06/04/10 16:20)

06/04/10 16:09

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Pfuuu, ce nick ţi-ai tras, măi, jhonule! :))

06/04/10 17:41

ultimul mohican
membru

da imi place cum suna, precum si diversele semnificatii pe care le poate avea, cartea am citit-o demult. nickul asta va ramane cat voi sta pe acilea, nu-l mai schimb. :)

06/04/10 17:46

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Eu am văzut filmul acum câţiva ani şi este unul dintre cele de care nu mă satur să le vizionez.

06/04/10 17:48

ultimul mohican
membru

de curand am aflat ca este si ecranizare, o sa incerc sa-l vad cat de curand :)

06/04/10 17:50

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
Va salut din nou!:)

Dupa ceva zile de pauza am revenit. Am fost in practica in orasul Pascani(judetul Iasi), unde am stat pana ieri dimineata... abia aseara pe la 1 am ajuns acasa:D.

Fiti binecuvantati!

07/04/10 09:18

Site web  
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

ultimul mohican a scris:

am vreo 28 de anisori asa.

Uau, cam tot atatia am si eu (asta daca nu e vreo caterinca). :D
Mi-ar placea sa stam de vorba mai mult despre legea compensatiei. Lucrurile sunt mult mai complexe decat aceasta lege.

07/04/10 10:20

ultimul mohican
membru

aici? sau mai bine deschidem un thread nu?

07/04/10 11:33

+Archangel+
Moderator

Cu siguranta nu aici. Am putea discuta la Intreaba un ateu. Nu cred ca va fi chiar atat de lunga discutia. Dar daca e ne vom muta in casa noua. :D

07/04/10 12:34

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
bun revenit mototey.

ultimul mohican, inca respecti anumite principii crestine, gen nu injuri, nu bei, nu fumezi, nu te culci cu orice tipa vazuta la bar etc? Deci rautatea oamenilor te-a facut initial sa-ti schimbi parerile? interesant si trist ;) La mine e invers, tocmai toate chestiile aiurea care se intampla in jur ma fac sa vreau si sa cred ca exista Cineva care va face ordine si judecata cand va reveni, si cei rai isi vor lua rasplatirea.

Ultima modificare de RainSong (07/04/10 15:29)

07/04/10 15:26

ultimul mohican
membru

RainSong a scris:

ultimul mohican, inca respecti anumite principii crestine, gen nu injuri, nu bei, nu fumezi, nu te culci cu orice tipa vazuta la bar etc?

anumite principii da, altele nu, fumez, alcool consum ocazional, despre punctul trei no comment, un gentalman nu povesteste niciodata..... :D . oricum astea eu le cataloghez printre cele mai mici pacate (daca puteme face o etalonare si clasificare a greselilor) sunt altele mai mari, pacate ce afecteaza si pe altii si tin de caracter: ura, invidia, rautatea, judecata celor din jur, etc. (de genul cand oamenii se transforma in animale sau roboti) acestea din urma sunt problema timpului nostru care fac oamenii inumani,  nu tigarile sau alcoolul. (desi si acestea sunt destul de nocive)

Deci rautatea oamenilor te-a facut initial sa-ti schimbi parerile? interesant si trist ;) La mine e invers, tocmai toate chestiile aiurea care se intampla in jur ma fac sa vreau si sa cred ca exista Cineva care va face ordine si judecata cand va reveni, si cei rai isi vor lua rasplatirea.

da, nu esti singura cu aceasta filozofie, numai ca e o problema, sa vrei si sa crezi nu este egal cu sa existe. de fapt (conceptie personala) aceasta nevoie de dreptate, de a avea o speranta ca exista o rasplata pentru cei rai si buni, este unul din motivele ce sta la baza oricarei religii de la hindusi la crestini.

Ultima modificare de ultimul mohican (07/04/10 16:00)

07/04/10 15:59

RainSong
membru

ultimul mohican, cu ce te ocupi? cam mult stai pe net, nu de alta ;)

17/04/10 21:05

ultimul mohican
membru

RainSong a scris:

cam mult stai pe net, nu de alta ;)

va supraveghez, ca daca april e in concediu, feedback mai are si ea trebi, voi faceti nazbatii p-acilea :D

cu ce te ocupi
sunt liber profesionist momentan, da' caut de munca, de genul: m-am trezit luni si m-am gandit marti, sa ma duc miercuri la munca, dar cand joi, mi-am dat seama ca maine-i vineri, ce sa caut sambata la munca, cand duminica nu se lucreaza?

18/04/10 11:01

alama
membru

Inregistat: 18/04/10
Dcei sunt din Harghita, am terminat scoala de curand si nu prea imi gasesc un loc de munca. Nu sunt casatorit, nu am copii. Ma gandesc sa imi caut un loc de munca dar cu criza asta e mai greu.
Numele de la avatar este de la faptul ca mi se spunea aladin si prenumele este emanuel.

18/04/10 15:37

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
bun venit, alama! :)

18/04/10 16:14

+Archangel+
Moderator

Si aladin de ce ti se spunea? Avea vreo legatura cu lampa?

19/04/10 16:18

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
buna!...desi intru de foarte mult timp pe forum si mai postez pe ici pe colo:D doar saptamana trecuta am dat de acest subiect:D
ce sa zic despre mine?...daniela(al doilea nume:D ;)),19 ani, si stau undeva nu foarte aproape de cluj dar nici foarte departe...de la toamna voi sta in cj(abia astept;) ),din cauza facultatii:D...si...cred ca este destul:)
Ps:ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa va cunosc pe toti care ati scris pana acum(67 de pagini mi-au luat ceva timp,dar eu zic ca merita:) )
Gbu all!

Ultima modificare de dhannyella (24/05/10 15:44)

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

24/05/10 15:43

RainSong
membru

dhannyella a scris:

de la toamna voi sta in cj (abia astept ;))

dar acuma la liceu nu esti tot in Cluj? Pe mine ma inspaimanta putin ideea de alt oras la faculta, o sa fiu tot pe drumuri intre cele 2 case, ferestre de cursuri, un du-te vino continuu.

24/05/10 16:42

dhannyella
membru

nu...sunt in alt oras acum:D
dar nu e nimica...tot acasa sunt si acolo:)...o sa ma obisnuiesc repede;)(defapt deja am fost de cateva ori la cursuri de preg pt admitere si nu e chiar asa rau :D)
Multe binecuvantari!

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

24/05/10 21:37

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Unde in alt oras?

25/05/10 01:23

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
poate in Gherla, sau in Turda. :D

25/05/10 09:13

benny
membru

sau Dej, sau Huedin, sau Campia Turzii...

25/05/10 13:15

dhannyella
membru

mai incercati:)...si mai departeee:D(sunt curioasa daca ghiciti:D  )

Ultima modificare de dhannyella (25/05/10 14:07)

25/05/10 13:56

benny
membru

Macar e in jud. Cj?

25/05/10 14:05

dhannyella
membru

nu benny,nu este in judetul Cj:D;)

Ultima modificare de dhannyella (25/05/10 14:09)

25/05/10 14:08

Pagini: 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la