|
|
|
Mirvuna
membru
Inregistat: 22/08/06
|
|
buna!!!! ios Miruna......am auzit de mult de siteul/forumul asta ..........interesant!!!!! e cineva din bv pe aici??
_______________________________________ nu esti un ratat dak esuezi......esti un ratat dak abandonezi!
|
|
22/08/06 11:34
|
|
anne andrus
membru
Inregistat: 26/07/06
|
|
Sal,ma numesc Anne Andrus,sunt din Sebes(jud Alba).Imi place fff mult siteul asta,mi se pare interesant si o sa incep sa fiu mai activa pe forum 
Ultima modificare de anne andrus (23/08/06 13:25)
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand Si in nenorocire ajunge ca un frate
|
|
23/08/06 13:24
|
|
lory
membru
|
|
este cineva din Botosani pe aici?
_______________________________________ "Când nu îti mai ramâne nimic decât Dumnezeu vei descoperi ca Dumnezeu îti este SUFICIENT!"
|
|
23/08/06 13:41
|
|
anne andrus
membru
|
|
Dar din jud Alba sau chiar din Sebes e cineva?
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand Si in nenorocire ajunge ca un frate
|
|
23/08/06 14:16
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Nu-s din Alba,nici din Sebes,dar iti urez bun venit pe forum.Spor la postat!
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
25/08/06 09:36
|
|
Aruah
membru
Inregistat: 19/08/06
|
|
Sunt Andreea, sunt noua pe aici si deocamdata ma simt bine Despre mine? tocmai ma confrunt cu alegerea temei pentru lucrarea de licenta 
va salut pe toti!
_______________________________________ deocamdata nu stiu..
|
|
03/09/06 23:11
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Bun venit si spor la postat!
Sper sa treaca vacanta asta mai repede ( nu-mi sariti in cap ) si sa uram si
Bine ati ...revenit ! 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/09/06 17:32
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
de sters
Ultima modificare de asherit (25/02/07 17:02)
|
|
04/09/06 20:16
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Nem tudom magyarol 
Ultima modificare de T-pop (08/09/06 08:38)
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
08/09/06 08:38
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
Aruah a scris:
Sunt Andreea, sunt noua pe aici si deocamdata ma simt bine Despre mine? tocmai ma confrunt cu alegerea temei pentru lucrarea de licenta 
va salut pe toti! |
bun venit andreea,
ce facultate termini?..poate te ajutam noi sa-ti alegi tema...ca noi ne pricepem la multe..
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
08/09/06 17:23
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
de sters
Ultima modificare de asherit (25/02/07 17:02)
|
|
08/09/06 20:28
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
asherit a scris:
corect e nem tudom magyarul :P da na... |
Ti-am spus eu ca nem tudom Eu nu comentesc cum stie tu sa vorbeste romaneste corect 
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
09/09/06 08:22
|
|
sakkura
membru
Inregistat: 11/08/06
|
|
heeei!! mi-a fost dor de voi imi pare bine pentru voi toti.va iubesc!
Ina
Domnu-i bun!
Ultima modificare de sakkura (09/09/06 23:50)
|
|
09/09/06 23:34
|
|
april
admin forum
|
|
Bine ai revenit ! Si spor la postat! 
|
|
10/09/06 00:57
|
|
april
admin forum
|
|
Au mai aparut cativa nou veniti!
Bun venit si lor, spor la postat si ii asteptam si aici, sa ne spuna cateva cuvinte despre ei .
|
|
16/09/06 10:20
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Sal'tare. Anunţ şi eu o mică modificare la statutul meu de forumist: nu mai am calitatea de moderator. Eu i-am cerut lui m3diator să mi-o retragă. Dacă e curios cineva de ce, ar fi de preferat să mă întrebe pe mine în privat, nu pe el.
