|
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Am inteles ideea. Eram aproape sigura ca va urma o astfel de replica. Domnul sa-ti dea indemn si intelepciune sa postezi. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/09/09 13:59
|
|
gogol
membru
Inregistat: 22/07/09
|
|
Huh...daca ai reusit sa faci o iteratia asa de buna in urma a doar cateva postari ale mele inseamna ca am devenit (prea) previzibil. Tre' sa fac ceva...
|
|
18/09/09 16:09
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
Pace! Ma numesc Irina,va scriu din Israel,unde locuiesc cu sotul si cei 5 copilasi de aproape 12 ani. M-am bucurat enorm ca am gasit acest forum,sa intalnesc persoane noi care-L iubesc pe Domnul Va pup
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
07/10/09 17:30
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
bun venit irinus! 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/10/09 18:07
|
|
irinus
membru
|
|
Multumesc
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
07/10/09 18:37
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Bine ai venit Irinus! 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
07/10/09 19:52
|
|
irinus
membru
|
|
Multumesc
|
|
07/10/09 20:18
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
Bun venit irinus ... Domnul sa te binecuvanteze!!!
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
09/10/09 12:26
|
|
irinus
membru
|
|
multumesc mult Crisstina.
|
|
09/10/09 15:50
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
bun venit Irinus...ops e cam tarziu s-a facut deja primirea...da' sper sa se accepte 
|
|
09/10/09 16:05
|
|
maria_t
membru
 Inregistat: 25/01/09
|
|
irinus a scris:
Pace! Ma numesc Irina,va scriu din Israel,unde locuiesc cu sotul si cei 5 copilasi de aproape 12 ani. M-am bucurat enorm ca am gasit acest forum,sa intalnesc persoane noi care-L iubesc pe Domnul Va pup |
Pace Irina. Bine ai venit. Sa ne spui mai multe despre copilasii tai si despre tine.
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
13/10/09 22:37
|
|
irinus
membru
|
|
Buna,va multumesc pt tot. Am 31 de ani,sunt casatorita de 12 ani,eu sunt din Suceava,iar sotul meu din Radauti.Suntem in Izrael de 11 ani.Bunicii soacrei mele au fost evrei,asa am ajuns noi aici. Copilasii mei... Sara este cea mai mare,in ianuarie va avea 10 ani,si este in clasa a 4-a. Luis-David,In ianuarie si el va avea 9 ani,iar el este in clasa a 3-a. Ruben,tot in ianuarie(3 copii am in ianuarie) va avea 7 ani,si este in clasa 1-a Eitan,in martie va avea 4 ani. Si ultimul e Elias,el va avea in decembrie 2 anisori. Eu sunt casnica,deocamdata nu am cum sa merg la lucru. Cam atat despre noi. Va pup
|
|
14/10/09 12:45
|
|
alex
membru
|
|
bun venit pe forum LUCICA GABRIAN!!! spor la ciit si postat...
|
|
15/10/09 17:20
|
|
maria_t
membru
 Inregistat: 25/01/09
|
|
Irinus, Domnul sa-i binecuvinteze pe toti si pe voi, cat despre reluatul lucrului...daca si la voi e ca la noi, mai ai de asteptat. Oricum nimeni nu se poate ocupa de copii mai bine decat tine.
Ultima modificare de maria_t (16/10/09 16:15)
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
16/10/09 16:14
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
daniel a scris:
ma simt cam strain (straniu de fapt ) macar ca va cunosc pe majoritatea din voi ....credeam ca timpul lipsa de pe forum era problema, acum cred ca m-am inselat |
doar nu te astepti sa postezi vesnic pe aici ,nu ? Candva tra sa zicem toti "ceau" de incheiere. Si chiar daca ai impresia ca stii pe multi de aici si te intelegi fain cu ei - ma glumim mai discutam serios etc, sa nu te astepti ca toti sa te salute pe strada. [da ,vorbesc foarte serios, experiente ] ps: a da, a nu se intelege ca ma asteptam sa fiu salutata ,mai sunt si pocati din astia nepoliticosi si prea infumurati, nu ma ridic la nivelu lor ,fara stres :P
Ultima modificare de RainSong (16/10/09 21:30)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
16/10/09 21:26
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
daniel a scris:
RainSong daca salut nu inseamna ca vreau sa vorbesc cu tine, poate doar sa stii ca realizez prezenta ta ....daca nu sunt salutat ce inseamna?  |
eu ma refeream la salutat in realitate, am si specificat - pe strada. Mie mi se pare omenesc ca atunci cand vezi un user pe strada prin nu stiu ce oras si il recunosti si te recunoaste ,sa il saluti, ca de vorbit inteleg ca nu toti au chef sau timp, si eu una nu m-as baga in vorba aiurea daca n-am ce zice. Acum intelegi? ziceam ca pe forum relatiile sunt superficiale ,in realitate te mai prinzi cum sunt oamenii cu care pe forum razi si te simti bine. ps:nu-ul in bold e opera mea ,cred ca l-ai omis
Ultima modificare de RainSong (22/10/09 13:34)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
22/10/09 13:33
|
|
alex
membru
|
|
bun venit catalin zetu!  spor la citit si postat 
|
|
07/11/09 14:38
|
|
catalin_zetu
membru
Inregistat: 06/11/09
|
|
|
07/11/09 14:49
|
|
catalin_zetu
membru
|
|
are cineva ID-u la raul sau raluca ursan?
|
|
07/11/09 14:52
|
|
catalin_zetu
membru
|
|
are cineva ID-u la raul sau raluca ursan?
|
|
07/11/09 14:53
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|