Noi supcese la postat!
|
|
20/09/06 18:02
|
|
rubenK2
membru
Inregistat: 15/09/06
|
|
Io m`is Ruben si mi`s din Lupeni ... Am intrat de o saptamana pe forum si am chef sa postez multe multe subiecte ) Sunt la liceu in clasa a 10a,am 16 ani,sunt baptist si nu stiu ce sa mai zic ... ) dak va intereseaza ceva(dar nu cred)puteti sa ma intrebati 
Ultima modificare de rubenK2 (20/09/06 22:04)
_______________________________________ Libertatea nu e abilitatea de a face ceea ce vrei sa faci... E puterea de a a face ceea ce trebuie sa faci...
|
|
20/09/06 22:04
|
|
ciprian9
membru
Inregistat: 20/09/06
|
|
SAlutare tuturor...
Sunt Ciprian (ciprian9 sau Live)....
Sunt BALANTA
Sunt student la Facultatea de Inginerie Hunedoara(universitatea
Politehnica Timisoara)...imi place sa studiez orice...
Imi place sa iubesc, sa compun poezii pentru persoana iubita, sa fiu sentimental dar nu prea melancolic, imi place sa ma distrez dar cu masura, imi place sa ascult muzica clasica(ex. Anotimpurile de VIVALDI, EROICA de BETHOVEN, etc. ), muzica populara si dance; imi place sa ascult persoana si s-o inteleg, imi mai place sa ajut atat cat pot si cum pot, intru totul cam tot ce-i frumos...
Nu sa nu credeti ca mint, nu imi place sa mint, dar daca sunt fortat ma voi cai... Nu-mi plac nervii, sa sa enervez pe cineva, de obicei sunt calm... Etc... si cam ce v-ar placea voua... Cam atat despre mine, restul veti descoperi voi de la mine pe parcurs... Poza mea este AICI!!!
Iata-ma si aici: EU LIVE
_______________________________________ Asa cum stim sa privim cerul, asa trebuie sa stim sa privim si sufletul nostru...
Asa cum stim sa visam la iubire, asa trebuie sa stim si cum s-o cautam...
|
|
21/09/06 10:37
|
|
april
admin forum
|
|
Bine ai venit, ciprian9 !
Ai postat niste mesaje frumoase.
Sper sa te simti bine printre noi. 
|
|
22/09/06 07:55
|
|
april
admin forum
|
|
Au mai aparut cateva persoane noi pe forum.
Le uram bun venit si le invitam aici sa ne spuna cate ceva despre ele .
|
|
04/10/06 16:49
|
|
lancelot
membru
Inregistat: 03/10/06
|
|
Yellow,
marian din bucuresti ( yahhhhh, suna a manelist...ca si adi de la valcea or others ) married with children si.....cam atat deocamdata. Restul mai tarziu 
_______________________________________ touche monsieur pussycat !
|
|
04/10/06 17:03
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
green ... 
welcome amoung us!
Ultima modificare de Seraphim (04/10/06 17:20)
|
|
04/10/06 17:20
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
april... merci de invitatie... era cat pe ci sa mushc cashul... dar am urmat sfatul tau si am citit ce s-a scris inainte... mariane te-au facut frate lol de 99 de ori lolitule
... dar sa ma prezint:
sunt mai in varsta decat credeti... mult mai rau in realitate... si urat (era sa uit)
visul meu din tinerete era ca toti sa dispareti si sa va conduc eu masinile... multumiti-i lui D_zeu ca m-a mantuti ca altfel gaseam eu o cale sa devina realitate 
avatarul ... era un mic test dar se pare ca analiza tranzactionala (AT) nu a ajuns prin formum prea des si nu se stie de Erik Berne taticul ei/ si l-am ales special pt a transmite moderatorilor un mesaj ca de la adult la adult... nu a functionat.
am un singur scop in viata: predicarea evangheliei
daca vrea cineva cu adevarat sa ne cunuastem il invit fara nici o jena in berceni la evanghelizare... pe cine tine?
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
07/10/06 23:26
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
ai uitat să spui că eşti şi cel mai rău spammer . în 2 zile ai trecut de 100 de posturi. #-0 ... oricum, bine ai venit printre noi! 
|
|
08/10/06 16:59
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Da, esti binevenit, si sa stii ca nimeni nu te vrea afara, iar daca vrea este doar un pic prea zelos si-l rog sa se potoleasca. De obicei hotarasc mai multi moderatori cine iese, si asta numai daca este cineva din cale-afara de obraznic:p
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
08/10/06 22:18
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|